bal kabağı çok faydalı diye iki kez yaptım ama kullandığım malzemeye yazık oldu sevmedik sevemedik
Çocuklara tarhana diye (renginden dolayı ) yutturmaya çalıştım ama yok yenmedi yani...
Sen dene istersen canım sevebilirsin belki..Orucunuzu Allah kabul etsin..
İyi akşamlar kızlar
Bugün yine oruçtum Menümü paylaşayım
Sahur= 1 adet karnıbaharlı omlet+ yarım domates+ 2-3 dal roka+ yarım kepekli ekmek+ 1 fincan bitki çayı
İftar= 1 kase tarhana çorbası+ 1 porsiyon lahana sarması+ 1 dilim dil balığı + 1 tatlı kaşığı sütlü irmik tatlısı
Kilom hala artmış vaziyette bene öylece bekliyorum bu hafta hiç veremeyecem yada eski kilomda olmayacam galiba durdum
bende bu sıralar kahvaltı olayını hep atlatıyorum, öğlenleri de çok acıkıyorum öğlen az yesem akşam çok acıkıyorum.
mutfağa kağıt yapıştırdım dolaba kahvaltı hazırla diyeunutuyorum her sabah çünkü.Kepek ekmeğine light peynir bile sürsem götürsem yanımda ,tutar beni aslında çok daha faydası oluyor aslında diyette kahvaltı.
Kahvaltıyı atlama canım...Dediğin gibi öğlen saati çarşı pazar karışıyor midede...
İş yerinde küçük bir buzdolabı falan yok mu ...Peynir ve ekmeğini alıp koysan çok pretik olur senin için...
İyi akşamlar kızlar
Bugün yine oruçtum Menümü paylaşayım
Sahur= 1 adet karnıbaharlı omlet+ yarım domates+ 2-3 dal roka+ yarım kepekli ekmek+ 1 fincan bitki çayı
İftar= 1 kase tarhana çorbası+ 1 porsiyon lahana sarması+ 1 dilim dil balığı + 1 tatlı kaşığı sütlü irmik tatlısı
Kilom hala artmış vaziyette bene öylece bekliyorum bu hafta hiç veremeyecem yada eski kilomda olmayacam galiba durdum
yenacım şerbetlinin iyileşmesine sevindim.prenseste iyice yakalanmadan atlatır inşallahOĞluma iğne çok iyi geldi hakikaten kötüydü her akşam yükselen ateş,tıkanırcasına öksürük beni epey endişelendirmişti..ÖZellikle yüksek ateş, neler neler düşünüyordum bir bilsen ;( son iğnesini yarın yiyecek inşallah uzun süre hastalanmaz..
Bugün de kızım kötü,okuldan geldiğinden beri birşeyler hazırlayıp içiriyorum çünkü son sınavları.. hasta olmamamalıyım anne deyip duruyor kuzum..
Velhasıl kelam dediğin gibi herkes kırılıyor çok ağır geçiyor bu yıl...
inşallah yapmıyorlardır ama insanda şüphelenmeden edemiyor.Çok kötü bir şey....İnşallah böyle bir şey yapmıyorlardır diye düşünmek istiyorum ama sanırım öyle...
Geçen yıllarda da ''domuz gribi'' senaryosu çevirmişlerdi...Yalnız virüsün çok kuvvetli olduğu belli...
Allah kabul etsin Masalmelek...Bu arada ismini çok seviyorum...
Bana kırılmazsan bir şey söylemek istiyorum sana...Çok az yiyorsun sen kuzuuummm.Yazık valla...Sonra duraklamaların olduğunda dahada azaltma yoluna gitmek isteyeceksin eksileri görmek için bu seferde gr gr yemen gerekecek..Dayanamazsın yazık.
yenacım şerbetlinin iyileşmesine sevindim.prenseste iyice yakalanmadan atlatır inşallah
inşallah yapmıyorlardır ama insanda şüphelenmeden edemiyor.
kuş gribi dediler memlekette tavuk bırakmadılar güzelim tavukları katlettiler. köylerde tavuk kalmadı. eskiden köyden sepet sepet yumurta getirirdik. şimdi köye giderken yumurta götürüyoruz.
