esselamün aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar canlarım
zeynepçim çok geçmişolun allah sabır versin annesine babasına elatla imtihan zor
dafi ablam bebiş hayırlı uğurlu olsun
nülüfercim salıkla huzurla nice 19 senelere inşalah
bugun kuran toplantımız bene pazardan sonra ev cin çarşısına dönüyor hemen işe girişice size selam vermek için oturdum akşama görüşürüz hepınızı öptum:89:
allah sifasini versin kiyamam...
DAFİcimAllah anali babali buyutsun
Ben dun arkadasima misafirlige geldim sohbet muabbet yemek derken saate bi baktim saat sabahin 5 i olmusOndan dun yoktum zaten cislar mislarda yendi hep ben ne zmn duzene gircem gectigimiz kis tikir tikir yapiodum misafirlige gitsem kndi yemegimi meyvemi tasiodum ...:18 erhal silkelenmeliyim
esracım yeni gördum canım kusura bakma diger msj daki aranızdan ayrılıyorum sözunu hiiiç sevmedim sana izinname çıkmadı anneciğinle meşkul olucan tabi ama bizde bırakma hergun olmasada arada yokla vesen hep aramıdasın
Bugün evlilik yıldönümümüz...tam 19.yılımız..
Eşim şehir dışında olduğundan kaynanam ve görümcemle kutladık)
bol bol yemek yedik
tüm gün hizmet,yemek vb. işleri yordu beni ,bir de çok üşüyorum umarım hastalanmam...
selamun aleyküğm güzeller
hayırlı pazarlar diycem ama gün bitti
ama yinede diyeyim demiidiyeyim diyeyim
HAYIRLI PAZARLAAAARR
canım sorun çıkacağını düşünmüştüm. çok üzüldüm senin adına tabi birazcıkta yaşlılar adına. bunlar tamamen eltinin işgüzar ve bilmiş olmasından kaynınında karı köylü olmasından kaynaklanıyor. saygısız insanlar
senin adına üzüldüm sıkıntılısın ve sıkıntın artıyor.yaşlılara üzüldüm iki evledımız var deyip hevesle geliyorlar ama evlatlarının yanına sığamıyorlar. yani onlar öyle düşünüyordur. hastandan dolayı sıkıntı verdiklerini düşünemiyorlar.aslında bütün problemin eltinde olduğunun onlarda farkındadır ama ipleri tamamen koparıp evlattanda olmamak için üstünü kapatıyorlardır. Allah yardımcınız olsun canım.
geldim canım geldim. iki gündür hastahanedeydim. cuma gecesi son mesajımı yazdım. gönder butonuna bastım telefonum çaldı. yeğenim aradı. ''hala ben hastahanedeyim doğumhaneye alıyorlar yakınlarına haber ver dediler. sen annemleri arayıver'' dedi. hemen hastahaneye gittim. 24 saat bekledik olmadı. fitil koydular, sunni sancı verdiler, sadece yarım santim açılma olmuş. bebeğin kalp atışlarıda yavaşlayınca sezeryana aldılar. akşam bebeğimiz dünyaya geldi. şimdi geldim hastahaneden. ev karışmış biraz. ben hastahanedeyken evdede misafirler vardı. hiçbir işe bakmadan önce netbuku aldım elimeşimdi kalkıp toparlıyayım biraz ablamlar balıkesire gitmişler akşam size gelicez kalmaya dediler. kalkıp yemek hazırlayayım. sabah yine hastahaneye giderim.
Asuman ablaaa, nasılsın
Sağol esram iyiyim şükür
Tembel tembel oturuyorum
Bir iki saat sonra arkadaşıma gideceğim büyük ihtimalle
Öpüyorum anneni ve seniiçimden geldi :)
Kızlara kalsam hergün gezmek istiyorlar ama hem maddi hem manevi gücüm yetmez ona
Hava epey rüzgarlı bugün hafta sonuna doğru iyice soğuyacakmış
Ben zaten pek uzağa gitmeyeceğim doğum yapan arkadaşım çağırdı o çıkamadığından davete icabet ediyorum
Ayyyy benim kayinvalide ile kayinpederde hic hediye almazlar... anca onlara sunu istiyorum alin dersem aliyorlar... yoksa hicc... insan bare bir sakiz alir yahuama insanin icinden gelmeyince olmuyor iste malesef...
gölge etmesinlerde başka ihsan istemiyom zati...
