selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
burda güzel bir hava var. sabah camları açtım twıstırda dönebildiğim kadar döndüm. kızlar bu hafta hergün twıstıra çıkıyorum. kalça kemiklerim çok ağrıyor. daha öncede çıkıyordum hiç öyle olmuyordu. gerçi biraz artırdım. eskiden her çıkışımda 20 veya 25 defa dönüyordum. şimdi 100 ün üzerine çıkıyorum.belkide biraz zorluyorum kendimi.
sağol meyracım .Allah razı olsunve aleyküm selam ablacım...
malesef burada hava öyle değil...
ağrılarında belkide 100e kadar artırdığındandır ablacığım, geçmiş olsun....
anneciğinede çok geçmiş olsun, kötü düşmüş baya
inşaallah daha iyi oluyordur hergün....
kızçeler haftalar sonra ilk defa kilo verdim bu hafta, yeni tartıldım:)
çok sevindim, epeydir hiç kilo verememiştim çünkü
-1,3kg, 100sınırından birazcık daha uzaklaşmış durumdayım şuan çok şükür, 98,5çıktım.
yehooo:)))
Yeşilçay bana da pek yaramıyor...Günde max 2 kupa içiyorum...tansiyon,ve uykusuzluk ayrıca mide bulantısı yapıyor
haftasonları içmiyorumKEşke siyahçay aynı etkiyi gösterseymiş..Şu an görünmüyor olurdum zayıflıktan ..O kadar çok çay içerim ki..
Yasemin ve esra telefondanmı takip ediyorsunuz şu an..
Eğer öyleyse 2 kere tık yapın)
Bu arada kızlar mutlu hamile ..
alıntıların özel mesajla gelmesi kötü bir uygulama,zaman kaybı umarım geçici bir süreçtir...
Sitenin yeni avukatı Meyra.Ne zaman düzelecek bu uygulamalar bilgilendirirmisin bizi pilissss )
Kapalı ve depresif bir İzmir sabahından günaydın olsun..
Yağmur yağıp yağmamak arasın da kararsız
Onun dışın da pazar günü ayağımı burktum ben de beyzuşum gibi eksik kalmıyayım diye..
Dün acısı çıktı bugün sağ ayak topuğum ve bileğim korkunç ağırıyor oğlanı zar zor okula götürdüm özellikle merdiven inerken çok canım yanıyor bizim burası da hep iniş yokuş işim epey zor...
Kızım ve eşim illa doktora git diyorlar ama gitmek istemiyorum...Yarın iş var çok zorlanıcam gibi...
Bu arada panel ve mehtap görünmüyor..Acaba mehtap kocayamı kaçtı..
asuuu hayırdır, neden sıkıntın var.?
Gunaydinlaar bende yazmaya karar verdim kilo verme surecinde sizinle ayni seyleri yasayan insanlarla konusmak hep iyi gelmistir.etrafimda hep normal kiloda insanlar var psikolojim bozulmaya basladi herkes hakkimda ne kdr kilolu diye dusunuuomus gibi hissediyorumkilom 91.7 bugun tartildim.isin tuhafi 15 kdr kiloyu 3 ay icinde aldim aylardirda veremedim tembellikten.adet duzensizligi yasadim doktorum kilo ver dedi. korkuyorum kadinsal bi saglik problemi yasicam diye henuz cocugum yok cunku. 8 aylik evliyim.ztn yeni evliyken bu kiloyu almak canimi daha cok sikiyo.esim açık açık kilo ver lutfen dedi. hak versem mi kizsam mi bilemedim.sagligin icin bak senin iyiligin icin fln diyo ama yinede bozuluyorum bunu onun soylemesine.sabh sabah icimi dokmek iyi geldi.yikici seyler yazmayin lutfen beni anlicanizi dusundugum icin buraya yazdim.neden soyluyorum bunu cunku elestiri konusunda cok acimasiz ve herseyi soylemeye hakki oldugunu dusunen insanlar cok fazla.dobra olmakla kirici olmak arasinda ince bi cizgi vardirya hani..yeni evlisin bu ne kilo tarzi seyler duyabiliyorum ara sira..isin kotusu kocam sisko degil:) neyse durum bu arkadaslar.esim yuruyus bandi aldi bugunden itibaren hergun 45 dk yurumeye niyet ediyorum bide su sabah kral oglen prens aksam fakir diyetini denicem hadi bismillah.herkese kolay gelsin.sevgiler:)
Yenacım geçmiş olsun ağrın çıksa bence de Dr a gitsen iyi olur buz uygulayın dinlenmeyi de dene
Benim de bitmeyen regl canımı sıkıyor küçük kızın dersleri pek hoş değil ona sıkılıyor sıkılıyor da sıkılıyor işte
Zeynepcim iyi olmana sevindim canım
menüm:
kahvaltı: 2 yumurta,1 dilim peynir,3 zeytin,1 kupa yeşilçay...
