Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah bunları unutturacak keder vermesin hiçbirimize inşallah. Allah razı olsun canım. çok sevinirim gönlünüzden geçen duayı ederseniz. Hacer annemin adı.

öpüyorum çok seni. çok sağol her şey için.

Esracım karamsar olmamak lazım tabii ki herşey insanlar için gelip geçer inşallah
Dualarımız da annen ve tüm hastalar için canım

Esracım karamsar olmamak lazım tabii ki herşey insanlar için gelip geçer inşallah
Dualarımız da annen ve tüm hastalar için canım

Esracım geçmiş olsun canım moralinizi bozmayın Allah dermansız dert vermesin inşallah
Daficim annene de şifalar dilerim

kızlar çok sağolun Allah razı olsun.
Allah bütün hastalara hayırlı şifalar versin.Rabbim dermansız dert vermesin.
eşlerimizdende Allah razı olsun. Allah onları bizden ayırmasın.
esracım annende dualarımızda inşallah

Hayırlı sabahlar
Uykum var dünden beri zaten ama yatmadım kızları gönderinde dışarda işlerim var küçük kızımın okuluna uğramak istiyorum öğleden önce halledersem öğleden sonra doğum yapan arkadaşa uğrarım belki yine
Içimde sıkıntı var bir yandan da canım hiç bişey yapmak istemiyor

Kapalı ve depresif bir İzmir sabahından günaydın olsun..

Yağmur yağıp yağmamak arasın da kararsız

Onun dışın da pazar günü ayağımı burktum ben de beyzuşum gibi eksik kalmıyayım diye..
Dün acısı çıktı bugün sağ ayak topuğum ve bileğim korkunç ağırıyor oğlanı zar zor okula götürdüm özellikle merdiven inerken çok canım yanıyor bizim burası da hep iniş yokuş işim epey zor...
Kızım ve eşim illa doktora git diyorlar ama gitmek istemiyorum...Yarın iş var çok zorlanıcam gibi...

Bu arada panel ve mehtap görünmüyor..Acaba mehtap kocayamı kaçtı..

asuuu hayırdır, neden sıkıntın var.?

Son düzenleme:
Gunaydinlaar bende yazmaya karar verdim kilo verme surecinde sizinle ayni seyleri yasayan insanlarla konusmak hep iyi gelmistir.etrafimda hep normal kiloda insanlar var psikolojim bozulmaya basladi herkes hakkimda ne kdr kilolu diye dusunuuomus gibi hissediyorum kilom 91.7 bugun tartildim.isin tuhafi 15 kdr kiloyu 3 ay icinde aldim aylardirda veremedim tembellikten.adet duzensizligi yasadim doktorum kilo ver dedi. korkuyorum kadinsal bi saglik problemi yasicam diyehenuz cocugum yok cunku. 8 aylik evliyim.ztn yeni evliyken bu kiloyu almak canimi daha cok sikiyo.esim açık açık kilo ver lutfen dedi. hak versem mi kizsam mi bilemedim.sagligin icin bak senin iyiligin icin fln diyo ama yinede bozuluyorum bunu onun soylemesine.sabh sabah icimi dokmek iyi geldi.yikici seyler yazmayin lutfen beni anlicanizi dusundugum icin buraya yazdim.neden soyluyorum bunu cunku elestiri konusunda cok acimasiz ve herseyi soylemeye hakki oldugunu dusunen insanlar cok fazla.dobra olmakla kirici olmak arasinda ince bi cizgi vardirya hani..yeni evlisin bu ne kilo tarzi seyler duyabiliyorum ara sira..isin kotusu kocam sisko degil:) neyse durum bu arkadaslar.esim yuruyus bandi aldi bugunden itibaren hergun 45 dk yurumeye niyet ediyorum bide su sabah kral oglen prens aksam fakir diyetini denicem hadi bismillah.herkese kolay gelsin.sevgiler:)

ebi_ aramiza hosgeldin.insallah hepimiz beraber kilo vericez, sen canini sikma lutfen moralimizi yuksek tutmaliyiz.pozitiv dusun hersey olucak.birsey daha soylemek istiyorum bol bol su ic.ben suyu hic sevmem ve su icmeden hiiic kilo veremiyorum.simdi zorla tika basa su iciyorum.hadi kolay gelsin hepimize.
dunki menu maylasimi yapayim :
bir mandalina, kahve bir bardak cay ( kahvaltiya zaman bulamadim )
oglen: bir konzerve balik, iki ince dilime ekmek ve bir sivri biber
aksam: bir tabak fasulye ve bir dilim ekmek

ya kizlar lutfen yediklerimi surekli yaziyorum eger menulerim iyi degilse kimse beni uyarsin.

