Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende menümü paylaşayım

sabah : çok ince 1 dilim pasta, 4 ayrı çeşit kurabiyeden birer ısırık tatdım, 1 küp peynir, 1 fincan yeşil çay

öğle : yarım tabak ciğer

akşam : 1,5 dilim ekmek, istavrit, yeşil salata, 1 fincan kahve

gün içinde bol bol su ve bitki çayı tükettim.

bu hafta her gece yatmadan önce 1 bardak süt içtim. gece rahat uyumama yardımcı oldu. bu günlerde uyku problemim vardı süt çok iyi geldi.

geçmiş olsun. geçmiştir inşallah
tesekkur ederim hafif bir basagrisindan baska birsey kalmadi migrenden sonra normal basagrisi sinek viziltisi gibi gelio😄

Tskler
Canimi kahve cektirtdin ben o kdr cok icmem simdi yapcam walla kendime 😄
Sanada gecmis olsun ayni dertten muzdaripmisiz...
basiniz sagolsun .yasantiniz cok ozendirici hep koyden bahceden bagdan bahsediosunuz ya imrenerek okuyorum sebze meyve hep tazedir misler gibi...

Menum
1o:30yumurta+3dilim tam bugday+peynir+domates

12:00 mandalina

13:00 pazi+yogurt

15:00 meyveli yogurt

17:00 cay

20:00salata+kofte+yogurt

21:00 kahve😄😄

çok sağolun
evet gerçekten köyün en güzel taraflarından birisi herşeyi çok taze ve organik yemek.insan birde kendisi yetiştiriyorsa onun tadı daha bir başka oluyor.

Menum
1o:30yumurta+3dilim tam bugday+peynir+domates

12:00 mandalina

13:00 pazi+yogurt

15:00 meyveli yogurt

17:00 cay

20:00salata+kofte+yogurt

21:00 kahve😄😄
gayet güzel bir menü

zeynepcim senin cimcimeler nasıl

cimcimeleri sorarken zeynep yazıcakken zehra yazmışım sonra değiştirdim. zehra geldi demek aklıma
zehra bir gitti bir daha hiç girip bir selam vermedi iyidir inşallah

iyiler ablacım küçüğüm yıkılıyodu uykusuzluktan uyuttum şimdi..büyükte yanımda ne yazıyom diye bakıyo anne ne çok tıkır tıkır yapıyon diyo...büyük kızımın adı zehra oyüzden direk üstüme alırdım..alıştım çünkü isim karışıklığına..aile içinde onu zeynep beni zehra diye çağıran çok...

sağol ablacım..işte böyle devam etmeye çalışıyorum...regldan sebep sanırsam çok iştahlıyım buara...kendimi kontrol etmeye çalışıyorum hepsi o...

bence senin menüde gayet başarılı...umarım azda olsa yarın hepimiz eksi görürüz....

inşallah canım yaa ben öyle alıştımki yerimde saymaya yarındanda hiç ümitli değilim

hatırlarsan ablacım aylarca 85 i görsem diye sayıkladım durdum çok şükür şuan 84 lerdeyim...yarına 83 ucundanda olsa görmeyi umut ediyorum ama nasip....oyüzden sende umudunu yitirme...

Bacilar gunaydinlar olsun dun migrenim tuttugu icin giremedim bugunde tam gecmis deil ama kafami kaldirdim azimle diyetime dvm ediorum insallah yine kotu olmam bi tuttumu 2-3 gun suruo

gecmis olsun canim... annemden biliyorum migren coook kotu mahv ediyor insani...

sevindim o 300gr dan kurtuldugun icin...

Esracim insallah bir an once iyilesir annen!!!

Listeyi ben yapabilirim sen gelene kadar. yanliz ben anca aksam hazirlarim listeyi. oda olur her halde degilmi?

teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun

amin inşaallah canım.

çok teşekkür ederim Meyracım, sağolasın.

Menumu yazayim

sabah: 2corba kasigi yulaf, sut, portakal

ara: 1mandalina

ögle: 240gram yesil salata, turp, havuc

ara: 1mandalina

aksam: yesil ve kirmizi mercimek yemegi salcali

ara: kiwi ve 1bardak sut

form cayimi icerim

3litre suyumu tamamlarim...

Esracim insallah bir an once iyilesir annen!!!

Listeyi ben yapabilirim sen gelene kadar. yanliz ben anca aksam hazirlarim listeyi. oda olur her halde degilmi?