ya bu akşam saat beş gibi bi markete çıktım ayran almaya o arada çocukluk arkadaşım aradı..10 aylık bebeği ameliyat olmuş bağırsak düğümlenmesinden göztepe sskda yatıyomuş bir haftadır...bana on dakikalık mesafe dedim şimdimi söylenir bi haftadır burdasın bi yardımım dokunurdu hiç bişey yapamasam yanında olurdum....apartopar ona gittim hemşireler kovana kadar kaldım yanında eşimde sağolsun arabada çocukları oyaladı...havada buz gibi... arabamızda çalışmadı eşim başka bir arkadaşından araba aldı falan akşam akşam bi koşturmaca telaşe geçti işte şimdi eve girdik hemen pc başına çöktüm...çok üzüldüm yaa yavrum bi deri bi kemik kalmış...ameliyat iyi geçmiş çok şükür ama ne zaman çıkacağı belli değil daha nekahat dönemi uzun sürermiş...ameliyat öncesi doktorlarla uğraşmışlar baya bi teşhiş koyamamışlar...en son çocuk kaka olarak sırf kan çıkarınca acil ameliyat deyip göztepeye gidin demişler bunlar ambulans istemiş biz vermiyoruz kendiniz gitçeksiniz demişler....taksi tutup gelmişler ama çocuk kollarımda öldü sandım dedi çok korkmuş göztepeye geldikleri gibi ameliyata almışlar çokta kızmış burdaki doktorlar mutlaka şikayet edin bu ne edepsizliktir böyle bi hastaya nasıl ambulans vermezler falan demişler...kız bir haftadır hastanede bi başına perişan olmuşş...evde iki ufak çocuk anneanne bakıyo..afff Allahım yaa çok üzüldümm çokk..Rabbim şifalar versin...
teşekkür ederim Allah razı olsun
boyum 1.68. bugün misafirlerim vardı anca yolculadım onları kızım yabancıladı anneannesiyle odada durdu. nasıl yencez bu yabancı korkusunu bilmem ilk defa bu kadar kötü ağladı sonra o sakinledi ben ağladım
bu arada yarın nöbetçiyim forumda olamıcam kaçtım gittim sanmayın :)
sağol meyracım.doğru tahmin etmişsin.erkek.
canım sezeryanda çok çabuk oluyor .24 saat sancı çekti kız. sezeryana karar veridi 23 de girdi. 23,15 te ekranda bir bebeğiniz oldu yazısı çıktı. 15 dakikada bitti. epidural yapmışlar hemen çıktı ameliyathaneden.3 saatte uyuşukluğu geçti. bugün kendi başına gezebiliyor.bebeğini rahatca emzirebiliyor.aslında normal olurdu ama doğumhaneye erken almışlar. doğum yapanların bağırışından çok korkmuş. korkuyla ağrısı gitmiş. annenin korkmasından bebekte etkilenmiş olmalı uykusunda hep sıçrıyor yavrum.
rabbim hayırlısıyla bir bebiş versinde ister normal olsun, ister sezeryan çok farketmiyor. yeterki olsun bir tane o mutluluğu tadın canım.
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar canlarım
zeynepçim çok geçmişolun allah sabır versin annesine babasına elatla imtihan zor
dafi ablam bebiş hayırlı uğurlu olsun
nülüfercim salıkla huzurla nice 19 senelere inşalah
bugun kuran toplantımız bene pazardan sonra ev cin çarşısına dönüyor hemen işe girişice size selam vermek için oturdum akşama görüşürüz hepınızı öptum:89:
erdin mi yoksa :))))ay kızçeler az önce içerinin çok karanlık olduğundan size yakınmak için mesaj yazmaya başladığımda hava yavaş yavaş açılmaya başlamıştı, hayret yaa şuan yarı yarıya ortalık ağardı birden bire..... bu hava böyle birden bire düzelirmiymiş yaaa bu kadar:44:
çok ilginç, şaka gibi, tesadüf denk geldi galiba bu bana şimdi:)
tesadüfte olsa çok mutlu oldum ben şimdi yaaa:))
ohhh içim açıldı ama........
burada ayanı yaa beni bu havalar mahvettiMeyracım gününü atlatmışsın geçmiş olsunyediklerin için de tabii :)
Bende bu ara irade sıfır malesef istek var azim yok şükür ne diyelim
Ankara da aynen karanlık ve yağmurlu
sağol canım ya geçer inşallahgeçmiş olsun ablam.....
sağol canım benim, atlattım şükür:)
hoşgeldin sende aramıza:)
evet "konuya yanıt ver"den yazıcaksın kilo ve sporunu.
cuma günü öğlen 1e kadar bildirimler, sonrası olmaz canım.
birde tüm mesajlarını okudum, bebeğini allah bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin inşaallah, boyun kaç canım?
kilo orantın için merak ettim boyunuda.
sende hoşgeldin aramıza:)
eşinle daha nice nice mutlu senelere inşaallah yenam:)
hediyelerinide güle güle kullanasın:)
geçmiş olsun canım kızınada sanada....
