Sağol canım aynen dediğin gibi geç buldum çabuk kaybettim :) bir var bir yok oluyor çok şükür Allah aGünaydın,
Güzel bir gün görelim hepimiz...
Asucum kolay gelsin ödemelerde..Zaten alınan nakiti bir görüyoruz dokunuyoruz o kadar ..bazılarına dokunamıyoruz da direk havale transfer olayları tak tak tamam)
Şöyle deste deste param olduğun da film dekiler gibi savuracam havaya sonra zıplıycam yatakta..
Aleyküm selam daficimselamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
bu tamirat işleri çok kötü oldu yaaa
sanki birbirimizle diyoloğumuz kesilmiş gibi hissediyorum.
beğeni butonu yok. alıntılarda mesaj geliyor. derken sıkıcı oldu.
neyse biraz daha sabır diyelim.
ben akşam hiç uyuyamadım. gece kulaklarım uğuldadı kalkıp tansiyonumu ölçtüm yükselmiş. hiçte zararlı birşey yememiştim. bütün gün tuzsuz haşlanmış sebze ve taze sıkılmış meyve suyu tüketmiştim. sabah namaza kalktığımda boğazım felaketti. öyle gıcık yaptıki namazı zor kıldım.sonra elma sirkeli, zencefilli, ballı sıcak su içtim. biraz daha yattım uyumuşum haliyle geç kalktım.boğazım oldukca iyi sayılır. hafif bir ağrı kalmış. hemen sirke sarımsak karışımı içtim. şu anda hiç birşey kalmamış gibi görünüyor. atlatmışımdır inşallah. gece kemiklerimde çok ağrıyordu. şimdi ağrımda kalmamış.
eh iyileştiğime göre geçte olsa kalkıp kahvaltımı yapayım.
hmm anladım canım çok sağolÖğleden sonra arkadaşımdaydım az önce geldim yemeğimi ayarladım pişiyor şimdi
Daficim benim de gözüm çok aç nedense hep zararlı şeylere eve gelince bir de kızlara sinirlendim akşam yemek yemeyip abur cubur yiyesim var
Beğeni için mesajın altında yıldız simgesine tıklamak lazım ama aynı kişiye 2 kez beğeni yapamıyorsun arada başka mesaj beğenmem gerekiyormuş
Meyracım koşay gelsin sana da dikkat et yoğunlukta kendini ihmal edip hasta olma emi
esracım sonuçlar iyi çıkar inşallah canım
büyüklerimizde bizim imtihanımız.
bende bugün annemi aradım. dün sabah namazında babama abdestini aldırmış dışarıya dökmeye çıkarken düşmüş. kafam betona çarptı , sırtlarım her yerim acıyor dedi. benimde aklım onda kaldı.bu gün kardeşim köye gidecekmiş ama yinede merak ediyor insan. Allah korusunda anneme birşey olsa bizim halimiz harap. hepimizin düzeni bozulur.babamın bakımı çok zor. Allah ona iyilik sağlık versin.mecbur bakıcaz sonuçta bizim anne babamız onlar ama aklı herşeye ermeyen insanın bakımı gerçekten çok zor. hiç laftan anlamıyor. köye gittiğimizde birazcık biz ilgilenelim annem dinlensin diyoruz. hiç bir şey yaptırmıyor bize. illaki annem olucak yanında
bu beğenme butonun yeni halini hiç beğenmedim..bi tıkla beğeniyoduk ne güzel eziyetli oldu beğenemiyom kimseyi tembel adamım ben zahmet oluyo iki tıkk....
Günaydın,
Güzel bir gün görelim hepimiz...
Asucum kolay gelsin ödemelerde..Zaten alınan nakiti bir görüyoruz dokunuyoruz o kadar ..bazılarına dokunamıyoruz da direk havale transfer olayları tak tak tamam)
Şöyle deste deste param olduğun da film dekiler gibi savuracam havaya sonra zıplıycam yatakta..
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
bu tamirat işleri çok kötü oldu yaaa
sanki birbirimizle diyoloğumuz kesilmiş gibi hissediyorum.
beğeni butonu yok. alıntılarda mesaj geliyor. derken sıkıcı oldu.
neyse biraz daha sabır diyelim.
ben akşam hiç uyuyamadım. gece kulaklarım uğuldadı kalkıp tansiyonumu ölçtüm yükselmiş. hiçte zararlı birşey yememiştim. bütün gün tuzsuz haşlanmış sebze ve taze sıkılmış meyve suyu tüketmiştim. sabah namaza kalktığımda boğazım felaketti. öyle gıcık yaptıki namazı zor kıldım.sonra elma sirkeli, zencefilli, ballı sıcak su içtim. biraz daha yattım uyumuşum haliyle geç kalktım.boğazım oldukca iyi sayılır. hafif bir ağrı kalmış. hemen sirke sarımsak karışımı içtim. şu anda hiç birşey kalmamış gibi görünüyor. atlatmışımdır inşallah. gece kemiklerimde çok ağrıyordu. şimdi ağrımda kalmamış.
eh iyileştiğime göre geçte olsa kalkıp kahvaltımı yapayım.
Iyi akşamlar arkadaşlar, keyifler nasil?
