bilgiler için teşekkürler canımToksinleri yok eden detoks içecekler
Elma ve Armut
Bu lezzetli detoks içeceğini öğünlerinize eklemeye çalışın. Vücudunuzda birikmiş olan toksinlerin dışarıya atılmasını sağlamak için tek yapmanız gereken şey bir blenderda 2 elma ile 2 armutu karıştırmak. Meyvelerin sadece suyunu sıkmanıza gerek yok. Sadece küçük parçalar halinde olması yeterli. Bu içeceği günde 2 kere almanız detoks sürecini başlatacaktır.
Salatalık ve Limon
Günlük yediğimiz salatalarımızda bolca bulunan salatalık ve limonun mükemmel birer antioksidan olduğunu biliyor muydunuz? Diyetinizi aynı zamanda detoks yaparak uygulamaya karar verdiyeseniz bir salatalık ve yarım limon ile yapacağınız içeceğinizi günde iki kere içmelisiniz. Bütün hafta boyunca içmenizi tavsiye ettiğimiz bu içecek, sizi enerjik ve bağışıklı sistemi kuvvetli biri haline getirecek.
Greyfurt ve Limon
2 greyfurt ve 1 limon ile yapacağınız C vitamini, magnezyum ve kalsiyum bombası içeceğiniz, vücudunuzda var olan zararlı toksinleri atacaktır. Biraz ekşi bir içecek olmasına karşın oldukça faydalı.
Kendime detoks içeceği yaptımbende 1 greyfurt 2 salatalık ve yarım limondan yaptım sabah aç karnına 1 lt su içtim bide aç karnına suyu deneyeyim dedim en zararsızı o Şimdi detoksumu yudumluyorum tadı güzel oldu :126:
Bu arada yaptım içecek 93 kaloricik
Sizlerle paylaşmak istedim
Bacilar gunaydinlar olsun dun migrenim tuttugu icin giremedim bugunde tam gecmis deil ama kafami kaldirdim azimle diyetime dvm ediorum insallah yine kotu olmam bi tuttumu 2-3 gun suruo
ve aleykünselam zeynepcimSelamün aleykümm....
çok şükür bugün gelen 300 grmdan kurtulmuşumm....şimdi tost yedim ve yeşilçayımı içiyorum...
evimizin hemen karşısında iki bloklu yurt vardı yaklaşık 20 gündür onun yıkımıyla uğraşıyolar...amma sağlam binaymış biz arada deprem gibi sarsılıyoruz gürültü fenaa...kafamız davul oldu...ortalık fena batıcak sanmıştım ama tanklarla su getirip sürekli ıslatarak yıkıyolar....oyüzden korktuğum kadar kötü olmadı...ama yolu falan kapattılar koca koca parcalar yerle bir olup tuz buz oluyo..içim bir fena oluyo ozaman...neyse böyle işte...
canım sabah 1 adet meyveyle doydunmu ? çok az geldi banadunku menu :
bir adet meyve,kahve,bitki cayi
diet sandvic
diet bar, kahve
prasa yemegi,salata ve bir dilim ekmek
hurma toplari,patlamis misir
ve aleykünselam zeynepcim
inşaat işleri çok zor yaa
uzun zamandır inşaatla uğraşınca inşaat deyince içim cız ediyor. o tozu pisliği temizlemek çok zor. iyiki ıslatıyorlar yoksa çok zor olurdu o tozla baş etmek
zeynepcim nilaydan haber alıyormusun . bir kayboldu bir daha görünmedi. iyidir inşallah
Kızlar bu kilo cetvelini nasıl oluşturuyorsunuzzz ????
canım sabah 1 adet meyveyle doydunmu ? çok az geldi bana
sağol canım...akşam iş çıkışı gitti pazara...meğer geç kalmış bi tane tezgah vardı dedi onda ne bulduysam aldım dedi...bolca çeşitli sebze meyve al demiştim....hiç meyve yokmuş sebze olarakta 5 kilo karnıbahar ıspanak ve pırasa almış gelmiş....naptın beyaa dedim sen bolca al demedinmi dedi...ben çeşit bol olsun anlamında demiştim oysaki...oda haklı pazar mazar kalmamıştı gittiğimde diyo..ne bulduysam onu aldım sanada yaranılmıyo dedi....
Selamün aleykümm....
çok şükür bugün gelen 300 grmdan kurtulmuşumm....şimdi tost yedim ve yeşilçayımı içiyorum...
evimizin hemen karşısında iki bloklu yurt vardı yaklaşık 20 gündür onun yıkımıyla uğraşıyolar...amma sağlam binaymış biz arada deprem gibi sarsılıyoruz gürültü fenaa...kafamız davul oldu...ortalık fena batıcak sanmıştım ama tanklarla su getirip sürekli ıslatarak yıkıyolar....oyüzden korktuğum kadar kötü olmadı...ama yolu falan kapattılar koca koca parcalar yerle bir olup tuz buz oluyo..içim bir fena oluyo ozaman...neyse böyle işte...
