Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlarrrrr!!! Okula gitmeden bildirimimi yapayim..

kilo 92.7
spor 70dakika

bu hafta kilom az gitti....

listeler icin ellerinize saglik

gökçe gökçe benim gibi almamışsın ya canım:)
-için tebrik ederim...
birde ben listeyi yaparım demişsin esraya sen gelene kadar yukarıda okudum az önce, teşekkür ederim listeyi üstlendiğin için kendi adıma bende canım.
esranında dediği gibi liste hakkında soracağın bişey olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
a birde listeyi akşam yapsanda benim için sorun değil, bence no problem:)
benimde bugün yapacak çooook işim var:)))
yarın günüm varya alacağım, oyüzden koşturmam çok bugün, neyse geçer bakalım bu da:)

Günaydın hayırlı cumalar. Ben bugün çok mutluyum uzun zamandır ilk defa 8 li rakamları gördüm geçen hafta 91 dim. Sabah tartıldımmm kilo bildirimi:
88.8 sporda 140 dakika herkese bol kilo vermeli günler inşallah.
Bu arada listeler için şimdiden elleriniZe sağlık:)

esselamün aleyküm
hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kızlar
dün günüm vardı iş güç gelemedim bugunde buyuk teyzem geldi ona hoşgeldine gidicem aslında hiç evden çıkasın yok ama yaşlı kadın bekliyor kırmakta istemiyorum neyse kilo bidirimi yapayım aslında eksideyim ama ben memnun olmadım hafta ortaasında daha azdım hiçte bozmadım hareketiide aksatmdım ama anlamadım wc pek çıkamıyorum ondanmı anlamadı:26:neyse haftaya innşallah
killom 137
spor 230 dk

başınız saolsun ablam kuzuyada allah hayırlı uzun ömür versin saliha hatunlar olsun inşallah
Bacilar gunaydinlar olsun dun migrenim tuttugu icin giremedim bugunde tam gecmis deil ama kafami kaldirdim azimle diyetime dvm ediorum insallah yine kotu olmam bi tuttumu 2-3 gun suruo
geçmi olsun canım bendede var aynı dertten
allah kolaylık versin zeynepçım o gürültüyü çekmek zor
esram annene çok üzüldüm dualarımız sizinle rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah seninde gücünü kuvvetini arttırsın
bozma canımm moralıını haftaya gideer inşallah
saol canım listeyı aldığın içiç ben pek anlamıyorum bu işlerden
selamün aleyküm....
günaydın kızlar:)
günaydını az diyebildiğim için bu aralar hayatımda, size günaydın demesini seviyorum:)

ve aleyküm selam canım gunaydın

kizlar benim tartim bugun delirdi sanirim :) tartiya bin kere bindim ciktim.100 gram fazla ya da daha az gosteriyor.yuz kere bindim ciktim kilom 98.1 ondan 5 dak sonra yine bindim 98.2.hangisi dogru bilemedim.

o yuzden 98.2 yazin
bir de regl donemindeyim cok az kilo verdim uzuldum biraz.regl doneminde insan daha cok mu daha az mi kilo verir anlamadim.
menumu de paylasayim :
meyve kahve cay
diet sandvic,bir bardak tuzsuz ayran
musaka ve salata

aksam yatmadan once de bir bardak tarcinli light sut.tarcinli sutun faydalarini okudum metabolizmayi hizlandiriyormus denemek istiyorum.

Merhaba kızlar bende size katılabilir miyim? Kilom 104,7 ve ben 20 ayda 74 kilodan bu kiloya geldim. Psikolojim çok bozukkk

Hayırlı cumalar,

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah...
Benim kilom aynı...

asuuu karneler nasıl.? Gerçi karnemiz e-okul artık
bizim fizik zayıf..2.dönem destek almamız şart oldu...

Merhaba kızlar bende size katılabilir miyim? Kilom 104,7 ve ben 20 ayda 74 kilodan bu kiloya geldim. Psikolojim çok bozukkk

Hoşgeldiniz,

ÇAbuk alınan kilolar çabuk verilir ...
PEki neden aldınız tamamen oburlukmu,yoksa rahatsızlık ilaç tedavisi vb. gibi bir durummu.?

Günaydılar,

hayırlı cumalar, güzel bildirimler olsun hepinize. ben yine annemdeyim, pazar günü bitiyor verdiğimiz hava ve bronşit ilaçları. baya toparlandı şükür.

