Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:) tamam bir sorum olursa sorarim sana canim
büyük bir zevkle yaparim listeyi

Merhaba kızlar bende size katılabilir miyim? Kilom 104,7 ve ben 20 ayda 74 kilodan bu kiloya geldim. Psikolojim çok bozukkk

Hosgeldin canim!!! daha taze oldugu icin kilolarin cabuk gider!

Kizzzz veda konusmasi gibi olmus! Her gün ugrayamasanda en azindan hafta bir ugramaya calis canim! Bende seviyorum seni :) iyiki tanimisim hepinizi!!!

Sinavlar icinde coook sagol! yeni sömester icin o sinav :)
bende bugun aldim karnemi! 6 uzerinden genel ortalamam 5,3

Menulerin diyetisyen tarafindan hazirlanmis gibide o yuzden sordum sen bu isi cozmussun demekki👌😉

Sagol canim :) nasil yapilmasi gerektigini biliyorum ama her zaman uymak zor oluyor malesef...

Gökçecim sanada ayrıca teşekkür ederim .gönüllü olup listeyi hazırlamak istedin.bu gönül işi yapmak yada yapmamak Allah gönlüne göre versin herşeyi

Birsey degil canim! aminnnn

Hayir gidemezssin bir yere!!! birakmiyoruz seniiiii

HAFTANIN 1.si _________ - 2,2 kg. ________ panel & pentagram42

HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg. _________ OĞULCUKLARIM
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. _________ y.o.l.c.u.

AYIN 1.si _________ - 5,4 kg. ________ Gökçe_İremim

AYIN 2.si _________ - 4,6 kg. _________ masalmelek
:81::118:

AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. _________ OĞULCUKLARIM

Ellerine saglik listeler icin!!! :) Bende ayin birincisi olmusum coook mutlu oldum :)

aman nazar degmesin canim :) keske her ay o kadar verebilsem :)

Zeynepp,p galiba dafi seni sevmiyo,senin adın yoktu listesinde..

reyting reyting..

benide sevmiyor kizzzzz benimde ismim yok listede

ellerine saglik canim!!!

kilo veren veremeyen spor yapan yapamayan herkese tebriklerrrrr!!!

kilo veremeyenler haftaya vermis olun hemiiii :) ilk kez listeyi ben yapicam haftaya! hepinizi eksilerde görmek istiyorum

birazdan amcamlara gidicem... kesin bir suru cissss vardir... insallah yemem hic birinden... cunku ben yemek yedim bile :)

Aaaa listeye girmişim 1. De olmuşum çok mutlu oldum inşallah devamını getiririm:) alıntı yapamıyorum bi türlü ama kilo veren spor yapan herkesi tebrik ederim. Kilo verememen arkadaşlar inşallah bu hafta atak yapar istediğiniz şekilde kilo verirsiniz. Listeler için de emeği geçenlerin ellerine sağlık çok motive oluyor insanBugünkü menümü paylaşıp kaçıcam Kur'an öğreniyorum da inşallah derse gidicem.
Bugünkü menüm. Sabah:2 dilim kepekli ekmekle 1 kk Ligth peynir, 3 zeytin, ara: 8 tuzsuz badem Yeşilçay, 1 Türk kahvesi öğle arkadaşlarla yemeğe gittik onlar götürdü mamaları ben mevsim salata yedim sadece. Ara: çeyrek et dürüm, akşam eşimle dışatsaydık kocaman bi hamburgwr menü yedi ama ben oyuna gelmedim orda da tavuklu salata yedim, soslu olmasa daha iyi olurdu ama:) yatmadan da 1 portakal yer günü bitiririm :) yarın evde büyük temizlik var çok yorulucam dinlenmem lazım herkese hayırlı akşamlar kalorisiz günler

Son düzenleme:
menüm...

kahvaltı: 2 yumurtalı melemen(kızlarla beraber yedik),1 dilim t.b. ekmek,1kupa yeşilçay....

öğle:1 kase çorba,1 kupa yeşilçay....

akşam:1 hamburger(kendim yaptım),15 tane kadar pattis kızartma,1 kupa yeşilçay....

suyun 2 litreyi geçti....çokmu kötü yaa...özlemişim yedim pişmanda değilim ama yarın artı görürüm diye korkuyorumm...yaklaşık 1,5 senedir kızartma yapmadım yemedim...hamburgeride kızım istedi yaptım güzelde oldu...çocuklarda sıkıldı dönüp dolaşıp aynı şeyleri yemekten değişik bişey gördükçe istiyo artık büyük kızım...

yarın mısafırım gelcek sabahdan berı yemek ev ısı bugun sacma sapan bır yeme duzenı oldugu ıcın menuyu paylasmıyacagımı belırtıp kalan ufak tefek ıslerımıde tamamlamak ıcın gecmısı okumadan ıyı geceler dılıorum sıze fırsat bulursam gelırım sımdıden belım kopuo(
kılo veren veremeyen spor yapan yapamayan herkesı tebrık edıorum

İyi akşamlar
Meyracım ellerine sağlık canımsporcuları da tebrik ederim
Bugün kızlarla önce bir avm ye ardından da sosyete pazarına gittik bir de eve dönerken 1 saate yakın yürüdük o kadar çok yorulduk ki eve gelince kendimden geçtim resmen :) daha yeni kendime geldim bir de ilginçtir tansiyonum düşmüş nedense ben yükseldi sanmıştım :44:

esracım ellerine emeğine sağlık diyorum herşeye rağmen.

