Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menum
8:00 tost+salatalik+750 ml su
10:00mandalina+350 ml su
12:301/2simit+sut
14:00 3dilim tam bugday+2firin mucver+ayran+marul
17:00turk kahve
20:00ayva+findik+750 ml su
21:00süt+diyet biskuvi

selam kızlar niye kımseler yok bugun
ben işlerle boğulmuş durumdayım bizimkiler diziye dalmış durumda bende fırsattan istifade halı siliyorum yarına hazırlık ahh bahar gelsedde hepsini bir bakonda havalandırsam şimdi atsam temiz halım ıskokuyor mecbuur oldugu yerde kuruyor salık olsun neyse ben devam edeyım görüşürüz

bugünki menüm

sabah yeşil çay
öğlen:bir peynirli ve domatesli tost+ayran
ara:10 adet kadar beyaz leblebi
akşam:3 dilim peynir +1 bardak tarçınlı süt +bir adet tarçınlı kurabiye.

bitki çayı içiyorum.

hoşbulduk meyracım....
inşallah buradayım artık canım...inşallah hep beraber vereceğiz yeniden kilolarımızı...
hoşbulduk canım inşallah kaçmıyacağım artık buradayım...
şbulduk ablacım...hepinizi özledim..ama çocuklardan fırsat bulup yazamıyordum birde diyete tam adapte olamayınca....sağol teyzesi çok tatlılar evet ablamız çok kıskanıyor gerçi ama...naz kreşe gidiyor abla ana sınıfına seneye inşallah...

bende menümü paylaşayım...
sabah:1 dilim tam b. ekm..
1 dilim peynir 5 yeşil zeytin tere domates birde yumurta beyazı sarısını kızıma yediriyorum...
ıhlamur(iki dilim kabak tatlısı az şekerli(olmadı ama napayım en azından sabahtı )
ara muz
öğle:kızıma paptığım balkabağı çorbasından bir kepçe
karnabahar haşlama
1 dlm tam b. ekm
akşam :çok az patates ve biber kızartması yoğurtlu(eşime yapmıştım)
yoğurtlu karnabahar
1 dilim tam b. ek
1 dilim peynir

2 mille leslie spor olarakta...
kızlar bu leslieyi tavsiye ediyorum gerçekten işe yarıyor sıkılaşmaya başladım geçen hafta cumartesi günü başlamıştım 128 kilo ile bugün 124 gördüm baskülde..

aleykum selammmm :)

aminnn dedigin gibi bol eksili bir hafta olur insallah hepimiz icin...

bir suru is desene :)
evet durgun buralar yine
ben butun gun okuldayim anca bu saatte girmeye vaktim oluyor... okuldan gelince direk yemek yap, sonra cocukla ilgilen, sonrada anca totosum yer goruyor

omzun icin gecmis olsunda bir an once git bir doktora görün derim

kızlar yine kimseler uğramamış buraya
ne oldu bu topiğe
belki zaman bulamıyorlardır diyorum ama bakıyorum herkes başka topiklerde
galiba bizi pek sevmyorlar

vallahi ben sizleriiii coooook seviyorum canlarimmmm
evet baska topigede gidiyorum cunku ceco orda diye beni bu foruma baglayan onun yazilari olmustu
ama yukardada belirttigim gibi vaktim yok dogru duruz

Menümüde paylasayim. kizla ilgilencem... benle oyun oynamak istiyormus

sabah: 1kase kflakes

ara: muesli

ögle: yogurtlu havuc, misir, makarna, (hepsinden azar azar)

ara: muesli

aksam: karisik sebze haslanmis sekilde (sogan, kirmizi biber, sari biber, barbunya, fasulye, misir)

ara: tarcinli süt icerim

3litre suyumu tamamlarim
birde çay icmeye calisirim vaktim olurmu bilmiyorum...

cunku bir suru dersim var cocuk yattiktan sonra onlarla ugrascam birde...

İyi akşamlar,

Herkes çok iyidir umarım...Ben bugün yoğunluktan gelemedim.. haftasonu bazı tatsızlıklar yaşadım uğrayamadım..
Bu hafta yoğun olacağım gibi görünüyor..Fırsat buldukça uğrarım merak etmeyin...

Daficiğim sitem etmekta haklısın..Bizler fırsat buldukça uğrayalım..

Beyzuşum ayağım da hiç düzelme yok,şişliği devam ediyor ve ben doktora gitmedim hala..

MEyracım,geçen pazar yürüken ayağımı burktum ben...Şirketin doktoru bakmadı bile şikayetimi söyleyince oda ağrı kesici merhem ve sprey yazdı..Pekte faydası yok gibi...

Benim dinlenmem lazım ama ne mümkün...

Esra'dan haberi olan varmı çok merak ediyorum onu..Şimdi aradım ama açmadı yahut duymadı...

