- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
ayyyy kizlar bu herif beni cileden cikaracak!!!!!
Bugun öglene kiz pizza istedi bende yaptim. beyefendide yedi öglen! hic birsey demedi! Aksamada kalmisti! Salata yaparim yanina kizla kocis aksama bitirir diye dusundum.... Herif ne dese begenirsiniz? Neymis hic guzel degilmis yemek yapmamismiyim! Ya gerizekali madem guzel degildi önceden söyleseydin ona göre yapsaydim!!! O öyle diyince merak ettim 1dilim yedim cokta guzeldi her zamanki yaptigim gibi!!! Dedim cöpe gitmesin diye yemek yapmadim! Tadi igrençte degil. cok guzel degilsede napayim bir dahakine daha guzel olur ye dedim gunah dedim... Ondan sonra basladi söylenmeye yok isime gelince muslumanmisim falan filan... tamam namaz kilmiyorum, ama yinede elhamdulillah muslumanim!!!!
Birde yok aklima sIça....m (nerden evlendim sununla diye buyuk ihtimal)
askim niye böyle yapiyorsun dedim 10dk sonra öküz gibi bagirmaya basladi... bende hic bisi demeden salona gittim... offff yaaaaaa
Gökçeciğim eşinin ara da sıra da alınganlığı yahut huysuzluğu diyeyim tutuyor galiba..
umarım herşey normale girer sizin cephede..Sinirlenmemeye,üzülmemeye çalış canım ev hali oluyor böyle şeyler....
insallah canim... hemde bu aralar cooook SIK tutuyor bu huysuzlugu!!!
bu aksam ellemicem bakalim... cünkü yarin sinavim var sakinleseyim iyice ona caliscam... simdi onla konusmaya calissam, deli etcek beni bu sefer yarinki sinav iyi gecmiycek... en iyisi yarin konusurum... ha kendisi gelip konusursa basimin üstünde yeri var :)
İyi akşamlar
Beyzuş abla gez gezdir ne güzel ah istanbul
Yenacım zil işi çok komiğime gitti tabii sinir bozucu aynı zamanda
Ayağın nasıl bugün canım
Gökçecim erkek kısmısı çocuktan beter valla sen akışına bırak en iyisi olan bize oluyor biz yıpranıyoruz hep
Ben de bugün doğum yapan arkadaşa gittim morali bozuktu bebek kilo almamış sarılığı hala devam ediyor bir de kasık da fıtık varmış
İyi akşamlar
Ayağın nasıl bugün canım
Gökçecim erkek kısmısı çocuktan beter valla sen akışına bırak en iyisi olan bize oluyor biz yıpranıyoruz hep
Ben de bugün doğum yapan arkadaşa gittim morali bozuktu bebek kilo almamış sarılığı hala devam ediyor bir de kasık da fıtık varmış
İyi düşünmüşsün canım...Sen sınavına odaklan hem kafan dolu olunca olayı hatırlayıp kurmazsın...
Kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin...
Sınıfını geç kırmızı bisiklet alıcam sana..
Makinem bozuk hala canım parça bekliyoruz belki yarın gelir
Bebek konusu ise şöyle çok minik emmeye takati yok annesinin sütü de az sanırım yani kısır döngü işte bir de fıtık çıktı üzerine Allah yardım etsin
Ayağın için tekrar mı Dr gitsen acaba neden hiç düzelme yok ki
İyi akşamlar
Ayağın nasıl bugün canım
İyi akşamlar pıtırcıklar...
Herkes çok iyidir umarım....zeynep arkadaşının çocuğu nasıl oldu gittinmi bugün de ziyaretine.?
havalar epey soğudu..Haftasonu yoğun yağuştan sonra şimdi de donuyoruz...Olması gereken bu zaten ama soğuk hava zor geliyor tabiii.
Alışkını olunca ılıman havalara, sıcak şehrin sıcak insanıyım ben.
Bizim kapı zili iki günden beri karşı komşula birlikte çalıyor...gelip bakıldı tamam dendi yine aynı..
Onlar dışardan kendi zillerine basıyor bizim kapı zili de ötüyor...
