Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ve aleyküm selam ablacım...
malesef burada hava öyle değil...
ağrılarında belkide 100e kadar artırdığındandır ablacığım, geçmiş olsun....
anneciğinede çok geçmiş olsun, kötü düşmüş baya
inşaallah daha iyi oluyordur hergün....

kızçeler haftalar sonra ilk defa kilo verdim bu hafta, yeni tartıldım:)
çok sevindim, epeydir hiç kilo verememiştim çünkü
-1,3kg, 100sınırından birazcık daha uzaklaşmış durumdayım şuan çok şükür, 98,5çıktım.
yehooo:)))

sağol meyracım .Allah razı olsun

tebrik ederim devamı gelir inşallah

kilo cetvelimde evlilik cetvelimde çıkmıyo bugün, her 2cetvelimide yeniledim az önce ama yinede çıkmadı, sitedeki çalışmadan ötürü galiba bu durum.

meyradan kolaylıklar köşesi......
kızlar alıntı bildirimleri mesaj halinde geliyo ya bu aralar, mesaj kutum dolmasın diye bende napıyorum biliyomusunuz?;
mesaj gelince hemen açıp bakıyorum nedir kimdendir diye mesajı, baktıktan sonrada hemen o mesajı anında siliyorum yer kaplamasın diye ve varsa diğer mesaja geçiyorum hemen bu şekilde yapmak üzere:)
no sıkıntı:)))
stratejik meyra:)))
bu stratejik yanımı çok seviyorum ama bazen hiç bi halta yaramadığı da oluyo
bilhassa aramızda kalsın eşimle alakalı konularda:)))

ayyy bu arada omuzlarım tutulmuş yaaa biraz, biraz ağrıyo birazda hareketlerimi kısıtlıyo.....

Asucum üzme kendini canım bir şekilde su akar yolunu bulur..olan bize oluyor sonra...

daficim ağrım gittikçe artıyor hafif şişlik ve bölge de renk değişkiliği de var...Sanırım yarın doktora gideceğim (çok kilolusunuz) lafını yemeyi göze alarak..Korkum alçı falan gerekirse naaparım.;(

tansiyonunumu düşürüyo yenam??

Yasemin ve esra telefondanmı takip ediyorsunuz şu an..
Eğer öyleyse 2 kere tık yapın )

Bu arada kızlar mutlu hamile ..

hımm evet, bende 1-2gün oldu farkedeli.
neden biizmle hiç paylaşmadıki bunu??
belkide paylaştıda bizmi görmedik acaba....:44:

alıntıların özel mesajla gelmesi kötü bir uygulama,zaman kaybı umarım geçici bir süreçtir...

Sitenin yeni avukatı Meyra. Ne zaman düzelecek bu uygulamalar bilgilendirirmisin bizi pilissss )

tabiki gururla gelişmelerden sizleri haberdar ederim canlarım:)))
bu benim ilk işim, oyüzden çok mutluyum heycanlıyım dermişim:)
eşimin geçen dediği geldi aklıma bak şimdi; tamam sen çok konuşta avukat ol demişti:))))
çok kızdırmıştı beni ama, bende susamamıştım oyüzden.....

çok geçmiş olsun ablacığım yaaa....
fazla bileğini yorma lütfen o zaman bi müddet, oraya ısıtıcak bişeyler sürsen gece yatarken iyi gelirmi acaba??
yada doktora gitsen iyi olur aslında, hem incinme dışında bişey varmı bakarlar, hemde krem falan verirlerse daha çabuk ve daha hafif atlatırsın yenam. çalışıyorsun birde bak hem.....
kocaman öpüyorum

aa bu arada bizim dün değil evelsi gün izmirden misafirimiz vardı:)))
eşimin teyzesi ile eniştesi, orada oturuyorlar onlar.
eşimin tüm akrabaları buranın bi ilçesinde, konyada pek akrabası yoktur, vesselam dedesi hasta bu aralar, hal böyle olunca dedesini görmeye diye geliyorlarmış 2saatliğine çaya diyede bizede uğradılar geçerken.
izmir diyince ilk sen gelirsin aklıma hep:))
onlar bayraklıda oturuyomuş galiba, bayraklı demişti heralde yanlış kalmadıysa hatırımda.

hoşgeldin aramıza:)

sanada çok geçmiş olsun ablacığım....
mühim bişey değildir inşaallah.
hemen telaş etme, stress bu rgli çok etkiliyor, belkide stresstendir mesela, çünkü epeydir yoğun stress yaşadın bence.
ve başka önemsiz geçici nedenlerde olabilir, benim böyle tanıdığım biri vardı korkuyordu doktora gitmeye ama gitti tedavisi mümkün bişeymiş, şimdi iyi geçti gitti.
ama seni anlayabiliyorum yinede ablam.....
bende geçen kvler geldiğinde çok çok stressli vakitler geçirdim 4gün boyunca, 4duvar işte herşey her zaman anlatılmıyor, hal böyle olunca bu ay 1hafta erken geldi rgl.
hani dinen sağlıklı kabul edilen süreler içinde ama yinede normale göre erken geldi, ama ben her zaman çok stresli vakitlerde böyle olduğunu bildiğim için paniklemedim, normal karşıladım.
kızın içinde; allah derslerinde kolaylıklar versin inşaallah...

