- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Gunaydin kizlarrrrr!!! Okula gitmeden bildirimimi yapayim..
kilo 92.7
spor 70dakika
bu hafta kilom az gitti....
listeler icin ellerinize saglik
başınız saolsun ablam kuzuyada allah hayırlı uzun ömür versin saliha hatunlar olsun inşallahselamun aleyküm güzeller
nasılsınız kızlar.
yenacım çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. ne olur ihmal etme dr. ne söylemişse uygula. kendine çok iyi bak canım.dinlenmen gerekiyorsa dinlen.kendi sağlığın ve çocukların için yap bunu. belki biraz sıkıntı olur ama iyileştiğinde hepsini unutursunuz.
ben bugün çok yoğun bir güm geçirdim.
sabah 5 te telefon çaldı köyde cenaze varmış. kalkıp köye gittik. cenazeden sonrada biraz bahçeye gittim. bakla ektim. yeşil soğan ektim. bir iki fidan vardı onları diktim. köyde hiç su içmedim. köyden döndük akşam yemeğini hazırladım. yemekten sonra bir hasta ziyaretine gittik. tabi hemen ikramda bulundular hatır için sadece 1 çatal ucu tatlıdan aldım gerisini eşime verdim. sonrada avatarımdaki cadının doğum gününe gittik. tabiki sadece 1 bardak şekersiz çay içtim. ama pastadan tatmadım diye az önce tabağımdakileri paket yapıp getirmişler. akşam yemeğinden sonra birşey yemediğini bildiğim için ısrar etmedim ama bunları kahvaltıda yiyceksin deyip tabağı bırakıp gittiler
geçmi olsun canım bendede var aynı derttenBacilar gunaydinlar olsun dun migrenim tuttugu icin giremedim bugunde tam gecmis deil ama kafami kaldirdim azimle diyetime dvm ediorum insallah yine kotu olmam bi tuttumu 2-3 gun suruo
allah kolaylık versin zeynepçım o gürültüyü çekmek zorSelamün aleykümm....
çok şükür bugün gelen 300 grmdan kurtulmuşumm....şimdi tost yedim ve yeşilçayımı içiyorum...
evimizin hemen karşısında iki bloklu yurt vardı yaklaşık 20 gündür onun yıkımıyla uğraşıyolar...amma sağlam binaymış biz arada deprem gibi sarsılıyoruz gürültü fenaa...kafamız davul oldu...ortalık fena batıcak sanmıştım ama tanklarla su getirip sürekli ıslatarak yıkıyolar....oyüzden korktuğum kadar kötü olmadı...ama yolu falan kapattılar koca koca parcalar yerle bir olup tuz buz oluyo..içim bir fena oluyo ozaman...neyse böyle işte...
esram annene çok üzüldüm dualarımız sizinle rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah seninde gücünü kuvvetini arttırsınselam arkadaşlar,
umarım herkes çok iyidir. şöyle bi geçmişe baktım ama uzun uzun okuma fırsatım olmadı. Yenacım ufak bi kaza geçirmiş, telefonda da konuştuk ama geçmiş olsun tekrardan canım.
kızlar bizim mr sonucu pek iyi değil. pataloji sonucuna göre yol almayı planlıyoruz bakalım... ben yarın listeyi yaparım ama sanırım ondan sonra benim için pek mümkün olmayacak uzunca bi süre. isterseniz aranızda birini belirleyin liste için. Yenam yapamaz sanırım, çok yoğun oluyor genelde. bu durumlarda herkes Yenaya güvendiği için kenara çekiliyor, baştan belirteyim dedim :)
hepinizden dualarınız için Allah razı olsun. hakkımızda hayırlısını versin Allah. bakalım zamanla gelir sizi haberdar ederim. inşallah sağlığına kavuşur annem bi an önce de daha sonra dönerim aranıza. şimdilik hoşçakalın, yarın görüşmez üzere.
bozma canımm moralıını haftaya gideer inşallahesselamün aleyküm....
kızlar ben kilo almışım bu hafta
niye aldım yaaa, belkide ödemdir, dün çok yorulmuştum,
oyüzden her zamanki gibi şiştim biraz odur belki bu artının sebebi....
99.8 kg çıktım, yani bu demek oluyorki geçen hafta verdiğimi aynen geri aldım bu hafta+1.3kg
offf ben ne zaman kilo verecem((
ne zaman kilo verip anne olacam(
sabır işte.........
yeni halam kuzenimi bana bıraktı, o da bi yürüyüş yapıp kahveye gelicek birazdan bana, kuzenimide bebek gibi ifade ettim ama değil tabisi:) ilkokul öğrencisi, tvye bakıyo şimdi kuzenimde, bende kalkar bi ortalığı toplarım birazdan heralde.
hadi görüşürüz kızlar, okurum bi ara geçmişi.
saol canım listeyı aldığın içiç ben pek anlamıyorum bu işlerdengecmis olsun canim... annemden biliyorum migren coook kotu mahv ediyor insani...
sevindim o 300gr dan kurtuldugun icin...
Esracim insallah bir an once iyilesir annen!!!