öğle: 1 kase domates çorbası,1 porsiyon ıspanak,3 k.yoğurt,1kupa yeşilçay....
ara:2 mandalina
akşam:3 tane elma dilim pattis,4 parçada tavuk,1 kase yoğurt....
birazdan bitane daha yeşilçay içmeyi düşünüyorum bugünlük mutfak kapandı...
Selamün aleykümm..
hayırlırlı sabahlarr...dün çok koşturmaca geçti bi uğrayıp selam bile veremedim size..önce doktora gittim tahliller de bi sıkıntı yok..kardiyolojiye git deyip durdu...bir ara gidicem artık...sonrasında hava yazdan kalma gibiydi gezdik sahilde yürüdük çocuklarla parkta oynadık bir saat onlarada iyi geldi...sonra annem için biraz alışveriş yaptık tam eve geldik yengemlerin umreden geldiğini öğrendik...karşıda oturuyolar...annemle babam geldi bize sonra hep beraber hacı ziyaretine gittik ordanda diğer amcama uğradık birazda onda oturduk falan derken yol uzun olduğu için gece birde ancak eve dönebildik...kardeşimde annemleri götürdü...bütün bu koşturmaca bana bir dilim pastaya ve yarım şöbiyete mall oldu...bugün çok fazla artı görürüm sanıyodum ama gelen 1,5 kilom gitmiş 200 gram kalmış sadece hedefim yarına kadar ondan da kurtulmak..artık artı bildirim yapmak istemiyorumm...
morarmada varsa git canım. gerçi zedelenmede morarma yapar. ama sen işi garantiye alAsucum üzme kendini canım bir şekilde su akar yolunu bulur..olan bize oluyor sonra...
daficim ağrım gittikçe artıyor hafif şişlik ve bölge de renk değişkiliği de var...Sanırım yarın doktora gideceğim (çok kilolusunuz) lafını yemeyi göze alarak..Korkum alçı falan gerekirse naaparım.;(
ay meyracım benimki hiç stres mitres bilmedi. ne kadar hassas şeyiniz varmışsanada çok geçmiş olsun ablacığım....
mühim bişey değildir inşaallah.
hemen telaş etme, stress bu rgli çok etkiliyor, belkide stresstendir mesela, çünkü epeydir yoğun stress yaşadın bence.
ve başka önemsiz geçici nedenlerde olabilir, benim böyle tanıdığım biri vardı korkuyordu doktora gitmeye ama gitti tedavisi mümkün bişeymiş, şimdi iyi geçti gitti.
ama seni anlayabiliyorum yinede ablam.....
bende geçen kvler geldiğinde çok çok stressli vakitler geçirdim 4gün boyunca, 4duvar işte herşey her zaman anlatılmıyor, hal böyle olunca bu ay 1hafta erken geldi rgl.
hani dinen sağlıklı kabul edilen süreler içinde ama yinede normale göre erken geldi, ama ben her zaman çok stresli vakitlerde böyle olduğunu bildiğim için paniklemedim, normal karşıladım.
kızın içinde; allah derslerinde kolaylıklar versin inşaallah...