domuz gribi çıkınca baktım domuzlarıda yok edeceklermi diye ama onlara dokunmadılar
dafi ablacım merak ettim şimdi kilo cetvelini görünce 107 den ne kadar zamanda geldin 88 e aşağı yukarı aynı gibiyiz kilo olarakta.Ben kasım ayından bu yana devam ediyorum.Merak ettim.
yenacım şerbetlinin iyileşmesine sevindim.prenseste iyice yakalanmadan atlatır inşallah
kuş gribi dediler memlekette tavuk bırakmadılar güzelim tavukları katlettiler. köylerde tavuk kalmadı. eskiden köyden sepet sepet yumurta getirirdik. şimdi köye giderken yumurta götürüyoruz.
domuz gribi çıkınca baktım domuzlarıda yok edeceklermi diye ama onlara dokunmadılar
evet bu doğru birden kilo vermek istiyoruz aslında bende ilk başlarda yaşadım şimdi biraz fazla yesem çok pişman oluyorum stres yapıyorum.Mesela şimdi ne yesem ne kadar yesem diyorum.
Allah kabul etsin Masalmelek...Bu arada ismini çok seviyorum...
Bana kırılmazsan bir şey söylemek istiyorum sana...Çok az yiyorsun sen kuzuuummm.Yazık valla...Sonra duraklamaların olduğunda dahada azaltma yoluna gitmek isteyeceksin eksileri görmek için bu seferde gr gr yemen gerekecek..Dayanamazsın yazık.
Bugünkü menün güzel ama önceleri çok az yedin...
Hepimiz yapıyoruz canım...Böyle yazıyorum da yapmadım mı geçmişte.Yaptım tabii;ama yanlıştı...
Kilolardan çok bıktığımız için bir an önce kurtulmak gayretindeyiz..Ben bu sefer tam 1 sene verdim kendime.Yavaş yavaş kendimi sağlıklı ve iyi hissettiğim bir kiloya ulaşmaya çalışacağım.Başarırım inşallah;yoksa topuklarımdan kendimi vurasım var...
Masalmelek,orucunu Allah kabul etsin...Kilonda ki duraklama için Beyzuş'a kaıtılıyorum...
Panelcim,kuruyemiş de bulundur çantan da kurumeyveyle birlikte...KAhvaltı öğününü çok severim ben çayy çayyy)
Beyzuşum, balkabağı çorbası konusun da hevesini kırdım kusura bakma...sen yine de dene bi için de kalmasın. hani tatlı falan yapmak için aldığın da azıcık yaparsın...bir yerde okudum balkabağını şekersiz çubuktarçınla tatlısını yapıp bir öğün yerine yiyormuş yazan kişi..Kabızlığına çok iyi geliyormuş lif yoğunluğundan dolayı ...Aklımızda bulunsun...
---
Ben çıkıyorum güzel arkadaşlar İyi geceler,tatlı rüyalar hepinize...
tekrar çok geçmiş olsun eminim sonuçlar güzel çıkacak.Herşeyin başı sağlık sen iyi olda verirsin kiloları
Zeynepçim çok geçmiş olsun...dikkat et kendine...Bugün tv de Muz,yer fıstığı,patates sanırım Ispanak tı yüksek tansiyona iyi geliyor dendi...
gökçeciğim,menülerin başarılı..
----
Beyzuş,senin posta girişin nüçün dolu..Kİminle mesajlaşıyosun o kadar :? hııı)
canım aslında 20 kilo kadar 4-5 ayda verdim sonrada ala vere bugünlere geldim. 107 kiloyla başladım. 86. 4 e kadar indim . sonra tatiller peşpeşe geldi ve bende diyete tatil verdim. işte böyle oldu.dafi ablacım merak ettim şimdi kilo cetvelini görünce 107 den ne kadar zamanda geldin 88 e aşağı yukarı aynı gibiyiz kilo olarakta.Ben kasım ayından bu yana devam ediyorum.Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?