kıyamam yavrum yaa çok hassas bir çocuk yerim ben onusağol canım haklısın tabiki ama ben zor kilo veriyorum zaten verdiğim gramcıklarıda accık kaçırmakla fazlasıyla geri almak dokunuyo....
sağol yenacım...ediyorum canım..hele çocukların gözü önünde yığılınca çok korktum..dolayısıyla daha bi dikkat etmeye çalışıyorum....büyük kızımı az çok anlatmıştım çok duygusal hassas biliyosunuz...o günden beri hiç dibimden ayrılmıyo annecim sakın bi daha hasta olma başın ağrırsa söyle masaj yapayım falan diyo hemen geçer bidaha düşmessin diyo...bişey olcak korkusuyla geçiriyo günleri..inşallah uzun sürmez kolay atamıyo böyle şeyleri aklından....
bu beğenme işleri amma gıcık olmuş..ne güzel temiz temiz beğeniyoduk...özel mesaj olayına hepten ayar oldum....bi hevesle bakıyom kim yazmış bana diye kursağımda kalıyo....eski hali iyiydi niye değiştirme gereği duymuşlarki...
İyi geceler
Yenacım barışın iyi olmasına çok sevindim kızın da hafifçe atlatır inşallah
Ben de az önce hapşuruk ve başağrısı başladı hayırdır inşallah
Beyzuş ablacım Masalmelek Allah oruçlarınızı kabul etsin ben de tutmak istiyordum ama regl var malesef kandilde de tutamadım
Geçen ay reglim 10 gün gecikti bu ay da erken başladı ve 10 gün oldu bitmedi canım sıkıldı bu duruma
Zeynepçim çok geçmiş olsun...dikkat et kendine...Bugün tv de Muz,yer fıstığı,patates sanırım Ispanak tı yüksek tansiyona iyi geliyor dendi...
gökçeciğim,menülerin başarılı..
----
Beyzuş,senin posta girişin nüçün dolu..Kİminle mesajlaşıyosun o kadar :? hııı)
arkadaşlar çok hoşuma giden bir yemeğimi paylaşıyorum eminim yapanlarınız da vardır.Çok sağlıklı ve lezzetli olduğundan paylaşıyorum.
2 kereviz
1 adet soğan
2 havuç
2 portakal suyu(kaç adet kereviz var ise o kadar portakal)
biraz zeytinyağı
yarım ç.b su
tuz.
kısık ateşte pişir afiyet olsun
Eki Görüntüle 931226
Dun yediklerimi yazayim :
Iki mandalina, sekerli kahve, cay,muz
Bir elma,bir bardak tuzsuz ayran,diet kraker
Kiymali patates yemegi ve salata
gun boyunca bol su
canım bu pek menü sayılmazkii...geçiştirmişsin hepp...
Selamün aleyküm...
nasılsınız kızlarrr....ben güne sıkıntılı başladım biraz sinirli biraz üzgün falan ortaya karışık haldeyim...erkenden gidip kan verdim sonuç yarın çıkcakmış yarın bi daha gidicem yani..eşim işten izin almakta sıkıntı yaşıyo...acısınıda benden çıkarıyo...hastane ters bir yerde iki çocukla iki otobüs değiştirerek bi başıma gidemem..hep kardeşimi yada görümcemi çağırmak zorunda kalıyorum oda sıkıntılı oluyo biraz bunlar yüzünden sabah sabah atıştık biraz...nefret ediyorum doktora gitmektenn...gezme işleri için zaten ağzımı açmıyorum..kardeşimin yolu düşerse bana o götürüyo bi yerlere ama doktor konusundada böyle tepkiler alınca cinlerim tepeme çıkıyo....bir yandan ihmal etme mutlaka gitmen gerek doktora diye başımın etini yiyo bi yandanda gidip gelmek herzaman sorun oluyo valla bazen ne yapmalıyım nasıl tepki göstermeliyim bilmiyorum..e malum devlette uğraşıyon tek seferde bitmiyo hiç bişey enaz iki sefer gitmek gelmek gerekiyooo..offf daraldım işte...ne çok yazmışım kusuruma bakmayın çok dolmuştum....hakkınızı helal edin....bu arada tartım +1,5 diyo oda ayrı üzdü beni zaten..offff....
biliyorum ama ondan onceki gun kacamak yaptigim icin dun biraz daha az yiyeyim dedim.aslinda ac da degildim o yuzden oyle gecti.
ya ben cok zor kilo veriyorum ,metabolizmam da cooookk yavas o yuzden eger gunde uc ogun yersem arada da biseyler yersem zayiflayamam.
benim de kafam karisti artik :)
Zeynepçim bozma moralini izin alma konusunda eşin haklı ama yapacak başka birşey yok...Sen en iyisi görümcenin yardım etmesini sağla şayet çalışmıyorsa...
Bu arada sakın ihmal etme tedavini eşine kızıp...
işte tamda bu sebepten daha düzenli beslenmelisinki metabolizmanda hızlansın düzene girsin....bende öyleyim metabolizmam yavaş çok zor kilo veriyorum...ama ne zaman böyle beslensem artıya geçiyorum ama üç ana öğün ve bi tanede ara öğün yaptığım da yavaşta olsa eksiliyo kilocuklarım....kahvaltını çok güzel yapmalısın öğlede öyle akşamı hafif geçirebilirsin canım...nacizane tavsiyem bu yönde...bu şekilde devam edersen başta kilo verirsin ama sonra çok çok fazlasıyla geri alırsın...he böyle diyorumda ben yapıyomuyum bazen yapamasamda çogunlukla düzgün beslenmek için uğraşıyorum....
