Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar nasılsınız ben iyiyim kaç gündür yeşil çayımı beyaz çayımı içmiyordum tansiyonum gayet iyiydi bu gün tekrar başladım içmezsen yağlarım erimez çünki sabah tartıldım aynıyım hiç kilo vermemişim zaten ağır ağır gidiyor kilolarım neyse bende heveslendim dünki menumu paylaşayım
kahvaltım
1 dilim peynir 4 adet yeşil zeytin 2 dilim tambuğday ekmek yeşil biber kuzukulağı
ara,
1 grissini 1 dilim ananas
öğle,
1 kepce tarhana çorbası 1 çay bardağı yoğurt salata layt ton balığı ve salata 1 dilim tm bğday ekmek
ara,
1 dilim etimek 1 mandalina
ara
2 ceviz 4günkurusu
akşam
1 kepçe tarhana çorbası 1 çay bardağı yoğurt salata 1 dilim tm bğdy ekmek 4 yemek kaşığı kabak deotu yeşil mercimekli yemeğim
yemeğin içinde yeşil mercimek olduğu için et yemedim
ara
1 elma
ara 1 su bardağı layt tarçınlı süt
allahım sırf yemekle geçiyor günlerim yaa

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
bu tamirat işleri çok kötü oldu yaaa
sanki birbirimizle diyoloğumuz kesilmiş gibi hissediyorum.
beğeni butonu yok. alıntılarda mesaj geliyor. derken sıkıcı oldu.
neyse biraz daha sabır diyelim.
ben akşam hiç uyuyamadım. gece kulaklarım uğuldadı kalkıp tansiyonumu ölçtüm yükselmiş. hiçte zararlı birşey yememiştim. bütün gün tuzsuz haşlanmış sebze ve taze sıkılmış meyve suyu tüketmiştim. sabah namaza kalktığımda boğazım felaketti. öyle gıcık yaptıki namazı zor kıldım.sonra elma sirkeli, zencefilli, ballı sıcak su içtim. biraz daha yattım uyumuşum haliyle geç kalktım.boğazım oldukca iyi sayılır. hafif bir ağrı kalmış. hemen sirke sarımsak karışımı içtim. şu anda hiç birşey kalmamış gibi görünüyor. atlatmışımdır inşallah. gece kemiklerimde çok ağrıyordu. şimdi ağrımda kalmamış.
eh iyileştiğime göre geçte olsa kalkıp kahvaltımı yapayım.

Sağol canım aynen dediğin gibi geç buldum çabuk kaybettim :) bir var bir yok oluyor çok şükür Allah a
Ay evet ben de zıplamak istiyorum:)
Aleyküm selam daficim
Geçmiş olsun inşallah atlatmışsındır

çok sağol asucum
iyiyim çok şükür
gelmeden gitmiştir inşallah. tansiyonumda güzel.
dolunay etkisini gösterdi. midem şiş ama aç hissediyorum. fil gibi her gördüğümü tüketesim geliyor.
sabah küçük iki dilim ekmekten tost yaptım. meyveli ayranla tükettim.

az önce açlıktan ölücek gibi oldum. üç tane favalı enginar yedim. karnım tok gözüm aç. doymadım kalktım 1 tabak muzlu, çilekli,tarçınlı yoğurt yedim akşamada eşim gelmiycek kendime balık çıkarttım buzluktan.

bende beğeni butonu yok sizde varmı kızlar

selam millet.....
yoğunluktan nete giremiyorum.
dün akşam kpde geldi, bu sabahta kv ile birlikte gittiler.
gündüzde misafirim vardı kvgilden ayrı olarak.
dün gündüzde kvgilden ayrı olarak yine misafirlerim vardı.
geçmişi okuyacak vaktim yoktu, bi ara okurum artık.

yolcu
canım sana yazıcam yazıcam ama bi türlü yoğunluktan yazamadım, yazamadım ama hep aklımdaydın.....
canını sıkma canım benim, inan allah sıkıntıyı sevdiğine veriyo, allah sabredenlerle beraberdir.....
bazen sıkıntılarımız yoğunlaşıyo, ama bazende çok seyreliyo....
hepimiz için; bu dünyadaki tek kazanç amellerimiz bence.....
bazen sabır çok zor oluyor anlıyorum seni.... ama sabrın büyük bit mükafatının olduğunu hiç unutmamaya çalışmalıyız hepimiz canım arkadaşım.
şimdi bu sözleri sana yazarken inan kendime bile paylar çıkardım......
kocaman öpüyorum, inşaallah epey daha rahatsındır bugün....

hadi ben kaçar kızlar, yoğunluğum biter bitmez, ibibikler öter ötmez burdayım:)
bu arada 1saattir başım ağrıyo, üşütmemidir nedir, galiba üşütme.
hadi öptüm hepinizi
işlerim var onları halledeyim.