esracım sende çok güzel bir insan biliyorum.Tüm işlerine rağmen elinden geldiği kadar buradasın bizlerlesin.Haftada bir girsen bile varlığını görmek güzel.umarım herşey yolunda gidecek güzel günler göreceğiz.Şahsen sen hep aklımda olacaksın dualarımdasınız.Kendine şimdilikkk iyi bak görüşmek üzere.

genelde bu tarz yorum yapmak istemem ama yaşadığımızı paylaşmak istedim.Bunun limon değilde alkol versiyonunu geçen sene annem damar tıkanıklığı var anjiyo gerekli dediklerinde anjiyo olmamaktan kaçtığından yapmıştık.
geçtiğimiz aylarda annem 4 damar tıkanıklığı ve açık kalp ameliyatı oldu yani biz bir fayda görmedik.He biz bunu nereden duyduk.Bunu uygulayan birisi iyileşmiş doktoru bile şaşırmış.
Bu tarz şeyler bünyeden bünyeye,duruma göre değişebilir.Sadece çok zor günlerden geçtiğimiz için paylaşmak istedim.

Misafirliğe gidince çok zor oluyo küsüyorlar ucundan azıcık tadıyorum ben:) inşallah sen yemezsin:)

Yemedimm!!!!!

Kendimle gurur duyuyorum!!! sadece 10tane findik yedim!!! ara ögün olarak!!¨1de bir bardak siyah çay ictim!!!
pideler, borekler, mayonezli misir salatasi, bat havada ucusuyordu ama yemedimmmmm
Dedim yengecim ellerine saglik cok guzel gozukuyor! Yanliz ben yemiycem aksam yemegimi yedim bile. Bugun azicik yiyim dersem isin ucunu kaciririm... tekrar rejime basliyamam dedim... oda tamam teklif var israr yok dedi!!¨Coooook anlayislilar sagolsunlar :)

Menüm

Sabah: 2corba kasigi yulaf, sut, kiwi

ara: elma

ögle. mercimek yemegi 1bucuk kepce

ara: tuzlu kraker 1kücük avuc. (okulda aperitif vardi)

aksam: 2dilim tam bugday ekmek (avcumun ici kadar buyuk), kibrit kutusu peynir, incecik köfte, salata (ev yapimi az kalorili hamburger yaptim kendime) :)

ara: 10tane findik, 1bardak siyah cay

3litre su

Gökçe
Seni hem verdiğin kilolar hem de derslerindeki başarın için kutlarım maşallah sana hem evlilik hem öğrencilik bir de annelik hepsi de zor işler
Hayırlı geceler yarın daha hareketli olur inşallah topik
Dafi gerçekten gittin mi be yaw

Coook tesekkurler canim!!!!

sanada hayirli geceler!!!

Herkese hayirli geceler!!!

hayırlı geceler kızlaarr
misafirlerim geç gidince bu saate kadar giremedim.

meyracım ellerine sağlık canım
sporcu hatunlarıda tebrik ederim

esselamuun aleykum hayırlı sabahlar guzeller
olum karnesini aldı şükür hepsi peki butun ogrencilerimize iyi tatıller
buaradayeni arkadaşımız katılmış hemide adaşımmışhoşgelmiş sefalar getirmiş
MEYRAM ellerine salık lıste için başın agrıyormuş rabbim şifa versin sorunsuz ağırlarsın inşallah misafirlerini

tebrikler canım ee böyle olunuyor ayın birincisi

canım ben kilo vermedim aldım (

hepinize mutlu tatiller, güzel haftasonları

erkenciyim ben yine. akşama kayınvalidemler bize geliyor yine. yarın sabah da yolcular. bu arada bu kadar stresin içinde bi de onlarla bi sürü sorun yaşadık. başta iyiydi, bizde bikaç gün kalınca gidip torunlarının doğumgününü yapıp orada kalacaklardı güya. tabi anneme günde üç kez hava verilecek, benim onla ilgilenmem lazım ama bizdelerken pek bi şey yapamadım. gittikleri gün akşam orada yer yok diye geri döndüler. eşim de çok sinirlendi, kardeşine kızdı. anneni babanı bikaç gün yatıracak yerin yok mu, doğumunuzda hadi bizde kaldılar, madem yeriniz yok niye çağırdınız doğumgününe dedi. hastamız var, biz sizin yüzünüzden sıkıntı çekemeyiz dedi. baya bi fırçadan sonra, işin içine saçma sapan namahrem muhabbeti (bu arada eltim kapalı falan değil) falan girdikten sonra gittiler çarşamba günü. bugün dönüyorlar bakalım. çok üzülüyorum bu duruma. eşime üzülüyorum, onlara acıyorum. bikaç gün baya üzüldük ama bugün onların en azından kendi hatalarını anlamış olmalarını diliyorum. zaten diğer oğulları ve gelinleri için pek bi umut yok. birazdan evimi toparlayayım biraz. telefonda Yenama ve Aynura anlatamadım eşim evde diye, buradan yazayım dedim :) bizde fantastik durumlar böyle anlayacağınız.

canım geçmiş olsun annene...ben bir haftadır buradayım ara sıra bebiş izin verdiği sürece girmeye çalışıyorum ne zaman listeye girebilirim....

çok teşekkür ederim :)

ben malesef aranızdan ayrılıyorum bi süreliğine. artık listeyi Gökçe_İremim arkadaşımız yapacak. seni haftaya listeye alır sanırım, çünkü iki hafta oluyor. değil mi Gökçecim

:) sundan 3ay once olsa imkani yok tutamazdim kendimi yerdim :)
insallah hep böyle devam ederim!

Ayyyy ne anlayissiz insanlar öyle ya... allah sabir versin sana canim!

Tabikide haftaya Derini alirim listeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…