Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi aksamlar kizlarrrr menümü yazayim

gec kalktigim icin sabah'la öglen bir arada oldu :)

sabah+öglen: 2adet pancake, peynir, acuka sos

ara: havuc

aksam: yogurtlu havuc, baharatli misir tanesi

ara: muesli yerim

3litre suyumu tamamlarim

Evett arkadaşlar eski diyet moduma girmem gerektiğinin farkındayım.
Bu hafta ben birinci olacağım(hiçte öyle inadım yoktur hee)ama olsun yazmış olayım.
Aylardır evde fırın çalışmıyordu bu hafta olan oldu diyerek, fırını iyi bir çalıştırdımÖfke ile artık ne kadar çok yaptıysam dondurucuyada istif yaptım aniden misafir gelir ise hazır oluyor hem.

neyse yarın artık kendine gelme günü diyorum.Yarından itibaren sizler ile menü paylaşacağım söz.

Bu arada yeni katılan arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

harikasın fıstık

afferim bravooooo
sanada tekrardan hosgeldin o zaman

meyracım ben aynı anda çamaşır makinası, kurutma ,bulaşık makinası ve fırın çalıştırıyorum.geçen hafta misafir gelecekti 1 makina çamaşır yıkayıp kurutmaya attım.sonra 1 makina daha çamaşır attım, bulaşıkları makinaya attım , fırınada karnıyarık koydum arada ketılıda kullandım çok şükür bir problem çıkmadı.
sana kolay gelsin canım

bu günkü menüm

sabah : 2 mini dilim çavdar ekmeği, ( birisi ballı kaymaklı ) 2 ceviz, 1 gün kurusu, 1 dilim peynir, 6 yeşil 4 siyah zeytin, yeşillik, 2 fincan bitki çayı

ara : yok

öğle : yarım armut, 1 mandalina, 1 ceviz

ara : 2 bardak bitki çayı

akşam : 1 tabak çorba, 3 mini dilim çavdar ekmeği, 1 çupra, yeşil salata, 1 fincan kahve

ara : 4 fındık, 1 badem, 2 bardak şekersiz çay, 1 çatal ucu ekler pasta

az önce 1 fincan tarçınlı süt içtim.

merhaba kizlar, aslinda diger baslikta yazmistim ama galiba oraya pek ugramiyorlar bana cok acil diyetisyen onerisi gerekliydi de :44: burada okuduklarimdan sonra yeniden diyetisyene danisma karari aldim

selamün aleykum
günaydı güzellerim hepimize sağlıklı huzurlu boll eksili bir hafta duası ile
ben dayanamadım ve tartıldım çokşükür eksideyim inşaallah bu cuma hepımız eksilerde oluruz bugun biraz eve bakıyım hafta sonu saldım hepınızı öpüyorum

Son düzenleme:
Selamün aleykümm...

nasılsınız bacılar...buralar gene pek bi durgun...bu ara nilayda görünmüyo hiçç..en son oğlu rahatsızdı..acaba ondanmı gelemiyo halaa....ben temizlik yapıyorum...evi süpürdüm banyoları yıkadım mutfak silindi süprüldü ama bılaşıklarım hala duruyo makineye atmaya sıra gelmedi...bi posta çamaşır kurutup topladım ikinci postayı asıcam birazdan..üçüncüde postada yıkanmak için sırasını bekliyo....anacım hiç bitmiyo işler...yığılan ütülerden bahsemiyom bilee....neyse kaçıyom şimdilik uğrarım gene....

selamun aleyküm güzeller
kahvaltımı yaptım. sonrada bol bol tembellik ediyorum.
kızlar sol omuzumda bir ağrı var kulunçtur dedim sürekli egzersiz yapıyorum, masaj yaptırdım, bardak çektirdim ama nafile bir türlü geçmek bilmiyor. kas gevşetici de almak istemedim ama boynumu bir tarafa zor çeviriyorum. nerdeyse 10 gün oldu . beni çok rahatsız ediyor.sinir sıkışması falanmı acaba diye düşünmeye başladım. ne yapsam bilemedim.
ve aleyküm selam zeynepcim. sana kolay gelsin canım

ve aleykümselam hayriyecim
tebrik ederim.
keşke bende eksi olsam gerçi tartılmadım ama hiç ümitli değilim

kolay gelsın canım aynen bende işlere boğulmuş durmdayım

ve aleykümselam hayriyecim
tebrik ederim.
keşke bende eksi olsam gerçi tartılmadım ama hiç ümitli değilim

ablam ihmaletme kuluç olsa 10 güne geçerdi sanki bende çok sık boyun arısı çekerim ama 10 gün sürrmez hiç bi görünnmekte faydavar bu arada ben inanıyorum bu hafta çözülecek vucudun aslında çokta az yıyorsun

sağol ablacım sanada kolay gelsiinnn...

Ve aleyküm selam....sağol ablacım....bencede ihmal etme bi görün doktora...10 gün uzun olmuş...

kızlar yine kimseler uğramamış buraya
ne oldu bu topiğe
belki zaman bulamıyorlardır diyorum ama bakıyorum herkes başka topiklerde
galiba bizi pek sevmyorlar

İyi akşamlar
Genel bir keyifsizlik hali var bende bu ara diyet felan odaklanamıyorum hiç bir şeye
Şükür tabii halimize yanlış bir şey söylemek ve düşünmek istemiyorum tabii ki herhalde geçici bir sıkıntıdır

İyi akşamlar arkadaşlar...

Herkes iyidir inşallah...Ben iyiyim şükür;ancak diyet konusunda hala modum düşük maalaesef...

DERİN;

Hoş geldin canım yeniden.Seni görmek çok güzel...Tatlı prenseslerinin resimlerini görüyorum ara sıra çok güzeller maaşallah..
Ablamız da ana sınıfına başlamış galiba.Hayırlı olsun....

NİLÜFERİM;

Ayağın nasıl oldu canım.Umarım çok iyidir.Benim ki ev dışında herhangi bir yürüyüşüm olunca gece ağrıyor hala....

aynıııııı bende.Üzerimdeki ağırlık gitsin diye saçlarımı kestirdim bir toparlattım akşamüzeri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…