Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

soğuk ve kapalı bir gün...çok sıkıcıı..kar öncesi soğuğu varr..kesiyo resmenn...zaten sabahh accık atmış kar arkası gelir inşallahta şu mikroplar kırılır yaa...çoluk çocuk hep hasta...kış geçiyo daha hiç bi yağış bile görmedik doğru düzgünn...gece çok geç uyudum sabahta geç kaltım bi tane tost ve yeşilçayla kahvaltı yaptım...ayran detoksuma başlıyorum az sonra...inşallah güzel eksi görürüm...inşaatın gürültüsünden telefonla bile konuşamıyoruz...annemler çekilmez bu gürültü bize gelin diyolar....bende yoo alıştık artık çok rahatsız etmiyo diyommm...kızıyolar biraz ama yapıcak bişey yok....gitmek istemiyorum...

sağolun kızlar....az önce görüştüm biraz daha iyiymiş..hafif ateşi varmış ama olurmuş normalmiş...

Selamlar
bugün evdeyim temizlik yapıyorum. annemin eve de yardımcı geldi, onun evde toparlanacak biraz inşallah. size bi bakayım dedim fırsat bulmuşken. umarım herkes çok çok iyidir

Sağol Hayriye abla, baksana gidiyorum dedim ama eskisinden daha sık geliyorum şükür :)
sevgiler

kutlu olsun evlilik yıldönümüz canım. ay ne güzel kış düğünü yapmışsınız

ablam bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyümek nasip etsin.

sen anlamışsın ablam olanları, haklısın onların tarafından bakmakta da. biz de anlıyoruz aslında eşimle. çok da üzülüyoruz böyle şeyler laf edilince. geçen sene 3 hafta ağzımızı bile açmadık niye bizde kalıyorsunuz diye. ama bu sene işler farklı, onlar da biliyor annemin durumunu. zaten gönül de koymadılar bence, hatta abi olarak eşimin olaya müdahale etmesine, kendi söyleyemediklerini söylemesine sevindiler bile. cumartesi akşam geldiler, güzel yemek yedik. ben bizi anlamalarını istiyorum sadece, bizim yaptıklarımızı da beklemiyorum karşılık olarak. Allahtan korkuyorum, zor durumda olduğumuzu anlayıp gönül koymasınlar yeter.

Kızlara kalsam hergün gezmek istiyorlar ama hem maddi hem manevi gücüm yetmez ona
Hava epey rüzgarlı bugün hafta sonuna doğru iyice soğuyacakmış
Ben zaten pek uzağa gitmeyeceğim doğum yapan arkadaşım çağırdı o çıkamadığından davete icabet ediyorum

selamün aleyküm....

naaptınız bakıyım canlar:)
bende napıyım dünya hayatı işte uğraşıp gidiyoruz bi aşağı bi yukarı çizerek.....

dünki karanlıkta yok bugün şükür, dün neydi öyle evin içi kabus gibi tek başıma birde....

bugünde çay yaparken mutfağın lambası söndü, bazen bizim ampül yerinden gevşiyor, sıkıştırmak gerekiyor, yine öyle oldu galiba, çünkü elektrik süpürgesinin sopasının plastik ucu ile 1-2kere değdim çat çut etti, ampül patlama işi değil yani:)
inşaallah ben değerkende patlamamıştır.....
mutfaktada karanlıkta iş yapılmazki, galiba ben sıkıştırmaya çalışcam ama nasıl yapcam bilmiyorum....
çok korkarım elektrikten ben.
neyse bi çaresine bakıcam artık....
karşı komşuma sorarım olmazsa, yaşı epey var maşaallah bilgili oyüzden, hepte yardımcı olur kapısına gittiğimde de sağolsun.
şimdide mutfak karanlık:)

güneşimi kaybettim, gözlerini görmem gerek.....
yaşamaya dönmek için hasretini silmem gerek......

bazı hasretler silinmiyor malesef, ahirete kadar.....

[video=youtube;BxGD4q5VSbk]http://www.youtube.com/watch?v=BxGD4q5VSbk[/video]

çok severim bu parçayıda.....

arkadaşına git iyi olur ablacım, değişiklik olur sanada.

Gitmekle gidilmiyor ki.. Gitmekle gitmiş olamazsın; gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır.....

Cemal Süreya

-----------------------------------

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir.
Duanın vaktinin geldiğini gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün,
Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir.

