Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

nasılsınız kızlarr....hadi ama burayı canlarmamız lazım artıkk....özlemm nerelerdesin çabuk geri dönn....benim diyet fena değil..bu hafta accıkta olsa eksim var gibi..inşallah cumaya daha çok eksi görürüm...

sağol ablacımm...

esracımm çok geçmiş olsun canım yaa...Rabbim şifa versin annene...sizede sağlık sıhhat versin...k.validenlerlede sıkıntısız geçirirsiniz inşallah bu haftayı...

Banucum hoşgeldin.. seni gördüğüme çok sevindim...

yeni diyet başlangıcın hayırlı olsun daim olsun...

Merhaba arkadaşlar, gününüz güzel geçsin diyorum gün yarılanmış zaten...

Zeynepçim geçmiş olsun canım..Benim de bugün başım ağrıyor pek iyi değilim..

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım? ben fırsat buldum gireyim dedim :)

hastası olanlara ve hasta olanlara acil şifalar diliyorum...

herkese merhaba...selamun aleykum ...

kızlar kusuruma bakmayın bu sıra hayat çok harekettli malesef diyet modundada olmadığımdan yazamadım...

ay sonu ayada bi dahaki ay memlekete gitmek istiyorum sonrası daha toparlanırım inşallah...

hepinize sevgiler...

selamun aleyküm güzeller
bugün nasılsınız
hepiniz çok sağolun bende sizleri çok seviyorum. zaten gönül sevdiğine sitem edermiş

akşam menümü yazdım geçmişi okudum alıntılar yaptım birden heryer karardı. eşime ışıkları neden söndürdün dedim ben birşey yapmadım elektrikler gitti dedi. hiç kesilmezdi şaşırdım. dolayısıyla alıntılarımda gitti. bir daha açamadım.
sabahtan berde netbukta bir problem var nereye tıklasam açılmıyor. bütün gün tarattım. güncelledim, ancak biraz açılmaya başladı.

esracım annene üzüldüm. Allah hayırlı şifalar versin. başında kalabalıkmış, eltin yine yırttı misafirden sana postaladı sanırım. Allah kolaylıklar versin canım.

selam millet....

napıyonuz bakıyım:)
geçmişe henüz daha bakamadım hiç, bi ara bakarım artık.
bizim 2gündür net yoktu yine, yeni şimdi geldi işte.

bende dün baya iş yaptım evde, bugünde çarşıdaki işlerimi hallettim yenilerde geldim eve.
yürümekten baya yoruldum bugün....
yürürkende neyse kilomu yakar dedim durdum içimden:)

hadi ben şimdilik kaçar, görüşürüz yine kızlar.

merhaba esracım annene çok geçmiş olsun allah şifasını versin zor bir zaman geçiriyorsunuz birde ağır misafirlerin gelmiş diyetini zora sokmasan benim geçen hafta görümcemler var inan çok zorlandım

ne saçma bir gündü diyet açısından...akşam yemeği olarakta 3 çiçek yoğurtlu karnıbahar kızartması yedim..daha bişey yemicem ama kızartma olmasa daha güzel olurdu....kahvaltım güzeldi ama gün içinde doğru dürüst bişey yemedim...akşamda böyle oldu neyse....birazdan bi yeşilçay içerim umarım fayda eder....

Selam kizlarrrrr :9 ben cooook heycanliyimmmmm... bu aksam kizin veli toplantisi var... Ilk veli toplantisi... yaza anaokuluna basliycak ya onun icin velilere bilgi verme toplantisi... coook coook heycanliyim o yuzden... ufaklik suan annanesinde. isimiz bitince dedesi getirir artik cimcimeyi :)

tesekkurler canim ben iyiyim ya sen nasilsin???

Selamlar telefondan girince son yazdigim sayfayi bulaniyorum.
Bugun basladim artik ayca kaya dietine.
53333 y
Yapiyorum hadi bakalim bu seferde deneyelum.

hayirli olsun canim her gün menulerine paylasirsan guzel olur... ayca kaya nin menu tarzini coook merak ediyorum :)

gecmis olsun canim... Insallah bugun daha iyisindir?

Esracim annene coook gecmis olsun...

