Esracım iyi ki söyledin...Olurmu.. paylaşmasaydın daha fazla üzülürdüm..Her halikarda üzülürdüm yani ,sen bana bakma
Her namaz da tüm hastalara dua ediyorum annen de için de Allah yardımcınız olsun inşallah...
Esracım dua okuyalımmı.? Sayı falan vermeden yani herkes yasin yahut başka bir dua annen niyetiyle.. sonuçta niyet önemli öyle değilmi.?
ben okuyacağım bu gece annenin adını söylermisin canım...
esram herşey güzel olacak inşaallah bunlar imtihan rabbim sevdiğği kuluna deert verir ama hergecenin sabahı varinşaallah taliller temizçııkacak rabbim bu gunleri unutturacak size
ablam annecigine geçmiş olsuun rabbim onun gücünü kuvetini arttırsın
Esracım geçmiş olsun canım moralinizi bozmayın Allah dermansız dert vermesin inşallah
Daficim annene de şifalar dilerim
kızlar çok sağolun Allah razı olsun.Esra ve dafi'yi okuyunca canım çok sıkıldı;(
Allah yardımcınız olsun.. daficiğim Allah sağlıklı uzun ömürler versin annene, güç versin...
Esracım endoskipi yapan eleman nerden biliyor mide kanserinin karaciğere sıçradığını.? İhtimallerimi değerlendiriyor o işlemi yaparken..
ayrıca zaten yapılan çok can sıkıcı bir işlem. o esnada bunlar söylenmez hem çok kızdım hem de korktum ve üzüldüm ayrıca ;(
Annemi mide kanserinden kaybettik..
Eşinden de Allah razı olsun...O konuda çok şanslısın..
babasını kaybeden yakın arkadaşımın annesi ev de yalnız kalamıyor özellikle geceleri .henüz yeni olduğundan doğal olarak hayat arkadaşını kaybetti...
Ama arkadaşımın eşi bir gece dahi bu ev de kalmayacak diye şart koşmuş arkadaşıma...bir de böyleleri var canım...
tesekkurler hosbuldum.:)ebi_ aramiza hosgeldin.insallah hepimiz beraber kilo vericez, sen canini sikma lutfen moralimizi yuksek tutmaliyiz.pozitiv dusun hersey olucak.birsey daha soylemek istiyorum bol bol su ic.ben suyu hic sevmem ve su icmeden hiiic kilo veremiyorum.simdi zorla tika basa su iciyorum.hadi kolay gelsin hepimize.
dunki menu maylasimi yapayim :
bir mandalina, kahve bir bardak cay ( kahvaltiya zaman bulamadim )
oglen: bir konzerve balik, iki ince dilime ekmek ve bir sivri biber
aksam: bir tabak fasulye ve bir dilim ekmek
ya kizlar lutfen yediklerimi surekli yaziyorum eger menulerim iyi degilse kimse beni uyarsin.
Gunaydinlaar bende yazmaya karar verdim kilo verme surecinde sizinle ayni seyleri yasayan insanlarla konusmak hep iyi gelmistir.etrafimda hep normal kiloda insanlar var psikolojim bozulmaya basladi herkes hakkimda ne kdr kilolu diye dusunuuomus gibi hissediyorumkilom 91.7 bugun tartildim.isin tuhafi 15 kdr kiloyu 3 ay icinde aldim aylardirda veremedim tembellikten.adet duzensizligi yasadim doktorum kilo ver dedi. korkuyorum kadinsal bi saglik problemi yasicam diye henuz cocugum yok cunku. 8 aylik evliyim.ztn yeni evliyken bu kiloyu almak canimi daha cok sikiyo.esim açık açık kilo ver lutfen dedi. hak versem mi kizsam mi bilemedim.sagligin icin bak senin iyiligin icin fln diyo ama yinede bozuluyorum bunu onun soylemesine.sabh sabah icimi dokmek iyi geldi.yikici seyler yazmayin lutfen beni anlicanizi dusundugum icin buraya yazdim.neden soyluyorum bunu cunku elestiri konusunda cok acimasiz ve herseyi soylemeye hakki oldugunu dusunen insanlar cok fazla.dobra olmakla kirici olmak arasinda ince bi cizgi vardirya hani..yeni evlisin bu ne kilo tarzi seyler duyabiliyorum ara sira..isin kotusu kocam sisko degil:) neyse durum bu arkadaslar.esim yuruyus bandi aldi bugunden itibaren hergun 45 dk yurumeye niyet ediyorum bide su sabah kral oglen prens aksam fakir diyetini denicem hadi bismillah.herkese kolay gelsin.sevgiler:)
Kapalı ve depresif bir İzmir sabahından günaydın olsun..
Yağmur yağıp yağmamak arasın da kararsız
Onun dışın da pazar günü ayağımı burktum ben de beyzuşum gibi eksik kalmıyayım diye..
Dün acısı çıktı bugün sağ ayak topuğum ve bileğim korkunç ağırıyor oğlanı zar zor okula götürdüm özellikle merdiven inerken çok canım yanıyor bizim burası da hep iniş yokuş işim epey zor...
