AYIN 1.si _________ - 5,4 kg. ________ Gökçe_İremim
AYIN 2.si _________ - 4,6 kg. _________ masalmelek:81::118:
AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. _________ OĞULCUKLARIM
küçük kızımın biyolojisi zayıf büyük kızım takdir almış canımHayırlı cumalar,
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah...
Benim kilom aynı...
asuuu karneler nasıl.? Gerçi karnemiz e-okul artık
bizim fizik zayıf..2.dönem destek almamız şart oldu...
esracım annenin daha iyi olmasına sevindim canımGünaydılar,
hayırlı cumalar, güzel bildirimler olsun hepinize. ben yine annemdeyim, pazar günü bitiyor verdiğimiz hava ve bronşit ilaçları. baya toparlandı şükür.
1,5 yıl kadar bu topikte çok güzel vakit geçirdim, çok güzel insanlar tanıdım. iyi ki yolum düşmüş buraya. eskisi kadar sık gelemesem de uğrayıp durumdan haberdar ederim inşallah sizi. Beyzuş ablam, Dafi ablam, Yasemin ablam, Asuman ablam, Yenam, Hayriye abla, Fatıma abla, Aynurum, Meryemim, Nevinim, Mehtabım, Nursenam, Gökçecim, Meyracım, Panelcim, Masalmelek... sizi çok seviyorum, ayrı ayrı hepiniz çok güzel insanlarsınız. eminim beraber çok güzel kilolar vereceksiniz. bana bu güne kadar verdiğiniz destek için çok sağolun. Görüşmek üzere
çok sağol tatlım. bu arada sınavlarda kolaylıklar diliyorum sana. yaparsın sen kesin
çok sağol canım, inşallah çok güzel olacak her şey hepimiz için
çok sağol ablam, amin diyorum duana
sana da kolaylıklar diliyorum, gelenin gidenin eksik olmuyor sanırım. kabızlık olunca kilo zor gidiyor, belki de ondan az gitmiştir ama listede göreceksin artılardan kurtulmuşsun en azından
çok sağol Asuman ablam, amin inşallah
kilona da çok takılma, sen üstesinden gelirsin. çok zor bi sonbahar-kıştı senin için, eminim bi başlasan kısa sürede halledeceksin.
haklısın yenam bunu hatırlamak çok iyi geldiBen senin 113 kiloluk halini bildiğim için utanç verici değil...Öyle düşünme..
HAFTANIN 1.si _________ - 2,2 kg. ________ panel & pentagram42
HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg. _________ OĞULCUKLARIM:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. _________ y.o.l.c.u.
ve aleykümselam
çok teşekkür ederim canım çok sağl
aramıza hoş geldin azmin daim olsun
bu ne şimdi esraa
sende gitmiyorsun değilmi. bu topikte kimi sevsem gidiyor. sevmesemmi artık ne
toksini çok sevdim gitti
cücüş gitti
cecoyu sevdim gitti
zehrayı sevdim gitti
umutu sevdim gitti
nursena uğramaz oldu
meryem uğramıyor
nevin uğramıyor
asu nadiren uğramaya başladı
yena ara sıra uğrar oldu
sende veda gibi yazmışsın
bendemi gitsem ne zaten yerimde sayıyorum. kimseye bir katkımda yok.bende bir düşüneyim bunu
asucum kızlarını tebrik ederim .büyük kızı dahada tebrik ederim. Rabbim zihin açıklığı versinde hep başarılı olsunlarküçük kızımın biyolojisi zayıf büyük kızım takdir almış canım
ikinci dönem çık daha başarılı olurlar tüm yavrular inşallah
esracım annenin daha iyi olmasına sevindim canım
veda etmediğini biliyorum fırsat buldukça uğrayacaksındır tabii ben de aylardır diyet için olmasa da çok destek gördüm herkesten
daficimmmm sen azcık sitem mi ettin ne aslında haklısın tabii ben kendi adıma daha aktif olmaya çalışırım inşallah ama hayat şartları sorunlar istemesek de burdan uzaklaştırıyor dönem dönem maalesef ama kopmak benim adıma mümkün değil
haklısın yenam bunu hatırlamak çok iyi geldi
üst sınırım 85 i aştığım için kendime kızdım sadece
eşim bikaç gündür çok güzel dikkat ediyor yediklerine bikaç kilo verdi bile bu da beni motive edecek inşallah
esracım liste için sağol canım
kilo veren azimli arkadaşlarımı kutlarım
ben birazdan kızlarla dolaşmaya çıkacağım muhtemelen bir de yemek yer döneriz
akşama burdayım inşallah
ilk listede kaçaklar vardı canım. zeynep kaçaklardan değil o hep buralardaZeynepp,p galiba dafi seni sevmiyo,senin adın yoktu listesinde..
