canım ben kilo vermedim aldım(
esracım yeni gördum canım kusura bakma diger msj daki aranızdan ayrılıyorum sözunu hiiiç sevmedim sana izinname çıkmadı anneciğinle meşkul olucan tabi ama bizde bırakma hergun olmasada arada yokla vesen hep aramıdasınGünaydın Hayriye abla, aşağıda seni görüyorum
ben kaçayım şimdilik, tekrardan iyi tatiller herkese.
Selamün aleykümm....
dün akşam biraz mutfağa giriştim..malum kızartma yapınca mutfak girilmez hale gelmiş gibi geliyo bana...anam iki saat uğraştım yarısını bile bitiremedim..kalana bugün devam edicem...bide inşaattan dolayı tozlu heryer....mutfağın camı biraz sıkıntılı tam kapanmıyo çünkü....bugun çok işim var üstüne kuzularıda yıkıyacağım..yarın erkenden k.validemler ve eltimler gelicek önce hep beraber eşimin halasına gidicez ordan dönüştede bikaç gün kalıcakmarmış bizde...zamanlama çok kötü oldu..dolap tamtakır...maaşa 10 gün var...borç alıcak eşim mecburen....misafiri çok severim ama ay sonunda gelmeleri rahatsız ediyo....öyle işte...
yanlış okumuşum demekki...ama vericeksin inşallah...üzülmeyi bırakıp diyetine sıkıca sarılmayı dene olurmu...
gökçeeeeaffeerin sanaaa...bakalım ben yarını nasıl atlatıcamm....hala kızlarıda bi güzel yemek ve hamur işi yaparlarki sorma yanii....muhtemelen önce yemek sonra çayın yanında bişeyler olucak yandık yanii...
Selamün aleykümm....
dün akşam biraz mutfağa giriştim..malum kızartma yapınca mutfak girilmez hale gelmiş gibi geliyo bana...anam iki saat uğraştım yarısını bile bitiremedim..kalana bugün devam edicem...bide inşaattan dolayı tozlu heryer....mutfağın camı biraz sıkıntılı tam kapanmıyo çünkü....bugun çok işim var üstüne kuzularıda yıkıyacağım..yarın erkenden k.validemler ve eltimler gelicek önce hep beraber eşimin halasına gidicez ordan dönüştede bikaç gün kalıcakmarmış bizde...zamanlama çok kötü oldu..dolap tamtakır...maaşa 10 gün var...borç alıcak eşim mecburen....misafiri çok severim ama ay sonunda gelmeleri rahatsız ediyo....öyle işte...
gökçeeeeaffeerin sanaaa...bakalım ben yarını nasıl atlatıcamm....hala kızlarıda bi güzel yemek ve hamur işi yaparlarki sorma yanii....muhtemelen önce yemek sonra çayın yanında bişeyler olucak yandık yanii...
97 kiloyla hamile kaldım doğuma 96 kiloyla girdim ve doğum sonrası 92 kiloya düştüm. emzirme döneminde tekrar 97 kiloya çıktım
kızım şimdi 5 aylık ve neler yapmama rağmen sütüm kesildi. son bir haftadır sadece ekmeği azaltarak 95.6 kiloya düştüm. bende zayıflamak ve kızımın yanında sağlıklı bir anne olmak istiyorum. artık OBEZlikten kurtulmak istiyorum. hatta şimdi bilgisayarı kapatıp koşu bandıma gidip spor yapmaya gidiyorumhepimize kolay gelsin
kolay gelsin canim sana! anliyorum seni... ay sonunda misafiri bende sevmiyorum... kendimize zor yetiyor... bizimki insallah en gec sali gunu yaticak...
insallah sende guzel bir sekilde atlatirsin yarini
Hosgeldin canim!!! Masallah azimli görünüyorsun böyle devam edersen verirsin kilolari canim
yasin kac? kendini biraz tanitirmisin?
