Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KAhvaltı kültürünüz yokmu sizin.? PEynir, zeytin,ekmek vb.

Ben de kahve severim ama günde 2 fincanı geçmez. bazı günler içmiyorum ama çaysız duramam örneğin, çayı çok severim...

Hayırlı günler
Yenacım çok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur da bikaç gün dinlenmeyle geçer

merhaba güzellerrr

Yenamm geçmiş olsunn kuzum.insanlık maalesef ölmüş öyle düşünce böb bön bakıyorlar insanlar

ayağın bu zamana kadar geçmemesi anormal ama dinlenemeyince maalesef ne geçiyor ne ediyor dahada artıyor:26:

dr ne diycek bakalım:18:

güzellerr hepimizde bir diyet isteksizliği var sanırım ama ara ara toparlayıp durumu düzeltiyoruz en azından ama böyle olunca da ne ileri ne geri hesabı olduğumuz yerde sayıyoruz.benim öyle (
umarım kısa sürede toparlarız hepimiz hepinizi seviyorum umarım iyisinizdir çok katılım yapamasamda okuyorum takipteyim

Yenacım büyük geçmiş olsun , umarım ciddi bişey çıkmaz . malesef insanlık artık böle , devir hakkaten bencil kendine müslüman bi hale geldi ((

dikkat kendine canım. öpüyorum

Yena cooook gecmis olsun, simdi bol bol dinlenmen lazim.esimin de ayagi oyle olmustu ama dinlenmeden gecmiyor malesef.
bizim kulturde kahvalti var tabiki ama ben calisiyorum ve sabah kahvaltiya zaman kalmiyor o yuzden evden diet sandvic getiriyorum onu yiyorum ve ya diet simit aliyorum.yapacak bir sey yok malesef.

canım ya ok geçiş olsun üst üste olması kötü olmuş rabbim şifa versin insallık malesef insallıktan çıkmış nefsi emmareye doğru hızla ilerliyor sıkma canını inşallah hayırlı haberle dönersin doktordan

Selamün aleykümm...

yenacım çok üzüldüm...geçmiş olsun....insanlara söylicek söz bile bulamıyorum malesef.....iyi yapmış eşin randevu almakla yoksa sen gitmezdin...bencede dinlenmeden ayağını uzatıp oturmadan olmaz...bi süre boşversen işi gücü...sen iyi olmadıktan sonra işler hiç aksamamış neye yararkii...önce sen iyi olmalısın....Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah....

Hayırlı günler
Yenacım çok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur da bikaç gün dinlenmeyle geçer

İnşallah asucum dinlenmeyle geçer dediğin gibi...

Yaseminciğim ben de merakla ve korkuyla bekliyorum umarım korktuğum gibi değildir...
Aksi olursa özel uçağıma atladığım gibi oradayım bilmiş ol.
hala gülüyorum hatırladıkça

Yenacım büyük geçmiş olsun , umarım ciddi bişey çıkmaz . malesef insanlık artık böle , devir hakkaten bencil kendine müslüman bi hale geldi ((

dikkat kendine canım. öpüyorum

Aynurcuğum çok teşekkür ederim..

sen nasılsın bu arada,umarım çok iyisin...

Teşekkür ederim canım...
Haklısın çalışma hayatın da zamanla yarışılıyor...Kolay gelsin işlerin de...

Vakit buldukça daha fazla paylaşım da bulun sadece listeni paylaşmak için değil.. daha iyi tanımız oluruz birbirimizi ...

Hayrıyeciğim çok sağolasın..Allah razı olsun...

Zeynepçiğim haklısın...Ama olmayınca olmuyor işte...Bugün öğle geldim yemek ayarladım hemen.. kıymalı karnabahar,bulgur ve salata hazırladım..Dönünce telaş olmasın...
bir şekil de ayakta kalıyorum işte...

Senin başın nasıl oldu geçmiştir inşallah...

Yaseminciğim ben de merakla ve korkuyla bekliyorum umarım korktuğum gibi değildir...
Aksi olursa özel uçağıma atladığım gibi oradayım bilmiş ol.
hala gülüyorum hatırladıkça

Gel kuzum gel beklerim ne güzel olur

dr sonucu inşallah iyi çıkar Yenam

çok geçmiş olsun ablacığım yaaa
inşaallah mühim bişey değildir.... içini ferah tutmaya çalış, üst üste olduğu için o kadar şişmiştir belki....
çok acelemi hareket ediyorsun bu aralar acaba çok yoğun olduğun için, sakin hareket etmeyemi çalışsan acaba ablacığım....
belkide nazar olmuştur, ben bi ara annemler burdayken annemlere çok sık gidip geliyordum, inanırmısın bana arkamdan biri nazar etmiş galiba, arka ensemin tam altında göz gibi yara çıkmıştı, nazar hak nihayetinde....
günlerce geçmedi, çok zor geçmişti. sende oraya buraya çok gittiğin için bak hele kadına nede çok oraya buraya gidiyor diye içinden geçiren olmuştur belkide nazarla.....
biraz ayetelkürsi ile salavaat oku istersen bence.....