reyting reyting..
bende defalarca denemeye niyetlendim bir türlü kısmet olmadı.Doktorlar da hastalarına bu formülü öneriyor
Özellikle Rus doktorların tavsiye ettiği kalp ve damar hastalıkları reçetesi mucizevi sonuçlar veriyor. Bitkilerle doğal tedavi yöntemine son derece önem veren Rus tıp dünyası, bu formülü yüzlerce yıldır kullanıyor ve son derece başarılı sonuçlar elde ediyor. Limon suyu ve sarımsakla yapılan karışım, damar sertlikleri, damar yağlanması, damar tıkanıklıkları ve tansiyon gibi sorunları kalıcı olarak ortadan kaldırıyor.
Türkiyedeki bazı doktorlar da hastalarına bu formülü öneriyor.
EVİNİZDE KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ!
- 2 Litre hiç su katılmamış sıkılmış saf limon suyu
- 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak (Mümkünse Anadoluda yetiştirilmiş ithal olmayan sarımsaklardan)
- Ağzı sıkı kapanan 2 litrelik kavanoz (2 litrelik pet şişeler de kullanılabilir)güneş ve gün ışığı görmemesi için dışına alüminyum folyo kapatın.
HAZIRLANIŞI
2 Litrelik kavanoz ya da pet şişeyi dolduracak kadar limon satın alın. Limonların suyunu iyice sıkıp şişeye doldurun. Soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp şişenin kapağını sıkıca kapatın. 25 gün boyunca normal ılık bir yerde tutun ve her gün birkaç kez çalkalayın. Yaklaşık 25 gün sonra sarımsakların limon suyunun içinde eridiğini göreceksiniz.
25 gün sonra hazır hale gelen karışımdan her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı için. Bunu hergün düzenli olarak ve mümkünse aynı saatte yapın. Bu karışımın içine asla başka bir madde (şeker, tuz, tatlandırıcı vs. katmayın)
YÜZDE 100 KANITLANMIŞ FAYDALARI
1- Tüm damar iltihaplarını (vasküler) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu
önlüyor.
2- Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor.), vücuttaki şeker oranını dengeliyor, pankreasin yenilemesini sağlıyor.
3- Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinliği yok ediyor ve dokularda ödem oluşmasını engelliyor.
4- Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini
yapıyor.
5- Tüm romatizmal iltihabi önleyor, her tür romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem yüzeylerinin
yenilenmesini sağlıyor ve her türlü ağrıyı kesiyor.
6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniliyor, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını artırıyor, felç ve inme riskini azaltıyor.
7- Vücudun bağışıklık sistemini son derece mükemmel hale getiriyor ve her türlü alerjiyi, özellikle de damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden engelliyor. Kanser oluşumlarına karşı tüm vücudu koruyor.
Dipnot: Kan inceltici kullananlar dr danışmadan denemesin,düşük tansiyon problemi olanlar çok dikkat etmeli
gerçekten işe yarıyomu yaaa çok merak ettim...kaç kilo limon giderki buna...denesemmi acabaa...:44:
asucum kızlarını tebrik ederim .büyük kızı dahada tebrik ederim. Rabbim zihin açıklığı versinde hep başarılı olsunlar
ilk listede kaçaklar vardı canım. zeynep kaçaklardan değil o hep buralarda
vidyo içinde teşekkürler. ne dediğini fazla anlamasamda baya hareketli
bazı parçalarada gülesim geliyor . insan sevdiğu yare boyle edermu diyor ötekilerde oynuyor
anladım canımZeynebin hep burda olduğunu biliyorum şaka yaptım ben de zaten...Kullandığım ifadelerden belli değilmi canım..