Meyracığım hızlı atik biri değilim ama sürekli hareket halindeyim doğru...
Dua sürekli okuyorum Allah kabul etsin..
Sağol önerilerin için canım...
Sen de bu aralar yoğunsun sanırım misafir yönünden..Kolay gelsin canım...
Doktora gittik. muayene esnasın da doktorun ''nilüfer hn. siz ayakta durabiliyormusunuz.?'' demesi beni çok güldürdü)
Aşırı ödem oluşmuş..röntgen istedi, epey bir lifleri koparmışım bir de yaygın topuk dikenim varmış evlere şenlik..
1 hafta düzenli olarak 10-15 dk. soğuk suda tututucam ..Şişlik inince 8 bandaj diye bişey satılıyormuş medicaller de sabitleyici çorap tarzı onu kullanıcakmışım...
Durum bu ..İlginiz için çok mersi...Seviyorum hepinizi...
Bacilar gunaydinlar olsun dun migrenim tuttugu icin giremedim bugunde tam gecmis deil ama kafami kaldirdim azimle diyetime dvm ediorum insallah yine kotu olmam bi tuttumu 2-3 gun suruo
selam arkadaşlar,
umarım herkes çok iyidir. şöyle bi geçmişe baktım ama uzun uzun okuma fırsatım olmadı. Yenacım ufak bi kaza geçirmiş, telefonda da konuştuk ama geçmiş olsun tekrardan canım.
kızlar bizim mr sonucu pek iyi değil. pataloji sonucuna göre yol almayı planlıyoruz bakalım... ben yarın listeyi yaparım ama sanırım ondan sonra benim için pek mümkün olmayacak uzunca bi süre. isterseniz aranızda birini belirleyin liste için. Yenam yapamaz sanırım, çok yoğun oluyor genelde. bu durumlarda herkes Yenaya güvendiği için kenara çekiliyor, baştan belirteyim dedim :)
hepinizden dualarınız için Allah razı olsun. hakkımızda hayırlısını versin Allah. bakalım zamanla gelir sizi haberdar ederim. inşallah sağlığına kavuşur annem bi an önce de daha sonra dönerim aranıza. şimdilik hoşçakalın, yarın görüşmez üzere.
ve aleykümselam meyracım.
zorlada olsa yazmaya çalışıyorum
az önceki mesajım gidince buda gider diye umuyorum.
meyracım üzülme canım geçen hafta verdiysen yine verirsin.az su içmişsen ödem yapmış olabilir.
bende dün köyde hiç su içemedim. onun için bugün bol bol su içmek istiyorum.
:)) erkekler anlamıyo işte, anlayan çok çok az.
Hb cnm hazırladımda peki zayıflayınca çizelgede nasıl belirtcezz :18::18::18:
yok benimki iyi anlarda ben diyet yapıyom yaa ne kadar çok sebze okadar iyi hesabı...beni düşündüğünden yani...ama uzun bir süre görmek istemiyom artık sevgili karnıbaharı....
amin canım çok sağolinşaallah ablacım.
sende bol bol su iç bugün ozaman ki yarın tartıya güzel yansısın inşaallah kilon:)
ben düştüm çocuklarımız düşmesin dermişimD öyle bi video varya komik....
avatardaki miniğin yeni yaşıda hayırlı olsun, rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşaallah cimcimeye, AMİN.
koccaman öptüm ablam
bende her seferinde yeniden yapıyorum. zaten uzun zamandır pek değiştirmek istemiyoryok benimki iyi anlarda ben diyet yapıyom yaa ne kadar çok sebze okadar iyi hesabı...beni düşündüğünden yani...ama uzun bir süre görmek istemiyom artık sevgili karnıbaharı....
ben her seferinde yeniden yapıyorum o çizelgeyi canım ama diğer arkadaşlar nasıl değiştiriyo bilemiyorum..
canım menün gayet güzel görünüyormenüm:
kahvaltı:2 tane tam b. tost,1 kupa yeşilçay...
öğle:yoğurtlu brokoli salatası,1 kupa yeşilçay....
akşam:1 porsiyon pırasa,1 minik kase yoğurt,1 kupa yeşilçay...
suyum 2 litreyi geçti...
of yaa dengeli gitmeye çalışıyorum ama aklımda hep yemek tatlı hamurişi falan var...çok direniyorum...dua edin banaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?