sen düştüğünde de o kadar kalabalığın içinde bi allahın kuluda sana yardım etmemiş, elini uzatmamış sesini çıkarmamış ÇÜŞ YANİ diyorum onlara......
bu sana denk gelmiş bence, yoksa bizim burada falan öyle değildir ama tabi sizin orayıda pek bilemicem açıkçası....
sana nazar olmuş gibi, bol bol oku bence sen ablam.
nazar; nazarın edildiği şeyi aynen tersine çeviriyo. ben sık sık nazara gelen biri olduğum için biliyorum, çok tecrübe ettim.
mesela eve gülerek girdiğine biri nazar ettiyse, yakın bi zamanda o eve ağlayarak giriyorsun nazarın etkisi olarak.
benim nazardaki en etkili silahım dua okumak.

sen ağlama kıyamam......
kocaman öpüyorum.

sağol canım başım geçti sersemliği bigün daha devam etti ama bugün daha iyiyim...evet anne olmak böyle bişey işte...hep

düşündüğümüz bişeyler var yapmasan olmuyo...sende haklısın yanii...ıyy karnıbahardan gına geldiii..eşim gitmiş 5 kilo

almış..c.tesiden beri karnıbahar yiyoruz..hergün farklı bişeyini yaptım bugünde çorbası var ama ben yiyemicem midem almıyo

artık...bende karnıbahar çorbası ve ıspanak yaptım...eşim için belki bişey daha yaparım yanına...kendimede salata yapıcam...dün eksi

gördüm diye seviniyodum bugün 300 gr artıdayım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...:26:

selamün aleyküm.....

öyle yoğunumki stresten başıma hafiften bi ağrı girdi 1saattir falan.
aslında çokta bi işim yok cumartesinki günüm için ama sorun onları kafama takıp strese girmemde, bitse streste biticek
bugün 13gibide komşularım topluca kahveye geldiler, kahve içtik sohbet ettik biraz işte, yeni gittiler....

biraz sonrada işlerimin başına geçerim heralde, ah birde tembelliği sevmesem, çok seviyom tembellik yapmayı

geçmiş olsun canım....

canım başın için geçmiş olsun....
bugün daha iyi olduğuna sevindim.

eşin neen 5kilo almışki, çokmu seviyor, yoksa dengeyimi kuramamış alırken...
bazen eşimde yapar dengelemeden almayı, 1kasa çilek gibi, komşulara ver der....
gülermisin ağlarmısın.

maşaallah iyi kaldırıyor ablacım:)
benimkide tam tersi

geçmiş olsun ablacım....
bencede bi git göster doktora.

gözün aydın:)

Meyracım geç de olsa cevap vereyim dedim kusura bakma canım
Okuyup çıkıyorum genelde
Çok şükür halimize

estağfirullah ablacım.

öyledir inşaallah ablacım, sıkma canını.

MEyracım,geçen pazar yürüken ayağımı burktum ben...Şirketin doktoru bakmadı bile şikayetimi söyleyince oda ağrı kesici merhem ve sprey yazdı..Pekte faydası yok gibi...

burktuğunu biliyordum ablamda, doktor sprey krem verdi diyince ne dedi diye merak etmiştim.

MEYRA sen nasılsın neler yaptın bakalım?

iyiyim canım sağolasın, sen nassın?:)

işlerin kolay gelsin canım...
annene de çok çok geçmiş olsun, tez zamanda şifalar versin inşaallah rabbim.
görüşürüz.

topiğimiz canlansın istiyorsak; hepimiz payımıza düşen malzemeyi atmalıyız bu çorbaya, yoksa bu çorbanın tadı pek olmaz.

sağol canım...akşam iş çıkışı gitti pazara...meğer geç kalmış bi tane tezgah vardı dedi onda ne bulduysam aldım dedi...bolca çeşitli sebze meyve al demiştim....hiç meyve yokmuş sebze olarakta 5 kilo karnıbahar ıspanak ve pırasa almış gelmiş....naptın beyaa dedim sen bolca al demedinmi dedi...ben çeşit bol olsun anlamında demiştim oysaki...oda haklı pazar mazar kalmamıştı gittiğimde diyo..ne bulduysam onu aldım sanada yaranılmıyo dedi....

menüm:

kahvaltımlet ,2 dilim peynir,1 kupa yeşilçay....

öğle:salata,yoğurt,1 kupa yeşilçay....

ara: portakal...

akşam:1 porsiyon ıspanak,3 kaşık yoğurt,salata,1 kupa yeşilçay....

su çok içtim ama nekadar içtiğimi hatırlamıyorum...

Meyracığım hızlı atik biri değilim ama sürekli hareket halindeyim doğru...
Dua sürekli okuyorum Allah kabul etsin..

Sağol önerilerin için canım...

Sen de bu aralar yoğunsun sanırım misafir yönünden..Kolay gelsin canım...

5 kilo karnıbaharmı.?? Olsun Allahtan çabuk bozulan bir sebze değil ama tadında değişiklik oluyor bekleyince..
Fırın da beşamel soslu da güzel oluyor elinde halen varsa onu da dene )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…