Hz. Mevlana

Ayyyy benim kayinvalide ile kayinpederde hic hediye almazlar... anca onlara sunu istiyorum alin dersem aliyorlar... yoksa hicc... insan bare bir sakiz alir yahu ama insanin icinden gelmeyince olmuyor iste malesef...

aynen; dökme suyla değirmen dönmüyor....

gölge etmesinlerde başka ihsan istemiyom zati...

aynen:)

bende üzüldüm
çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah arkadaşının evladına, AMİN.
çok zor bi durum gerçekten, buna benzer bi rahatsızlıkta eltimin oğlu bebekken yaşamış, eltim o zamanlar o kadar zor anlar vakitler yaşadım geçirdimki anlatamam demişti bana....
arkadaşının bu zor zamanında yanında olmanda çok iyi olmuş canım benim.....
allah sendende razı olsun inşaallah, AMİN.

tamam sanmayız hasibecim:)

yehooo doğru doğmuş içime:)

tabi sezeryan daha kolay ama normal doğum daha sağlıklıymış ablam ve normal doğumu yaşamanın kadının vücudu için çok faydaları çok olumlu getirileri varmış, benim kuzenimin biri ebe ordan biliyorum.
ama işte hayatta herşeyin hep hayırlısı olsun be ablam.....
hayırlı olmayınca refahta olmuyo bence.
kocaman öpüyorum ablam benim, seni çok seviyorum....

aleyküm selam canım:)
ne güzel kuran toplantınız var demek, kolay gelsin inşaallah.
bende kocaman öptüm

Slm kizlar nasilsiniz insallah iyisinizdir!!!!

Size bir tarif vericem! Esim kanald de gecenlerde yag yakan bir tarif görmüs sagolsun yazmis bir kenara :)
Karin bölgesindeki yaglari eritmek icinmis. Her ögünde icebilirmisiz. Ama en azindan 1ögünde icmemiz iyi olurmus :)

Tarife gelince:
10adet rendelenmis domates
1adet tatli kirmizi biber
2dis sarimsak
2yemek kasigi dereotu
Yarim cay kasigi karabiber
1yemek kasigi zeytinyagi
1adet pancar

Domatesi, biberi, dereotunu, sarimsagi, zeytinyagi, karabiberi, blendirda guzelce kivama getircez.
Pancarida küp küp kesip icine aticaz

ve affiyet olsun :) DIKKAT PISIRILMIYCEK

ben yapicam bunu 1-2 güne baslarim!

Menumu yazayim

sabah: 1kase kflakes

ara:1kiwi

ögle: pilav ile nohut yemegi, pilav 2kasik, nohut 4kasik (yemek kasigi)

ara: 2mandalina

aksam: salata + 1dilim ekmek

ara: Elma yerim

3litre suyumu tamamlarim
form cayi icerim

Son düzenleme:
erdin mi yoksa :))))
Meyracım gününü atlatmışsın geçmiş olsunyediklerin için de tabii :)
Bende bu ara irade sıfır malesef istek var azim yok şükür ne diyelim
Ankara da aynen karanlık ve yağmurlu
burada ayanı yaa beni bu havalar mahvetti
sağol canım ya geçer inşallah
çok geçmiş olsun kuzucuğa allah şifa versin
bu bildiğin yemek ya lezizde olur kanımca

aman dikkat salteri indirmeden elektrikle ugrasmayin :18:

Ben hala arkadasdayim diyet miyet hak getire tabi opuldunuz

İyi akşamlar arkadaşlar...

Çok ihmal ettim kusuruma bakmayın lütfen..

Sömestr dolayısıyla,ablamın gelini ve toruncuk bende...

Pek fırsatım olmuyor...Oğlan kafasına koymuş teyzem beni İstanbul'da gezdirecek diye şimdi onun gönlünü yapmaya çalışıyorum..

Yarın özel bir kolejin teknik etkinliği varmış.Robot yaptıracaklarmış.Oraya gideceğiz nasipse..Yerinde duramıyor afacan...

Bir de kız kulesine gitmek istiyor;inşallah havalar izin verirde gideriz...

Bu ara benim kusuruma bakmayın ne olur...

Hepinizi çok çok öpüyorum...

BEYZUUŞŞŞ, beni de gezdirsene...beni disco ya götürsene yahut Zülfü'nün konserine götürürmüsün...

Össledim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…