gerçekten çok bunaldım nilüfer abla ama onları bırakıp çıkıncada aklım hep onlarda kalıyor. sanki onları ihmal etmek istiyormuşum gibi geliyor ne saçma değil mi? havalar hepten sıkıcı azcık güneş yüzü görsek sevineceğiz.
evet kiloların gitmesi olumlu tabi :)
sende bendensin desene :) eşin de ne yapsın laf duymak istemediği için izin alamıyordur. ama bazen almalı insan tek başına yetmiyor ve en çokta sevdiceğine ihtiyaç duyuyor. Allahtan akrabalarınız var onlarda olmasa işin daha zor olurdu. anladığım kadarıyla onlar da yardım ediyorlar ama burnundan da getiriyorlar :) ama sen ihmal etme git kendin ve çocukların için .
hayırlı gecelerr...bu aralar gene pek bi durgun sankim buralar....sonunda kızlar uyudu az sakin oturayım dedim ama uykumda var neyse accık bakınayım yatıcamm....
asuman ablaaa tatlı için tebriklerr....
ben bütün gün çok güzel yaptım herşeyi akşam eşim çikolata yiyodu dayanamadım iki ısırık bende yedim..pişmanım ama ne fayda niye frenliyemiyorum acaba kendimi...tek avuntum saat 7 gibiydi erkendi yani ama korkuyorum sabahki tartıdan....hele bu sıralar hep yiyesim var...bir hafta herşey iyi güzel ikinci hafta herşey tepe taklak..rada cesaretim kırılsada bıkmadan usanmadan inadına devam işte pes etmek yokk....
Iyi geceler canım
Tatlı yemedim ama ben de çikolataya dayanamadım malesef
Şu işi bitirmek lazım artık ama nasıl ben de bilmiyorum 10 kilo verip bırakmak istiyorum ama nerde
Ben 75 e razıyım Zeynepcim inşallah başarırız sağlıkla
Ben de beğenmiyorum daha doğrusu beğenemiyorum sürekli farklı kişileri beğenmek lazımmış :)
Alıntı da yapmıyorum özel mesaj gidiyor yoksa :))
Çizelgem imha olalı epey oldu canım nasılsa hareket olmuyor diye yenisini de yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?