Sen mesajın da ben de gideyim gelmiyeyim yazınca...Ben de hayde gidelum diye hareketli bir parçayla seni neşelendirmek azıcık gülümsetmek istedim ama sanırım pek işe yaramamış anlamamışsın sözlerini..
Zeynepp,p galiba dafi seni sevmiyo,senin adın yoktu listesinde..
reyting reyting..
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı
[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta
[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)
[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta
[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)
[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta
[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)
[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta
[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)
[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]asumanzeynep
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]Aynı
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]Aynı
[/TD]
[TD]85,7[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]Mehtabbb
[/TD]
[TD]93,5
[/TD]
[TD]-0,7
[/TD]
[TD]93,4
[/TD]
[TD]-0,1
[/TD]
[TD]İzinli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]nevzamansız
[/TD]
[TD]96
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]YENA
[/TD]
[TD]İzinli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]105,6
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]105,6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]fazey40
[/TD]
[TD]81,3
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]81
[/TD]
[TD]-0,3
[/TD]
[TD]81
[/TD]
[TD]Aynı
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]nothingg
[/TD]
[TD]97
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]95,3
[/TD]
[TD]-1,7
[/TD]
[TD]95,1
[/TD]
[TD]-0,2
[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.
[/TD]
[TD]85,7
[/TD]
[TD]-0,6
[/TD]
[TD]84,9
[/TD]
[TD]-0,8
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]+0,1
[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]-2,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]dafi
[/TD]
[TD]87,9
[/TD]
[TD]-0,2
[/TD]
[TD]88,4
[/TD]
[TD]+0,5
[/TD]
[TD]88,6
[/TD]
[TD]+0,2
[/TD]
[TD]88,3[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]masalmelek
[/TD]
[TD]82,4
[/TD]
[TD]-1,1
[/TD]
[TD]80,5
[/TD]
[TD]-1,9
[/TD]
[TD]79,5
[/TD]
[TD]-1
[/TD]
[TD]78,9[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]-4,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]OĞULCUKLARIM
[/TD]
[TD]137,9
[/TD]
[TD]-2,3
[/TD]
[TD]İzinli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]138,3
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]137[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]-3,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]Nursena
[/TD]
[TD]İzinli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]Uskuplu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,3
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]98,7
[/TD]
[TD]-0,6
[/TD]
[TD]98,2[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD]Gökçe_İremim
[/TD]
[TD]98,1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]95
[/TD]
[TD]-3,1
[/TD]
[TD]93,3
[/TD]
[TD]-1,7
[/TD]
[TD]92,7[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]-5,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD]pentagram42
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]91
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]88,8
[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15
[/TD]
[TD]BEYZUS
[/TD]
[TD]97,4
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97,4
[/TD]
[TD]Aynı
[/TD]
[TD]97,8
[/TD]
[TD]+0,4
[/TD]
[TD]97,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16
[/TD]
[TD]meyra__
[/TD]
[TD]99,8
[/TD]
[TD]Aynı
[/TD]
[TD]99,8
[/TD]
[TD]Aynı
[/TD]
[TD]98,5
[/TD]
[TD]-1,3
[/TD]
[TD]99,8[/TD]
[TD]+1,3[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17
[/TD]
[TD]panel
[/TD]
[TD]89,1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]87,2
[/TD]
[TD]-1,9
[/TD]
[TD]89
[/TD]
[TD]+1,8
[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[TD]-2,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]106,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
akşama burdayım inşallah
Doktorlar da hastalarına bu formülü öneriyor
Özellikle Rus doktorların tavsiye ettiği kalp ve damar hastalıkları reçetesi mucizevi sonuçlar veriyor. Bitkilerle doğal tedavi yöntemine son derece önem veren Rus tıp dünyası, bu formülü yüzlerce yıldır kullanıyor ve son derece başarılı sonuçlar elde ediyor. Limon suyu ve sarımsakla yapılan karışım, damar sertlikleri, damar yağlanması, damar tıkanıklıkları ve tansiyon gibi sorunları kalıcı olarak ortadan kaldırıyor.