Öğleden sonra arkadaşımdaydım az önce geldim yemeğimi ayarladım pişiyor şimdi
Daficim benim de gözüm çok aç nedense hep zararlı şeylere eve gelince bir de kızlara sinirlendim akşam yemek yemeyip abur cubur yiyesim var
Beğeni için mesajın altında yıldız simgesine tıklamak lazım ama aynı kişiye 2 kez beğeni yapamıyorsun arada başka mesaj beğenmem gerekiyormuş
Meyracım koşay gelsin sana da dikkat et yoğunlukta kendini ihmal edip hasta olma emi

Merhaba kızlar nasılsın neler var neler yok bakim

Menümü paylaşayım

Sabah=1 tane kepek ekmekli peynirli tost+ yarım domates+ şekersiz çay

Ara Öğün= 1 tane elma

Öğle=3 tane zeytinyağlı biber dolması+yarım domates+ 1 kaşık yoğurt

Akşam=1 tane portakal+2.5 tane eti form kepekli bisküvi

İşte bugünlük menüm bu kadarr

hmm anladım canım çok sağol
ama kimin yıldızına tıklasam başkasını tıklaman gerikir diyor

Iyi akşamlar arkadaşlar, keyifler nasil?
Geçmişi okuyorum ama modunuz düşmesin diye yazmadım size. Bizde durumlar biraz karışık. Dün endoskopi vardı. Doktor mide kanserinin karaciğere sıçramasindan bahsetmiş işlem sırasında anneme. Neyse parça alındı patalojiye götürdük. Şubat 11 gibi çıkacak. Biz karaciğerden korkuyorduk şimdi bi de mide ihtimali var. Mr bugün çıkacaktı ama çıkmamış. Yarın ya da cuma alacağız. Üzgünüm ama sukrediyorum. Allah hayırlısını versin her şeyin. Mrin sonucuna göre haftaya hastaneye gideceğiz ya da Pataloji sonucunu bekleyeceğiz. Umarım temiz çıkar her ikisi de.

Tadım yok pek, canım bi şey istemiyor. Diyet de yapmıyorum. Umarım sizler iyisinizdir.

esracım sonuçlar iyi çıkar inşallah canım
büyüklerimizde bizim imtihanımız.
bende bugün annemi aradım. dün sabah namazında babama abdestini aldırmış dışarıya dökmeye çıkarken düşmüş. kafam betona çarptı , sırtlarım her yerim acıyor dedi. benimde aklım onda kaldı.bu gün kardeşim köye gidecekmiş ama yinede merak ediyor insan. Allah korusunda anneme birşey olsa bizim halimiz harap. hepimizin düzeni bozulur.babamın bakımı çok zor. Allah ona iyilik sağlık versin.mecbur bakıcaz sonuçta bizim anne babamız onlar ama aklı herşeye ermeyen insanın bakımı gerçekten çok zor. hiç laftan anlamıyor. köye gittiğimizde birazcık biz ilgilenelim annem dinlensin diyoruz. hiç bir şey yaptırmıyor bize. illaki annem olucak yanında

Ahh ablam ne zor annenin durumu. Inşallah bi şey olmamıştır, hemen toparlar. Allah sağlık versin annene. Onların yalnizliklari çok zor. Ben ihtimalerle bogusurken bi de kocamın iyiliği karşısında eziliyorum. Düzenimiz kalmadı şimdiden, ne olacağımız meçhul. Şükürler olsun binlerce kez esim hiçbi şey demiyor. Yine de ben eziliyorum. Annen biraz dinlenince inşallah iyi olur. Üzülmemeye calis ablam, Allah bugünümüzü aratmasin inşallah.

bu beğenme butonun yeni halini hiç beğenmedim..bi tıkla beğeniyoduk ne güzel eziyetli oldu beğenemiyom kimseyi tembel adamım ben zahmet oluyo iki tıkk....

aynen ya coook gicik bir durum... istedigimiz kadar begeni yapamiyoruz

aynen para konusunda bende yapicam öyle bir deste para elime gecince

GEcmis olsun canim insallah atlatmissindir

insallah temiz cikar canim!!!

Annene coook gecmis olsun... insallah hemencecik toparlar!

