hoşbulduk meyracım....allaha emanet ol canım benim....
kolay gelsin işlerin....
ablacığım kilo vermek için değil, sağlıklı beslenip sağlıklı olmak için gideceğim diyetisyene diye eniştemize güzelce ifade edersen eminim eniştemiz sana müsade edecektir diyetisyen konusunda, kadın yeterki istesin diyorum.....:)
birde ablacım özel diyetisyenlerin çoğunu ben tasvip etmiyorum şahsen, sadece bazıları iyi, diyetisyene gidicek olursan eğer ya özelden meti olan iyi bir diyetisyene git ablacım yada devletin tıp fakültesinin diyetisyenine git iyi bi diyetisyen ise o da tabiki.
bizim devlet tıplarının diyetisyenleri çok bilgililer hepsi, özellerde de var tabiki iyi diyetisyenler burada ama devletin tıpı varken neden özele gideyimki? hem maddi açıdan, israf, devletin tıp fakültesinde hiç ücret ödemiyorum çok küçük bir ücret dışında. hemde çok ilgili ve bilgililer yani.... mesela ilkinde tahlil yapmadan sana liste vermiyorlar asla burada.
benim bu şartlar altında tercihim devletin tıp fakültesidir şahsen.
birde ablacığım nilüfer ablanın dediği gibi belkide kilon takılmıştır şuan, yani çok uzun süre sabit kalınan kilolarda bünye ısrar edermiş hayır ben bu kiloda kalacam diye, vücud direnirmiş, alışıyor tabiki o kiloya beyin ve vücud.
işte o an; kişi ve vücudu direnme mücadelesine girermiş, artık kim güçlüyse o kazanırmış:)))
arkandayız ablam:)))))
ah bu hayatımızdaki alışkanlıklar ahhhh.....
okadar önemliki hayatımızda bu alışkanlıklar....
hayat alışkanlıktır nerdeyse.....
nenne diyip kelimenin ortasında nyi çiftleştiriyorsa büyük ihtimal yenge demeye çalışıyo tatlı bebiş:))
ablacığım topikçe ezici bi güce sahip olduğumuz bir gerçek ama:)
bizden korkun, varmı ülen bize yan bakan
insanın yaşı gönlündedir sultanlar; gönül yaşınız genç sizin.....
hoşgeldin canım tekrardan.....
inşallah buradayım artık canım...inşallah hep beraber vereceğiz yeniden kilolarımızı...Merhaba fistukuslar..
Esracım ve hayriyecim tavuk kıyması değil tavuk göğsünü ufak ufak doğrayıp soteledim..
biz beğendik, deneyin belki sizde beğenirsiniz..Fırından çıkarmaya yakın kaşar rendesini eklemeyi unutmayın
Kolay gelsin işlerin de canım..hem dersler hem çocuklar ev işi ;(
Amaaaaan BEYZUŞŞ ne var ki gün de 5 dilim kek yediysen.
Derinciğim merhaba, Umarım artık hep aramız da olursun...
Canım kilo listesini Esra, spor listesini meyra yapıyor...
Hadi kolay gelsin sana...
hoşbulduk canım inşallah kaçmıyacağım artık buradayım...selamun aleyküm güzeller.
bugün havayı güzel görünce çarşıya çıktım bütün gün dolaştım. iyi bir spor oldu bana
nihalcim bende hiç sevmem çikolatayı.hiçte aklıma gelmez. geçen gün çantalarımın içlerini temizliyeyim dedim. kenara kaldırdığım çantamdan çikolata çıktı baktım yeğenimin bebek çikolatası. bebek 3 aylık oldu. üç aydır çantamdaymışaldım buzdolabına koydum. gelinlerden birisi alır yer.
bakalım sabırla bu haftayıda geçireyim. belki bu hafta kırarım şeytanın bacağını
bir şey isteyince git hacı annen versin diyorlar bana geliyor. ama seslenirken nenne diyor. anne babasını yenge derken duydukca onları taklit ediyor sanırım.
ona hiç şüphem yok hemde silindir gibi ezeriz
hoş geldin canım. bu sefer kaçma ama
şbulduk ablacım...hepinizi özledim..ama çocuklardan fırsat bulup yazamıyordum birde diyete tam adapte olamayınca....sağol teyzesi çok tatlılar evet ablamız çok kıskanıyor gerçi ama...naz kreşe gidiyor abla ana sınıfına seneye inşallah...İyi akşamlar arkadaşlar...
Herkes iyidir inşallah...Ben iyiyim şükür;ancak diyet konusunda hala modum düşük maalaesef...
DERİN;
Hoş geldin canım yeniden.Seni görmek çok güzel...Tatlı prenseslerinin resimlerini görüyorum ara sıra çok güzeller maaşallah..
Ablamız da ana sınıfına başlamış galiba.Hayırlı olsun....
