dunku menu:
bir adet meyve,kahve
evden yaptigim diet sandvic
ara:diet bar, kahve
bulgur,yesil salata,biraz sucuk
aksam da yine kahve
dun kahveyle abarttim ama misafir vardi ayip olur diye tekrar ictim sonra arkadasima gittim orda da ayip olur diye ictim.Makedonyada cok kahve iciliyor herkez iciyor, insanlar gozlerini acar acmaz kahve iciyorlar, iste evde misafir gelince misafire gidince kahvesiz olmaz yani, o yuzden bazen abartiyorumve herkez gunde en az iki kahve iciyor :) Burda turk kahvesi geciyor, makedonlar bile turk kahvesi diyorlar ama Turkiyeye geldigimde turk kahvesini oturdugum yerlerde zorla buluyorum siz okadar icmiyorsunuz galiba :)
Merhabalar,
Bu sabah oğlumu bıraktıktan sonra otobüse yetişeyim diye acele acele kentkartımı doldurmak için bayiye girmek üzeeyken yere bir kapaklandım.hem çok utandım hem de sağ ayağım zaten çok kötü iyice tuzu biberi oldu.. millet öküz gibi bakıyor bi Allahın kulu yardım edeyim demedi.. İnsanlık nereye gidiyor anlamıyorumm ben olsam hemen yardım ederdim...
Otobüste çok ağladım çok gücüme gitti öyle böyle değil ;(
Ayak bileğim balon gibi eşim saat 16:00 ya ortopedi randevusu aldı gideceğiz birlikte...
Umarım alçı denmez tam sömestr tatili kötü olacak...tatil de çocuklarla ilgileneceğim onları gezdireceğim diye planım var dı...
Merhabalar,
Bu sabah oğlumu bıraktıktan sonra otobüse yetişeyim diye acele acele kentkartımı doldurmak için bayiye girmek üzeeyken yere bir kapaklandım.hem çok utandım hem de sağ ayağım zaten çok kötü iyice tuzu biberi oldu.. millet öküz gibi bakıyor bi Allahın kulu yardım edeyim demedi.. İnsanlık nereye gidiyor anlamıyorumm ben olsam hemen yardım ederdim...
Ayak bileğim balon gibi eşim saat 16:00 ya ortopedi randevusu aldı gideceğiz birlikte...
Umarım alçı denmez tam sömestr tatili kötü olacak...tatil de çocuklarla ilgileneceğim onları gezdireceğim diye planım var dı...
Merhabalar,
Merhabalar,
Hayırlı günler
Yenacım çok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur da bikaç gün dinlenmeyle geçer
merhaba güzellerrr
Yenamm geçmiş olsunn kuzum.insanlık maalesef ölmüş öyle düşünce böb bön bakıyorlar insanlar
ayağın bu zamana kadar geçmemesi anormal ama dinlenemeyince maalesef ne geçiyor ne ediyor dahada artıyor:26:
dr ne diycek bakalım:18:
Yenacım büyük geçmiş olsun , umarım ciddi bişey çıkmaz . malesef insanlık artık böle , devir hakkaten bencil kendine müslüman bi hale geldi((
dikkat kendine canım. öpüyorum
Yena cooook gecmis olsun, simdi bol bol dinlenmen lazim.esimin de ayagi oyle olmustu ama dinlenmeden gecmiyor malesef.
bizim kulturde kahvalti var tabiki ama ben calisiyorum ve sabah kahvaltiya zaman kalmiyor o yuzden evden diet sandvic getiriyorum onu yiyorum ve ya diet simit aliyorum.yapacak bir sey yok malesef.
canım ya ok geçiş olsun üst üste olması kötü olmuş rabbim şifa versin insallık malesef insallıktan çıkmış nefsi emmareye doğru hızla ilerliyor sıkma canını inşallah hayırlı haberle dönersin doktordan
Selamün aleykümm...
yenacım çok üzüldüm...geçmiş olsun....insanlara söylicek söz bile bulamıyorum malesef.....iyi yapmış eşin randevu almakla yoksa sen gitmezdin...bencede dinlenmeden ayağını uzatıp oturmadan olmaz...bi süre boşversen işi gücü...sen iyi olmadıktan sonra işler hiç aksamamış neye yararkii...önce sen iyi olmalısın....Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah....
Yaseminciğim ben de merakla ve korkuyla bekliyorum umarım korktuğum gibi değildir...