Kizlarrrr fazlada yemiyorum ama bugun 2gun oncesine bakarak + daydim...
gerci 2gundur buyuk abdestimi yapamiyorum :S
her halde o siskinlik yapti...

menümü yazayim :)

sabah: 1dilim ekmek, 1kibrit kutusu kadar peynir

ara: 8adet tuzlu biskuvi (140kalori)

ögle: 3adet tavuk köfte, sebze

ara: 5adet tuzlu biskuvi (90kalori)

aksam: mantar corbasi

ara: portakal, 1su bardagi sut

3litre suyumuda tamamlarim

yesil cayimida icerim :)

çok sağolun kızlar Allah razı olsun

esram herşey güzel olacak inşaallah bunlar imtihan rabbim sevdiğği kuluna deert verir ama hergecenin sabahı varinşaallah taliller temizçııkacak rabbim bu gunleri unutturacak size

ablam annecigine geçmiş olsuun rabbim onun gücünü kuvetini arttırsın

Esracım geçmiş olsun canım moralinizi bozmayın Allah dermansız dert vermesin inşallah
Daficim annene de şifalar dilerim

Esra ve dafi'yi okuyunca canım çok sıkıldı;(
Allah yardımcınız olsun.. daficiğim Allah sağlıklı uzun ömürler versin annene, güç versin...

Esracım endoskipi yapan eleman nerden biliyor mide kanserinin karaciğere sıçradığını.? İhtimallerimi değerlendiriyor o işlemi yaparken..
ayrıca zaten yapılan çok can sıkıcı bir işlem. o esnada bunlar söylenmez hem çok kızdım hem de korktum ve üzüldüm ayrıca ;(
Annemi mide kanserinden kaybettik..

Eşinden de Allah razı olsun...O konuda çok şanslısın..
babasını kaybeden yakın arkadaşımın annesi ev de yalnız kalamıyor özellikle geceleri .henüz yeni olduğundan doğal olarak hayat arkadaşını kaybetti...
Ama arkadaşımın eşi bir gece dahi bu ev de kalmayacak diye şart koşmuş arkadaşıma...bir de böyleleri var canım...

esram herşey güzel olacak inşaallah bunlar imtihan rabbim sevdiğği kuluna deert verir ama hergecenin sabahı varinşaallah taliller temizçııkacak rabbim bu gunleri unutturacak size

ben de onu düşünüyorum, üzülmemeye çalışıyorum. inşallah hayırlısı ile atlatırız bugünleri. kadere karşı koyamıyoruz. çok teşekkür ederim.

Esracım geçmiş olsun canım moralinizi bozmayın Allah dermansız dert vermesin inşallah
Daficim annene de şifalar dilerim

saol ablam. sağlam durmaya çalışıyoruz, dediğin gibi dermansız olmasın yeter ki..

keşke yazmasaydım... ama bi şey olur, gelemem diye çıtlatmak istedim sizlere. bi de yardımı Allahtan diliyoruz, duanız kabul olur belki diye haber vereyim dedim. çok sağol...

canım anneme düzenli endoskopi yapılıyor aslında her yıl. siroza bağlı mide damarlarında varis ve yaygın gastrit var. tabi narkoz alamadığı için ayık yapılıyor işlem. başta ihtimal vermedim, annem yanlış anlamıştır diye düşündüm baya bi. ama annem ısrarla doğru anladığını söylüyor. kanser demez, latince adı vardır diyorum ısrar ediyor. bi de parçayı ben götürdüm patolojiye. biraz kırmızı ve kanlı bi parçaydı. o yüzden korkuyorum. yine de inşallah temiz çıkar, tamamen yanlış anlaşılmadır hepsi umarım.

eşim konusu beni eziyor. evlendiğimizden beri sürekli bunlarla muhattap oldu. aynı evde yaşamasak da çok yakınız, sürekli hastamız var. Allah razı olsun, bana da aynı sabrı versin inşallah zamanı gelince..

Son düzenleme:
zaman böyle geçmez. umutsuz olmamalı. inşallah iyi çıkacak sonuçlar. çıkmasa da elimizden geleni yapacağız. ben iyiyim, siz de moralinizi bozmayın nolur benim yüzümden. kendinize iyi bakın. cuma görüşürüz en geç. hepiniz iyiki varsınız.

Esracım iyi ki söyledin...Olurmu.. paylaşmasaydın daha fazla üzülürdüm..Her halikarda üzülürdüm yani ,sen bana bakma

Her namaz da tüm hastalara dua ediyorum annen de için de Allah yardımcınız olsun inşallah...

Esracım dua okuyalımmı.? Sayı falan vermeden yani herkes yasin yahut başka bir dua annen niyetiyle.. sonuçta niyet önemli öyle değilmi.?

ben okuyacağım bu gece annenin adını söylermisin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…