Ben 25yasindayim 4yasinda kizim var 7bucuk yildir evliyim. Ve suanda ögrenciyim :) Isviçre'de oturuyorum
sporumu yaptım geldimbende 25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 5 aylık kızım var sakaryada oturuyorum. hemşireyim. kendimi bildim bileli obezim :) yetti artık normal bir insan olmak istiyorum. alışverişte üzerime olanı değil beğendiğimi almak istiyorum. kızım büyüdüğünde arkadaşları annen şişko diye onunla dalga geçmesinler istiyorum. kızımın doğum gününe 27 ağustos fit olarak girmek istiyorum. istiyorum da istiyorum işte :) ne doluymuşum ben yaa inşallah azmim hiç gitmez.
tanıştığımıza memnun oldum.siteye daha dün gece üye oldum alışmaya çalışıyorum yanlış birşeyler yaparsam kusura bakmayın :)
97 kiloyla hamile kaldım doğuma 96 kiloyla girdim ve doğum sonrası 92 kiloya düştüm. emzirme döneminde tekrar 97 kiloya çıktım
kızım şimdi 5 aylık ve neler yapmama rağmen sütüm kesildi. son bir haftadır sadece ekmeği azaltarak 95.6 kiloya düştüm. bende zayıflamak ve kızımın yanında sağlıklı bir anne olmak istiyorum. artık OBEZlikten kurtulmak istiyorum. hatta şimdi bilgisayarı kapatıp koşu bandıma gidip spor yapmaya gidiyorumhepimize kolay gelsin
sporumu yaptım geldimbende 25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 5 aylık kızım var sakaryada oturuyorum. hemşireyim. kendimi bildim bileli obezim :) yetti artık normal bir insan olmak istiyorum. alışverişte üzerime olanı değil beğendiğimi almak istiyorum. kızım büyüdüğünde arkadaşları annen şişko diye onunla dalga geçmesinler istiyorum. kızımın doğum gününe 27 ağustos fit olarak girmek istiyorum. istiyorum da istiyorum işte :) ne doluymuşum ben yaa inşallah azmim hiç gitmez.
tanıştığımıza memnun oldum.siteye daha dün gece üye oldum alışmaya çalışıyorum yanlış birşeyler yaparsam kusura bakmayın :)
Merhabaa, 21 yaşındayımm , 100 kiloyum ve gerçeken zayıflamak istiyorumm . Bende kendimi bildim bileli kiloluyum, zayıf olduğumu hiç hatırlamıyorum. Bu durum küçük yaşlardan beri özgüvenimi ciddi şekilde etkiliyorr. Mimarlık okuyorumm e haliyle mimar diyince akla zarif ve zayıf kadınlar gelir :) Burda başaran azimli insanlar gördükçe ben neden yapamayayım diyorum hep kendime :) sizlerle birlikte bende bu yola baş koydum bu gunden itibaren :) gerçekten motivasyona ihtiyacım var çünkü hiç hırslı biri değilimhepinizi şimdiden sevdim bende size destek olacagım :) hadi yapalım bu işi !!
Merhabaa, 21 yaşındayımm , 100 kiloyum ve gerçeken zayıflamak istiyorumm . Bende kendimi bildim bileli kiloluyum, zayıf olduğumu hiç hatırlamıyorum. Bu durum küçük yaşlardan beri özgüvenimi ciddi şekilde etkiliyorr. Mimarlık okuyorumm e haliyle mimar diyince akla zarif ve zayıf kadınlar gelir :) Burda başaran azimli insanlar gördükçe ben neden yapamayayım diyorum hep kendime :) sizlerle birlikte bende bu yola baş koydum bu gunden itibaren :) gerçekten motivasyona ihtiyacım var çünkü hiç hırslı biri değilimhepinizi şimdiden sevdim bende size destek olacagım :) hadi yapalım bu işi !!
Sana katiliyorum canim!!! :) insallah hepimizin azmi hic bir zaman gitmez!!!
27agustosa kadar verirsin bence!