Aksi olursa özel uçağıma atladığım gibi oradayım bilmiş ol.
hala gülüyorum hatırladıkça
Merhabalar,
İnşallah asucum dinlenmeyle geçer dediğin gibi...
Yaseminciğim ben de merakla ve korkuyla bekliyorum umarım korktuğum gibi değildir...
Aksi olursa özel uçağıma atladığım gibi oradayım bilmiş ol.
hala gülüyorum hatırladıkça
Aynurcuğum çok teşekkür ederim..
sen nasılsın bu arada,umarım çok iyisin...
Teşekkür ederim canım...
Haklısın çalışma hayatın da zamanla yarışılıyor...Kolay gelsin işlerin de...
Vakit buldukça daha fazla paylaşım da bulun sadece listeni paylaşmak için değil.. daha iyi tanımız oluruz birbirimizi ...
Hayrıyeciğim çok sağolasın..Allah razı olsun...
Zeynepçiğim haklısın...Ama olmayınca olmuyor işte...Bugün öğle geldim yemek ayarladım hemen.. kıymalı karnabahar,bulgur ve salata hazırladım..Dönünce telaş olmasın...
bir şekil de ayakta kalıyorum işte...
Senin başın nasıl oldu geçmiştir inşallah...
​İyi akşamlar kızlarNasılsın nasıl gidiyor spor,kilolar
Menümü paylaşayım
Kahvaltıdan yarım saat önce sirkeli limonlu ballı su
Sabah=1 dilim kepekli ballı ekmek + 1 haşlanmış yumurta
Öğle= 1 porsiyon patatesli karnıbahar graten + 2 kaşık brokoli salatası
Akşam= 1 kuru kayısı+ 1 tatlı kaşığı keten tohumu + yarım elma
Şimdi bitki çayı içiyorum:126:
Sabah 1 mil leslie yaptım öğle 200 defa zıpladım:122: akşam da tekrar 1 mil yaptım ve 20 şerden 3 tur egzersiz yaptım:118:
Bu akşamlık benden bu kadar gece yatmadan da sirkeli suyu içmeye karar verdim midem pek kötü kendimi çok huzursuz ve morali bozuk hissediyorum
sağol canım başım geçti sersemliği bigün daha devam etti ama bugün daha iyiyim...evet anne olmak böyle bişey işte...hep
düşündüğümüz bişeyler var yapmasan olmuyo...sende haklısın yanii...ıyy karnıbahardan gına geldiii..eşim gitmiş 5 kilo
almış..c.tesiden beri karnıbahar yiyoruz..hergün farklı bişeyini yaptım bugünde çorbası var ama ben yiyemicem midem almıyo
artık...bende karnıbahar çorbası ve ıspanak yaptım...eşim için belki bişey daha yaparım yanına...kendimede salata yapıcam...dün eksi
gördüm diye seviniyodum bugün 300 gr artıdayım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...:26:
meyracım ben aynı anda çamaşır makinası, kurutma ,bulaşık makinası ve fırın çalıştırıyorum.geçen hafta misafir gelecekti 1 makina çamaşır yıkayıp kurutmaya attım.sonra 1 makina daha çamaşır attım, bulaşıkları makinaya attım , fırınada karnıyarık koydumarada ketılıda kullandım çok şükür bir problem çıkmadı.
sana kolay gelsin canım
selamun aleyküm güzeller
kahvaltımı yaptım. sonrada bol bol tembellik ediyorum.
kızlar sol omuzumda bir ağrı var kulunçtur dedim sürekli egzersiz yapıyorum, masaj yaptırdım, bardak çektirdim ama nafilebir türlü geçmek bilmiyor. kas gevşetici de almak istemedim ama boynumu bir tarafa zor çeviriyorum. nerdeyse 10 gün oldu . beni çok rahatsız ediyor.sinir sıkışması falanmı acaba diye düşünmeye başladım. ne yapsam bilemedim.
ve aleyküm selam zeynepcim. sana kolay gelsin canım
selamün aleykum
günaydı güzellerimhepimize sağlıklı huzurlu boll eksili bir hafta duası ile
ben dayanamadım ve tartıldım çokşükür eksideyiminşaallah bu cuma hepımız eksilerde oluruz bugun biraz eve bakıyım hafta sonu saldım hepınızı öpüyorum
Meyracım geç de olsa cevap vereyim dedimkusura bakma canım
Okuyup çıkıyorum genelde
Çok şükür halimize
İyi akşamlar
Genel bir keyifsizlik hali var bende bu ara diyet felan odaklanamıyorum hiç bir şeye
Şükür tabii halimize yanlış bir şey söylemek ve düşünmek istemiyorum tabii ki herhalde geçici bir sıkıntıdır
MEyracım,geçen pazar yürüken ayağımı burktum ben...Şirketin doktoru bakmadı bile şikayetimi söyleyince oda ağrı kesici merhem ve sprey yazdı..Pekte faydası yok gibi...
