Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar,

umarım herkes çok iyidir. şöyle bi geçmişe baktım ama uzun uzun okuma fırsatım olmadı. Yenacım ufak bi kaza geçirmiş, telefonda da konuştuk ama geçmiş olsun tekrardan canım.

kızlar bizim mr sonucu pek iyi değil. pataloji sonucuna göre yol almayı planlıyoruz bakalım... ben yarın listeyi yaparım ama sanırım ondan sonra benim için pek mümkün olmayacak uzunca bi süre. isterseniz aranızda birini belirleyin liste için. Yenam yapamaz sanırım, çok yoğun oluyor genelde. bu durumlarda herkes Yenaya güvendiği için kenara çekiliyor, baştan belirteyim dedim :)

hepinizden dualarınız için Allah razı olsun. hakkımızda hayırlısını versin Allah. bakalım zamanla gelir sizi haberdar ederim. inşallah sağlığına kavuşur annem bi an önce de daha sonra dönerim aranıza. şimdilik hoşçakalın, yarın görüşmez üzere.

VE ALEYKÜM SELAM
selam veren güzellerin selamını topluca alayım dedim.

selamun aleyküm canlarım.
çok uzun yazmıyorum çünkü mesajımı gönderip gönderemiyeceğimi bilmiyorum. benim netbuktamı sorun var sitedemi bilmiyorum tıklıyorum açılması için dakikalarca bekliyorum.
esracım annene üzüldüm Allah hayırlı şifalar versin canım
hepinizi öpüyorum güzellerim

esselamün aleyküm....

kızlar ben kilo almışım bu hafta
niye aldım yaaa, belkide ödemdir, dün çok yorulmuştum,
oyüzden her zamanki gibi şiştim biraz odur belki bu artının sebebi....
99.8 kg çıktım, yani bu demek oluyorki geçen hafta verdiğimi aynen geri aldım bu hafta +1.3kg

offf ben ne zaman kilo verecem((
ne zaman kilo verip anne olacam(
sabır işte.........

yeni halam kuzenimi bana bıraktı, o da bi yürüyüş yapıp kahveye gelicek birazdan bana, kuzenimide bebek gibi ifade ettim ama değil tabisi:) ilkokul öğrencisi, tvye bakıyo şimdi kuzenimde, bende kalkar bi ortalığı toplarım birazdan heralde.

hadi görüşürüz kızlar, okurum bi ara geçmişi.

ve aleykümselam meyracım.
zorlada olsa yazmaya çalışıyorum
az önceki mesajım gidince buda gider diye umuyorum.
meyracım üzülme canım geçen hafta verdiysen yine verirsin.az su içmişsen ödem yapmış olabilir.
bende dün köyde hiç su içemedim. onun için bugün bol bol su içmek istiyorum.

bilgiler için teşekkürler canım

Bacilar gunaydinlar olsun dun migrenim tuttugu icin giremedim bugunde tam gecmis deil ama kafami kaldirdim azimle diyetime dvm ediorum insallah yine kotu olmam bi tuttumu 2-3 gun suruo

geçmiş olsun. geçmiştir inşallah

ve aleykünselam zeynepcim
inşaat işleri çok zor yaa
uzun zamandır inşaatla uğraşınca inşaat deyince içim cız ediyor. o tozu pisliği temizlemek çok zor. iyiki ıslatıyorlar yoksa çok zor olurdu o tozla baş etmek

zeynepcim nilaydan haber alıyormusun . bir kayboldu bir daha görünmedi. iyidir inşallah

dunku menu :
bir adet meyve,kahve,bitki cayi
diet sandvic
diet bar, kahve
prasa yemegi,salata ve bir dilim ekmek
hurma toplari,patlamis misir
canım sabah 1 adet meyveyle doydunmu ? çok az geldi bana

oyy anacım ütülerim bitti çok şükür...ama şimdi makineyi boşalttım az oturayım çamaşır asıcam yarına gene ütü var yani..bu ütüyü kim icat etmiş acaba..kırışık giysekdik ölürmüydük kii..

haklısın ablacım zor inşaatla uğraşmak...aynen ıslattıkları için çok batmadı ortalık..tabiki toz duman oluyo gene ama korktuğumuz kadar kötü değil durum...

nilayı bende merak ediyorum...kaç zamandır uğramıyo en son oğlan hasta demişti..iyileşince rahat gelirim demişti daha haber yokk....yanlışmı hatırlıyorum yoksa başkasınımı hatırlıyorum emin değilim ama bide k.validemler gelcek demişti...belki hala misafirleri vardır ondan gelemiyodur ama genede bi ses verse iyi olurdu...