Son düzenleme:

mutfak kapandı diyorsun ya, çok hoşuma gidiyo:)

ve aleyküm selam....
hadi gözünaydın canım tahliler güzel çıkmış....
canım sen birde nörolojiye gitsen istersen, bu son yaşadığını anlatsan....
ara arada bu son durum kadar olmasada ellerinde titreme tansiyon yükselmesi yaşıyorsun değilmi? evetse onlarıda söylesen, birde nöroloji değerlendirse bu durumunu diye düşündüm ben, hani için rahat olur.... tabi sen bilirsin canım...

morarmada varsa git canım. gerçi zedelenmede morarma yapar. ama sen işi garantiye al

ay meyracım benimki hiç stres mitres bilmedi. ne kadar hassas şeyiniz varmış birkaç gün kv. görünce gün değiştirmiş ben 6 sene iki elti bir kv. kp. elti çocuklarıyla birlikte aynı evin içinde oturdum. iş bir, kese bir, yemek bir, iznsiz karşı karşıya oturduğum anneme geçemem. yinede senelerce tık demedi 1 damla bile görmedim insan 1 kere bile bir damla olsun görünmezmi

İnşallah korktuğun. Gibi değildir yenam git mutlaka Dr a
Sağol meyracım nerdeyse 2 hafta olacak ondan sıkıldım biraz
Gittiğim özel bir hastane vardı onu drları değişecekmiş Pazartesi yeni Dr gelecek ancak o zaman arayın dediler
Resmi bir hastaneden de ancak salıya randevu alabildim

ayyy ölezeğim yaa.. Sen çok yaşa emi..

Evet şekerim çok hassas şeyimiz var...bizim fıstığımız pek nazlı..

maşaallah sanada ablam:)
ama ben çok gerildim bu 4günde biliyonmu ablam yaaa, babam öldüde bu kadar gerilmedim, üzüntü stress başka gerilmek başka inan....
birde ben pek hassasım zatiii:)))
herşeyin hayırlı olsun inşaallah hep hepimiz için.....
hayırlı olunca sonu feraha çıkıyo herşeyin...

allah kolaylık versin ablacığım, doktora git tabi için rahat etsin, kendinde rahat edersin hem.
bu zamanda da iyi tecrübeli doktora hastaneye gitmek lazım birde...
her zamanda herşeyde; acele etmemek, sakin sağlıklı doğru karar vermek en gerekli olanı, en güzeli olanı bence.

gerçekten kapanıyo çünkü..bi daha adım bile atmıyom nerdeyse....bazen eşime kahve falan yaparsam anca yoksa diğer türlü girmiyom hiç...

Meyracığım,

Mutlu konusun da ben de senin gibi düşündüm biliyomusun..Neden paylaşmadı diye ..
aslın da çok fazla beklenti içine girmek çok yanlış.. biz sanaldan çok gerçeğini yaşıyoruz bu platformu.n dolayısıyla beklentimiz o ölçüde fazlalaşıyor...Daha duygusal bakıyoruz sanırım...

Belki de fırsat bulamamıştır.. Allah sağ salim kurtarsın sağlıklı bebeği olsun...

canım inşaallah yanlış anlaşılmadır, yanlış anlaşılmada olmuş olabilir.
çok çok geçmiş olsun tekrar, ve allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin inşaallah canım.
yanlış anlaşılma değilse bile şimdi tıp çok ilerledi, tedavisi mümkündür inşaallah, biraz zor olur belki tedavi aşaması ama geçer yinede inşaallah....
sende üzülmemeye çalış, düşünmemeye çalış lütfen.... hani daha rahat edebilmen için diyorum....
eşindende gerçekten allah razı olsun, eşin iyi birine benziyo anladığım kadarıyla, iyi koca her zaman için iyidir.....
allaha emanet olun, öpüyorum canım seni kocaman.
birde bol bol dua et, dua oku bence.

amin.
haklısın ablacım....
ama yinede paylaşması gerekirdi diye düşünüyorum ben hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…