Senin kilonda olsaydim su an daha mutlu ve motive olurdum beterin beteri var oldugunu dusun motive olursun haydi basarilar
Cok gecmis olsun umarim sonuc iyi olur
seni sendenn baska hicbirsey motive edemez bnm icinde cok zor kendine zevk alicagin motive sebepleri yarat😉
1 haftasa 1,4 kg vermek icin neler vermezdim gunde 4 saat spor ve diyetle ayda2 kilo verebiliorum😔
Yolcu selam yuruyus yapiyormusun
Senin kilonda olsaydim su an daha mutlu ve motive olurdum beterin beteri var oldugunu dusun motive olursun haydi basarilar
Cok gecmis olsun umarim sonuc iyi olur
seni sendenn baska hicbirsey motive edemez bnm icinde cok zor kendine zevk alicagin motive sebepleri yarat😉
1 haftasa 1,4 kg vermek icin neler vermezdim gunde 4 saat spor ve diyetle ayda2 kilo verebiliorum😔
Yolcu selam yuruyus yapiyormusun
sende hoşgeldin burcucum....yok ya yürüyüş falan yapamıyom...evde biraz bacak ve karın çalışıyom...ama şimdilik bi faydası yok gibi...kısacası bi düzen tutturamadım...
gunde 4 saat spor muu???valahi bravo, ben her gun en az 30 dakika spor yapmaya dikkat ediyorum ama 4 saat asla yapamam, bayilir kalirim oracikta ben ilk baslarda iki sene once yani doktora ve diyetisyene gittim, testleri filan yaptirdim, sorun cikmadi sukurler olsun bitek insulin direnci varmis, insulinim cok fazlaydi, ilac kullanmaya basladim, normale inince zayiflamam da cok kolay oldu, sonra tabi ipin ucunu biraktim diye yeniden aldim kilolari, kasimdan beri yeniden baslamis bulunuyorum yanlis anlama ama belki senin de insulinle ve ya baska bir sorunun olabilir doktora gorun ya da test filan yaptir, ben cogu yerde okumustum haftada 7-8 saat spor yapanlar cok hizli zayifliyorlar bide diyetle tabi, seninki haftada 28 saat oluyor..
Kesin faydasi oluodur ben 6 ay salinca kendimi anladim sporun faydasini idolum sensin aslangic kilondayim ve 6 ay sonunda simdiki kilonda olmak istiyorum ama umutsuzum
Sekerim solediklerinde yerden goge haklisin cok azcik insulin direncim vardi 6 ay ilac diyet ve sporla ayda 2 kilo verdim ..diyetisyende 4 saati duyunca yasakladi o sekilde kilo veremezsin vucut alisir dedi bende canima minnet aninda kestim soru ocak basindan beri gunde1 saat en fazla 1,5 saat ...en ideali omrunuzun sonuna kdr yapabileceginiz sporu hayatiniza yerlestirmekmis ...
İyi bir hafta sonu diliyorum herkese...Günaydın arkadaşlar...
Menü yazacak yüzün var mı demiyor da menün nerde diyor..Al sana menü....
SABAH:
2 dilim tbe ,peynir zeytin,çay
ÖĞLEN:
1 tabak etli lahana sarması,1 tabak fasulye pilaki
Evet buraya kadar kötü sayılmaz...Sonrası korku filmi gibiydi...
3 dilim ev yapımı kek...
Gecenin ilerleyen saatlerinde peynirli tost
Gecenin daha da ilerleyen saatlerinde 2 dilim kek..
ATIN BENİ DENİZLERE...
olsun ablam arada oluröyle toparlarsın sen
hoşgeldinkaçak geldi inşallah bir daha gitmez....nasılsınız arkadaşlar hepinizi özledim ama diyete bir türlü başlıyamıyordum, sürekli aklımda olmasına rağmen ...iki çocukla yoğun günler geçiriyorum birinin okul saati geliyor diğerinin uykusu geliyor offf off eşimde sana yaranılmıyor diyor eskiden olmuyor diye üzülüp ağlıyordun şimdide çocuklarla bunalım geçiriyorsun diyor..ben eve kapatıyorum kendimi çocuklar büyürken ondan çok sıkılıyorum hadi uykusu yemeği evimde rahat diye....neyse inşallah artık buradayım ne zaman listeye girebilirim yenacım listeyi kim yapıyor...bir haftadır düzenli olarak leslie yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum
çok zor bir savaş ama şahsım adına elimden geldiği kadar mücadele ediyorum.Örnek ben bu ayı zor geçiriyorum.Yiyorum bir öğün ama yerkenki 15 20 dk süreçten sonra tüm gün zehir oluyor.
hee bırakıyor muyum hayır.Yemenin sonu yok ki bizim nefisler nedense normal insanlardan farklı çalışıyor ne görse istiyor yada benimki öyle.
geçen bir kadın hayatta tatlı aklıma gelmez dedi çikolata filan hiç sevmem dedi.İçimden allahh allah dedim kadın rahatsız herhalde dedimböyle bir lüksüm yok benim.
bir dönem gayet güzel diyet bilincindeydim ama her saniyemi diyet ile ilgili yazılar materyaller ile geçiyordum uzaklaşınca enerjim düşüyordu çünkü ki üç haftadır işlerim yoğun oradan oraya savruluyorum diyette hak getire.Ben sürekli kafamı diyet ile yoruyorum ki dışına çıkmayayım.
he birde bu öğün yedim de pazartesiyi bekleyeyim başlayayım o güne kadarda ne istersem yerim demiyorum bir öğün yediysem akşamına telafi ediyorum.Aynı gün ertesi gün kaldığım yerden devam.
