Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım...emin ol bende seni çok iyi anlıyorum...bi süreç işte bunlarda geçicek....

menüm:

kahvaltı: 2 yumurta,1 dilim peynir,3 zeytin,1 kupa yeşilçay...

öğle: 1 kase domates çorbası,1 porsiyon ıspanak,3 k.yoğurt,1kupa yeşilçay....

ara:2 mandalina

akşam:3 tane elma dilim pattis,4 parçada tavuk,1 kase yoğurt....

birazdan bitane daha yeşilçay içmeyi düşünüyorum bugünlük mutfak kapandı...

esselamun aleykum
hayırlı akşamlar güzellerim ben geldim
sizsiz diyet tam bi yalan gunler boş pc henuz yapılmadı karrrdesiminkinden idare eedicem 1 ay daha oda pek düzenli degil zor yazıyorum neysee sizler nasılsınz umarııım hepınız iyisinizdir
geçmişe bakamadım artık vakıt bulduça bakıcam hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
ayyyyy cooook yorgunummm... okul basladi...

hemen menumu yazayim...

sabah: 2corba kasigi yulaf, sut, portakal

ara: yok kosturmacadan vaktim olmadi...

öglende: mayali ekmek ile tost, arasina 2kibrit kutusu kadar kasar peynir

ara: muesli

aksam: haslanmis patatesler ile top yaptim, ustunede yogurt koyup yedim :)

ara: havuç

3litre suyumu tamamlarim
form cayi icerim :) tamam

İyi akşamlar
Sabah kahvaltı yapmadan doğum yapan arkadaşa gittim şimdi orda da bişeyler atıştırıyoruz diyerek öyle de oldu sonra markete uğrayıp eve geldim kızlara bişeyler hazırladım yediler sonra hasta bir arkadaş vardı ona uğradım tekrar eve gelip mutfağa daldım yemek yap ye şimdi oturdum çay içiyorum tatlı yapmıştım kandil günü daha bitmedi ama yemedim ben aferin bana :)
Durum böyle bende regl hala devam

İyi akşamlar hanımlar

Menümü paylaşayım

Sabah= 2 dilim haşlanmış yumurta beyazı + 2 dilim keçi peyniri+ yarım domates+ 2-3 dal roka + 1 kaşık yoğurt+ 1 dilim kepek ekmeği

Ara Öğün= 1 tane yeşil elma

Öğle= 1 porsiyon omletli karnıbahar + yarım domates+ 3-4 dal roka

Akşam= 1 dilim karnıbahar + 1 kivi + 1 greyfurt

geçmiş yapamadım , sadece yolcum
menü paylaşmıyorum bugün menü filan hak getire lokanta menüsü halt etmiş yanımda.Yarın kaldığımız yerden devam diyelim.Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Son düzenleme:
hayırlı gecelerr...bu aralar gene pek bi durgun sankim buralar....sonunda kızlar uyudu az sakin oturayım dedim ama uykumda var neyse accık bakınayım yatıcamm....

asuman ablaaa tatlı için tebriklerr....

ben bütün gün çok güzel yaptım herşeyi akşam eşim çikolata yiyodu dayanamadım iki ısırık bende yedim..pişmanım ama ne fayda niye frenliyemiyorum acaba kendimi...tek avuntum saat 7 gibiydi erkendi yani ama korkuyorum sabahki tartıdan....hele bu sıralar hep yiyesim var...bir hafta herşey iyi güzel ikinci hafta herşey tepe taklak..rada cesaretim kırılsada bıkmadan usanmadan inadına devam işte pes etmek yokk....

Iyi geceler canım
Tatlı yemedim ama ben de çikolataya dayanamadım malesef
Şu işi bitirmek lazım artık ama nasıl ben de bilmiyorum 10 kilo verip bırakmak istiyorum ama nerde

Iyi geceler canım
Tatlı yemedim ama ben de çikolataya dayanamadım malesef
Şu işi bitirmek lazım artık ama nasıl ben de bilmiyorum 10 kilo verip bırakmak istiyorum ama nerde

aynen ablacım ya ama benim 15 kilom var...hatta 65 falan olsam süper olurda neyse 70 e razıyım...

bu beğenme butonun yeni halini hiç beğenmedim..bi tıkla beğeniyoduk ne güzel eziyetli oldu beğenemiyom kimseyi tembel adamım ben zahmet oluyo iki tıkk....

Ben de beğenmiyorum daha doğrusu beğenemiyorum sürekli farklı kişileri beğenmek lazımmış :)
Alıntı da yapmıyorum özel mesaj gidiyor yoksa :))
Çizelgem imha olalı epey oldu canım nasılsa hareket olmuyor diye yenisini de yapmadım

Son düzenleme:

evet çok karışık olmuş bence eski hali daha iyiydi...umarım çalışmalar bitmemiştirde daha kullanışlı hale getirirler...

İnşallah düzelir canım böyle kullanışlı değil gerçekten
Bana müsaade yatayım artık hayırlı geceler canım

Hayırlı sabahlar inşallah he bakımdan güzel bir gün olur
Bugün büyük kızım evde yapması gereken performans ödevlerini yapacak küçük kızım okula gitti ben de yatsam diyorum ama malum aybaşı gidip ödemeleri halledeyim erkenden diyorum bir yandan da

Günaydın,

Güzel bir gün görelim hepimiz...

Asucum kolay gelsin ödemelerde..Zaten alınan nakiti bir görüyoruz dokunuyoruz o kadar ..bazılarına dokunamıyoruz da direk havale transfer olayları tak tak tamam )

Şöyle deste deste param olduğun da film dekiler gibi savuracam havaya sonra zıplıycam yatakta..

dunki menum :)
yulafli yogurt, sekerli kahve,cay
iki mandalina
etli corba ve cok az ekmek
diet kraker, diet bar ve yine kahve
iki dolma,biber tursusu ve bir ince dilim pizza
kahve
gun icinde bol su
(genelde bukadar kahve icmiyorum ama kiskardesime yemege gittik pizzaya da kahveye de yok diyemedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…