Bacilar iyi aksamlar oglen 1 den beri 25 kisilik pasta corek borek hazirliorum yemek bile yemedigimden menu paylasamiyacagim isim erken biterse geri gelirim simdi acil cikiorum opuldunuz

​İyi akşamlar kızlar Nasılsın nasıl gidiyor spor,kilolar

Menümü paylaşayım

Kahvaltıdan yarım saat önce sirkeli limonlu ballı su

Sabah=1 dilim kepekli ballı ekmek + 1 haşlanmış yumurta

Öğle= 1 porsiyon patatesli karnıbahar graten + 2 kaşık brokoli salatası

Akşam= 1 kuru kayısı+ 1 tatlı kaşığı keten tohumu + yarım elma

Şimdi bitki çayı içiyorum:126:

Sabah 1 mil leslie yaptım öğle 200 defa zıpladım:122: akşam da tekrar 1 mil yaptım ve 20 şerden 3 tur egzersiz yaptım:118:
Bu akşamlık benden bu kadar gece yatmadan da sirkeli suyu içmeye karar verdim midem pek kötü kendimi çok huzursuz ve morali bozuk hissediyorum

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah : 2 dilim çavdar ekmeği , 1tutam roka 1 dilim çiçil 1 salatalıktan oluşan salata

ara : 1 küçük muz , 1 kupa zencefil çayı

öğle : 1 tabak bulgurlu ekşiot yemeği

ara : 2 fincan bitki çayı

akşam : 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tabak çorba, 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 3 dilim turp, 1 fincan kahve

yatmadan önce 1 bardak tarçınlı süt içerim.

arkadaşlar şimdi giriyorum eve daha şehir dışındaydım yeni geldim işten yorgunluktan ölüyorum geçmiş yapamıyorum hemen menü yazıp çıkayım.Kendinize iyi bakın...
sabah:yeşil çay peynirli tost
aralarda çay
akşam:bir kase mercimek çorbası
kayısılı actıvıa

iyi uykular.:85::85::85::85:

Menummmm

sabah: kflakes 1 kase

ara: yok

öglen: küri soslu balik, 1pankek, havuc

ara: havuc

aksam: karisik sebze (barbunya, misir, biber, fasulye, domates, mantar)

ara: yapmam ac degilim... cay icerim

Iyi akşamlar iki gündür ancak fırsat bulabildim menümü paylaşıp hemen yatmak istiyorum çok yorucu bi hafta başlangıcıydı umarım yarın düzelir. Menüleriniz çok güzel bu arada tebrik ediyorum herkesi:)
Bugünkü menüm:sabah:2 dilim tb ekmeği, 1 kk Ligth beyaz peynir, 3 zeytin,roka, maydanoz ara: Yeşilçay, 5 tuzsuz badem öğle: pirinçli ıspanak yemeği, yoğurt, 1 d tb ekmeği,Türk kahvesi, ara: yoğurt, 10 adet peynirli kraker, akşam: balık güveç, 2 küçük dilim pide, şalgamm ,salata, bide 2 çatal sütlü irmiş tatlısı 40 dakika sporumu yaptım:) 3 Lt suyumu içtim , herkese hayırlı geceler

selam canlarım
oh hareketlenmişiz biraz ben bugun evi dip bucak temizledim akşama doğru bitti işim tam oturdum eşim aradı akşama yemeğe misafir deliyor diye apar topar hemen bişeyler hazırladım yeni gittiler ama ben benlikten çıktım evide hiç temizlenmemiş gibi çocuklar altını ustune getirdi biraz topaladım kalanı yarına artık hemen yatıcam hepinizi öpüyorum

dunku menu:
bir adet meyve,kahve
evden yaptigim diet sandvic
ara:diet bar, kahve
bulgur,yesil salata,biraz sucuk
aksam da yine kahve

dun kahveyle abarttim ama misafir vardi ayip olur diye tekrar ictim sonra arkadasima gittim orda da ayip olur diye ictim.Makedonyada cok kahve iciliyor herkez iciyor, insanlar gozlerini acar acmaz kahve iciyorlar, iste evde misafir gelince misafire gidince kahvesiz olmaz yani, o yuzden bazen abartiyorum ve herkez gunde en az iki kahve iciyor :) Burda turk kahvesi geciyor, makedonlar bile turk kahvesi diyorlar ama Turkiyeye geldigimde turk kahvesini oturdugum yerlerde zorla buluyorum siz okadar icmiyorsunuz galiba :)

Merhabalar,

Bu sabah oğlumu bıraktıktan sonra otobüse yetişeyim diye acele acele kentkartımı doldurmak için bayiye girmek üzeeyken yere bir kapaklandım. hem çok utandım hem de sağ ayağım zaten çok kötü iyice tuzu biberi oldu..millet öküz gibi bakıyor bi Allahın kulu yardım edeyim demedi.. İnsanlık nereye gidiyor anlamıyorumm ben olsam hemen yardım ederdim...
Otobüste çok ağladım çok gücüme gitti öyle böyle değil ;(
Ayak bileğim balon gibi eşim saat 16:00 ya ortopedi randevusu aldı gideceğiz birlikte...
Umarım alçı denmez tam sömestr tatili kötü olacak...tatil de çocuklarla ilgileneceğim onları gezdireceğim diye planım var dı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…