- 12 Mart 2012
- 5.538
- 17.388
- 498
selamun aleyküğm güzeller
hayırlı pazarlar diycem ama gün bitti
ama yinede diyeyim demii diyeyim diyeyim
HAYIRLI PAZARLAAAARR
senin adına üzüldüm sıkıntılısın ve sıkıntın artıyor.yaşlılara üzüldüm iki evledımız var deyip hevesle geliyorlar ama evlatlarının yanına sığamıyorlar. yani onlar öyle düşünüyordur. hastandan dolayı sıkıntı verdiklerini düşünemiyorlar.aslında bütün problemin eltinde olduğunun onlarda farkındadır ama ipleri tamamen koparıp evlattanda olmamak için üstünü kapatıyorlardır. Allah yardımcınız olsun canım.
hahahaa kaynananla görümcen gelin dediğin hizmet eder demişler
ayağın kötü olmasaydı biraz koştursalardı seni ama ayağın kötü yaa kıyamadım bak şimdi
benimkide çok iyiydi rahmetli ama hiç hediye almadı bana hep benden beklerdi. her bayram, her kandil ben alırdım ona. ilk kandil iç çamaşırıyla başlar bayramda herşeyini alıp bitirmiş olurdum. kv.ninde kp. ninde . öldüğünde eşyalarını toplayıp koyduk ortaya birer tane hatıra alalım gerisini dağıtalım dediler. hepsi aldı birer tane . bana sende al dediler. baktım onu ben almıştım. bunu ben almıştım. şunuda ben almıştım. ona ait hiç birşey bulamadım. en son dedim tesbihini ben alayım baktım tesbihide benim umreden gelirken aldığım tesbih. onuda ben almıştım ama olsun onu ben alayım dedim. baktım kp nin gözleri doldu.
şimdi kalkıp toparlıyayım biraz ablamlar balıkesire gitmişler akşam size gelicez kalmaya dediler. kalkıp yemek hazırlayayım. sabah yine hastahaneye giderim.
hayırlı pazarlar diycem ama gün bitti
ama yinede diyeyim demii
HAYIRLI PAZARLAAAARR
canım sorun çıkacağını düşünmüştüm. çok üzüldüm senin adına tabi birazcıkta yaşlılar adına. bunlar tamamen eltinin işgüzar ve bilmiş olmasından kaynınında karı köylü olmasından kaynaklanıyor. saygısız insanlarhepinize mutlu tatiller, güzel haftasonları
erkenciyim ben yine. akşama kayınvalidemler bize geliyor yine. yarın sabah da yolcular. bu arada bu kadar stresin içinde bi de onlarla bi sürü sorun yaşadık. başta iyiydi, bizde bikaç gün kalınca gidip torunlarının doğumgününü yapıp orada kalacaklardı güya. tabi anneme günde üç kez hava verilecek, benim onla ilgilenmem lazım ama bizdelerken pek bi şey yapamadım. gittikleri gün akşam orada yer yok diye geri döndüler. eşim de çok sinirlendi, kardeşine kızdı. anneni babanı bikaç gün yatıracak yerin yok mu, doğumunuzda hadi bizde kaldılar, madem yeriniz yok niye çağırdınız doğumgününe dedi. hastamız var, biz sizin yüzünüzden sıkıntı çekemeyiz dedi. baya bi fırçadan sonra, işin içine saçma sapan namahrem muhabbeti (bu arada eltim kapalı falan değil) falan girdikten sonra gittiler çarşamba günü. bugün dönüyorlar bakalım. çok üzülüyorum bu duruma. eşime üzülüyorum, onlara acıyorum. bikaç gün baya üzüldük ama bugün onların en azından kendi hatalarını anlamış olmalarını diliyorum. zaten diğer oğulları ve gelinleri için pek bi umut yok. birazdan evimi toparlayayım biraz. telefonda Yenama ve Aynura anlatamadım eşim evde diye, buradan yazayım dedim :) bizde fantastik durumlar böyle anlayacağınız.