aynen herkes onu diyor zaten, diyet ve spor degil yasam tarzinizi degisin diye ama ben tatli gorunce zor duruyorum birazcikinsallah kisa surede kurtuluruz bu kilolardan, zaten ben de zaten kendime soz verdim bu sefer gorucem 60-70leri diye, ondan cok zorlamiyorum kendimi vazgecip yemeye dalmayayim diye bide baslarda kolay gidiyormus kilo sonradan zorlasiyormus ben en cok o kisimdan korkuyorum
Duzenli ymk yedigin zaman seker krizlerinde gecio bnde 105 kiloda takiliorum o takilma zamanlarinda sporu artirdim olmadi ekmegi kestim olmadi diyetisyen protein dieti verdi 2 gunluk o zmn corap sokugu gibi gitti kilolar 98 e dusmusdum ancak 8 ayda geri aldim
Kesin faydasi oluodur ben 6 ay salinca kendimi anladim sporun faydasini idolum sensin aslangic kilondayim ve 6 ay sonunda simdiki kilonda olmak istiyorum ama umutsuzum
Sekerim solediklerinde yerden goge haklisin cok azcik insulin direncim vardi 6 ay ilac diyet ve sporla ayda 2 kilo verdim ..diyetisyende 4 saati duyunca yasakladi o sekilde kilo veremezsin vucut alisir dedi bende canima minnet aninda kestim soru ocak basindan beri gunde1 saat en fazla 1,5 saat ...en ideali omrunuzun sonuna kdr yapabileceginiz sporu hayatiniza yerlestirmekmis ...
Ben iki sene once diyetisyene gitmisdim, bende aynen 106da 92ye inmistim, sonra bir senede geri aldim hepsini, simdi dogrusunu soylemek gerekirse su an kendim bildigim gibi besleniyorum, yani sabah oglen aksam arada da ara ogunler iste, o zamanki listelerim nasildiysa, henuz takilmadim ama iste korkuyorum ya takilirsam diye..
😊😊😊anladim cnm bnde kilo konusuna takildimmi kndimi sahile atip yuruyorum yada bu muzik guzelmis ipoda ekliyim yururken dinlerim yada bu bereyi alayim yururken takarim gibi sacma seylerle motive ediorum kndimi...herkes bi yontem tuturmus gidio isteyeterki iste canım olursun inan bana ben başlarken okadar umutsuzdumkii....ama artık öyle değilim...uzun süre takılıp kalıyorum artı oluyorum daralsamda ben bunun üstesinden gelirim deyip devam ediyorum....bende sporu düzenli yapabilsem süper olcak ama bakalım bi düzen tutturmaya çalışıyorum işte...he bide ben çokkk zor kilo veriyorum metabolizmam yavaşmış öyle dedi doktor....ayda 1 taş çatlasa 2 kilo oda çok sıkı bir diyetle yoksa imkanı yok...ama iki öğün kaçamak yapayım bir ay toparlıyamıyorum....kısacası umut bizim herşeyimiz...asla pes etmemelisin....her akşam kendi kendime konuşuyorum motive olmak için...tavsiye ederim işe yarıyo...ay hem çok hemde amma karmaşık anlatmışım neyse sen anlarsın artık...silmeyede üşendim....:26:
ne güzel birşey yarabbim dafi ablam ya.tatlı fikri bir aklımdan çıksa.Çok daha rahat kilo veririm ben.Belki birgün benimde aklımdan çıkar gider
Gunaydin fistiklR spor icin bahane yaratin kendinize!!!!Eki Görüntüle 939669 Eki Görüntüle 939669
sahile in yuru deseler giderim uutuye useniom
selamun aleyküm güzeller
hayırlı pazarlar
ben bugünde evdeyim.köye gidemedik. kiracının oturduğu evde yan komşu sizin evden bize su geliyor, duvarımız hep ıslak rutubet yapıyor demiş. daha önce aynı şikayeti yapmışlardı su borularını değiştirdik. kadın yine şikayet etmiş. eşim 1 usta bulup orayı yaptıracak. bana sende gel birlikte gidelim dedi. hiç canım istemedi.evde kaldım. biraz sonra gelirse pazara çıkarız belki.
sizler tatil yapıyorsunuz sanırım pek kimseler yok
birgün aklından çıkar inşaallah canım....
deniz güzelde, hava ve vakit sıkıcı yafff.....
içim sıkıldı bakınca fotoya.
ya bana öyle geldi, bilemiyorum artık.....:44:
iş yaparken genelde bende bu kadar üşengecim nedense
aleyküm selam.....
kolay gelsin ablacım, kısa sürede hallolur inşaallah arıza, her evin insan gibi eksiği gediği hiç bitmiyor
kocaman öptüm seni:)
İyi dusun iyi olsun demekki sen takilmiycaksin😉
😊😊😊anladim cnm bnde kilo konusuna takildimmi kndimi sahile atip yuruyorum yada bu muzik guzelmis ipoda ekliyim yururken dinlerim yada bu bereyi alayim yururken takarim gibi sacma seylerle motive ediorum kndimi...herkes bi yontem tuturmus gidio iste
simdi esimle konusdum (uzakda)kilo veriomusun die sordu 6 ayda 20 kilo verirsem kndimi iyi hissedicem dedim verirsin verirsin dedi o cumle bni motive etti bnde biliorum 6-7 ayda 20 kilo verdim daha once nedense motivasyonum yikllmisdi biraz biraz yerine gelio birazda motive olmak icin bahane ariyorum😄
bir suru utum var tembellikden 3 saattir bos bos oturuorum sahile in yuru deseler giderim uutuye useniom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?