esselamun alekum
hayırlı sabahlar canları
kızlar sitede gine bi gariplıkmı var benmi beceremiyorum
geçmiş olsum canım
ablam ben sizi ÇOK SEVİYORUMeminim diğer arkadaşlarda öyle bazen işler ustuste gelebiliyor affet
buarada esradan hiç ses yok neyaptıkı
herkese hayırlı günler nasılsınız?
Dün akşam Yenam aramış sağolsun merak edip. Hayriye abla da sormuş, çok çok sağolun. daha mr sonucu çıkmadı, çıksa da fırsat bulup bakamazdım. haftasonu annem ağırlaştı. zaten öksürük bunaltıyordu. nabzı arttı, fenalaştı. acile götürdük. dil altı falan verdiler, ventolin-hava falan verdiler. dün hastaneden çıkardık. eve yine solunum cihazı falan aldık. şimdi sükür daha iyi. iştahı falan açıldı. inşallah toparlayacak biraz daha. bi de kv-kp burda. bizde kalıyorlar. yani başım pek kalabalık bu ara. haber de veremedim kusura bakmayın. ilk fırsatta haber vereceğim sonuçlara ulaştığımızda.
umarım siz de çok iyisinizdir. geçmişe bakma fırsatım olmadı. inşallah bikaç güne hafiflerse iş güç gelirim ben de.
Cok sagolasin beyzud abla simdilik daha iyi sayilirim agrilarim hergun var ne yazikki ama onlarla olmaxa alistim.
Kardeslerim iyiler prenses hala tontonikinci sinifa gidiyor dersleri iyi hergun kendine diet listesi yapiyor:))ama sonu cikolatayla bitiyor.Bir prendes daha var zeynep oda timbik:))genlerden yavrucaklar. Boyle oldu;:).
Insallah sizlerde iyisinizdir.Ameliyst olfugum donrmddi yena aramisti konusmustuk sizleri ozledim cokkk opuyorum tum arkadaslarimi.
Dün akşam Yenam aramış sağolsun merak edip. Hayriye abla da sormuş, çok çok sağolun. daha mr sonucu çıkmadı, çıksa da fırsat bulup bakamazdım. haftasonu annem ağırlaştı. zaten öksürük bunaltıyordu. nabzı arttı, fenalaştı. acile götürdük. dil altı falan verdiler, ventolin-hava falan verdiler. dün hastaneden çıkardık. eve yine solunum cihazı falan aldık. şimdi sükür daha iyi. iştahı falan açıldı. inşallah toparlayacak biraz daha. bi de kv-kp burda. bizde kalıyorlar. yani başım pek kalabalık bu ara. haber de veremedim kusura bakmayın. ilk fırsatta haber vereceğim sonuçlara ulaştığımızda.
umarım siz de çok iyisinizdir. geçmişe bakma fırsatım olmadı. inşallah bikaç güne hafiflerse iş güç gelirim ben de.
NİHAL canım saçlarını güle güle kullan
ASUMAN ablacım senin o mod bendede var :26: o nedenle 2-3 haftadır gelgitlerdeyim
NİLÜFER ablacım canım haberim yoktu çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir
BEYZA ablacım sen nasılsın ,nasıl gidiyor? bu ara fırsat bulupta giremedim merak ettim
DERİN canım sende hoş geldin
MEYRA sen nasılsın neler yaptın bakalım?
ESRA, ZEYNEP,MERYEM,AYNUR, NURSENA,DAFİ,MASALMELEK ,GÖKÇE ,HAYRİYE,ZEYNEP,NEVİN VE AKLIMA GELMEYEN HERKES UMARIM ÇOOOOOOOOK İYİSİNİZDİR.... BİRİ DAHA VARDI ADI AKLIMA GELMİYOR ZORLUYORUM AMA IIIIIHHH :) SEN NASILSIN BAKALIM :)
Selamlar telefondan girince son yazdigim sayfayi bulaniyorum.
Bugun basladim artik ayca kaya dietine.
53333 y
Yapiyorum hadi bakalim bu seferde deneyelum.
dafi ablacımm ben fırsat buldukça buralardayım ama şu sıra herkesin işi başından aşkın galiba...bu arada akşam başım tuttu kaç saat kıvrandım durdum sonunda biraz uyumuşum...az hafifledi şimdi çok şükür ama sersem gibiyim oyüzden bakamadım size hiç....ekrana bakmaya dayanamıyorum....biraz daha yatmayı denicem..hayırlı geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?