kvler ile eltingilde yatılı gelmiyorlar o zaman, iyi olmuş canım sizin içinde, uygun bi zamanda da gelirler sonra inşaallah:)
çok geçmiş olsun kuzucuğa allah şifa versinya bu akşam saat beş gibi bi markete çıktım ayran almaya o arada çocukluk arkadaşım aradı..10 aylık bebeği ameliyat olmuş bağırsak düğümlenmesinden göztepe sskda yatıyomuş bir haftadır...bana on dakikalık mesafe dedim şimdimi söylenir bi haftadır burdasın bi yardımım dokunurdu hiç bişey yapamasam yanında olurdum....apartopar ona gittim hemşireler kovana kadar kaldım yanında eşimde sağolsun arabada çocukları oyaladı...havada buz gibi... arabamızda çalışmadı eşim başka bir arkadaşından araba aldı falan akşam akşam bi koşturmaca telaşe geçti işte şimdi eve girdik hemen pc başına çöktüm...çok üzüldüm yaa yavrum bi deri bi kemik kalmış...ameliyat iyi geçmiş çok şükür ama ne zaman çıkacağı belli değil daha nekahat dönemi uzun sürermiş...ameliyat öncesi doktorlarla uğraşmışlar baya bi teşhiş koyamamışlar...en son çocuk kaka olarak sırf kan çıkarınca acil ameliyat deyip göztepeye gidin demişler bunlar ambulans istemiş biz vermiyoruz kendiniz gitçeksiniz demişler....taksi tutup gelmişler ama çocuk kollarımda öldü sandım dedi çok korkmuş göztepeye geldikleri gibi ameliyata almışlar çokta kızmış burdaki doktorlar mutlaka şikayet edin bu ne edepsizliktir böyle bi hastaya nasıl ambulans vermezler falan demişler...kız bir haftadır hastanede bi başına perişan olmuşş...evde iki ufak çocuk anneanne bakıyo..afff Allahım yaa çok üzüldümm çokk..Rabbim şifalar versin...
bu bildiğin yemek ya lezizde olur kanımcaSlm kizlar nasilsiniz insallah iyisinizdir!!!!
Size bir tarif vericem! Esim kanald de gecenlerde yag yakan bir tarif görmüs sagolsun yazmis bir kenara :)
Karin bölgesindeki yaglari eritmek icinmis. Her ögünde icebilirmisiz. Ama en azindan 1ögünde icmemiz iyi olurmus :)
Tarife gelince:
10adet rendelenmis domates
1adet tatli kirmizi biber
2dis sarimsak
2yemek kasigi dereotu
Yarim cay kasigi karabiber
1yemek kasigi zeytinyagi
1adet pancar
Domatesi, biberi, dereotunu, sarimsagi, zeytinyagi, karabiberi, blendirda guzelce kivama getircez.
Pancarida küp küp kesip icine aticaz
ve affiyet olsun :) DIKKAT PISIRILMIYCEK
ben yapicam bunu 1-2 güne baslarim!
selamün aleyküm....
naaptınız bakıyım canlar:)
bende napıyım dünya hayatı işte uğraşıp gidiyoruz bi aşağı bi yukarı çizerek.....
dünki karanlıkta yok bugün şükür, dün neydi öyle evin içi kabus gibi tek başıma birde....
bugünde çay yaparken mutfağın lambası söndü, bazen bizim ampül yerinden gevşiyor, sıkıştırmak gerekiyor, yine öyle oldu galiba, çünkü elektrik süpürgesinin sopasının plastik ucu ile 1-2kere değdim çat çut etti, ampül patlama işi değil yani:)
inşaallah ben değerkende patlamamıştır.....
mutfaktada karanlıkta iş yapılmazki, galiba ben sıkıştırmaya çalışcam ama nasıl yapcam bilmiyorum....
çok korkarım elektrikten ben.
neyse bi çaresine bakıcam artık....
karşı komşuma sorarım olmazsa, yaşı epey var maşaallah bilgili oyüzden, hepte yardımcı olur kapısına gittiğimde de sağolsun.
şimdide mutfak karanlık:)
güneşimi kaybettim, gözlerini görmem gerek.....
yaşamaya dönmek için hasretini silmem gerek......
bazı hasretler silinmiyor malesef, ahirete kadar.....
erdin mi yoksa :))))
İyi akşamlar arkadaşlar...
Çok ihmal ettim kusuruma bakmayın lütfen..
Sömestr dolayısıyla,ablamın gelini ve toruncuk bende...
Pek fırsatım olmuyor...Oğlan kafasına koymuş teyzem beni İstanbul'da gezdirecek diye şimdi onun gönlünü yapmaya çalışıyorum..
Yarın özel bir kolejin teknik etkinliği varmış.Robot yaptıracaklarmış.Oraya gideceğiz nasipse..Yerinde duramıyor afacan...
Bir de kız kulesine gitmek istiyor;inşallah havalar izin verirde gideriz...
Bu ara benim kusuruma bakmayın ne olur...
Hepinizi çok çok öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?