Her cuma günü kilo bildirimi yapiyoruz. Ve bir liste düzenleniyor. Clutch yapiyordu listeyi ama malesef annesiyle ilgilenmesi gerekiyor. o yuzden o dönene kadar listeyi ben yapicam. Meyra da spor listesi yapiyor.
Her cuma hem kilonu bildiriyorsun birde haftalik kac dakika spor yaptin onu soyluyorsun.
Yeni gelenler listeye 3ncu hafta girebiliyorlar. yani 2cuma bildirim yapman lazim ve 3ncu cumaki bildiriminde listeye girmis oluyorsun.
Bu bekleme süresi kalici olucagini görmemiz acisindan. yani bir hafta bildiri yapip diger hafta yapmamazlik olmasin diye...
Birbirimize destek oluyoruz, hatta arkadaslik bile oluyor :)
Tekrar hosgeldin!!
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD] 70 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pentagram42[/TD]
[TD] 140 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD] 230 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD] 300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD] 80 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ burcu8181
Haftanın spor ikincisi ......... nothinggg
Haftanın spor üçüncüsü...... OGULCUKLARIM:124::124:
hosgeldin yasin genc ve bilinclisin senin gibi kardeslerimi gorunce mutlu oluorum cunku ben cok bilincsizdim ne zaman evlendim bebek gundeme geldi iste o zaman aklim basima geldi simdiki aklim olsa o zamanlar kilo verirdim hem daha hizli ve kolay veriodum hemde zarif bir gelin olmak isterdim senin adina cok sevindim
Hosgeldin senin gibi ewde spor yapabilenlere cok ozeniorum cunku ewde cok tembelim tek avuntum canim sikildikca tatli cektikce cikip sokaklarda sahilde yuruyorum
97 kiloydun ve hamilemi kaldin bende hep kiloluydum yasimda gecio bebek doguranilmek icin 75e dusmeyi planliorum 60 olsam ii olur ama 75 e dusdugum gun doktorla konusacagim demek 97 ilede hamilelik olabilio bir sakincasi varmi bebek iccin olumsuzluk yaratiomu kilo ve hamilelikle ilgili bana biraz deneyimlerini anlatirmisin
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD] 70 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pentagram42[/TD]
[TD] 140 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD] 230 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD] 300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD] 80 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ burcu8181
Haftanın spor ikincisi ......... nothinggg
Haftanın spor üçüncüsü...... OGULCUKLARIM:124::124:
hepinize mutlu tatiller, güzel haftasonları
erkenciyim ben yine. akşama kayınvalidemler bize geliyor yine. yarın sabah da yolcular. bu arada bu kadar stresin içinde bi de onlarla bi sürü sorun yaşadık. başta iyiydi, bizde bikaç gün kalınca gidip torunlarının doğumgününü yapıp orada kalacaklardı güya. tabi anneme günde üç kez hava verilecek, benim onla ilgilenmem lazım ama bizdelerken pek bi şey yapamadım. gittikleri gün akşam orada yer yok diye geri döndüler. eşim de çok sinirlendi, kardeşine kızdı. anneni babanı bikaç gün yatıracak yerin yok mu, doğumunuzda hadi bizde kaldılar, madem yeriniz yok niye çağırdınız doğumgününe dedi. hastamız var, biz sizin yüzünüzden sıkıntı çekemeyiz dedi. baya bi fırçadan sonra, işin içine saçma sapan namahrem muhabbeti (bu arada eltim kapalı falan değil) falan girdikten sonra gittiler çarşamba günü. bugün dönüyorlar bakalım. çok üzülüyorum bu duruma. eşime üzülüyorum, onlara acıyorum. bikaç gün baya üzüldük ama bugün onların en azından kendi hatalarını anlamış olmalarını diliyorum. zaten diğer oğulları ve gelinleri için pek bi umut yok. birazdan evimi toparlayayım biraz. telefonda Yenama ve Aynura anlatamadım eşim evde diye, buradan yazayım dedim :) bizde fantastik durumlar böyle anlayacağınız.
Yenacım iyi akşamlar canım
Ayağın nasıl oldu daha iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?