tesekkur ederim hafif bir basagrisindan baska birsey kalmadi migrenden sonra normal basagrisi sinek viziltisi gibi gelio😄
geçmiş olsun. geçmiştir inşallah
Tskler:)) erkekler anlamıyo işte, anlayan çok çok az.
sen anlatırken bile ben tuhaf oldum, bende böyle inşa yıkımlarını kaldıramam nedense.....
amin.
sağol ablacığım.
çok geçmiş olsun tekrar ablam....
neyseki alçılık bi durum olmadı çok şükür.
topuk dikeni genelde çok ayakta duranlarda olur derler, günlük ayaklarını sık sık dinlendirmen yararına olur galiba ablacım.
ben çok yorulduğumda ayaklarımı 15-20dk havaya dikerim hep, mesela duvara yaslarım, kan devrini hareketlendirdiği için bana çok iyi gelir, rahmetli babamdan öğrenmiştim bunu(nur içinde yatsın inşaallah), çok tavsiye ederim sanada, bence sanada çok iyi gelir bu.
hatta bazen kollarımı bile havaya dikerim 10dk kadar, kollarımada iyi gelirD
bünye hassas olunca ayrıntılara daha dikkat ediyor insan aynı benim gibi.
geçmiş olsun canım....
amin inşaallah canım.
inşaallah ablacım.
sende bol bol su iç bugün ozaman ki yarın tartıya güzel yansısın inşaallah kilon:)
ben düştüm çocuklarımız düşmesin dermişimD öyle bi video varya komik....
avatardaki miniğin yeni yaşıda hayırlı olsun, rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşaallah cimcimeye, AMİN.
koccaman öptüm ablam
Canimi kahve cektirtdin ben o kdr cok icmem simdi yapcam walla kendime 😄dunku menu:
bir adet meyve,kahve
evden yaptigim diet sandvic
ara:diet bar, kahve
bulgur,yesil salata,biraz sucuk
aksam da yine kahve
dun kahveyle abarttim ama misafir vardi ayip olur diye tekrar ictim sonra arkadasima gittim orda da ayip olur diye ictim.Makedonyada cok kahve iciliyor herkez iciyor, insanlar gozlerini acar acmaz kahve iciyorlar, iste evde misafir gelince misafire gidince kahvesiz olmaz yani, o yuzden bazen abartiyorumve herkez gunde en az iki kahve iciyor :) Burda turk kahvesi geciyor, makedonlar bile turk kahvesi diyorlar ama Turkiyeye geldigimde turk kahvesini oturdugum yerlerde zorla buluyorum siz okadar icmiyorsunuz galiba :)
Sanada gecmis olsun ayni dertten muzdaripmisiz...selamün aleyküm.....
öyle yoğunumki stresten başıma hafiften bi ağrı girdi 1saattir falan.
aslında çokta bi işim yok cumartesinki günüm için ama sorun onları kafama takıp strese girmemde, bitse streste biticek
bugün 13gibide komşularım topluca kahveye geldiler, kahve içtik sohbet ettik biraz işte, yeni gittiler....
biraz sonrada işlerimin başına geçerim heralde, ah birde tembelliği sevmesem, çok seviyom tembellik yapmayı
basiniz sagolsun .yasantiniz cok ozendirici hep koyden bahceden bagdan bahsediosunuz ya imrenerek okuyorum sebze meyve hep tazedir misler gibi...selamun aleyküm güzeller
nasılsınız kızlar.
yenacım çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. ne olur ihmal etme dr. ne söylemişse uygula. kendine çok iyi bak canım.dinlenmen gerekiyorsa dinlen.kendi sağlığın ve çocukların için yap bunu. belki biraz sıkıntı olur ama iyileştiğinde hepsini unutursunuz.
ben bugün çok yoğun bir güm geçirdim.
sabah 5 te telefon çaldı köyde cenaze varmış. kalkıp köye gittik. cenazeden sonrada biraz bahçeye gittim. bakla ektim. yeşil soğan ektim. bir iki fidan vardı onları diktim. köyde hiç su içmedim. köyden döndük akşam yemeğini hazırladım. yemekten sonra bir hasta ziyaretine gittik. tabi hemen ikramda bulundular hatır için sadece 1 çatal ucu tatlıdan aldım gerisini eşime verdim. sonrada avatarımdaki cadının doğum gününe gittik. tabiki sadece 1 bardak şekersiz çay içtim. ama pastadan tatmadım diye az önce tabağımdakileri paket yapıp getirmişler. akşam yemeğinden sonra birşey yemediğini bildiğim için ısrar etmedim ama bunları kahvaltıda yiyceksin deyip tabağı bırakıp gittiler
çok sağoluntesekkur ederim hafif bir basagrisindan baska birsey kalmadi migrenden sonra normal basagrisi sinek viziltisi gibi gelio😄
Tskler
Canimi kahve cektirtdin ben o kdr cok icmem simdi yapcam walla kendime 😄
Sanada gecmis olsun ayni dertten muzdaripmisiz...
