Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküğm güzeller
hayırlı pazarlar diycem ama gün bitti
ama yinede diyeyim demii diyeyim diyeyim
HAYIRLI PAZARLAAAARR
canım sorun çıkacağını düşünmüştüm. çok üzüldüm senin adına tabi birazcıkta yaşlılar adına. bunlar tamamen eltinin işgüzar ve bilmiş olmasından kaynınında karı köylü olmasından kaynaklanıyor. saygısız insanlar
senin adına üzüldüm sıkıntılısın ve sıkıntın artıyor.yaşlılara üzüldüm iki evledımız var deyip hevesle geliyorlar ama evlatlarının yanına sığamıyorlar. yani onlar öyle düşünüyordur. hastandan dolayı sıkıntı verdiklerini düşünemiyorlar.aslında bütün problemin eltinde olduğunun onlarda farkındadır ama ipleri tamamen koparıp evlattanda olmamak için üstünü kapatıyorlardır. Allah yardımcınız olsun canım.

hoş geldiniz güzeller azminiz daim olsun. inşallah kısa sürede hedefinize ulaşırsınız.

yenacım nice 19 yıllara sağlık la mutlulukla sevdiklerinizle birlikte inşallah
hahahaa kaynananla görümcen gelin dediğin hizmet eder demişler
ayağın kötü olmasaydı biraz koştursalardı seni ama ayağın kötü yaa kıyamadım bak şimdi

güle güle kullan tapırlarını canım. ne düşünceliymiş senin kurtlar vadisi yaa
benimkide çok iyiydi rahmetli ama hiç hediye almadı bana hep benden beklerdi. her bayram, her kandil ben alırdım ona. ilk kandil iç çamaşırıyla başlar bayramda herşeyini alıp bitirmiş olurdum. kv.ninde kp. ninde . öldüğünde eşyalarını toplayıp koyduk ortaya birer tane hatıra alalım gerisini dağıtalım dediler. hepsi aldı birer tane . bana sende al dediler. baktım onu ben almıştım. bunu ben almıştım. şunuda ben almıştım. ona ait hiç birşey bulamadım. en son dedim tesbihini ben alayım baktım tesbihide benim umreden gelirken aldığım tesbih. onuda ben almıştım ama olsun onu ben alayım dedim. baktım kp nin gözleri doldu.

hava şimdi yine kapandı:)

dafi ablaaaam, nerelerdesiiiiin:)
geldim canım geldim. iki gündür hastahanedeydim. cuma gecesi son mesajımı yazdım. gönder butonuna bastım telefonum çaldı. yeğenim aradı. ''hala ben hastahanedeyim doğumhaneye alıyorlar yakınlarına haber ver dediler. sen annemleri arayıver'' dedi. hemen hastahaneye gittim. 24 saat bekledik olmadı. fitil koydular, sunni sancı verdiler, sadece yarım santim açılma olmuş. bebeğin kalp atışlarıda yavaşlayınca sezeryana aldılar. akşam bebeğimiz dünyaya geldi. şimdi geldim hastahaneden. ev karışmış biraz. ben hastahanedeyken evdede misafirler vardı. hiçbir işe bakmadan önce netbuku aldım elime şimdi kalkıp toparlıyayım biraz ablamlar balıkesire gitmişler akşam size gelicez kalmaya dediler. kalkıp yemek hazırlayayım. sabah yine hastahaneye giderim.

ve aleyküm selam....
hoşgeldin dafi ablam:)

bebeğiniz hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün ve hayırlı uzun ömürler versin inşaallah, AMİN.
sezeryan olmayaydı daha iyiydi ama bunada şükür, belki böyle olmasında da vardır bi hayır yaradan bilir en iyiyi şüphesiz.
bende büyük ihtimal sezeryanla doğum yapabilirim galiba, çünkü benim meşhur panik atağım var:)
ben değil panik atağım karar veriyo bak hele ablam sen şu işime, bunada şükür ama.
neyiniz oldu merak ettim?:) içimden erkek geçiyo nedense.....

ayyy evinde ne hale gelebilmiş olabileceğini tahmin edebiliyorum, kolay gelsin ablacığım....
ben seni daha fazla tutmayım, kocaman öpüyorum görüşürüz

bu arada asıl kurtlar vadisi benim kv, çünkü bana 1yada2kerenin dışında hiç hediye almadı kvm biliyonmu ablam kv ile tanıştım tanışalı, gönül bu yaaaa, beklemezmi hiç bi gelin olarak amaaa işte. aynen eltimede öyle, neden böyle yapıyo anlamıyorum, kendine alıp geliyo çarşıdan hatta bana gösteriyo, bi çember dahi bana alıp gelmiyo. e ne ekerse onu biçer hayatta, benden yana değil hayattan yana yani. ama eşim kv gibi değil allah var, hep düşünür sağolsun.
neyse ben daha fazla tutmayım seni, herşeyin hayırlısı bakalım hayatta.

