Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

AYIN 1.si _________ - 5,4 kg. ________ Gökçe_İremim

AYIN 2.si _________ - 4,6 kg. _________ masalmelek
:81::118:

AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. _________ OĞULCUKLARIM

Hayırlı cumalar,

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah...
Benim kilom aynı...

asuuu karneler nasıl.? Gerçi karnemiz e-okul artık
bizim fizik zayıf..2.dönem destek almamız şart oldu...
küçük kızımın biyolojisi zayıf büyük kızım takdir almış canım
ikinci dönem çık daha başarılı olurlar tüm yavrular inşallah
esracım annenin daha iyi olmasına sevindim canım
veda etmediğini biliyorum fırsat buldukça uğrayacaksındır tabii ben de aylardır diyet için olmasa da çok destek gördüm herkesten
daficimmmm sen azcık sitem mi ettin ne aslında haklısın tabii ben kendi adıma daha aktif olmaya çalışırım inşallah ama hayat şartları sorunlar istemesek de burdan uzaklaştırıyor dönem dönem maalesef ama kopmak benim adıma mümkün değil
Ben senin 113 kiloluk halini bildiğim için utanç verici değil...Öyle düşünme..
haklısın yenam bunu hatırlamak çok iyi geldi
üst sınırım 85 i aştığım için kendime kızdım sadece
eşim bikaç gündür çok güzel dikkat ediyor yediklerine bikaç kilo verdi bile bu da beni motive edecek inşallah

esracım liste için sağol canım
kilo veren azimli arkadaşlarımı kutlarım
ben birazdan kızlarla dolaşmaya çıkacağım muhtemelen bir de yemek yer döneriz
akşama burdayım inşallah

HAFTANIN 1.si _________ - 2,2 kg. ________ panel & pentagram42

HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg. _________ OĞULCUKLARIM

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. _________ y.o.l.c.u.

vayy üçüncüde olsa listeye girmişim uzun bir aradan sonra...

kızlarr hepimi tebrik ediyorumm...

gökçeiremm naptın sen yaaa maşallhh..ben en son eşim beni istediğinde sıkıntıdan bir haftada 7 kilo vermiştim..bide hafızlık sınavına gireceğim zaman bir haftada 7 kilo vermiştim..onların haricin ayda 2,5 kiloyu geçemedim hiçç...

hanımlar hepinize afferimmm....darısı başımızaa....

sen beni sevmedinmi ablam ben burdayım idare ediver gari...hepisi geri döner inşallah....sende sakın gitme bir yeree...küserim bakkk...

canlarım herkes uzaklaşmaya başlayınca üzüldüm. kendimide gereksiz görmeye başladım.veremediğim kilolardan çok buranın boşalması yıldırmaya başladı beni.
ben hepinizi çok seviyorum. insan sevdiklerini hep görmek istiyor.
neyseki zeyneple meyra moral oluyor biraz.birde nihalle hayriye uğruyor o kadar
ben hepinizi çok seviyorum

esracım liste için teşekürler ellerin dert görmesin canım.
listeye giren güzelleride tebrik ederim.

Doktorlar da hastalarına bu formülü öneriyor…

Özellikle Rus doktorların tavsiye ettiği kalp ve damar hastalıkları reçetesi mucizevi sonuçlar veriyor. Bitkilerle doğal tedavi yöntemine son derece önem veren Rus tıp dünyası, bu formülü yüzlerce yıldır kullanıyor ve son derece başarılı sonuçlar elde ediyor. Limon suyu ve sarımsakla yapılan karışım, damar sertlikleri, damar yağlanması, damar tıkanıklıkları ve tansiyon gibi sorunları kalıcı olarak ortadan kaldırıyor.

Türkiye’deki bazı doktorlar da hastalarına bu formülü öneriyor.

EVİNİZDE KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ!

- 2 Litre hiç su katılmamış sıkılmış saf limon suyu

- 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak (Mümkünse Anadolu’da yetiştirilmiş ithal olmayan sarımsaklardan)

- Ağzı sıkı kapanan 2 litrelik kavanoz (2 litrelik pet şişeler de kullanılabilir)güneş ve gün ışığı görmemesi için dışına alüminyum folyo kapatın.

HAZIRLANIŞI

2 Litrelik kavanoz ya da pet şişeyi dolduracak kadar limon satın alın. Limonların suyunu iyice sıkıp şişeye doldurun. Soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp şişenin kapağını sıkıca kapatın. 25 gün boyunca normal ılık bir yerde tutun ve her gün birkaç kez çalkalayın. Yaklaşık 25 gün sonra sarımsakların limon suyunun içinde eridiğini göreceksiniz.

25 gün sonra hazır hale gelen karışımdan her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı için. Bunu hergün düzenli olarak ve mümkünse aynı saatte yapın. Bu karışımın içine asla başka bir madde (şeker, tuz, tatlandırıcı vs. katmayın)

YÜZDE 100 KANITLANMIŞ FAYDALARI

1- Tüm damar iltihaplarını (vasküler) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu
önlüyor.

2- Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor.), vücuttaki şeker oranını dengeliyor, pankreasin yenilemesini sağlıyor.

3- Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinliği yok ediyor ve dokularda ödem oluşmasını engelliyor.

4- Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini
yapıyor.

5- Tüm romatizmal iltihabi önleyor, her tür romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem yüzeylerinin
yenilenmesini sağlıyor ve her türlü ağrıyı kesiyor.

6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniliyor, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını artırıyor, felç ve inme riskini azaltıyor.

7- Vücudun bağışıklık sistemini son derece mükemmel hale getiriyor ve her türlü alerjiyi, özellikle de damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden engelliyor. Kanser oluşumlarına karşı tüm vücudu koruyor.

Dipnot: Kan inceltici kullananlar “dr danışmadan” denemesin,düşük tansiyon problemi olanlar çok dikkat etmeli…

gerçekten işe yarıyomu yaaa çok merak ettim...kaç kilo limon giderki buna...denesemmi acabaa...:44:

Esracığım emeğine sağlık...

Kİlo veren, kilosunu koruyanlar ''biri ben oluyorum.'' tebrik ediyor şlap diye öpüyorum

Gökçeciğim nooldu sana kuzum. gözünü zayıflamamı bürüdü.)

Dafiiiii naaapan.? Sana gelsin http://www.youtube.com/watch?v=5zu9Vbg2Rr8

Son düzenleme:
Zeynepp,p galiba dafi seni sevmiyo,senin adın yoktu listesinde..

reyting reyting..

asucum kızlarını tebrik ederim .büyük kızı dahada tebrik ederim. Rabbim zihin açıklığı versinde hep başarılı olsunlar

Zeynepp,p galiba dafi seni sevmiyo,senin adın yoktu listesinde..

reyting reyting..
ilk listede kaçaklar vardı canım. zeynep kaçaklardan değil o hep buralarda

vidyo içinde teşekkürler. ne dediğini fazla anlamasamda baya hareketli
bazı parçalarada gülesim geliyor . insan sevdiğu yare boyle edermu diyor ötekilerde oynuyor

bende defalarca denemeye niyetlendim bir türlü kısmet olmadı.
ama sarımsak turşusu çayını yaptım hergün tüketiyorum. evet içtiğimde iştahımı kesiyor ama zayıflama konusunda pek bir etkisi olmadı hep yerimde sayıyorum
bu hafta ısırgan kürünüde yaptım kollarımda kaşınma, heryerimde sivilce oldu birşeye faydası oldumu bilmiyorum ama başladım artık ayın 30 una kadar devam edicem

Zeynebin hep burda olduğunu biliyorum şaka yaptım ben de zaten...Kullandığım ifadelerden belli değilmi canım..

Sen mesajın da ben de gideyim gelmiyeyim yazınca...Ben de hayde gidelum diye hareketli bir parçayla seni neşelendirmek azıcık gülümsetmek istedim ama sanırım pek işe yaramamış anlamamışsın sözlerini..

Son düzenleme:
anladım canım
ne demek istediğini anladımda türk insanı olarak neler yapabildiğimizede dikkat çekmek istedim.
aslında mesajı gönderdikten sonra anlamadığımı düşüneceğin aklıma geldi ama telefonum çalınca düzeltme yapamadan çıktım
yine çıkmam gerekiyor misafirim geliyor. yemeği ocağa koydum arada kaçamak yaptım

esram ellerine salık canım ve sakın bizi bırakma herşey yoluna girercek inşallah moralini yuksek tutmaya çalış canım

buarada kilo veeren hatunlar kutlarım veremeyenleridde canı saolsun haftaya olur öpüyorum hepiciğinizi:89:

toptan tebrikler canlar:))))

esracım eline sağlık.....

akşama burdayım inşallah

ablacım özelden attığım mesajımı görmedin galiba:26:

canım bu paylaşım için çok teşekkürler, hemen kaydettim bi yere bunu.
bencede şahane bişeye benziyo....

öfff başım ağrıyo koşturmadan, daha da devam.....
motor taktım:)

bu arada bugün öğrenciler için tatil günü, karne günü.
tüm öğrencilerimizin önce gözlerinden öperim, sonrada hepsini tebrik ederim.
iyi dereceler yapanları 2.kez canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim,
ufak tefek takıntıları olanlarda diğer dönem çok çok daha iyi olurlar inşaallah..... onlarada başarılar dilerim.
hepsine iyi tatiller:)

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD] 70 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pentagram42[/TD]
[TD] 140 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD] 230 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD] 300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD] 80 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ burcu8181
Haftanın spor ikincisi ......... nothinggg
Haftanın spor üçüncüsü...... OGULCUKLARIM :124::124:

aynen kilo yenacım dr banada kilo vereceksin spor yapacaksın dedi...

canım geçmiş olsun annene...ben bir haftadır buradayım ara sıra bebiş izin verdiği sürece girmeye çalışıyorum ne zaman listeye girebilirim....

bugünde 14.günümde 2 mille lslie bitti..gerçi iki gündür kaçamaklarım oluyor ama akşamları az yiyerek dengeliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…