basiniz sagolsun .yasantiniz cok ozendirici hep koyden bahceden bagdan bahsediosunuz ya imrenerek okuyorum sebze meyve hep tazedir misler gibi...
gayet güzel bir menüMenum
1o:30yumurta+3dilim tam bugday+peynir+domates
12:00 mandalina
13:00 pazi+yogurt
15:00 meyveli yogurt
17:00 cay
20:00salata+kofte+yogurt
21:00 kahve😄😄
zeynepcim senin cimcimeler nasıl
cimcimeleri sorarken zeynep yazıcakken zehra yazmışım sonra değiştirdim. zehra geldi demek aklıma
zehra bir gitti bir daha hiç girip bir selam vermedi iyidir inşallah
canım menün gayet güzel görünüyor
ben bu günlerde çok iştahlı değilim canım çok birşey istemiyor. ama akşam doğum gününde yemediğim tabak arkamdan eve gelince sabah kahvaltı yerine onlardan birazcık tatdım. ama hiç canım çekerek yemedim
bende menümü paylaşayım
sabah : çok ince 1 dilim pasta, 4 ayrı çeşit kurabiyeden birer ısırık tatdım, 1 küp peynir, 1 fincan yeşil çay
öğle : yarım tabak ciğer
akşam : 1,5 dilim ekmek, istavrit, yeşil salata, 1 fincan kahve
gün içinde bol bol su ve bitki çayı tükettim.
bu hafta her gece yatmadan önce 1 bardak süt içtim. gece rahat uyumama yardımcı oldu. bu günlerde uyku problemim vardı süt çok iyi geldi.
inşallah canım yaa ben öyle alıştımki yerimde saymaya yarındanda hiç ümitli değilimbence senin menüde gayet başarılı...umarım azda olsa yarın hepimiz eksi görürüz....
inşallah canım yaa ben öyle alıştımki yerimde saymaya yarındanda hiç ümitli değilim
Bacilar gunaydinlar olsun dun migrenim tuttugu icin giremedim bugunde tam gecmis deil ama kafami kaldirdim azimle diyetime dvm ediorum insallah yine kotu olmam bi tuttumu 2-3 gun suruo
Selamün aleykümm....
çok şükür bugün gelen 300 grmdan kurtulmuşumm....şimdi tost yedim ve yeşilçayımı içiyorum...
evimizin hemen karşısında iki bloklu yurt vardı yaklaşık 20 gündür onun yıkımıyla uğraşıyolar...amma sağlam binaymış biz arada deprem gibi sarsılıyoruz gürültü fenaa...kafamız davul oldu...ortalık fena batıcak sanmıştım ama tanklarla su getirip sürekli ıslatarak yıkıyolar....oyüzden korktuğum kadar kötü olmadı...ama yolu falan kapattılar koca koca parcalar yerle bir olup tuz buz oluyo..içim bir fena oluyo ozaman...neyse böyle işte...
selam arkadaşlar,
umarım herkes çok iyidir. şöyle bi geçmişe baktım ama uzun uzun okuma fırsatım olmadı. Yenacım ufak bi kaza geçirmiş, telefonda da konuştuk ama geçmiş olsun tekrardan canım.
kızlar bizim mr sonucu pek iyi değil. pataloji sonucuna göre yol almayı planlıyoruz bakalım... ben yarın listeyi yaparım ama sanırım ondan sonra benim için pek mümkün olmayacak uzunca bi süre. isterseniz aranızda birini belirleyin liste için. Yenam yapamaz sanırım, çok yoğun oluyor genelde. bu durumlarda herkes Yenaya güvendiği için kenara çekiliyor, baştan belirteyim dedim :)
hepinizden dualarınız için Allah razı olsun. hakkımızda hayırlısını versin Allah. bakalım zamanla gelir sizi haberdar ederim. inşallah sağlığına kavuşur annem bi an önce de daha sonra dönerim aranıza. şimdilik hoşçakalın, yarın görüşmez üzere.