İnşallah korktuğun. Gibi değildir yenam git mutlaka Dr aAsucum üzme kendini canım bir şekilde su akar yolunu bulur..olan bize oluyor sonra...
daficim ağrım gittikçe artıyor hafif şişlik ve bölge de renk değişkiliği de var...Sanırım yarın doktora gideceğim (çok kilolusunuz) lafını yemeyi göze alarak..Korkum alçı falan gerekirse naaparım.;(
Sağol meyracım nerdeyse 2 hafta olacak ondan sıkıldım birazsanada çok geçmiş olsun ablacığım....
mühim bişey değildir inşaallah.
hemen telaş etme, stress bu rgli çok etkiliyor, belkide stresstendir mesela, çünkü epeydir yoğun stress yaşadın bence.
ve başka önemsiz geçici nedenlerde olabilir, benim böyle tanıdığım biri vardı korkuyordu doktora gitmeye ama gitti tedavisi mümkün bişeymiş, şimdi iyi geçti gitti.
ama seni anlayabiliyorum yinede ablam.....
bende geçen kvler geldiğinde çok çok stressli vakitler geçirdim 4gün boyunca, 4duvar işte herşey her zaman anlatılmıyor, hal böyle olunca bu ay 1hafta erken geldi rgl.
hani dinen sağlıklı kabul edilen süreler içinde ama yinede normale göre erken geldi, ama ben her zaman çok stresli vakitlerde böyle olduğunu bildiğim için paniklemedim, normal karşıladım.
kızın içinde; allah derslerinde kolaylıklar versin inşaallah...
mutfak kapandı diyorsun ya, çok hoşuma gidiyo:)
morarmada varsa git canım. gerçi zedelenmede morarma yapar. ama sen işi garantiye al
ay meyracım benimki hiç stres mitres bilmedi. ne kadar hassas şeyiniz varmışbirkaç gün kv. görünce gün değiştirmiş ben 6 sene iki elti bir kv. kp. elti çocuklarıyla birlikte aynı evin içinde oturdum. iş bir, kese bir, yemek bir, iznsiz karşı karşıya oturduğum anneme geçemem. yinede senelerce tık demedi 1 damla bile görmedim insan 1 kere bile bir damla olsun görünmezmi
ay meyracım benimki hiç stres mitres bilmedi. ne kadar hassas şeyiniz varmışbirkaç gün kv. görünce gün değiştirmiş ben 6 sene iki elti bir kv. kp. elti çocuklarıyla birlikte aynı evin içinde oturdum. iş bir, kese bir, yemek bir, iznsiz karşı karşıya oturduğum anneme geçemem. yinede senelerce tık demedi 1 damla bile görmedim insan 1 kere bile bir damla olsun görünmezmi
Sağol meyracım nerdeyse 2 hafta olacak ondan sıkıldım biraz
Gittiğim özel bir hastane vardı onu drları değişecekmiş Pazartesi yeni Dr gelecek ancak o zaman arayın dediler
Resmi bir hastaneden de ancak salıya randevu alabildim
gerçekten kapanıyo çünkü..bi daha adım bile atmıyom nerdeyse....bazen eşime kahve falan yaparsam anca yoksa diğer türlü girmiyom hiç...
Iyi akşamlar arkadaşlar, keyifler nasil?
Geçmişi okuyorum ama modunuz düşmesin diye yazmadım size. Bizde durumlar biraz karışık. Dün endoskopi vardı. Doktor mide kanserinin karaciğere sıçramasindan bahsetmiş işlem sırasında anneme. Neyse parça alındı patalojiye götürdük. Şubat 11 gibi çıkacak. Biz karaciğerden korkuyorduk şimdi bi de mide ihtimali var. Mr bugün çıkacaktı ama çıkmamış. Yarın ya da cuma alacağız. Üzgünüm ama sukrediyorum. Allah hayırlısını versin her şeyin. Mrin sonucuna göre haftaya hastaneye gideceğiz ya da Pataloji sonucunu bekleyeceğiz. Umarım temiz çıkar her ikisi de.
Tadım yok pek, canım bi şey istemiyor. Diyet de yapmıyorum. Umarım sizler iyisinizdir.
Meyracığım,
Mutlu konusun da ben de senin gibi düşündüm biliyomusun..Neden paylaşmadı diye ..
aslın da çok fazla beklenti içine girmek çok yanlış.. biz sanaldan çok gerçeğini yaşıyoruz bu platformu.n dolayısıyla beklentimiz o ölçüde fazlalaşıyor...Daha duygusal bakıyoruz sanırım...
Belki de fırsat bulamamıştır.. Allah sağ salim kurtarsın sağlıklı bebeği olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?