selam canlarım
oh hareketlenmişiz biraz ben bugun evi dip bucak temizledim akşama doğru bitti işim tam oturdum eşim aradı akşama yemeğe misafir deliyor diye apar topar hemen bişeyler hazırladım yeni gittiler ama ben benlikten çıktım evide hiç temizlenmemiş gibi çocuklar altını ustune getirdi biraz topaladım kalanı yarına artık hemen yatıcam hepinizi öpüyorum
Merhabalar,
Bu sabah oğlumu bıraktıktan sonra otobüse yetişeyim diye acele acele kentkartımı doldurmak için bayiye girmek üzeeyken yere bir kapaklandım.hem çok utandım hem de sağ ayağım zaten çok kötü iyice tuzu biberi oldu.. millet öküz gibi bakıyor bi Allahın kulu yardım edeyim demedi.. İnsanlık nereye gidiyor anlamıyorumm ben olsam hemen yardım ederdim...
Otobüste çok ağladım çok gücüme gitti öyle böyle değil ;(
Ayak bileğim balon gibi eşim saat 16:00 ya ortopedi randevusu aldı gideceğiz birlikte...
Umarım alçı denmez tam sömestr tatili kötü olacak...tatil de çocuklarla ilgileneceğim onları gezdireceğim diye planım var dı...
Doktora gittik. muayene esnasın da doktorun ''nilüfer hn. siz ayakta durabiliyormusunuz.?'' demesi beni çok güldürdü)
Aşırı ödem oluşmuş..röntgen istedi, epey bir lifleri koparmışım bir de yaygın topuk dikenim varmış evlere şenlik..
1 hafta düzenli olarak 10-15 dk. soğuk suda tututucam ..Şişlik inince 8 bandaj diye bişey satılıyormuş medicaller de sabitleyici çorap tarzı onu kullanıcakmışım...
Durum bu ..İlginiz için çok mersi...Seviyorum hepinizi...
Ben de yediklerimi paylaşayım...
Sabah;
1,5 pastana poaçası kaşarlı olanından...
hem düşerim hem yerim)
Ara;
3 benimo
sütlü kahve
Akşam;
1 tbak kıymalı karnıbahar
yarım tabak bulgur
salata
merhaba arkadaslar, aglayacak durumdayim su anbugun oglene kadar her sey superdi taki oglenden sonra ara ogunumde 420 kalorilik cikolatali bir tatli yiyene kadar tabi onunla kalmadi gelsin gazozlar yaninda, aksam uzeri tam toparladim derken yine bir albeni ve gazoz daha
merhaba arkadaslar, aglayacak durumdayim su anbugun oglene kadar her sey superdi taki oglenden sonra ara ogunumde 420 kalorilik cikolatali bir tatli yiyene kadar tabi onunla kalmadi gelsin gazozlar yaninda, aksam uzeri tam toparladim derken yine bir albeni ve gazoz daha
neyse canim olan olmus!
ama yarin muhakkak toparla kendini!!!
Bende bazen senin dedigin gibi oluyorum! ama ertesi gun hemen toparliyorum!
Bence bozma moralini bu yeme hissi öyle bi olay ki kimi zaman battı balık yan gider diyip daha da yiyoruz . Zararın neresinden dönsen kar bundan sonrasına dikkat eder telafi edersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?