Kızım ve eşim illa doktora git diyorlar ama gitmek istemiyorum...Yarın iş var çok zorlanıcam gibi...
Bu arada panel ve mehtap görünmüyor..Acaba mehtap kocayamı kaçtı..
asuuu hayırdır, neden sıkıntın var.?
Hayırlı sabahlar
Uykum var dünden beri zaten ama yatmadım kızları gönderinde dışarda işlerim var küçük kızımın okuluna uğramak istiyorum öğleden önce halledersem öğleden sonra doğum yapan arkadaşa uğrarım belki yine
Içimde sıkıntı var bir yandan da canım hiç bişey yapmak istemiyor
selam millet.....
yoğunluktan nete giremiyorum.
dün akşam kpde geldi, bu sabahta kv ile birlikte gittiler.
gündüzde misafirim vardı kvgilden ayrı olarak.
dün gündüzde kvgilden ayrı olarak yine misafirlerim vardı.
geçmişi okuyacak vaktim yoktu, bi ara okurum artık.
yolcu canım sana yazıcam yazıcam ama bi türlü yoğunluktan yazamadım, yazamadım ama hep aklımdaydın.....
canını sıkma canım benim, inan allah sıkıntıyı sevdiğine veriyo, allah sabredenlerle beraberdir.....
bazen sıkıntılarımız yoğunlaşıyo, ama bazende çok seyreliyo....
hepimiz için; bu dünyadaki tek kazanç amellerimiz bence.....
bazen sabır çok zor oluyor anlıyorum seni.... ama sabrın büyük bit mükafatının olduğunu hiç unutmamaya çalışmalıyız hepimiz canım arkadaşım.
şimdi bu sözleri sana yazarken inan kendime bile paylar çıkardım......
kocaman öpüyorum, inşaallah epey daha rahatsındır bugün....
hadi ben kaçar kızlar, yoğunluğum biter bitmez, ibibikler öter ötmez burdayım:)
bu arada 1saattir başım ağrıyo, üşütmemidir nedir, galiba üşütme.
hadi öptüm hepinizi
işlerim var onları halledeyim.
Iyi akşamlar arkadaşlar, keyifler nasil?
Geçmişi okuyorum ama modunuz düşmesin diye yazmadım size. Bizde durumlar biraz karışık. Dün endoskopi vardı. Doktor mide kanserinin karaciğere sıçramasindan bahsetmiş işlem sırasında anneme. Neyse parça alındı patalojiye götürdük. Şubat 11 gibi çıkacak. Biz karaciğerden korkuyorduk şimdi bi de mide ihtimali var. Mr bugün çıkacaktı ama çıkmamış. Yarın ya da cuma alacağız. Üzgünüm ama sukrediyorum. Allah hayırlısını versin her şeyin. Mrin sonucuna göre haftaya hastaneye gideceğiz ya da Pataloji sonucunu bekleyeceğiz. Umarım temiz çıkar her ikisi de.
Tadım yok pek, canım bi şey istemiyor. Diyet de yapmıyorum. Umarım sizler iyisinizdir.
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
bu tamirat işleri çok kötü oldu yaaa
sanki birbirimizle diyoloğumuz kesilmiş gibi hissediyorum.
beğeni butonu yok. alıntılarda mesaj geliyor. derken sıkıcı oldu.
neyse biraz daha sabır diyelim.
ben akşam hiç uyuyamadım. gece kulaklarım uğuldadı kalkıp tansiyonumu ölçtüm yükselmiş. hiçte zararlı birşey yememiştim. bütün gün tuzsuz haşlanmış sebze ve taze sıkılmış meyve suyu tüketmiştim. sabah namaza kalktığımda boğazım felaketti. öyle gıcık yaptıki namazı zor kıldım.sonra elma sirkeli, zencefilli, ballı sıcak su içtim. biraz daha yattım uyumuşum haliyle geç kalktım.boğazım oldukca iyi sayılır. hafif bir ağrı kalmış. hemen sirke sarımsak karışımı içtim. şu anda hiç birşey kalmamış gibi görünüyor. atlatmışımdır inşallah. gece kemiklerimde çok ağrıyordu. şimdi ağrımda kalmamış.
eh iyileştiğime göre geçte olsa kalkıp kahvaltımı yapayım.