1,5 yıl kadar bu topikte çok güzel vakit geçirdim, çok güzel insanlar tanıdım. iyi ki yolum düşmüş buraya. eskisi kadar sık gelemesem de uğrayıp durumdan haberdar ederim inşallah sizi. Beyzuş ablam, Dafi ablam, Yasemin ablam, Asuman ablam, Yenam, Hayriye abla, Fatıma abla, Aynurum, Meryemim, Nevinim, Mehtabım, Nursenam, Gökçecim, Meyracım, Panelcim, Masalmelek... sizi çok seviyorum, ayrı ayrı hepiniz çok güzel insanlarsınız. eminim beraber çok güzel kilolar vereceksiniz. bana bu güne kadar verdiğiniz destek için çok sağolun. Görüşmek üzere

çok sağol tatlım. bu arada sınavlarda kolaylıklar diliyorum sana. yaparsın sen kesin

Esracığım tekrar çok geçmiş olsun canım...Allah yardımcınız olsun..Herşey inşallah yoluna girer...

çok sağol canım, inşallah çok güzel olacak her şey hepimiz için

çok sağol ablam, amin diyorum duana

sana da kolaylıklar diliyorum, gelenin gidenin eksik olmuyor sanırım. kabızlık olunca kilo zor gidiyor, belki de ondan az gitmiştir ama listede göreceksin artılardan kurtulmuşsun en azından

Hayırlı cumalar arkadaşlarım
Esracım annen tez zamanda hayırlısıyla şifa bulur inşallah canım
Yenacım ayağın bugün daha iyicedir inşallah

çok sağol Asuman ablam, amin inşallah

kilona da çok takılma, sen üstesinden gelirsin. çok zor bi sonbahar-kıştı senin için, eminim bi başlasan kısa sürede halledeceksin.

Hayırlı cumalar,

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah...
Benim kilom aynı...

asuuu karneler nasıl.? Gerçi karnemiz e-okul artık
bizim fizik zayıf..2.dönem destek almamız şart oldu...

ay bugün karne günü değil mi, inşallah çok daha güzel bi ikinci dönem geçirirsiniz. iyi tatiller bebelere

Çok sevindim annenin toparlanmasına..Allah güç, kuvvet,sabır şifa versin inşallah..

Biz de seni çok seviyoruz..Çok özel bir insansın..Umarım herşey yoluna girer...Veda konuşması gib olmuş ama seni çok iyi anlıyorum ayrıca buraya çok yakışıyorsun sensiz olmaz be esra,yapmayacaktın bunu bize..deyip olayı arabesk normlarına sokuyorum )))
Ayrıca yolun açık olsun,kilon hafif olsun,yüzün hep gülsün,annen şifa bulsun,göbüşün bbebiş dolsun...

ay bugün karne günü değil mi, inşallah çok daha güzel bi ikinci dönem geçirirsiniz. iyi tatiller bebelere

Evet bugün karne günü..barışı ablası götürdü karnesini alıp dönmüşler eve...

İnşallah esracım başarılı bir 2.dönem geçiririz...

Hoşgeldiniz,

ÇAbuk alınan kilolar çabuk verilir ...
PEki neden aldınız tamamen oburlukmu,yoksa rahatsızlık ilaç tedavisi vb. gibi bir durummu.?

6 ay kadar yasmin kullandım o dönemde kilo almaya başladım. Zaten beni olumsuz etkilediği için 6 ayda bıraktım. 1 senedir hiç bir ilaç tedavisi görmüyorum. Masa başı çalışıyorum , evlendikten sonra hayatım monotonlaştı , işimden memnun değilim bir sürü nedenler ya da bu nedenlerin arkasınamı saklanıyorum. Bakıyorum iş yerinde bizim kızlar ne yiyorsa bende aynını yiyorum onlar incecik ben şişko oldum :

aminnn canim...

hayir canim diyetetisyen yardimi almiyorum artik... coook aldim eskiden ama listelere uyamiyorum... aksam eve geldigimde aklima ne geliyorsa onu yapiyorum yemek olarak :)
öyle yani...
Menulerin diyetisyen tarafindan hazirlanmis gibide o yuzden sordum sen bu isi cozmussun demekki👌😉

Gecmis olsun diycem gecmio kimisi ewlenince gecer diodu ewlendim azaldi ama sebebi ewlilikmi ewlendikden sonra degisen daha cok huzurlu mutlu hayatim mi bilemedim 😊

Amin canım

ben gelirim fırsat buldukça buralara yine. ama neyle karşılaşacağımızı bilemeyince yazayım istedim. sen de, diğer kızlar da buraya çok yakışıyorsunuz ayrıca, umarım döndüğümde burada bulurum sizi :)

inşallah bu bahar ve kış göbişler bebiş dolacak buralarda bol bol

umarım hepimiz istediğimiz kilolarımıza gelebiliriz azim şart bunun için Rabbim nolur bana azim güç ver :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…