Merhaba kızlar bende size katılabilir miyim? Kilom 104,7ve ben 20 ayda 74 kilodan bu kiloya geldim. Psikolojim çok bozukkk
Merhaba kızlar bende size katılabilir miyim? Kilom 104,7ve ben 20 ayda 74 kilodan bu kiloya geldim. Psikolojim çok bozukkk
hayırlı cumalar güzellerrr
kg 94,8
sporum 240 dk ( klasik oldu)
şimdiden ellerinize sağlık listeler için
Esram yenamında yazdığı veda konuşması gibi olmuş ama biz kabul etmiyoruz ki bende çok fazla bu aralar katılım yapamıyorum.Ama anneciğin inşallah sağlığına kavuşur kuzumve sende kendine dikkat et
Kuzuları karne alıcak güzeeller karneleriniz hayırlı olsun kuzulara Allah zihin açıklığı versin.kırık notu olun 2. dönem düzeltir.yeterki sağlık olsun
Diyetisyene gidiyormusun hizli kilo aldigin icin verirken dikkatli olmZsan sarkmalar olabilir vb baska sorunlarda kilolarimiz asagi yukari ayni ben 6 ayda 18-20 kilo verip bu kiloya geldim gectigimiz temmuzdan beride ozel hayatimdaki aksakliklardan dolayi ( vefatlar vb.)8 ini geri aldim bole olunca motivasyonunda sarsilio bidi bidi ..ozetle beterin beteri var bunu dusun motive ol ve sana en uygun cikis yolunu bul😉😊👌simdiden basarilar...
Diyetisyene gitmiyorum şuan zaten 75 kiloya da öncelerden 92 kilo ile gelmiştim ömrü hayatım boyunca 2012 haziran dan sonra 2013 ün ilk aylarına kadar 75-78 kilo arasında gidip geldim o aralar kendimi huzurlu hissedebildim şu sıralar hele iyice mutsuz durumdayım...
Esracım kusura bakma bugün internetimiz yoktu sabahtan yazamadım o yüzden beni affetttt
Kilom=78.9
ablam kilo çok iyi, çok sevindim
veda değil, zaten sık sık görüşürüz inşallah. yine de insan bi hasbihal etmek istiyor :) sen de çok dikkat et kendine, öpüyorum çok
ve aleykümselamesselamün aleyküm
hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kızlar
dün günüm vardı iş güç gelemedim bugunde buyuk teyzem geldi ona hoşgeldine gidicem aslında hiç evden çıkasın yok ama yaşlı kadın bekliyor kırmakta istemiyorum neyse kilo bidirimi yapayım aslında eksideyim ama ben memnun olmadım hafta ortaasında daha azdım hiçte bozmadım hareketiide aksatmdım ama anlamadım wc pek çıkamıyorum ondanmı anlamadı:26:neyse haftaya innşallah
killom 137
spor 230 dk
başınız saolsun ablam kuzuyada allah hayırlı uzun ömür versin saliha hatunlar olsun inşallah
geçmi olsun canım bendede var aynı dertten
allah kolaylık versin zeynepçım o gürültüyü çekmek zor
esram annene çok üzüldüm dualarımız sizinle rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah seninde gücünü kuvvetini arttırsın
bozma canımm moralıını haftaya gideer inşallah
saol canım listeyı aldığın içiç ben pek anlamıyorum bu işlerden
ve aleyküm selam canım gunaydın
aramıza hoş geldin azmin daim olsunMerhaba kızlar bende size katılabilir miyim? Kilom 104,7ve ben 20 ayda 74 kilodan bu kiloya geldim. Psikolojim çok bozukkk
bu ne şimdi esraaGünaydılar,
hayırlı cumalar, güzel bildirimler olsun hepinize. ben yine annemdeyim, pazar günü bitiyor verdiğimiz hava ve bronşit ilaçları. baya toparlandı şükür.
1,5 yıl kadar bu topikte çok güzel vakit geçirdim, çok güzel insanlar tanıdım. iyi ki yolum düşmüş buraya. eskisi kadar sık gelemesem de uğrayıp durumdan haberdar ederim inşallah sizi. Beyzuş ablam, Dafi ablam, Yasemin ablam, Asuman ablam, Yenam, Hayriye abla, Fatıma abla, Aynurum, Meryemim, Nevinim, Mehtabım, Nursenam, Gökçecim, Meyracım, Panelcim, Masalmelek... sizi çok seviyorum, ayrı ayrı hepiniz çok güzel insanlarsınız. eminim beraber çok güzel kilolar vereceksiniz. bana bu güne kadar verdiğiniz destek için çok sağolun. Görüşmek üzere
çok sağol tatlım. bu arada sınavlarda kolaylıklar diliyorum sana. yaparsın sen kesin
çok sağol canım, inşallah çok güzel olacak her şey hepimiz için
çok sağol ablam, amin diyorum duana
sana da kolaylıklar diliyorum, gelenin gidenin eksik olmuyor sanırım. kabızlık olunca kilo zor gidiyor, belki de ondan az gitmiştir ama listede göreceksin artılardan kurtulmuşsun en azından
çok sağol Asuman ablam, amin inşallah
kilona da çok takılma, sen üstesinden gelirsin. çok zor bi sonbahar-kıştı senin için, eminim bi başlasan kısa sürede halledeceksin.
MEyracığım umutsuzluğa kapılma..Herşeyin zamanı var canım...
esselamün aleyküm
hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kızlar
dün günüm vardı iş güç gelemedim bugunde buyuk teyzem geldi ona hoşgeldine gidicem aslında hiç evden çıkasın yok ama yaşlı kadın bekliyor kırmakta istemiyorum neyse kilo bidirimi yapayım aslında eksideyim ama ben memnun olmadım hafta ortaasında daha azdım hiçte bozmadım hareketiide aksatmdım ama anlamadım wc pek çıkamıyorum ondanmı anlamadı:26:neyse haftaya innşallah
killom 137
spor 230 dk
ve aleykümselam
çok teşekkür ederim canım çok sağl
aramıza hoş geldin azmin daim olsun
bu ne şimdi esraa
sende gitmiyorsun değilmi. bu topikte kimi sevsem gidiyor. sevmesemmi artık ne
toksini çok sevdim gitti
cücüş gitti
cecoyu sevdim gitti
zehrayı sevdim gitti
umutu sevdim gitti
nursena uğramaz oldu
meryem uğramıyor
nevin uğramıyor
asu nadiren uğramaya başladı
yena ara sıra uğrar oldu
sende veda gibi yazmışsın
bendemi gitsem ne zaten yerimde sayıyorum. kimseye bir katkımda yok.bende bir düşüneyim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?