MEYRA sen nasılsın neler yaptın bakalım?
herkese hayırlı günler nasılsınız?
Dün akşam Yenam aramış sağolsun merak edip. Hayriye abla da sormuş, çok çok sağolun. daha mr sonucu çıkmadı, çıksa da fırsat bulup bakamazdım. haftasonu annem ağırlaştı. zaten öksürük bunaltıyordu. nabzı arttı, fenalaştı. acile götürdük. dil altı falan verdiler, ventolin-hava falan verdiler. dün hastaneden çıkardık. eve yine solunum cihazı falan aldık. şimdi sükür daha iyi. iştahı falan açıldı. inşallah toparlayacak biraz daha. bi de kv-kp burda. bizde kalıyorlar. yani başım pek kalabalık bu ara. haber de veremedim kusura bakmayın. ilk fırsatta haber vereceğim sonuçlara ulaştığımızda.
umarım siz de çok iyisinizdir. geçmişe bakma fırsatım olmadı. inşallah bikaç güne hafiflerse iş güç gelirim ben de.
geçmiş olsun canım....
canım başın için geçmiş olsun....
bugün daha iyi olduğuna sevindim.
eşin neen 5kilo almışki, çokmu seviyor, yoksa dengeyimi kuramamış alırken...
bazen eşimde yapar dengelemeden almayı, 1kasa çilek gibi, komşulara ver der....
gülermisin ağlarmısın.
çok geçmiş olsun ablacığım yaaa
inşaallah mühim bişey değildir.... içini ferah tutmaya çalış, üst üste olduğu için o kadar şişmiştir belki....
çok acelemi hareket ediyorsun bu aralar acaba çok yoğun olduğun için, sakin hareket etmeyemi çalışsan acaba ablacığım....
belkide nazar olmuştur, ben bi ara annemler burdayken annemlere çok sık gidip geliyordum, inanırmısın bana arkamdan biri nazar etmiş galiba, arka ensemin tam altında göz gibi yara çıkmıştı, nazar hak nihayetinde....
günlerce geçmedi, çok zor geçmişti. sende oraya buraya çok gittiğin için bak hele kadına nede çok oraya buraya gidiyor diye içinden geçiren olmuştur belkide nazarla.....
biraz ayetelkürsi ile salavaat oku istersen bence.....
sen düştüğünde de o kadar kalabalığın içinde bi allahın kuluda sana yardım etmemiş, elini uzatmamış sesini çıkarmamış ÇÜŞ YANİ diyorum onlara......
bu sana denk gelmiş bence, yoksa bizim burada falan öyle değildir ama tabi sizin orayıda pek bilemicem açıkçası....
sana nazar olmuş gibi, bol bol oku bence sen ablam.
nazar; nazarın edildiği şeyi aynen tersine çeviriyo. ben sık sık nazara gelen biri olduğum için biliyorum, çok tecrübe ettim.
mesela eve gülerek girdiğine biri nazar ettiyse, yakın bi zamanda o eve ağlayarak giriyorsun nazarın etkisi olarak.
benim nazardaki en etkili silahım dua okumak.
sen ağlama kıyamam......
kocaman öpüyorum.
sağol canım başım geçti sersemliği bigün daha devam etti ama bugün daha iyiyim...evet anne olmak böyle bişey işte...hep
düşündüğümüz bişeyler var yapmasan olmuyo...sende haklısın yanii...ıyy karnıbahardan gına geldiii..eşim gitmiş 5 kilo
almış..c.tesiden beri karnıbahar yiyoruz..hergün farklı bişeyini yaptım bugünde çorbası var ama ben yiyemicem midem almıyo
artık...bende karnıbahar çorbası ve ıspanak yaptım...eşim için belki bişey daha yaparım yanına...kendimede salata yapıcam...dün eksi
gördüm diye seviniyodum bugün 300 gr artıdayım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?