Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar

Bugün yine oruçtum Menümü paylaşayım

Sahur= 1 adet karnıbaharlı omlet+ yarım domates+ 2-3 dal roka+ yarım kepekli ekmek+ 1 fincan bitki çayı

İftar= 1 kase tarhana çorbası+ 1 porsiyon lahana sarması+ 1 dilim dil balığı + 1 tatlı kaşığı sütlü irmik tatlısı

Kilom hala artmış vaziyette bene öylece bekliyorum bu hafta hiç veremeyecem yada eski kilomda olmayacam galiba durdum

Sağol canım...Panelciğim sende sağol...Çok oruç borcum var...Biraz biraz ödemeliyim...

Sen beğenmediysen iş yoktur o zaman.Uğraşmaya değmez hayatım...

allah kabul etsin canım.kimi zaman duruyor daha zor gidiyor benimde azaltığım çoğaldığım haftalar oluyor.Bakalım bu hafta nasıl olacak.
öyle böyle gidecek işte.

Kahvaltıyı atlama canım...Dediğin gibi öğlen saati çarşı pazar karışıyor midede...

İş yerinde küçük bir buzdolabı falan yok mu ...Peynir ve ekmeğini alıp koysan çok pretik olur senin için...

aslında var bir ara yaptım ama benim saat belli olmuyor sabah bir telefon oraya gidiyorum,unutuyorum hep bozuldu.Hiç uğramadığım gün bile oluyor ofise.
çekmecem de tutuyorum kuru bisküvi kıtır şeyler yada sabah çantama meyve atıp çıkıyorum aklıma geldikçe.

Allah kabul etsin Masalmelek...Bu arada ismini çok seviyorum...

Bana kırılmazsan bir şey söylemek istiyorum sana...Çok az yiyorsun sen kuzuuummm.Yazık valla...Sonra duraklamaların olduğunda dahada azaltma yoluna gitmek isteyeceksin eksileri görmek için bu seferde gr gr yemen gerekecek..Dayanamazsın yazık.

Bugünkü menün güzel ama önceleri çok az yedin...

Son düzenleme:
yenacım şerbetlinin iyileşmesine sevindim.prenseste iyice yakalanmadan atlatır inşallah

inşallah yapmıyorlardır ama insanda şüphelenmeden edemiyor.
kuş gribi dediler memlekette tavuk bırakmadılar güzelim tavukları katlettiler. köylerde tavuk kalmadı. eskiden köyden sepet sepet yumurta getirirdik. şimdi köye giderken yumurta götürüyoruz.
domuz gribi çıkınca baktım domuzlarıda yok edeceklermi diye ama onlara dokunmadılar

evet bu doğru birden kilo vermek istiyoruz aslında bende ilk başlarda yaşadım şimdi biraz fazla yesem çok pişman oluyorum stres yapıyorum.Mesela şimdi ne yesem ne kadar yesem diyorum.

Ay çok tatlısın...Güldürdün beni....

Evet domuzlara kimse dokunmuyor nedense....

dafi ablacım merak ettim şimdi kilo cetvelini görünce 107 den ne kadar zamanda geldin 88 e aşağı yukarı aynı gibiyiz kilo olarakta.Ben kasım ayından bu yana devam ediyorum.Merak ettim.

Masalmelek,orucunu Allah kabul etsin...Kilonda ki duraklama için Beyzuş'a kaıtılıyorum...

Panelcim,kuruyemiş de bulundur çantan da kurumeyveyle birlikte...KAhvaltı öğününü çok severim ben çayy çayyy )

Beyzuşum, balkabağı çorbası konusun da hevesini kırdım kusura bakma...sen yine de dene bi için de kalmasın. hani tatlı falan yapmak için aldığın da azıcık yaparsın...bir yerde okudum balkabağını şekersiz çubuktarçınla tatlısını yapıp bir öğün yerine yiyormuş yazan kişi..Kabızlığına çok iyi geliyormuş lif yoğunluğundan dolayı ...Aklımızda bulunsun...

---

Ben çıkıyorum güzel arkadaşlar İyi geceler,tatlı rüyalar hepinize...

evet bu doğru birden kilo vermek istiyoruz aslında bende ilk başlarda yaşadım şimdi biraz fazla yesem çok pişman oluyorum stres yapıyorum.Mesela şimdi ne yesem ne kadar yesem diyorum.

Hepimiz yapıyoruz canım...Böyle yazıyorum da yapmadım mı geçmişte.Yaptım tabii;ama yanlıştı...

Kilolardan çok bıktığımız için bir an önce kurtulmak gayretindeyiz..Ben bu sefer tam 1 sene verdim kendime.Yavaş yavaş kendimi sağlıklı ve iyi hissettiğim bir kiloya ulaşmaya çalışacağım.Başarırım inşallah;yoksa topuklarımdan kendimi vurasım var...

Daficim çok tatlısın...

Amin canım teşekkür ederim adımı bende pek beğeniyorum

Aslını istersen bende az yediğimin farkındayım biraz midem küçülsün istemiştim pek bi iştahlıydım da 1 ay oldu artık çok yiyince midem ağrıyo yiyemiyorum zaten kilo vermem bu hafta durdu kaç gündü doğru dürüst birşey yemediğim halde tartı artıları gösteriyo çok üzülüyorum

Benim topukları da çıkar aradan beyzuşum )

Ne demek hayatım hiçte hevesim kaçmadı.Ben sana güvenirim ;güzel olmadığına karar verdim bile...

İyi geceler.Allah rahatlık versin...

tekrar çok geçmiş olsun eminim sonuçlar güzel çıkacak.Herşeyin başı sağlık sen iyi olda verirsin kiloları

sağol canım haklısın tabiki ama ben zor kilo veriyorum zaten verdiğim gramcıklarıda accık kaçırmakla fazlasıyla geri almak dokunuyo....

sağol yenacım...ediyorum canım..hele çocukların gözü önünde yığılınca çok korktum..dolayısıyla daha bi dikkat etmeye çalışıyorum....büyük kızımı az çok anlatmıştım çok duygusal hassas biliyosunuz...o günden beri hiç dibimden ayrılmıyo annecim sakın bi daha hasta olma başın ağrırsa söyle masaj yapayım falan diyo hemen geçer bidaha düşmessin diyo...bişey olcak korkusuyla geçiriyo günleri..inşallah uzun sürmez kolay atamıyo böyle şeyleri aklından....

bu beğenme işleri amma gıcık olmuş..ne güzel temiz temiz beğeniyoduk...özel mesaj olayına hepten ayar oldum....bi hevesle bakıyom kim yazmış bana diye kursağımda kalıyo....eski hali iyiydi niye değiştirme gereği duymuşlarki...

dafi ablacım merak ettim şimdi kilo cetvelini görünce 107 den ne kadar zamanda geldin 88 e aşağı yukarı aynı gibiyiz kilo olarakta.Ben kasım ayından bu yana devam ediyorum.Merak ettim.
canım aslında 20 kilo kadar 4-5 ayda verdim sonrada ala vere bugünlere geldim. 107 kiloyla başladım. 86. 4 e kadar indim . sonra tatiller peşpeşe geldi ve bende diyete tatil verdim. işte böyle oldu.

Son düzenleme:
bende bakalım çok stres yapmadan yavaş yavaşta olsa vericem diyorum bu saatten sonra manken olmayacağım nasılsa,sağlıklı olayım da rahat hareket edeyim yeter.Hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…