- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Maşallah canım nice yıllara sağlıklı ve mutlu olarak inşallahBugün evlilik yıldönümümüz...tam 19.yılımız..
Eşim şehir dışında olduğundan kaynanam ve görümcemle kutladık)
bol bol yemek yedik
tüm gün hizmet,yemek vb. işleri yordu beni ,bir de çok üşüyorum umarım hastalanmam...
İYi akşamlar asucum..
Ayağım da hiç düzelme yok canım.;(
Sabah kalktığımda şişliği yok gibi gün sonu yine yumurta büyüklüğün de şişlik oluşuyor ve gerçekten çok ağrıyor...
Maşallah canım nice yıllara sağlıklı ve mutlu olarak inşallah
Hemen önlemini al canım vitamin vs takviye et
Evlilik yıldönümünde sana hizmet etselermiş keşke
Dinlenmek şart herhalde ama ne mümkün değil mi canım
merhaba fıstıklar geçmişi bayağı biriktirmişimgiremedim 3 gündür. sanırım regl olacağım erkenden sinyal vermeye başladı . 3gündür nasıl ağrıyor anlatamam . eskiden böyle olmazdı bu doğumdan sonra oldu nedense ilk geçen ay olmuştum o zamanda çok ağrımıştı kızımda sanırım diş çıkarıyor o da 2-3 günnür mızmız. önce grip dedim 2 gün burnu aktı ama sonra geçti anlamadım. hiç vaktim yok ne olur bana kızmayın. sizinle paylaşımlar yapmayı özledim ama inanın hiç vaktim olmuyor bu ara.
nice 19 yıllara ama eşinle kutlaman dileğiyle tabi :)Bugün evlilik yıldönümümüz...tam 19.yılımız..
bol bol yemek yedik
tüm gün hizmet,yemek vb. işleri yordu beni ,bir de çok üşüyorum umarım hastalanmam...
sende kovasın yani :) benimde 12 şubat malum :)Akşamları dinleniyorum az da olsa..Yere oturup uzatıyorum ayaklarımı...
hizmetmi etselermiş..Hahaha..
Ama kayınvaldem çok güzel hediyeler almış bana sağolsun çok mutlu oldum...
Tupperware'nin istediğim 3 ürününü almış.. yanın da bahsetmiştim bir ara unutmamış almış..
Verirken diyor ki biri doğum günün için..Doğum günüm 4 şubat bu arada...her yıl hatırlatıyorum ama unutmuş olabilirsiniz )
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD] 70 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pentagram42[/TD]
[TD] 140 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD] 230 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD] 300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD] 80 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ burcu8181
Haftanın spor ikincisi ......... nothinggg
Haftanın spor üçüncüsü...... OGULCUKLARIM:124::124:
HAFTANIN 1.si _________ - 2,2 kg. ________ panel & pentagram42
HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg. _________ OĞULCUKLARIM:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. _________ y.o.l.c.u.
AYIN 1.si _________ - 5,4 kg. ________ Gökçe_İremim
AYIN 2.si _________ - 4,6 kg. _________ masalmelek:81::118:
AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. _________ OĞULCUKLARIM
her cuma buradaki 'konuya yanıt ver' yerinden mi kilo ve sporumuzu bildiriyoruz.bu hafta geçti artık herhalde ama başlangıç olarak alabilirseniz yinede kilom:95.6 :)
Bugün evlilik yıldönümümüz...tam 19.yılımız..
bol bol yemek yedik
İYi akşamlar asucum..
Ayağım da hiç düzelme yok canım.;(
Sabah kalktığımda şişliği yok gibi gün sonu yine yumurta büyüklüğün de şişlik oluşuyor ve gerçekten çok ağrıyor...
merhaba fıstıklar geçmişi bayağı biriktirmişimgiremedim 3 gündür. sanırım regl olacağım erkenden sinyal vermeye başladı . 3gündür nasıl ağrıyor anlatamam . eskiden böyle olmazdı bu doğumdan sonra oldu nedense ilk geçen ay olmuştum o zamanda çok ağrımıştı kızımda sanırım diş çıkarıyor o da 2-3 günnür mızmız. önce grip dedim 2 gün burnu aktı ama sonra geçti anlamadım. hiç vaktim yok ne olur bana kızmayın. sizinle paylaşımlar yapmayı özledim ama inanın hiç vaktim olmuyor bu ara.