NİLÜFERİM;
Ayağın nasıl oldu canım.Umarım çok iyidir.Benim ki ev dışında herhangi bir yürüyüşüm olunca gece ağrıyor hala....
aynıııııı bende.Üzerimdeki ağırlık gitsin diye saçlarımı kestirdim bir toparlattım akşamüzeri.
selamün aleykum
günaydı güzellerimhepimize sağlıklı huzurlu boll eksili bir hafta duası ile
ben dayanamadım ve tartıldım çokşükür eksideyiminşaallah bu cuma hepımız eksilerde oluruz bugun biraz eve bakıyım hafta sonu saldım hepınızı öpüyorum
Selamün aleykümm...
nasılsınız bacılar...buralar gene pek bi durgun...bu ara nilayda görünmüyo hiçç..en son oğlu rahatsızdı..acaba ondanmı gelemiyo halaa....ben temizlik yapıyorum...evi süpürdüm banyoları yıkadım mutfak silindi süprüldü ama bılaşıklarım hala duruyo makineye atmaya sıra gelmedi...bi posta çamaşır kurutup topladım ikinci postayı asıcam birazdan..üçüncüde postada yıkanmak için sırasını bekliyo....anacım hiç bitmiyo işler...yığılan ütülerden bahsemiyom bilee....neyse kaçıyom şimdilik uğrarım gene....
selamun aleyküm güzeller
kahvaltımı yaptım. sonrada bol bol tembellik ediyorum.
kızlar sol omuzumda bir ağrı var kulunçtur dedim sürekli egzersiz yapıyorum, masaj yaptırdım, bardak çektirdim ama nafilebir türlü geçmek bilmiyor. kas gevşetici de almak istemedim ama boynumu bir tarafa zor çeviriyorum. nerdeyse 10 gün oldu . beni çok rahatsız ediyor.sinir sıkışması falanmı acaba diye düşünmeye başladım. ne yapsam bilemedim.
ve aleyküm selam zeynepcim. sana kolay gelsin canım
kızlar yine kimseler uğramamış buraya
ne oldu bu topiğe
belki zaman bulamıyorlardır diyorum ama bakıyorum herkes başka topiklerde
galiba bizi pek sevmyorlar
Ahh Banucuğum canım benim;
Gerçekten büyük talihsizlik ve dikkatsizlik olmuş.Neler çekmişsin hayatım..Çok çok geçmiş olsun...Umarım bundan sonra aksilikler yaşamadan sağlıklı günler görürsün...Özlemiştik;geçen gün Yenay'la seni andık.Ne iyi oldu geldin.
Kardeşin ve tonton prenses nasıl canım...
geçmiş olsum canımdafi ablacımm ben fırsat buldukça buralardayım ama şu sıra herkesin işi başından aşkın galiba...bu arada akşam başım tuttu kaç saat kıvrandım durdum sonunda biraz uyumuşum...az hafifledi şimdi çok şükür ama sersem gibiyim oyüzden bakamadım size hiç....ekrana bakmaya dayanamıyorum....biraz daha yatmayı denicem..hayırlı geceler..
kızlar yine kimseler uğramamış buraya
ne oldu bu topiğe
belki zaman bulamıyorlardır diyorum ama bakıyorum herkes başka topiklerde
galiba bizi pek sevmyorlar
herkese hayırlı günler nasılsınız?
Dün akşam Yenam aramış sağolsun merak edip. Hayriye abla da sormuş, çok çok sağolun. daha mr sonucu çıkmadı, çıksa da fırsat bulup bakamazdım. haftasonu annem ağırlaştı. zaten öksürük bunaltıyordu. nabzı arttı, fenalaştı. acile götürdük. dil altı falan verdiler, ventolin-hava falan verdiler. dün hastaneden çıkardık. eve yine solunum cihazı falan aldık. şimdi sükür daha iyi. iştahı falan açıldı. inşallah toparlayacak biraz daha. bi de kv-kp burda. bizde kalıyorlar. yani başım pek kalabalık bu ara. haber de veremedim kusura bakmayın. ilk fırsatta haber vereceğim sonuçlara ulaştığımızda.
umarım siz de çok iyisinizdir. geçmişe bakma fırsatım olmadı. inşallah bikaç güne hafiflerse iş güç gelirim ben de.
herkese hayırlı günler nasılsınız?
Dün akşam Yenam aramış sağolsun merak edip. Hayriye abla da sormuş, çok çok sağolun. daha mr sonucu çıkmadı, çıksa da fırsat bulup bakamazdım. haftasonu annem ağırlaştı. zaten öksürük bunaltıyordu. nabzı arttı, fenalaştı. acile götürdük. dil altı falan verdiler, ventolin-hava falan verdiler. dün hastaneden çıkardık. eve yine solunum cihazı falan aldık. şimdi sükür daha iyi. iştahı falan açıldı. inşallah toparlayacak biraz daha. bi de kv-kp burda. bizde kalıyorlar. yani başım pek kalabalık bu ara. haber de veremedim kusura bakmayın. ilk fırsatta haber vereceğim sonuçlara ulaştığımızda.
umarım siz de çok iyisinizdir. geçmişe bakma fırsatım olmadı. inşallah bikaç güne hafiflerse iş güç gelirim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?