VE ALEYKÜM SELAM
selam veren güzellerin selamını topluca alayım dedim.
selamun aleyküm canlarım.
çok uzun yazmıyorum çünkü mesajımı gönderip gönderemiyeceğimi bilmiyorum. benim netbuktamı sorun var sitedemi bilmiyorum tıklıyorum açılması için dakikalarca bekliyorum.
esracım annene üzüldüm Allah hayırlı şifalar versin canım
hepinizi öpüyorum güzellerim
amin inşaallah canım.
Esracim insallah bir an once iyilesir annen!!!
Listeyi ben yapabilirim sen gelene kadar. yanliz ben anca aksam hazirlarim listeyi. oda olur her halde degilmi?
inşallah canımhatırlarsan ablacım aylarca 85 i görsem diye sayıkladım durdum çok şükür şuan 84 lerdeyim...yarına 83 ucundanda olsa görmeyi umut ediyorum ama nasip....oyüzden sende umudunu yitirme...
yesil ve kirmizi mercimek yemegi farklı bir yemekmi? yoksa yeşilin içine kırmızıda karıştırıpmı pişirdin canımMenumu yazayim
sabah: 2corba kasigi yulaf, sut, portakal
ara: 1mandalina
ögle: 240gram yesil salata, turp, havuc
aksam: yesil ve kirmizi mercimek yemegi salcali
ara: kiwi ve 1bardak sut
form cayimi icerim
3litre suyumu tamamlarim...
çok sağolun
evet gerçekten köyün en güzel taraflarından birisi herşeyi çok taze ve organik yemek.insan birde kendisi yetiştiriyorsa onun tadı daha bir başka oluyor.
gayet güzel bir menü
gecmis olsun canim... annemden biliyorum migren coook kotu mahv ediyor insani...
sevindim o 300gr dan kurtuldugun icin...
Listeyi ben yapabilirim sen gelene kadar. yanliz ben anca aksam hazirlarim listeyi. oda olur her halde degilmi?
Menumu yazayim
form cayimi icerim
çok sağol Gökçecim, Allah razı olsun
hay sen çok yaşa bu arada, çok sevindim bu cevabına. bizim süreç ne kadar sürer, dönebilir miyim bilmiyorum ama sanırım Meyracım da sana yardım eder bi sıkıntı olursa. ben sorun olacağını sanmıyorum akşam hazırlamanın. zaten beğenmeyen olursa buyur sen yap kartını oyna hemen :)
yesil ve kirmizi mercimek yemegi farklı bir yemekmi? yoksa yeşilin içine kırmızıda karıştırıpmı pişirdin canım
ay cok kotu bisey migren ya o gun hayatin felc oluo sadece karanlik bir oda ve wc arasinda mekik dokuosun allah her hastanin sifasini versin
menunde gayet basarili diyetisyen yardimi aliomusun?
İyi akşamlar arkadaşlar.....
Hepiniz çok iyisinizdir inşallah...Ben diyetimi doğru düzgün yapamadığım için menü yazmıyorum.Paylaşırsam hepinize kötü örnek olmaktan
çekiniyorum..Yolunda gidenleri olumsuz etkilemek istemem...
Neden böyle oldum bilmiyorum.Görünür bir olumsuzluk yok hayatımda ama içimdeki yemek canavarı hiç uyumuyor...Allah yardım eder
de kısa zamanda normal insan normlarına dönerim inşallah...
Nilüferim;
Topuk dikeni çok bela bir şey canım...Topuk yastığı önerdi ise Dr'un mutlaka al..Çok rahat edersin...Bir de tamamen topuksuz babet tarzı ayakkabı giyme canım.Tüm ağırlık topukta oluyormuş.En az 2 parmak kalınlığında topuk olmalıymış.Gerçi biliyorsundur ama söylemeden geçemedim.Allah şifalar versin;tüm hastalara içlerinde bize de inşaallah...