Selamün aleyküm...
nasılsınız kızlarrr....ben güne sıkıntılı başladım biraz sinirli biraz üzgün falan ortaya karışık haldeyim...erkenden gidip kan verdim sonuç yarın çıkcakmış yarın bi daha gidicem yani..eşim işten izin almakta sıkıntı yaşıyo...acısınıda benden çıkarıyo...hastane ters bir yerde iki çocukla iki otobüs değiştirerek bi başıma gidemem..hep kardeşimi yada görümcemi çağırmak zorunda kalıyorum oda sıkıntılı oluyo biraz bunlar yüzünden sabah sabah atıştık biraz...nefret ediyorum doktora gitmektenn...gezme işleri için zaten ağzımı açmıyorum..kardeşimin yolu düşerse bana o götürüyo bi yerlere ama doktor konusundada böyle tepkiler alınca cinlerim tepeme çıkıyo....bir yandan ihmal etme mutlaka gitmen gerek doktora diye başımın etini yiyo bi yandanda gidip gelmek herzaman sorun oluyo valla bazen ne yapmalıyım nasıl tepki göstermeliyim bilmiyorum..e malum devlette uğraşıyon tek seferde bitmiyo hiç bişey enaz iki sefer gitmek gelmek gerekiyooo..offf daraldım işte...ne çok yazmışım kusuruma bakmayın çok dolmuştum....hakkınızı helal edin....bu arada tartım +1,5 diyo oda ayrı üzdü beni zaten..offff....
ve aleyküm selamhaklısın canımda...sorun eşimde izin almak istemiyo kendi olmayınca fazla aksıyo herşey..kimsenin bişey dediği yok kendi mükemmelliyetçi olduğu için işlerin başından ayrılmak istemiyo...görümcemde sağolsun ama ne zamana kadar...onun gelip gitmeside hep problem istemiyorum oyüzden...artık laf kaldıramıyorum...insanlardan uzaklaşıyorum kendi kabuğuma çekiliyorum...neyse ya konuşcak okadar şey varki yenacım ama ben susayım...ama alıp başımı gidesim var bu diyardann....
bu arada ihmal etmicem canım sen kendini düşünmessen kimse zaten düşünmüyo...çocuklarım var benim iyi olmalıyım....
ve aleyküm selam
canıımm daralmışsın bugün biraz
Rabbim gönlüne ferahlık versin
çocuklarla zorlanıyorsun rahatsızda olunca herşey üstüne üstüne geliyor. otur bir derin nefes al. sonra kalk bir abdest al. Rabbine dua et gönlüme ferahlık ver işlerimi kolaylaştır diye. sabah çok işin olduğunda akşamdan otur 33 defa subhanAllah, 33 defa elhamdülillah, 34 defa Allahu ekber çek. yarabbi yardımını gönder diye dua et. herşey kendiliğinden hallolur. Allahtan isteki her işin hallolsun. kullardan beklediğinde herşey yarım yamalak oluyor. insan kendisini yıprattığıyla kalıyor.eşin herzamanki eşin.o bugün değişmedi. ama sen bugün darlandın eşine kızman gerektiğini düşündün. senin yanında olsaydı iyiydi ama oda senin ve çocuklarınızın rızkı için çalışıyor. oda işinde darlandığında size kızsaydı ne olurdu bir düşünsene. Raabine şükret sana ne güzel çalışan bir eş, ikide güzeller güzeli evlat vermiş. bırak biraz zorluğuda olsunki rahatın kıymetini bilelim. bak ben şimdi çıkıp gitmek istesem hemen çıkar giderim hiç bir sıkıntım yok. ama kime bırakırım diye düşüneceğim çocuklarımda yok ! belki bir başkasının çocukları varda kızacak bir kocası yok başında ! yada işe giden bir kocası varda çocuklarını bırakacak bir yakını yok !
Rabbim bu günlerimizi aratmasın.
sen otur mevlaya şükret, iki güzeller güzeli meleğim var, bizim için çalışan bir kocam var, sıkıştığımda çocuklarımı bırakacak kardeşlerimiz var de
bak nasılda ferahlıycak için
Rabbim acil şifalar versin zeynepcim
gerçekten çok bunaldım nilüfer abla ama onları bırakıp çıkıncada aklım hep onlarda kalıyor. sanki onları ihmal etmek istiyormuşum gibi geliyor ne saçma değil mi? havalar hepten sıkıcı azcık güneş yüzü görsek sevineceğiz.Günaydın arkadaşlar,
Asucum telaşlanma önemli birşey değidir inşallah..normale dönmeyince sen yine görün bir doktora...Aynı şikayetleri yakın arkadaşım da yaşıyor şu an.;(
benim de biliyorsun uzun bir süredir çok düzensiz, sürekli gecikiyor..
ÖZlemciğim,çok haklsıın bunalmakta Allah yardımcın olsun sabır versin..Sağlıklı olsun çocukların geçer bir şekil de..Dediğin gibi hava muhalefeti de insan psikolojisi üzerin de çok etkili..Ben de kapalı havada bunalıma giriyorum resmen...
bir kaç saatliğine de olsa tek başına yalnız dışarı çıkma şansın yokmu.? bana çok iyi gelirdi çocuklarım minikken..
Verdiğin kilolar için tebrik ediyorumbak bu da güzel gelişmelerden biri
sende bendensin desene :) eşin de ne yapsın laf duymak istemediği için izin alamıyordur. ama bazen almalı insan tek başına yetmiyor ve en çokta sevdiceğine ihtiyaç duyuyor. Allahtan akrabalarınız var onlarda olmasa işin daha zor olurdu. anladığım kadarıyla onlar da yardım ediyorlar ama burnundan da getiriyorlar :) ama sen ihmal etme git kendin ve çocukların için .Selamün aleyküm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?