Türkiyedeki bazı doktorlar da hastalarına bu formülü öneriyor.
EVİNİZDE KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ!
- 2 Litre hiç su katılmamış sıkılmış saf limon suyu
- 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak (Mümkünse Anadoluda yetiştirilmiş ithal olmayan sarımsaklardan)
- Ağzı sıkı kapanan 2 litrelik kavanoz (2 litrelik pet şişeler de kullanılabilir)güneş ve gün ışığı görmemesi için dışına alüminyum folyo kapatın.
HAZIRLANIŞI
2 Litrelik kavanoz ya da pet şişeyi dolduracak kadar limon satın alın. Limonların suyunu iyice sıkıp şişeye doldurun. Soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp şişenin kapağını sıkıca kapatın. 25 gün boyunca normal ılık bir yerde tutun ve her gün birkaç kez çalkalayın. Yaklaşık 25 gün sonra sarımsakların limon suyunun içinde eridiğini göreceksiniz.
25 gün sonra hazır hale gelen karışımdan her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı için. Bunu hergün düzenli olarak ve mümkünse aynı saatte yapın. Bu karışımın içine asla başka bir madde (şeker, tuz, tatlandırıcı vs. katmayın)
YÜZDE 100 KANITLANMIŞ FAYDALARI
1- Tüm damar iltihaplarını (vasküler) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu
önlüyor.
2- Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor.), vücuttaki şeker oranını dengeliyor, pankreasin yenilemesini sağlıyor.
3- Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinliği yok ediyor ve dokularda ödem oluşmasını engelliyor.
4- Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini
yapıyor.
5- Tüm romatizmal iltihabi önleyor, her tür romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem yüzeylerinin
yenilenmesini sağlıyor ve her türlü ağrıyı kesiyor.
6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniliyor, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını artırıyor, felç ve inme riskini azaltıyor.
7- Vücudun bağışıklık sistemini son derece mükemmel hale getiriyor ve her türlü alerjiyi, özellikle de damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden engelliyor. Kanser oluşumlarına karşı tüm vücudu koruyor.
Dipnot: Kan inceltici kullananlar dr danışmadan denemesin,düşük tansiyon problemi olanlar çok dikkat etmeli
gerçekten işe yarıyomu yaaa çok merak ettim...kaç kilo limon giderki buna...denesemmi acabaa...:44:
aynen kilo yenacım dr banada kilo vereceksin spor yapacaksın dedi...Beyzuşum topuk dikenin üstün de fazla durmadı doktor birşey de önermedi onunla ilgili...
Öncelik ayak bileğimin iyileşmesi şişliğin inmesi ama bir türlü inmiyor ;(
Senin neden modun düştü çok iyi gidiyordun..Umarım kilo almadan toparlarsın hemen...Güveniyorum ben sana...
Toparlarsın asucum...
Çok saol daficiğim....Sen de bayağı hareketli bir gün geçrimişsin...
cimcimenin yeni yaşı hayırlı olsun....
evet derinciğim çok zor.. zaten oluş sebebi uzun saatler ayakta kalmak ve maalesef kilolu olmak...
Esracığım tekrar çok geçmiş olsun canım...Allah yardımcınız olsun..Herşey inşallah yoluna girer...
MEyracığım umutsuzluğa kapılma..Herşeyin zamanı var canım...
ablam veda değil, ne olacağını bilemeyince yazayım dedim. ben gelirim yine sık sık inşallah. hayat maalesef savuruyor hepimizi bir yana. ama elden geldiğince uğrayacaktır kızlar.
ben de seni çok sevdim ablacım, eminim diğer kızlar da öyle. sen gitme bi yere, gidersen topiği kapamalı anahtarı vermeli artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?