tesekkurler hosbuldum.:)

günaydın hanımlar mutfağa girmeden şöyle bir bakayım dedim esra senin yazdıklarını okudum allah yar ve yardımcınız olsun canım inşalllah korktuğunuzdan emin olursunuz beklemek zor bir süreç kötü düşünmeyin iyi haberlerinizi alırız inşallah
dafi ablam annenin allah yardımcısı olsun annemde babaanneme baktı aynen dediğin gibi giderdik bize dokundurmazdıki gelin yapar diye zor bir durum yaşlı annen için gerçekten zor olur ama sevabını alıyordur inşallah geçmiş olsun

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza ben pek çok buralarda olamıyorum ama inşallah beraber zayıflarız ama birşey dikkatimi çekti 3 ay içinde 15 kilo çok hızla almışsınız sağlık sorununuz yok değilmi

zeynep buradasın galiba nasıl oldun iyimisin gemişi okudum sinirlerin düzeldimi canım boşver hiç bir şey için değmez olan sana olur mutlu olman için o kadar çok nedenin varki bir düşün dimi

Selamün aleykümm..

hayırlırlı sabahlarr...dün çok koşturmaca geçti bi uğrayıp selam bile veremedim size..önce doktora gittim tahliller de bi sıkıntı yok..kardiyolojiye git deyip durdu...bir ara gidicem artık...sonrasında hava yazdan kalma gibiydi gezdik sahilde yürüdük çocuklarla parkta oynadık bir saat onlarada iyi geldi...sonra annem için biraz alışveriş yaptık tam eve geldik yengemlerin umreden geldiğini öğrendik...karşıda oturuyolar...annemle babam geldi bize sonra hep beraber hacı ziyaretine gittik ordanda diğer amcama uğradık birazda onda oturduk falan derken yol uzun olduğu için gece birde ancak eve dönebildik...kardeşimde annemleri götürdü...bütün bu koşturmaca bana bir dilim pastaya ve yarım şöbiyete mall oldu...bugün çok fazla artı görürüm sanıyodum ama gelen 1,5 kilom gitmiş 200 gram kalmış sadece hedefim yarına kadar ondan da kurtulmak..artık artı bildirim yapmak istemiyorumm...

ay çok geçmiş olsun canım yaa...Rabbim tez zamanda şifa versin...

Rabbim gönlüne ferahlık versin ablacım...

sağol meyracım...çoktan geçti zaten..ben genelde tartışmamak için susarım...o gün çok şişmiştim buraya patladım...düşündüğün için sağol tatlım...

geçmiş olsun canım...Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin..şifa versin inşallah...

Ve aleyküm selam ablacım....Allah şifalar versin Anneciğinede çok geçmiş olsun...

zeynep buradasın galiba nasıl oldun iyimisin gemişi okudum sinirlerin düzeldimi canım boşver hiç bir şey için değmez olan sana olur mutlu olman için o kadar çok nedenin varki bir düşün dimi

evet burdayım ablacım...çoktan geçti..iyiyim çok şükür sen nasılsın...

hoşgeldinn.....

Yenacım geçmiş olsun ağrın çıksa bence de Dr a gitsen iyi olur buz uygulayın dinlenmeyi de dene
Benim de bitmeyen regl canımı sıkıyor küçük kızın dersleri pek hoş değil ona sıkılıyor sıkılıyor da sıkılıyor işte
Zeynepcim iyi olmana sevindim canım

selam millet....

bugün artık kendimle kaldım, bugün benimde iç sıkıntım var ne yalan söyliyim, belli önemli bi nedende yok, biraz ona biraz ona derken birikmiş bi haldeyim bugün.
kanaatim genelde havalar herkesi kötü etkiliyo galiba.....
aslında herkes bol bol c vitamini içeren yiyecekler tüketmeli bu kış aylarında....
mesela; portakal mandalina, nar vs....
çünkü enerji gerekli bizlere bu zamanlarda....

benimde bugün tartı günüm, birazdan tartılcam.
inşaallah vermişimdir....

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
burda güzel bir hava var. sabah camları açtım twıstırda dönebildiğim kadar döndüm. kızlar bu hafta hergün twıstıra çıkıyorum. kalça kemiklerim çok ağrıyor. daha öncede çıkıyordum hiç öyle olmuyordu. gerçi biraz artırdım. eskiden her çıkışımda 20 veya 25 defa dönüyordum. şimdi 100 ün üzerine çıkıyorum.belkide biraz zorluyorum kendimi.
yenacım geçmiş olsun. her saat başı 10 dk. buz uygula. ağrın geçmezse dr. git canım. belkide liflerde problem vardır.

aramıza hoşgeldin canım azmin daim olsun. azimli olursan başarırsın. kesinlikle doğru yerdesin. burda kimse kimseyi rencide etmez. hepimiz aynı dertten muzdaribiz. sadece birbirimize yardımcı olmaya çalışırız

sağol canım Allah razı olsun
asucum sende bir dr. a çık istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…