Geçmişi okuyorum ama modunuz düşmesin diye yazmadım size. Bizde durumlar biraz karışık. Dün endoskopi vardı. Doktor mide kanserinin karaciğere sıçramasindan bahsetmiş işlem sırasında anneme. Neyse parça alındı patalojiye götürdük. Şubat 11 gibi çıkacak. Biz karaciğerden korkuyorduk şimdi bi de mide ihtimali var. Mr bugün çıkacaktı ama çıkmamış. Yarın ya da cuma alacağız. Üzgünüm ama sukrediyorum. Allah hayırlısını versin her şeyin. Mrin sonucuna göre haftaya hastaneye gideceğiz ya da Pataloji sonucunu bekleyeceğiz. Umarım temiz çıkar her ikisi de.
Tadım yok pek, canım bi şey istemiyor. Diyet de yapmıyorum. Umarım sizler iyisinizdir.
bende bugün annemi aradım. dün sabah namazında babama abdestini aldırmış dışarıya dökmeye çıkarken düşmüş. kafam betona çarptı , sırtlarım her yerim acıyor dedi. benimde aklım onda kaldı.bu gün kardeşim köye gidecekmiş ama yinede merak ediyor insan. Allah korusunda anneme birşey olsa bizim halimiz harap. hepimizin düzeni bozulur.babamın bakımı çok zor. Allah ona iyilik sağlık versin.mecbur bakıcaz sonuçta bizim anne babamız onlar ama aklı herşeye ermeyen insanın bakımı gerçekten çok zor. hiç laftan anlamıyor. köye gittiğimizde birazcık biz ilgilenelim annem dinlensin diyoruz. hiç bir şey yaptırmıyor bize. illaki annem olucak yanında
Ahh ablam ne zor annenin durumu. Inşallah bi şey olmamıştır, hemen toparlar. Allah sağlık versin annene. Onların yalnizliklari çok zor. Ben ihtimalerle bogusurken bi de kocamın iyiliği karşısında eziliyorum. Düzenimiz kalmadı şimdiden, ne olacağımız meçhul. Şükürler olsun binlerce kez esim hiçbi şey demiyor. Yine de ben eziliyorum. Annen biraz dinlenince inşallah iyi olur. Üzülmemeye calis ablam, Allah bugünümüzü aratmasin inşallah.
çok sağolun kızlar Allah razı olsunaynen ya coook gicik bir durum... istedigimiz kadar begeni yapamiyoruz
aynen para konusunda bende yapicam öyle bir deste para elime gecince
GEcmis olsun canim insallah atlatmissindir
insallah temiz cikar canim!!!
Annene coook gecmis olsun... insallah hemencecik toparlar!
esram herşey güzel olacak inşaallah bunlar imtihan rabbim sevdiğği kuluna deert verir ama hergecenin sabahı varinşaallah taliller temizçııkacak rabbim bu gunleri unutturacak sizeIyi akşamlar arkadaşlar, keyifler nasil?
Geçmişi okuyorum ama modunuz düşmesin diye yazmadım size. Bizde durumlar biraz karışık. Dün endoskopi vardı. Doktor mide kanserinin karaciğere sıçramasindan bahsetmiş işlem sırasında anneme. Neyse parça alındı patalojiye götürdük. Şubat 11 gibi çıkacak. Biz karaciğerden korkuyorduk şimdi bi de mide ihtimali var. Mr bugün çıkacaktı ama çıkmamış. Yarın ya da cuma alacağız. Üzgünüm ama sukrediyorum. Allah hayırlısını versin her şeyin. Mrin sonucuna göre haftaya hastaneye gideceğiz ya da Pataloji sonucunu bekleyeceğiz. Umarım temiz çıkar her ikisi de.
Tadım yok pek, canım bi şey istemiyor. Diyet de yapmıyorum. Umarım sizler iyisinizdir.
esram herşey güzel olacak inşaallah bunlar imtihan rabbim sevdiğği kuluna deert verir ama hergecenin sabahı varinşaallah taliller temizçııkacak rabbim bu gunleri unutturacak size
Esracım geçmiş olsun canım moralinizi bozmayın Allah dermansız dert vermesin inşallah
Daficim annene de şifalar dilerim
Esra ve dafi'yi okuyunca canım çok sıkıldı;(
Allah yardımcınız olsun.. daficiğim Allah sağlıklı uzun ömürler versin annene, güç versin...
Esracım endoskipi yapan eleman nerden biliyor mide kanserinin karaciğere sıçradığını.? İhtimallerimi değerlendiriyor o işlemi yaparken..
ayrıca zaten yapılan çok can sıkıcı bir işlem. o esnada bunlar söylenmez hem çok kızdım hem de korktum ve üzüldüm ayrıca ;(
Annemi mide kanserinden kaybettik..
Eşinden de Allah razı olsun...O konuda çok şanslısın..
babasını kaybeden yakın arkadaşımın annesi ev de yalnız kalamıyor özellikle geceleri .henüz yeni olduğundan doğal olarak hayat arkadaşını kaybetti...
Ama arkadaşımın eşi bir gece dahi bu ev de kalmayacak diye şart koşmuş arkadaşıma...bir de böyleleri var canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?