Listeyi ben yapabilirim sen gelene kadar. yanliz ben anca aksam hazirlarim listeyi. oda olur her halde degilmi?
selamün aleyküm....
günaydın kızlar:)
günaydını az diyebildiğim için bu aralar hayatımda, size günaydın demesini seviyorum:)
Merhaba kızlar bende size katılabilir miyim? Kilom 104,7ve ben 20 ayda 74 kilodan bu kiloya geldim. Psikolojim çok bozukkk
allah sendende razi olsun :)
benden yana sorun olmaz her cuma aksami yaparim bir sekilde
senin yarinki yapacagin listeyi kopyalarim bir yere aynisini yaparim :)
fazla zor olmaz yani :)
yeterki annen bir an once iyilessin canim!!! Saglik herseyden daha onemli!
herkese iyi geceler... benim ders calismam lazim.. haftaya sinavlarim var... 1tanesi coook onemli ona agirlik vercem zaten :)
Esracığım tekrar çok geçmiş olsun canım...Allah yardımcınız olsun..Herşey inşallah yoluna girer...
esselamün aleyküm
hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kızlar
dün günüm vardı iş güç gelemedim bugunde buyuk teyzem geldi ona hoşgeldine gidicem aslında hiç evden çıkasın yok ama yaşlı kadın bekliyor kırmakta istemiyorum neyse kilo bidirimi yapayım aslında eksideyim ama ben memnun olmadım hafta ortaasında daha azdım hiçte bozmadım hareketiide aksatmdım ama anlamadım wc pek çıkamıyorum ondanmı anlamadı:26:neyse haftaya innşallah
killom 137
spor 230 dk
esram annene çok üzüldüm dualarımız sizinle rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah seninde gücünü kuvvetini arttırsın
Hayırlı cumalar arkadaşlarım
Esracım annen tez zamanda hayırlısıyla şifa bulur inşallah canım
Yenacım ayağın bugün daha iyicedir inşallah
Kilom utanç verici
85.7 haftaya artı olmayacağım inşallah
Hayırlı cumalar,
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah...
Benim kilom aynı...
asuuu karneler nasıl.? Gerçi karnemiz e-okul artık
bizim fizik zayıf..2.dönem destek almamız şart oldu...
Günaydılar,
hayırlı cumalar, güzel bildirimler olsun hepinize. ben yine annemdeyim, pazar günü bitiyor verdiğimiz hava ve bronşit ilaçları. baya toparlandı şükür.
1,5 yıl kadar bu topikte çok güzel vakit geçirdim, çok güzel insanlar tanıdım. iyi ki yolum düşmüş buraya. eskisi kadar sık gelemesem de uğrayıp durumdan haberdar ederim inşallah sizi. Beyzuş ablam, Dafi ablam, Yasemin ablam, Asuman ablam, Yenam, Hayriye abla, Fatıma abla, Aynurum, Meryemim, Nevinim, Mehtabım, Nursenam, Gökçecim, Meyracım, Panelcim, Masalmelek... sizi çok seviyorum, ayrı ayrı hepiniz çok güzel insanlarsınız. eminim beraber çok güzel kilolar vereceksiniz. bana bu güne kadar verdiğiniz destek için çok sağolun. Görüşmek üzere
.
ay bugün karne günü değil mi, inşallah çok daha güzel bi ikinci dönem geçirirsiniz. iyi tatiller bebelere
Hoşgeldiniz,
ÇAbuk alınan kilolar çabuk verilir ...
PEki neden aldınız tamamen oburlukmu,yoksa rahatsızlık ilaç tedavisi vb. gibi bir durummu.?
Menulerin diyetisyen tarafindan hazirlanmis gibide o yuzden sordum sen bu isi cozmussun demekki👌😉aminnn canim...
hayir canim diyetetisyen yardimi almiyorum artik... coook aldim eskidenama listelere uyamiyorum... aksam eve geldigimde aklima ne geliyorsa onu yapiyorum yemek olarak :)
öyle yani...
esselamün aleyküm
hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kızlar
dün günüm vardı iş güç gelemedim bugunde buyuk teyzem geldi ona hoşgeldine gidicem aslında hiç evden çıkasın yok ama yaşlı kadın bekliyor kırmakta istemiyorum neyse kilo bidirimi yapayım aslında eksideyim ama ben memnun olmadım hafta ortaasında daha azdım hiçte bozmadım hareketiide aksatmdım ama anlamadım wc pek çıkamıyorum ondanmı anlamadı:26:neyse haftaya innşallah
killom 137
spor 230 dk
başınız saolsun ablam kuzuyada allah hayırlı uzun ömür versin saliha hatunlar olsun inşallah
geçmi olsun canım bendede var aynı dertten
allah kolaylık versin zeynepçım o gürültüyü çekmek zor
esram annene çok üzüldüm dualarımız sizinle rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah seninde gücünü kuvvetini arttırsın
bozma canımm moralıını haftaya gideer inşallah
saol canım listeyı aldığın içiç ben pek anlamıyorum bu işlerden
ve aleyküm selam canım gunaydın
Çok sevindim annenin toparlanmasına..Allah güç, kuvvet,sabır şifa versin inşallah..
Biz de seni çok seviyoruz..Çok özel bir insansın..Umarım herşey yoluna girer...Veda konuşması gib olmuş ama seni çok iyi anlıyorum ayrıca buraya çok yakışıyorsun sensiz olmaz be esra,yapmayacaktın bunu bize..deyip olayı arabesk normlarına sokuyorum)))
Ayrıca yolun açık olsun,kilon hafif olsun,yüzün hep gülsün,annen şifa bulsun,göbüşün bbebiş dolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?