Kızlar bu kilo cetvelini nasıl oluşturuyorsunuzzz ????

hoşgeldinn...

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3

burdan hazırlıyosun canım...

canım sabah 1 adet meyveyle doydunmu ? çok az geldi bana

canim ben az yemege alistim galiba hic ac degilim.hafta sonlari da evde kahvalti yapayim diyorum ama yedikten sonra aksama kadar yemeden durabilirim.
bukadar az yememe ragmen bukadar cok kilom var malesef :18: ama diyete baslamadan once tabi tatlisiz gunum gecmezdi.ben tatli hastasiyim malesef

:)) erkekler anlamıyo işte, anlayan çok çok az.

sen anlatırken bile ben tuhaf oldum, bende böyle inşa yıkımlarını kaldıramam nedense.....

amin.
sağol ablacığım.

çok geçmiş olsun tekrar ablam....
neyseki alçılık bi durum olmadı çok şükür.
topuk dikeni genelde çok ayakta duranlarda olur derler, günlük ayaklarını sık sık dinlendirmen yararına olur galiba ablacım.
ben çok yorulduğumda ayaklarımı 15-20dk havaya dikerim hep, mesela duvara yaslarım, kan devrini hareketlendirdiği için bana çok iyi gelir, rahmetli babamdan öğrenmiştim bunu(nur içinde yatsın inşaallah), çok tavsiye ederim sanada, bence sanada çok iyi gelir bu.
hatta bazen kollarımı bile havaya dikerim 10dk kadar, kollarımada iyi gelirD
bünye hassas olunca ayrıntılara daha dikkat ediyor insan aynı benim gibi.

Bacilar gunaydinlar olsun dun migrenim tuttugu icin giremedim bugunde tam gecmis deil ama kafami kaldirdim azimle diyetime dvm ediorum insallah yine kotu olmam bi tuttumu 2-3 gun suruo

geçmiş olsun canım....

amin inşaallah canım.

inşaallah ablacım.
sende bol bol su iç bugün ozaman ki yarın tartıya güzel yansısın inşaallah kilon:)
ben düştüm çocuklarımız düşmesin dermişimD öyle bi video varya komik....
avatardaki miniğin yeni yaşıda hayırlı olsun, rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşaallah cimcimeye, AMİN.
koccaman öptüm ablam

:)) erkekler anlamıyo işte, anlayan çok çok az.

yok benimki iyi anlarda ben diyet yapıyom yaa ne kadar çok sebze okadar iyi hesabı...beni düşündüğünden yani...ama uzun bir süre görmek istemiyom artık sevgili karnıbaharı....

Hb cnm hazırladımda peki zayıflayınca çizelgede nasıl belirtcezz :18::18::18:

ben her seferinde yeniden yapıyorum o çizelgeyi canım ama diğer arkadaşlar nasıl değiştiriyo bilemiyorum..

yok benimki iyi anlarda ben diyet yapıyom yaa ne kadar çok sebze okadar iyi hesabı...beni düşündüğünden yani...ama uzun bir süre görmek istemiyom artık sevgili karnıbaharı....

iyi o zaman canım:)
seni düşünsünde geri çok mühim değil...
ama 5kilodan sonra normal bi müddet karnıbaharı görmek istememen:)))))

amin canım çok sağol

bende her seferinde yeniden yapıyorum. zaten uzun zamandır pek değiştirmek istemiyor

menüm:

kahvaltı:2 tane tam b. tost,1 kupa yeşilçay...

öğle:yoğurtlu brokoli salatası,1 kupa yeşilçay....

akşam:1 porsiyon pırasa,1 minik kase yoğurt,1 kupa yeşilçay...

suyum 2 litreyi geçti...

of yaa dengeli gitmeye çalışıyorum ama aklımda hep yemek tatlı hamurişi falan var...çok direniyorum...dua edin banaa...

zeynepcim senin cimcimeler nasıl

cimcimeleri sorarken zeynep yazıcakken zehra yazmışım sonra değiştirdim. zehra geldi demek aklıma
zehra bir gitti bir daha hiç girip bir selam vermedi iyidir inşallah

canım menün gayet güzel görünüyor
ben bu günlerde çok iştahlı değilim canım çok birşey istemiyor. ama akşam doğum gününde yemediğim tabak arkamdan eve gelince sabah kahvaltı yerine onlardan birazcık tatdım. ama hiç canım çekerek yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…