İyi akşamlar
Yenacım geçmiş olsun canım şükür ki korktuğun gibi olmamış kendine çok iyi bak
Ben de diyet işinden iyice uzaklaştım malesef
Toparlanmam lazım muhakkak
selamun aleyküm güzeller
nasılsınız kızlar.
yenacım çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. ne olur ihmal etme dr. ne söylemişse uygula. kendine çok iyi bak canım.dinlenmen gerekiyorsa dinlen.kendi sağlığın ve çocukların için yap bunu. belki biraz sıkıntı olur ama iyileştiğinde hepsini unutursunuz.
ben bugün çok yoğun bir güm geçirdim.
sabah 5 te telefon çaldı köyde cenaze varmış. kalkıp köye gittik. cenazeden sonrada biraz bahçeye gittim. bakla ektim. yeşil soğan ektim. bir iki fidan vardı onları diktim. köyde hiç su içmedim. köyden döndük akşam yemeğini hazırladım. yemekten sonra bir hasta ziyaretine gittik. tabi hemen ikramda bulundular hatır için sadece 1 çatal ucu tatlıdan aldım gerisini eşime verdim. sonrada avatarımdaki cadının doğum gününe gittik. tabiki sadece 1 bardak şekersiz çay içtim. ama pastadan tatmadım diye az önce tabağımdakileri paket yapıp getirmişler. akşam yemeğinden sonra birşey yemediğini bildiğim için ısrar etmedim ama bunları kahvaltıda yiyceksin deyip tabağı bırakıp gittiler
günaydın arkadaşlar ilbatum hoşbulduk canım
yenacığım geçmiş olsun canım ben çok çektim topuk dikeninden 6 aydır ama bu sıra fazla ağrım ıyor spor yaptığım içinmi acaba ben emzirdiğim için ilaçta kullanamadım çok acı çektim resmen dikenlerin üzerinde yürüyormuş gibi oluıyordum mebur ayakta duruyorum iki çocuk ev işi bazen ağlıyordum canımın yanmasından inşallah sen çabuk atlatırsın..
selam arkadaşlar,
umarım herkes çok iyidir. şöyle bi geçmişe baktım ama uzun uzun okuma fırsatım olmadı. Yenacım ufak bi kaza geçirmiş, telefonda da konuştuk ama geçmiş olsun tekrardan canım.
kızlar bizim mr sonucu pek iyi değil. pataloji sonucuna göre yol almayı planlıyoruz bakalım... ben yarın listeyi yaparım ama sanırım ondan sonra benim için pek mümkün olmayacak uzunca bi süre. isterseniz aranızda birini belirleyin liste için. Yenam yapamaz sanırım, çok yoğun oluyor genelde. bu durumlarda herkes Yenaya güvendiği için kenara çekiliyor, baştan belirteyim dedim :)
hepinizden dualarınız için Allah razı olsun. hakkımızda hayırlısını versin Allah. bakalım zamanla gelir sizi haberdar ederim. inşallah sağlığına kavuşur annem bi an önce de daha sonra dönerim aranıza. şimdilik hoşçakalın, yarın görüşmez üzere.
esselamün aleyküm....
kızlar ben kilo almışım bu hafta
niye aldım yaaa, belkide ödemdir, dün çok yorulmuştum,
oyüzden her zamanki gibi şiştim biraz odur belki bu artının sebebi....
99.8 kg çıktım, yani bu demek oluyorki geçen hafta verdiğimi aynen geri aldım bu hafta+1.3kg
offf ben ne zaman kilo verecem((
ne zaman kilo verip anne olacam(
sabır işte.........
yeni halam kuzenimi bana bıraktı, o da bi yürüyüş yapıp kahveye gelicek birazdan bana, kuzenimide bebek gibi ifade ettim ama değil tabisi:) ilkokul öğrencisi, tvye bakıyo şimdi kuzenimde, bende kalkar bi ortalığı toplarım birazdan heralde.
hadi görüşürüz kızlar, okurum bi ara geçmişi.
gecmis olsun canim... annemden biliyorum migren coook kotu mahv ediyor insani...
sevindim o 300gr dan kurtuldugun icin...
Menumu yazayim
form cayimi icerim
sağol yenacım teşekkürler.Beyzuşum topuk dikenin üstün de fazla durmadı doktor birşey de önermedi onunla ilgili...
Öncelik ayak bileğimin iyileşmesi şişliğin inmesi ama bir türlü inmiyor ;(
Çok saol daficiğim....Sen de bayağı hareketli bir gün geçrimişsin...
cimcimenin yeni yaşı hayırlı olsun....
sağol yenacım teşekkürler.
bir an önce iyileşirsin inşallah canım
bu günlerde beni pek uyku tutmuyor. yatıyorum saatlerce uyumaya çalışıyorum.namaza rahat kalkıyorum ama namaz sonrası yatmadan duramıyorum. sonrada geç kalkıyorum. bir türlü düzene girmedi uykum.daficiğim uyku tutmadımı seni...
Hadi uyuyalım geç oldu
İYi geceler Allah rahatlık versin öpüyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?