Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sende hoşgeldin burcucum....yok ya yürüyüş falan yapamıyom...evde biraz bacak ve karın çalışıyom...ama şimdilik bi faydası yok gibi...kısacası bi düzen tutturamadım...

1 saattir girmeye calisiyorum... :95::84: ama bakimdaymis site... neyse en sonunda girebildim

bugunki menumu yazayim

sabah: 1kase k flakes

ara: yok

ögle: hardal soslu balik

ara: Havuc

aksam: 1adet karniyarik

ara: elma, mandalina, kuru yemis (1bucuk avuc)

3litre su
1bardak siyah cay

yine annemlere gittik bu aksam yemege

gunde 4 saat spor muu??? valahi bravo, ben her gun en az 30 dakika spor yapmaya dikkat ediyorum ama 4 saat asla yapamam, bayilir kalirim oracikta ben ilk baslarda iki sene once yani doktora ve diyetisyene gittim, testleri filan yaptirdim, sorun cikmadi sukurler olsun bitek insulin direnci varmis, insulinim cok fazlaydi, ilac kullanmaya basladim, normale inince zayiflamam da cok kolay oldu, sonra tabi ipin ucunu biraktim diye yeniden aldim kilolari, kasimdan beri yeniden baslamis bulunuyorum yanlis anlama ama belki senin de insulinle ve ya baska bir sorunun olabilir doktora gorun ya da test filan yaptir, ben cogu yerde okumustum haftada 7-8 saat spor yapanlar cok hizli zayifliyorlar bide diyetle tabi, seninki haftada 28 saat oluyor..

sende hoşgeldin burcucum....yok ya yürüyüş falan yapamıyom...evde biraz bacak ve karın çalışıyom...ama şimdilik bi faydası yok gibi...kısacası bi düzen tutturamadım...

Kesin faydasi oluodur ben 6 ay salinca kendimi anladim sporun faydasini idolum sensin aslangic kilondayim ve 6 ay sonunda simdiki kilonda olmak istiyorum ama umutsuzum

Sekerim solediklerinde yerden goge haklisin cok azcik insulin direncim vardi 6 ay ilac diyet ve sporla ayda 2 kilo verdim ..diyetisyende 4 saati duyunca yasakladi o sekilde kilo veremezsin vucut alisir dedi bende canima minnet aninda kestim soru ocak basindan beri gunde1 saat en fazla 1,5 saat ...en ideali omrunuzun sonuna kdr yapabileceginiz sporu hayatiniza yerlestirmekmis ...

aynen herkes onu diyor zaten, diyet ve spor degil yasam tarzinizi degisin diye ama ben tatli gorunce zor duruyorum birazcik insallah kisa surede kurtuluruz bu kilolardan, zaten ben de zaten kendime soz verdim bu sefer gorucem 60-70leri diye, ondan cok zorlamiyorum kendimi vazgecip yemeye dalmayayim diye bide baslarda kolay gidiyormus kilo sonradan zorlasiyormus ben en cok o kisimdan korkuyorum

hoşgeldin

bende burdan uzaklaşınca hiç yapamıyorum allah nettimize zeval vermesin

bu arada ben bu düzeni hiç sevmedim kimseyi beyenemiyoru off

Duzenli ymk yedigin zaman seker krizlerinde gecio bnde 105 kiloda takiliorum o takilma zamanlarinda sporu artirdim olmadi ekmegi kestim olmadi diyetisyen protein dieti verdi 2 gunluk o zmn corap sokugu gibi gitti kilolar 98 e dusmusdum ancak 8 ayda geri aldim

Ben iki sene once diyetisyene gitmisdim, bende aynen 106da 92ye inmistim, sonra bir senede geri aldim hepsini , simdi dogrusunu soylemek gerekirse su an kendim bildigim gibi besleniyorum, yani sabah oglen aksam arada da ara ogunler iste, o zamanki listelerim nasildiysa, henuz takilmadim ama iste korkuyorum ya takilirsam diye..

yeterki iste canım olursun inan bana ben başlarken okadar umutsuzdumkii....ama artık öyle değilim...uzun süre takılıp kalıyorum artı oluyorum daralsamda ben bunun üstesinden gelirim deyip devam ediyorum....bende sporu düzenli yapabilsem süper olcak ama bakalım bi düzen tutturmaya çalışıyorum işte...he bide ben çokkk zor kilo veriyorum metabolizmam yavaşmış öyle dedi doktor....ayda 1 taş çatlasa 2 kilo oda çok sıkı bir diyetle yoksa imkanı yok...ama iki öğün kaçamak yapayım bir ay toparlıyamıyorum....kısacası umut bizim herşeyimiz...asla pes etmemelisin....her akşam kendi kendime konuşuyorum motive olmak için...tavsiye ederim işe yarıyo...ay hem çok hemde amma karmaşık anlatmışım neyse sen anlarsın artık...silmeyede üşendim....:26:

Selamın aleyküm arkadaşlar güzel bir haftasonu diliyorum. Haftasonu biraz karışıyo diyet işi ama dengelemeye çalışıyorum dünkü menüm:
Sabah: 2 dilim tb ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk Ligth beyaz peynir, bol yeşillik, şejersiz çay,
Ara:5 badem, su
Öğle: saati biraz şaştı temizlikten dolayı komşu kısır yapalım dedi hayır diyemedim yarım tabak kısır, 1 poğaça turşu,1 bardak ayran , akşam yemek yemedim, 40 dakika spor, 3 litrede su içtim, ha bide akşam yarım portakal yarım kivi yedim
Bugün de sabah diyet kahvaltımı yaptım ama öğlen kızkardeşim pankek istedi 2 tane yedim bol yeşillikle akşam salata ile telafinetmek istiyorum dayanabilirsem tabi . Bolcana ütüm var Allah'a emanet olun

selamun aleyküm güzeller
hayırlı pazarlar
ben bugünde evdeyim.köye gidemedik. kiracının oturduğu evde yan komşu sizin evden bize su geliyor, duvarımız hep ıslak rutubet yapıyor demiş. daha önce aynı şikayeti yapmışlardı su borularını değiştirdik. kadın yine şikayet etmiş. eşim 1 usta bulup orayı yaptıracak. bana sende gel birlikte gidelim dedi. hiç canım istemedi.evde kaldım. biraz sonra gelirse pazara çıkarız belki.

sizler tatil yapıyorsunuz sanırım pek kimseler yok

İyi dusun iyi olsun demekki sen takilmiycaksin😉
😊😊😊anladim cnm bnde kilo konusuna takildimmi kndimi sahile atip yuruyorum yada bu muzik guzelmis ipoda ekliyim yururken dinlerim yada bu bereyi alayim yururken takarim gibi sacma seylerle motive ediorum kndimi...herkes bi yontem tuturmus gidio iste

simdi esimle konusdum (uzakda)kilo veriomusun die sordu 6 ayda 20 kilo verirsem kndimi iyi hissedicem dedim verirsin verirsin dedi o cumle bni motive etti bnde biliorum 6-7 ayda 20 kilo verdim daha once nedense motivasyonum yikllmisdi biraz biraz yerine gelio birazda motive olmak icin bahane ariyorum😄

bir suru utum var tembellikden 3 saattir bos bos oturuorum sahile in yuru deseler giderim uutuye useniom

hayırlı pazarlar herkese....

bir bakayım dedim sizlere.

benim bu cumartesi günüm var alacağım, oyüzden bu hafta oldukça koşturmalı geçicek benim için.
ekstra olarak bu hafta işlerimde var başka başka dışarıda falan, hepsiyle birlikte bu hafta çok yoğun bi hafta olacak benim için, inşaallah rahatca ve sorunsuzca geçiririm bu haftayı.

bugün eşim evdeyken oturma odasının tülünü perdesini bi makineye atıyım yıkayım diye düşünmüştüm ama akşam oldu birden, hem şuan bulaşık makinesi çalışıyo, her iki makineyi birden takamıyorum malesef prizede, kaldırmıyor sigorta nedense, önce bulaşık makinesinin bitmesi lazım, duruma göre bakıcaz artık.....

hadi görüşürüz bakalım.

ne güzel birşey yarabbim dafi ablam ya.tatlı fikri bir aklımdan çıksa.Çok daha rahat kilo veririm ben.Belki birgün benimde aklımdan çıkar gider

birgün aklından çıkar inşaallah canım....

Gunaydin fistiklR spor icin bahane yaratin kendinize!!!!Eki Görüntüle 939669 Eki Görüntüle 939669

deniz güzelde, hava ve vakit sıkıcı yafff.....
içim sıkıldı bakınca fotoya.
ya bana öyle geldi, bilemiyorum artık.....:44:

sahile in yuru deseler giderim uutuye useniom

iş yaparken genelde bende bu kadar üşengecim nedense

aleyküm selam.....
kolay gelsin ablacım, kısa sürede hallolur inşaallah arıza, her evin insan gibi eksiği gediği hiç bitmiyor
kocaman öptüm seni:)

ewet aynen kasvetli hava ama gunes isigi bulutlarin arasindan denize yansimasi superdi

dunku menu paylasimi yapiyorum:

iki ince dilim ekmek,biberli yumurta,peynir,zeytin.
balik,firinda patates ve yesil salata

arada iki kahve, bol su meyve yedim mi hatirlamiyorum :)

bugunku menu:
iki dilim ekmek,kasar peynir, normal peynir,zeytin
yine patates,kirmizi et ve biraz borek

insallah artik bakicaz :) bu arada burayi cok sevdim benn

İyi akşamlar kızlar ben çok bitap düştüm oy 2 mil leslie yaptım da kaç gündür yapmıyordum bugün yapayım dedim pek yoruldum

Menümü paylaşayım

Sabah= 2 dilim kepekli ekmek+ 3 dilim keçi peyniri+ 2-3 dilim salatalık+ 1 tane yağsız domates kızartması+ 2 yeşil zeytin

Ara Öğün= 1 fincan sütlü kahve

Öğle= 1.5 porsiyon bulgurlu köfte yemeği+ çeyrek kepekli ekmek

Akşam= yarım yeşil elma

Bulgurlu köfteyi pek severim o yüzden biraz fazla kaçtı tuttu ondan akşamda yarım elma yedim

Menum
8:30 tost
9:00 yuruyus
11:00 findik
13:00 tonlu salata+2 dilim tam bugday
15:00 sut+findik
17:30pizza+zero

Su cok az iciyorum kis diye zannedersem elime aliorum 750 ml su sisesini zar zor 1 bazen 1,250 litre iciorum😭

yrn pazartesi yeni hafta hersey daha guzel olcak cuma gunude protein rejimi yapcam takilan kiloyu atmak icin gaza geldim cok fena kocis gaza getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…