çok sağol Gökçecim, Allah razı olsun

hay sen çok yaşa bu arada, çok sevindim bu cevabına. bizim süreç ne kadar sürer, dönebilir miyim bilmiyorum ama sanırım Meyracım da sana yardım eder bi sıkıntı olursa. ben sorun olacağını sanmıyorum akşam hazırlamanın. zaten beğenmeyen olursa buyur sen yap kartını oyna hemen :)

hatırlarsan ablacım aylarca 85 i görsem diye sayıkladım durdum çok şükür şuan 84 lerdeyim...yarına 83 ucundanda olsa görmeyi umut ediyorum ama nasip....oyüzden sende umudunu yitirme...
inşallah canım
benimde hedefim 85 ti hızlı bir şekilde 86 yı gördüm hedefimi düşürdüm 80 e ama o gün bu gündür 85 i de göremedim.

yesil ve kirmizi mercimek yemegi farklı bir yemekmi? yoksa yeşilin içine kırmızıda karıştırıpmı pişirdin canım

çok sağolun
evet gerçekten köyün en güzel taraflarından birisi herşeyi çok taze ve organik yemek.insan birde kendisi yetiştiriyorsa onun tadı daha bir başka oluyor.

gayet güzel bir menü

ewet nasil basardim bilmiorum ama bugun diyetime 4 4 luk uydum hep bole giderse 6-7 ayda20 kilo verebiliyorum

ay cok kotu bisey migren ya o gun hayatin felc oluo sadece karanlik bir oda ve wc arasinda mekik dokuosun allah her hastanin sifasini versin

menunde gayet basarili diyetisyen yardimi aliomusun?

allah sendende razi olsun :)

benden yana sorun olmaz her cuma aksami yaparim bir sekilde
senin yarinki yapacagin listeyi kopyalarim bir yere aynisini yaparim :)
fazla zor olmaz yani :)

yeterki annen bir an once iyilessin canim!!! Saglik herseyden daha onemli!

yesil ve kirmizi mercimek yemegi farklı bir yemekmi? yoksa yeşilin içine kırmızıda karıştırıpmı pişirdin canım

yesil ve kirmizi mercimegi karistirip 1yemek yaptim canim :) icinede küri tozu, kekik, tuz, karabiber, domates ve salca koydum pisirdim :) hafif sulu yaptim.

herkese iyi geceler... benim ders calismam lazim.. haftaya sinavlarim var... 1tanesi coook onemli ona agirlik vercem zaten :)

ay cok kotu bisey migren ya o gun hayatin felc oluo sadece karanlik bir oda ve wc arasinda mekik dokuosun allah her hastanin sifasini versin

menunde gayet basarili diyetisyen yardimi aliomusun?

aminnn canim...

hayir canim diyetetisyen yardimi almiyorum artik... coook aldim eskiden ama listelere uyamiyorum... aksam eve geldigimde aklima ne geliyorsa onu yapiyorum yemek olarak :)
öyle yani...

Beyzuşum topuk dikenin üstün de fazla durmadı doktor birşey de önermedi onunla ilgili...
Öncelik ayak bileğimin iyileşmesi şişliğin inmesi ama bir türlü inmiyor ;(

Senin neden modun düştü çok iyi gidiyordun..Umarım kilo almadan toparlarsın hemen...Güveniyorum ben sana...

İyi akşamlar
Yenacım geçmiş olsun canım şükür ki korktuğun gibi olmamış kendine çok iyi bak
Ben de diyet işinden iyice uzaklaştım malesef
Toparlanmam lazım muhakkak

Toparlarsın asucum...

Çok saol daficiğim....Sen de bayağı hareketli bir gün geçrimişsin...
cimcimenin yeni yaşı hayırlı olsun....

evet derinciğim çok zor.. zaten oluş sebebi uzun saatler ayakta kalmak ve maalesef kilolu olmak...

Esracığım tekrar çok geçmiş olsun canım...Allah yardımcınız olsun..Herşey inşallah yoluna girer...

MEyracığım umutsuzluğa kapılma..Herşeyin zamanı var canım...

sağol canım bende sevindimm....

senin menüde başarılı görünüyo....

sağol yenacım teşekkürler.
bir an önce iyileşirsin inşallah canım

sağol yenacım teşekkürler.
bir an önce iyileşirsin inşallah canım

daficiğim uyku tutmadımı seni...
Hadi uyuyalım geç oldu

İYi geceler Allah rahatlık versin öpüyorum seni..

Son düzenleme:
daficiğim uyku tutmadımı seni...
Hadi uyuyalım geç oldu

İYi geceler Allah rahatlık versin öpüyorum seni..
bu günlerde beni pek uyku tutmuyor. yatıyorum saatlerce uyumaya çalışıyorum.namaza rahat kalkıyorum ama namaz sonrası yatmadan duramıyorum. sonrada geç kalkıyorum. bir türlü düzene girmedi uykum.
sanada Allah rahatlık versin canım bende öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…