Daficim güle güle büyütün bebeğinizi
Sana da kolay gelsin yine yoğunsun maşallah
Ben bugün biraz ütü dışında hiç bişey yapmadım bir sürü çamaşır var ama makinem bozuk motoru ve amortisörü değişecek onu bekliyorum yine olmadık masraf çıktı hem de büyük
Neyse yenisini almak kadar değil :)

Az önce face bakayım dedim bebişi gördüm daficim çok tatlı maşallah
Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin hayırlı evlat olsun inşallah

makine için geçmiş olsun ablacım.
neyseki yeniye gerek kalmadan yapılcakmış, aman şimdi birde makine masrafı çıkcaktı size.

diyet acisindan iyi olmus iptal olmasi canim :)

Daficim bebeginiz hayirli olsun :) allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah!

Ayyyy benim kayinvalide ile kayinpederde hic hediye almazlar... anca onlara sunu istiyorum alin dersem aliyorlar... yoksa hicc... insan bare bir sakiz alir yahu ama insanin icinden gelmeyince olmuyor iste malesef...

Menumu yazayim

sabah: 2corba kasigi yulaf, sut, 1elma

ara: yok gec kalktim

öglen: 2dilim ekmek, ustlerine surme peynir, 1tane kahvalti eti, 4zeytin, yarim domates

ara: 4cubuk kraker peynirli

aksam: salcali nohut (corba gibi oldu)

ara: tarcinli 1 bardak sut

1bardak siyah cay
2bardak form cayi

3litre suyumu tamamlarim

kvler ile eltingilde yatılı gelmiyorlar o zaman, iyi olmuş canım sizin içinde, uygun bi zamanda da gelirler sonra inşaallah:)

şimdilik evet ama bikaç gün sonra geliceklermiş....

Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin bebişinizee...

k.v.mi hediyemii..hahay hiç gülesim yoktu...bişeye ihyacımız olduğunda bile es kaza onada ucu dokunur diye ödü kopuyo bizimkinin...gölge etmesinlerde başka ihsan istemiyom zati...

evet aynen öyle oldu...şimdi iki gün ayran detoksunu yapmayı düşünüyorum..onlar gelmeden aradan çıkarayım...

ya bu akşam saat beş gibi bi markete çıktım ayran almaya o arada çocukluk arkadaşım aradı..10 aylık bebeği ameliyat olmuş bağırsak düğümlenmesinden göztepe sskda yatıyomuş bir haftadır...bana on dakikalık mesafe dedim şimdimi söylenir bi haftadır burdasın bi yardımım dokunurdu hiç bişey yapamasam yanında olurdum....apartopar ona gittim hemşireler kovana kadar kaldım yanında eşimde sağolsun arabada çocukları oyaladı...havada buz gibi... arabamızda çalışmadı eşim başka bir arkadaşından araba aldı falan akşam akşam bi koşturmaca telaşe geçti işte şimdi eve girdik hemen pc başına çöktüm...çok üzüldüm yaa yavrum bi deri bi kemik kalmış...ameliyat iyi geçmiş çok şükür ama ne zaman çıkacağı belli değil daha nekahat dönemi uzun sürermiş...ameliyat öncesi doktorlarla uğraşmışlar baya bi teşhiş koyamamışlar...en son çocuk kaka olarak sırf kan çıkarınca acil ameliyat deyip göztepeye gidin demişler bunlar ambulans istemiş biz vermiyoruz kendiniz gitçeksiniz demişler....taksi tutup gelmişler ama çocuk kollarımda öldü sandım dedi çok korkmuş göztepeye geldikleri gibi ameliyata almışlar çokta kızmış burdaki doktorlar mutlaka şikayet edin bu ne edepsizliktir böyle bi hastaya nasıl ambulans vermezler falan demişler...kız bir haftadır hastanede bi başına perişan olmuşş...evde iki ufak çocuk anneanne bakıyo..afff Allahım yaa çok üzüldümm çokk..Rabbim şifalar versin...

allahim acil sifalar versin vayrucuga canim!!! uzuldum

Zeynepcim geçmiş olsun yavrucuğa kısa zamanda toparlanır inşallah
Sen de ne iyi etmişsin arkadaşının yanında olmakla böyle zamanlarda manevi destek çok önemli

İyi akşamlar,

Zeynepçim çok geçmiş olsun..Çok üzüldüm bebeğe..Allah hayırlı şifalar versin...