bol bol yemek yedik
gebe kalmak istediğim zaman doktora gittim kontrollerimi yaptırdım hormonlarıma baktırdım tsh yüksek çıktı (guatr) dahiliyeye yönlerdirdi ilaç başladım. tabi bu arada kilo vermek istedim ama gebeliğime kadar veremedim. k.doğum doktorumda kiloya çok takıntılıydı gebe kaldığımı öğrenince biraz kızdı ama gebelik süresince beni çok tebrik etti :) ilaçla tsh normale döndü ve gebelik dolayısıyla metabolizmam hızlandı sanırım ilk 4 ay 6 kilo verdim bulantı kusmam çok olmadı toplasan 10 kere olmamıştır. yeme içmemde de kısıtlama yapmadım hatta cnm sütlü tatlı çekiyordu ve yedimde.her kontrolümde iyi hasibe kilo almadın diyordu doktorum. her ay tsh kontrolü yapıp ilaç dozlarını ayarlıyorduk.çok şükür hamileliğimde iyi geçti bebeğimde sağlıklı doğdu 3 kg 50 cm. normal doğum yaptım. son iki aydır süt sıkıntısı yaşıyorum. sütüm kesildi artık, neler yaptıysam arttıramadım. bende zamanı geldi artık zayıflamam gerek diye düşündüm ve buradayım işte :)
Sansliymissiniz bebisie sen bnde sevinmisdim kilo vermeden dogurayimmi die ama anlattiklarindan anladimki olmuo gerci bnmki kisir dongu gibi ben kilo verene kadar yasim gecicek pofff
çok teşekkür ederim gökçecimevet canim aynen oyle :) eger bu hafta SIK SIK buralarda olursan gelcek cuma 2nci haftan olarak sayarim ve bir dahaki hafta listeye girersin.
Evlilik yil dönümünüz kutlu olsun canim! Esin gelince onlada kutlarsin insallah :)
biraz daha fazla oturup ayagini uzatacak vaktin olsa iyi olur canim... insallah bir an once gecer
Gecmis olsun canim!!! sanada kizinada!!!
sağol zeynebim ya valla aynen dediğin gibi bayağı zorlu bir süreç olacağa benziyor. oğlumda hiç yaşamamıştık kızım nazlı azcık .bende çekeceğim sanırım :)oo maşallah...19 yılll......Allah hayırlı uzun ömürler versin....
ne zor hanım olmak...ayakta duracak halin yok ama ayaklarını uzatıp oturamıyosun bile....Rabbim şifa versin inşallah...
geçmiş olsun özlemcim....oy dişmi çıkarıyosunuzz zorlu süreciniz başlıyo yaniii....inşallah hafif atlatırsınız....ben küçük kızımdan çok çektimde diş konusunda...
Yenacım elimde olmayan nedenlerle çıkmak zorunda kaldım kusura bakma canım
Tupperware dan neler almış merak ettim bir de benim de var aklımda bikaç şey de eğer onlardansa tavsiye edersin belki :)
Özlemcim geçmiş olsun sana ve kızına kolay çıkarır inşallah dişlerini
Meyracım gününü atlatmışsın geçmiş olsunyediklerin için de tabii :)
Bende bu ara irade sıfır malesef istek var azim yok şükür ne diyelim
Ankara da aynen karanlık ve yağmurlu
İyi akşamlar
Meyracım ellerine sağlık canımsporcuları da tebrik ederim
Bugün kızlarla önce bir avm ye ardından da sosyete pazarına gittik bir de eve dönerken 1 saate yakın yürüdük o kadar çok yorulduk ki eve gelince kendimden geçtim resmen :) daha yeni kendime geldim bir de ilginçtir tansiyonum düşmüş nedense ben yükseldi sanmıştım :44:
esselamuun aleykum hayırlı sabahlar guzeller
olum karnesini aldı şükür hepsi peki butun ogrencilerimize iyi tatıller
buaradayeni arkadaşımız katılmış hemide adaşımmışhoşgelmiş sefalar getirmiş
MEYRAM ellerine salık lıste için başın agrıyormuş rabbim şifa versin sorunsuz ağırlarsın inşallah misafirlerini
her cuma buradaki 'konuya yanıt ver' yerinden mi kilo ve sporumuzu bildiriyoruz.bu hafta geçti artık herhalde ama başlangıç olarak alabilirseniz yinede kilom:95.6 :)
Merhabaa, 21 yaşındayımm , 100 kiloyum ve gerçeken zayıflamak istiyorumm . Bende kendimi bildim bileli kiloluyum, zayıf olduğumu hiç hatırlamıyorum. Bu durum küçük yaşlardan beri özgüvenimi ciddi şekilde etkiliyorr. Mimarlık okuyorumm e haliyle mimar diyince akla zarif ve zayıf kadınlar gelir :) Burda başaran azimli insanlar gördükçe ben neden yapamayayım diyorum hep kendime :) sizlerle birlikte bende bu yola baş koydum bu gunden itibaren :) gerçekten motivasyona ihtiyacım var çünkü hiç hırslı biri değilimhepinizi şimdiden sevdim bende size destek olacagım :) hadi yapalım bu işi !!
bol bol yemek yedik
Selamün aleykümm...
herkes gezmelerde galibaa....bizim bugün gezme iptal halalarda herkes hastaymış eltim ve kızıda hasta olunca iptal oldu...ve ben çok sevindim hem diyet anlamında hemde erken kalkmak zorunda kalmadığımız içinnn...dün çok yorulmuştum da...mutfağı dip köşe temizledim salonu çocukların odasınıda öyle ütülerimide yaptım elim ayağım kalkmıyo daha...benden haberler böyle...neyse kaçıyom şimdilik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?