çok teşekkür ederim :)
ben malesef aranızdan ayrılıyorum bi süreliğine. artık listeyi Gökçe_İremim arkadaşımız yapacak. seni haftaya listeye alır sanırım, çünkü iki hafta oluyor. değil mi Gökçecim
senin adına üzüldüm sıkıntılısın ve sıkıntın artıyor.yaşlılara üzüldüm iki evledımız var deyip hevesle geliyorlar ama evlatlarının yanına sığamıyorlar. yani onlar öyle düşünüyordur. hastandan dolayı sıkıntı verdiklerini düşünemiyorlar.aslında bütün problemin eltinde olduğunun onlarda farkındadır ama ipleri tamamen koparıp evlattanda olmamak için üstünü kapatıyorlardır. Allah yardımcınız olsun canım.
97 kiloyla hamile kaldım doğuma 96 kiloyla girdim ve doğum sonrası 92 kiloya düştüm. emzirme döneminde tekrar 97 kiloya çıktım
kızım şimdi 5 aylık ve neler yapmama rağmen sütüm kesildi. son bir haftadır sadece ekmeği azaltarak 95.6 kiloya düştüm. bende zayıflamak ve kızımın yanında sağlıklı bir anne olmak istiyorum. artık OBEZlikten kurtulmak istiyorum. hatta şimdi bilgisayarı kapatıp koşu bandıma gidip spor yapmaya gidiyorumhepimize kolay gelsin
hoş geldiniz güzeller azminiz daim olsun. inşallah kısa sürede hedefinize ulaşırsınız.Merhabaa, 21 yaşındayımm , 100 kiloyum ve gerçeken zayıflamak istiyorumm . Bende kendimi bildim bileli kiloluyum, zayıf olduğumu hiç hatırlamıyorum. Bu durum küçük yaşlardan beri özgüvenimi ciddi şekilde etkiliyorr. Mimarlık okuyorumm e haliyle mimar diyince akla zarif ve zayıf kadınlar gelir :) Burda başaran azimli insanlar gördükçe ben neden yapamayayım diyorum hep kendime :) sizlerle birlikte bende bu yola baş koydum bu gunden itibaren :) gerçekten motivasyona ihtiyacım var çünkü hiç hırslı biri değilimhepinizi şimdiden sevdim bende size destek olacagım :) hadi yapalım bu işi !!
yenacım nice 19 yıllara sağlık la mutlulukla sevdiklerinizle birlikte inşallahBugün evlilik yıldönümümüz...tam 19.yılımız..
Eşim şehir dışında olduğundan kaynanam ve görümcemle kutladık)
bol bol yemek yedik
tüm gün hizmet,yemek vb. işleri yordu beni ,bir de çok üşüyorum umarım hastalanmam...
hahahaa kaynananla görümcen gelin dediğin hizmet eder demişler
ayağın kötü olmasaydı biraz koştursalardı seni ama ayağın kötü yaa kıyamadım bak şimdi
güle güle kullan tapırlarını canım. ne düşünceliymiş senin kurtlar vadisi yaaAkşamları dinleniyorum az da olsa..Yere oturup uzatıyorum ayaklarımı...
hizmetmi etselermiş..Hahaha..
Ama kayınvaldem çok güzel hediyeler almış bana sağolsun çok mutlu oldum...
Tupperware'nin istediğim 3 ürününü almış.. yanın da bahsetmiştim bir ara unutmamış almış..
Verirken diyor ki biri doğum günün için..Doğum günüm 4 şubat bu arada...her yıl hatırlatıyorum ama unutmuş olabilirsiniz )
benimkide çok iyiydi rahmetli ama hiç hediye almadı bana
geldim canım geldim. iki gündür hastahanedeydim. cuma gecesi son mesajımı yazdım. gönder butonuna bastım telefonum çaldı. yeğenim aradı. ''hala ben hastahanedeyim doğumhaneye alıyorlar yakınlarına haber ver dediler. sen annemleri arayıver'' dedi. hemen hastahaneye gittim. 24 saat bekledik olmadı. fitil koydular, sunni sancı verdiler, sadece yarım santim açılma olmuş. bebeğin kalp atışlarıda yavaşlayınca sezeryana aldılar. akşam bebeğimiz dünyaya geldi. şimdi geldim hastahaneden. ev karışmış biraz. ben hastahanedeyken evdede misafirler vardı. hiçbir işe bakmadan önce netbuku aldım elimehava şimdi yine kapandı:)
dafi ablaaaam, nerelerdesiiiiin:)