Daficiğim,bebeğiniz sağlıkla, analı babalı büyüsün..

teşekkür ederim Allah razı olsun
boyum 1.68. bugün misafirlerim vardı anca yolculadım onları kızım yabancıladı anneannesiyle odada durdu. nasıl yencez bu yabancı korkusunu bilmem ilk defa bu kadar kötü ağladı sonra o sakinledi ben ağladım
bu arada yarın nöbetçiyim forumda olamıcam kaçtım gittim sanmayın :)

sağol meyracım.doğru tahmin etmişsin.erkek.
canım sezeryanda çok çabuk oluyor .24 saat sancı çekti kız. sezeryana karar veridi 23 de girdi. 23,15 te ekranda bir bebeğiniz oldu yazısı çıktı. 15 dakikada bitti. epidural yapmışlar hemen çıktı ameliyathaneden.3 saatte uyuşukluğu geçti. bugün kendi başına gezebiliyor.bebeğini rahatca emzirebiliyor.aslında normal olurdu ama doğumhaneye erken almışlar. doğum yapanların bağırışından çok korkmuş. korkuyla ağrısı gitmiş. annenin korkmasından bebekte etkilenmiş olmalı uykusunda hep sıçrıyor yavrum.
rabbim hayırlısıyla bir bebiş versinde ister normal olsun, ister sezeryan çok farketmiyor. yeterki olsun bir tane o mutluluğu tadın canım.

Allah razı olsun asucum.
makinalar olmasa işimiz zor. çabucak olur inşallah.

Az önce face bakayım dedim bebişi gördüm daficim çok tatlı maşallah
Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin hayırlı evlat olsun inşallah
amiin çok sağol asucum . dünyaya gelir gelmez çekmiştim ben onu kıpkırmızı birşey çok çirkin ama çok tatlı geliyor bize bugün biraz daha şişliği indi birşeye benzemeye başladı sanki.

amiinn çok sağol canım
şimdilik evet ama bikaç gün sonra geliceklermiş....

Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin bebişinizee...
amiin canım Allah razı olsun

zeynepcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah acil şifalar versin yavrucuğa anne babasınada bol sabırlar versin.

İyi akşamlar,

sağol yenacım.teşekkürler canım.

allahim acil sifalar versin vayrucuga canim!!! uzuldum

Zeynepcim geçmiş olsun yavrucuğa kısa zamanda toparlanır inşallah
Sen de ne iyi etmişsin arkadaşının yanında olmakla böyle zamanlarda manevi destek çok önemli

İyi akşamlar,

teşekkürederim..bende çok üzüldüm bide bir haftadır burnumun dibindelermiş hiç haberim olmadı bilsem daha önce giderdim ilgilenirdim...Aff Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zorrr....

Amin ablacım Allah razı olsun..

esselamün aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar canlarım
zeynepçim çok geçmişolun allah sabır versin annesine babasına elatla imtihan zor
dafi ablam bebiş hayırlı uğurlu olsun
nülüfercim salıkla huzurla nice 19 senelere inşalah
bugun kuran toplantımız bene pazardan sonra ev cin çarşısına dönüyor hemen işe girişice size selam vermek için oturdum akşama görüşürüz hepınızı öptum:89:

Ve aleyküm selam
Kolay gelsin sana Allah kabul etsin ne güzel toplanmanız

Hayırlı haftalar herkese
Tatil nedeniyle herkes uyuyor hala düzensiz günler olacak ama haketti kuzular çok yoruldular
Büyük kızım bu hafta nerdeyse hergün dersaneye gidecek ama neyse ki erken kalkması gerekmiyor

allah sifasini versin kiyamam...

DAFİcim Allah anali babali buyutsun

Ben dun arkadasima misafirlige geldim sohbet muabbet yemek derken saate bi baktim saat sabahin 5 i olmus Ondan dun yoktum zaten cislar mislarda yendi hep ben ne zmn duzene gircem gectigimiz kis tikir tikir yapiodum misafirlige gitsem kndi yemegimi meyvemi tasiodum ...:18erhal silkelenmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…