PAnel,

İyi günler de kullan saçlarını..Ben de bu ara sardım saçlarıma,geçen de gidip küt kestirdim saçlarımı

bu günkü menüm

sabah : 2 dilm çavdar ekmeği , 1 peynirli tereyağlı yumurta, birkaç dal maydanoz.

ara : 1 ceviz

öğle : 1 elma ( sabah geç yemiştim )

ara : 2 fincan bitki çay , 1 küçük muz

akşam : 1 tabak çorba, 1 dilim çavdar ekmeği , 1 tabak bulgurlu ekşi ot yemeği, 1 fincan kahve

Son düzenleme:
NİHAL canım saçlarını güle güle kullan

ASUMAN ablacım senin o mod bendede var :26: o nedenle 2-3 haftadır gelgitlerdeyim

NİLÜFER ablacım canım haberim yoktu çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir

BEYZA ablacım sen nasılsın ,nasıl gidiyor? bu ara fırsat bulupta giremedim merak ettim

DERİN canım sende hoş geldin

MEYRA sen nasılsın neler yaptın bakalım?

ESRA, ZEYNEP,MERYEM,AYNUR, NURSENA,DAFİ,MASALMELEK ,GÖKÇE ,HAYRİYE,ZEYNEP,NEVİN VE AKLIMA GELMEYEN HERKES UMARIM ÇOOOOOOOOK İYİSİNİZDİR.... BİRİ DAHA VARDI ADI AKLIMA GELMİYOR ZORLUYORUM AMA IIIIIHHH :) SEN NASILSIN BAKALIM :)

Selamlar telefondan girince son yazdigim sayfayi bulaniyorum.
Bugun basladim artik ayca kaya dietine.
53333 y
Yapiyorum hadi bakalim bu seferde deneyelum.

Cok sagolasin beyzud abla simdilik daha iyi sayilirim agrilarim hergun var ne yazikki ama onlarla olmaxa alistim.
Kardeslerim iyiler prenses hala tontonikinci sinifa gidiyor dersleri iyi hergun kendine diet listesi yapiyor:))ama sonu cikolatayla bitiyor.Bir prendes daha var zeynep oda timbik:))genlerden yavrucaklar. Boyle oldu;:).
Insallah sizlerde iyisinizdir.Ameliyst olfugum donrmddi yena aramisti konusmustuk sizleri ozledim cokkk opuyorum tum arkadaslarimi.

dafi ablacımm ben fırsat buldukça buralardayım ama şu sıra herkesin işi başından aşkın galiba...bu arada akşam başım tuttu kaç saat kıvrandım durdum sonunda biraz uyumuşum...az hafifledi şimdi çok şükür ama sersem gibiyim oyüzden bakamadım size hiç....ekrana bakmaya dayanamıyorum....biraz daha yatmayı denicem..hayırlı geceler..

esselamun alekum
hayırlı sabahlar canları
kızlar sitede gine bi gariplıkmı var benmi beceremiyorum

geçmiş olsum canım
kızlar yine kimseler uğramamış buraya
ne oldu bu topiğe
belki zaman bulamıyorlardır diyorum ama bakıyorum herkes başka topiklerde
galiba bizi pek sevmyorlar

ablam ben sizi ÇOK SEVİYORUM eminim diğer arkadaşlarda öyle bazen işler ustuste gelebiliyor affet

buarada esradan hiç ses yok neyaptıkı

menu paylasimi :

kahve cay, diet sandovic.
diet bar,kahve
imam bayildi ve salata
hurmali toplar

bol su

kizlar regl oldum bugun ikinci gunum, kendimi cok sis hissediyorum kim bili r bu hafta eksi mi artida mi olucam?

Son düzenleme:
herkese hayırlı günler nasılsınız?

Dün akşam Yenam aramış sağolsun merak edip. Hayriye abla da sormuş, çok çok sağolun. daha mr sonucu çıkmadı, çıksa da fırsat bulup bakamazdım. haftasonu annem ağırlaştı. zaten öksürük bunaltıyordu. nabzı arttı, fenalaştı. acile götürdük. dil altı falan verdiler, ventolin-hava falan verdiler. dün hastaneden çıkardık. eve yine solunum cihazı falan aldık. şimdi sükür daha iyi. iştahı falan açıldı. inşallah toparlayacak biraz daha. bi de kv-kp burda. bizde kalıyorlar. yani başım pek kalabalık bu ara. haber de veremedim kusura bakmayın. ilk fırsatta haber vereceğim sonuçlara ulaştığımızda.

umarım siz de çok iyisinizdir. geçmişe bakma fırsatım olmadı. inşallah bikaç güne hafiflerse iş güç gelirim ben de.

Çok geçmiş olsun esracım neyseki toparlamış annen şimdi
Bundan sonra hep sağlıklı olur inşallah
Sana da kolay gelsin canım Allah güç kuvvet versin

canım çokgeçmiş olsun anneciğine rabbimseninde gücünü kuvetini arttırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…