zeynep buradasın galiba nasıl oldun iyimisin gemişi okudum sinirlerin düzeldimi canım boşver hiç bir şey için değmez olan sana olur mutlu olman için o kadar çok nedenin varki bir düşün dimi
Gunaydinlaar bende yazmaya karar verdim kilo verme surecinde sizinle ayni seyleri yasayan insanlarla konusmak hep iyi gelmistir.etrafimda hep normal kiloda insanlar var psikolojim bozulmaya basladi herkes hakkimda ne kdr kilolu diye dusunuuomus gibi hissediyorumkilom 91.7 bugun tartildim.isin tuhafi 15 kdr kiloyu 3 ay icinde aldim aylardirda veremedim tembellikten.adet duzensizligi yasadim doktorum kilo ver dedi. korkuyorum kadinsal bi saglik problemi yasicam diye henuz cocugum yok cunku. 8 aylik evliyim.ztn yeni evliyken bu kiloyu almak canimi daha cok sikiyo.esim açık açık kilo ver lutfen dedi. hak versem mi kizsam mi bilemedim.sagligin icin bak senin iyiligin icin fln diyo ama yinede bozuluyorum bunu onun soylemesine.sabh sabah icimi dokmek iyi geldi.yikici seyler yazmayin lutfen beni anlicanizi dusundugum icin buraya yazdim.neden soyluyorum bunu cunku elestiri konusunda cok acimasiz ve herseyi soylemeye hakki oldugunu dusunen insanlar cok fazla.dobra olmakla kirici olmak arasinda ince bi cizgi vardirya hani..yeni evlisin bu ne kilo tarzi seyler duyabiliyorum ara sira..isin kotusu kocam sisko degil:) neyse durum bu arkadaslar.esim yuruyus bandi aldi bugunden itibaren hergun 45 dk yurumeye niyet ediyorum bide su sabah kral oglen prens aksam fakir diyetini denicem hadi bismillah.herkese kolay gelsin.sevgiler:)
evet burdayım ablacım...çoktan geçti..iyiyim çok şükür sen nasılsın...
yenacım geçmiş olsun. her saat başı 10 dk. buz uygula. ağrın geçmezse dr. git canım. belkide liflerde problem vardır.Kapalı ve depresif bir İzmir sabahından günaydın olsun..
Yağmur yağıp yağmamak arasın da kararsız
Onun dışın da pazar günü ayağımı burktum ben de beyzuşum gibi eksik kalmıyayım diye..
Dün acısı çıktı bugün sağ ayak topuğum ve bileğim korkunç ağırıyor oğlanı zar zor okula götürdüm özellikle merdiven inerken çok canım yanıyor bizim burası da hep iniş yokuş işim epey zor...
Kızım ve eşim illa doktora git diyorlar ama gitmek istemiyorum...Yarın iş var çok zorlanıcam gibi...
Bu arada panel ve mehtap görünmüyor..Acaba mehtap kocayamı kaçtı..
asuuu hayırdır, neden sıkıntın var.?
aramıza hoşgeldin canım azmin daim olsun. azimli olursan başarırsın. kesinlikle doğru yerdesin. burda kimse kimseyi rencide etmez. hepimiz aynı dertten muzdaribiz. sadece birbirimize yardımcı olmaya çalışırızGunaydinlaar bende yazmaya karar verdim kilo verme surecinde sizinle ayni seyleri yasayan insanlarla konusmak hep iyi gelmistir.etrafimda hep normal kiloda insanlar var psikolojim bozulmaya basladi herkes hakkimda ne kdr kilolu diye dusunuuomus gibi hissediyorumkilom 91.7 bugun tartildim.isin tuhafi 15 kdr kiloyu 3 ay icinde aldim aylardirda veremedim tembellikten.adet duzensizligi yasadim doktorum kilo ver dedi. korkuyorum kadinsal bi saglik problemi yasicam diye henuz cocugum yok cunku. 8 aylik evliyim.ztn yeni evliyken bu kiloyu almak canimi daha cok sikiyo.esim açık açık kilo ver lutfen dedi. hak versem mi kizsam mi bilemedim.sagligin icin bak senin iyiligin icin fln diyo ama yinede bozuluyorum bunu onun soylemesine.sabh sabah icimi dokmek iyi geldi.yikici seyler yazmayin lutfen beni anlicanizi dusundugum icin buraya yazdim.neden soyluyorum bunu cunku elestiri konusunda cok acimasiz ve herseyi soylemeye hakki oldugunu dusunen insanlar cok fazla.dobra olmakla kirici olmak arasinda ince bi cizgi vardirya hani..yeni evlisin bu ne kilo tarzi seyler duyabiliyorum ara sira..isin kotusu kocam sisko degil:) neyse durum bu arkadaslar.esim yuruyus bandi aldi bugunden itibaren hergun 45 dk yurumeye niyet ediyorum bide su sabah kral oglen prens aksam fakir diyetini denicem hadi bismillah.herkese kolay gelsin.sevgiler:)
sağol canım Allah razı olsungünaydın hanımlar mutfağa girmeden şöyle bir bakayım dedim esra senin yazdıklarını okudum allah yar ve yardımcınız olsun canım inşalllah korktuğunuzdan emin olursunuz beklemek zor bir süreç kötü düşünmeyin iyi haberlerinizi alırız inşallah
dafi ablam annenin allah yardımcısı olsun annemde babaanneme baktı aynen dediğin gibi giderdik bize dokundurmazdıki gelin yapar diye zor bir durum yaşlı annen için gerçekten zor olur ama sevabını alıyordur inşallah geçmiş olsun
asucum sende bir dr. a çık istersenYenacım geçmiş olsun ağrın çıksa bence de Dr a gitsen iyi olur buz uygulayın dinlenmeyi de dene
Benim de bitmeyen regl canımı sıkıyor küçük kızın dersleri pek hoş değil ona sıkılıyor sıkılıyor da sıkılıyor işte
Zeynepcim iyi olmana sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?