- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Evett arkadaşlar eski diyet moduma girmem gerektiğinin farkındayım.
Bu hafta ben birinci olacağım(hiçte öyle inadım yoktur hee)ama olsun yazmış olayım.
Aylardır evde fırın çalışmıyordu bu hafta olan oldu diyerek, fırını iyi bir çalıştırdımÖfke ile artık ne kadar çok yaptıysam dondurucuyada istif yaptım aniden misafir gelir ise hazır oluyor hem.
neyse yarın artık kendine gelme günü diyorum.Yarından itibaren sizler ile menü paylaşacağım söz.
Bu arada yeni katılan arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
Evett arkadaşlar eski diyet moduma girmem gerektiğinin farkındayım.
Bu hafta ben birinci olacağım(hiçte öyle inadım yoktur hee)ama olsun yazmış olayım.
Aylardır evde fırın çalışmıyordu bu hafta olan oldu diyerek, fırını iyi bir çalıştırdımÖfke ile artık ne kadar çok yaptıysam dondurucuyada istif yaptım aniden misafir gelir ise hazır oluyor hem.
neyse yarın artık kendine gelme günü diyorum.Yarından itibaren sizler ile menü paylaşacağım söz.
Bu arada yeni katılan arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
meyracım ben aynı anda çamaşır makinası, kurutma ,bulaşık makinası ve fırın çalıştırıyorum.geçen hafta misafir gelecekti 1 makina çamaşır yıkayıp kurutmaya attım.sonra 1 makina daha çamaşır attım, bulaşıkları makinaya attım , fırınada karnıyarık koydumhayırlı pazarlar herkese....
bir bakayım dedim sizlere.
benim bu cumartesi günüm var alacağım, oyüzden bu hafta oldukça koşturmalı geçicek benim için.
ekstra olarak bu hafta işlerimde var başka başka dışarıda falan, hepsiyle birlikte bu hafta çok yoğun bi hafta olacak benim için, inşaallah rahatca ve sorunsuzca geçiririm bu haftayı.
bugün eşim evdeyken oturma odasının tülünü perdesini bi makineye atıyım yıkayım diye düşünmüştüm ama akşam oldu birden, hem şuan bulaşık makinesi çalışıyo, her iki makineyi birden takamıyorum malesef prizede, kaldırmıyor sigorta nedense, önce bulaşık makinesinin bitmesi lazım, duruma göre bakıcaz artık.....
hadi görüşürüz bakalım.
ve aleyküm selam zeynepcim. sana kolay gelsin canımSelamün aleykümm...
nasılsınız bacılar...buralar gene pek bi durgun...bu ara nilayda görünmüyo hiçç..en son oğlu rahatsızdı..acaba ondanmı gelemiyo halaa....ben temizlik yapıyorum...evi süpürdüm banyoları yıkadım mutfak silindi süprüldü ama bılaşıklarım hala duruyo makineye atmaya sıra gelmedi...bi posta çamaşır kurutup topladım ikinci postayı asıcam birazdan..üçüncüde postada yıkanmak için sırasını bekliyo....anacım hiç bitmiyo işler...yığılan ütülerden bahsemiyom bilee....neyse kaçıyom şimdilik uğrarım gene....
ve aleykümselam hayriyecimselamün aleykum
günaydı güzellerimhepimize sağlıklı huzurlu boll eksili bir hafta duası ile
ben dayanamadım ve tartıldım çokşükür eksideyiminşaallah bu cuma hepımız eksilerde oluruz bugun biraz eve bakıyım hafta sonu saldım hepınızı öpüyorum
kolay gelsın canım aynen bende işlere boğulmuş durmdayımSelamün aleykümm...
nasılsınız bacılar...buralar gene pek bi durgun...bu ara nilayda görünmüyo hiçç..en son oğlu rahatsızdı..acaba ondanmı gelemiyo halaa....ben temizlik yapıyorum...evi süpürdüm banyoları yıkadım mutfak silindi süprüldü ama bılaşıklarım hala duruyo makineye atmaya sıra gelmedi...bi posta çamaşır kurutup topladım ikinci postayı asıcam birazdan..üçüncüde postada yıkanmak için sırasını bekliyo....anacım hiç bitmiyo işler...yığılan ütülerden bahsemiyom bilee....neyse kaçıyom şimdilik uğrarım gene....
selamun aleyküm güzeller
kahvaltımı yaptım. sonrada bol bol tembellik ediyorum.
kızlar sol omuzumda bir ağrı var kulunçtur dedim sürekli egzersiz yapıyorum, masaj yaptırdım, bardak çektirdim ama nafilebir türlü geçmek bilmiyor. kas gevşetici de almak istemedim ama boynumu bir tarafa zor çeviriyorum. nerdeyse 10 gün oldu . beni çok rahatsız ediyor.sinir sıkışması falanmı acaba diye düşünmeye başladım. ne yapsam bilemedim.
ve aleyküm selam zeynepcim. sana kolay gelsin canım
ve aleykümselam hayriyecim
tebrik ederim.
keşke bende eksi olsam gerçi tartılmadım ama hiç ümitli değilim
kolay gelsın canım aynen bende işlere boğulmuş durmdayım
ablam ihmaletme kuluç olsa 10 güne geçerdi sanki bende çok sık boyun arısı çekerim ama 10 gün sürrmez hiç bi görünnmekte faydavar bu arada ben inanıyorum bu hafta çözülecek vucudunaslında çokta az yıyorsun
selamun aleyküm güzeller
kahvaltımı yaptım. sonrada bol bol tembellik ediyorum.
kızlar sol omuzumda bir ağrı var kulunçtur dedim sürekli egzersiz yapıyorum, masaj yaptırdım, bardak çektirdim ama nafilebir türlü geçmek bilmiyor. kas gevşetici de almak istemedim ama boynumu bir tarafa zor çeviriyorum. nerdeyse 10 gün oldu . beni çok rahatsız ediyor.sinir sıkışması falanmı acaba diye düşünmeye başladım. ne yapsam bilemedim.
ve aleyküm selam zeynepcim. sana kolay gelsin canım
asuman ablaaaanasılsın? napıyon?
İyi akşamlar
Genel bir keyifsizlik hali var bende bu ara diyet felan odaklanamıyorum hiç bir şeye
Şükür tabii halimize yanlış bir şey söylemek ve düşünmek istemiyorum tabii ki herhalde geçici bir sıkıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?