Bir de kalabalık aile kalabalık akrabaları var gelen giden sayısız ..biz sürekli kapıya koşuyoruz kim geldi diye..Tam çıldırmalık...
Esracım kış düğünü bizim ama evlendiğimiz bir hafta boyunca havalar ilkbahar kıvamındaydı çok güzeldi...
Ben normal de tencere dibi çok severim..Yanık yemeğe,yanık pilava bayılırım...hep derlerdi düğününde kar yağcak,yağmur yağcak diye ben de acaip inanmıştım düğün tarihimiz de ocağa alınınca teori gerçekleşecek diye çok beklemiştim))
ne safmışım yazık bana..
Bulaşık makinem bozulmuştu onu yeni aldım çamaşır makinem de arada bozuluyor ama ilk kez büyük masraf oldu 300 civarı tutacak garanti yok zaten 17 yıllık :) ama yapılınca daha iş görür dedi:)eşim de tekrar gidelim diyor..
ben doktordan kaçtıkça ha bir fire veriyorum ve gitmek zorun da kalıyorum....
Senin makina daha önce de bozulmuştu değilmi.??
Garanti kapsamı dışındaysa çok tutmaz inşallah..
Sağol Zeynepcim 25 günlük bebek de ama emme problemi de var o nedenle sarılık geçmedi sanırım canımyenidoğan sarılığı çok ciddi bişey değil ablacım genelde 25 gün kadar sürüyo hatta bazen anne sütü devam ettiriyo süt sarılığı diye adıda değişiyo..benim küçük dört ay sarılıktı hep öyle kalıcak sanmıştım bir sürü tahlişller falan bi sorun yok doktorum zamanla geçer dedi ve geçti hakkaten ama fıtık olayına üzüldüm...geçmiş olsun....
yok canım gidemedimm...eşim geç geldii...ama görüştüm durumu daha iyi hafif ateş varmış..gece mızmızmış ama hep kucakta gezmişler uyumamış hiç...
ay zil olayı fenaymış yaa...bizimde zilde ismimiz yazmasına rağmen başkasına gelen mutlaka bize basıyo önce... hadi insansın yanlışlık olurda bi özür dile yok..ona deliriyom hiç olmuyosa günde 3 kere mutlaka...çocuklar halam geldi dayım geldi diye her seferinde kapıya koşuyolar....
yenidoğan sarılığı çok ciddi bişey değil ablacım genelde 25 gün kadar sürüyo hatta bazen anne sütü devam ettiriyo süt sarılığı diye adıda değişiyo..benim küçük dört ay sarılıktı hep öyle kalıcak sanmıştım bir sürü tahlişller falan bi sorun yok doktorum zamanla geçer dedi ve geçti hakkaten ama fıtık olayına üzüldüm...geçmiş olsun....
yok canım gidemedimm...eşim geç geldii...ama görüştüm durumu daha iyi hafif ateş varmış..gece mızmızmış ama hep kucakta gezmişler uyumamış hiç...
ay zil olayı fenaymış yaa...bizimde zilde ismimiz yazmasına rağmen başkasına gelen mutlaka bize basıyo önce... hadi insansın yanlışlık olurda bi özür dile yok..ona deliriyom hiç olmuyosa günde 3 kere mutlaka...çocuklar halam geldi dayım geldi diye her seferinde kapıya koşuyolar....
Bulaşık makinem bozulmuştu onu yeni aldım çamaşır makinem de arada bozuluyor ama ilk kez büyük masraf oldu 300 civarı tutacak garanti yok zaten 17 yıllık :) ama yapılınca daha iş görür dedi:)
Sen tekrar git canım yavaştan olsa iyiye gitmesi gerekirdi eğer Dr un dediklerini tam uyguladıysanız
Asucum ben gidiyorum canım...
İyi geceler tatlı rüyalar...
Biz de 1 numarayız ara da oluyor öyle apartman görevlisi sanıp bizim zile basıyorlar
ÖZür dilemeden çıkıp gidiyorlar sonra...
demek ki buda değişmek istiyor artık...300 de az değilmiş asucum...ne kadar idare eder onuda konuşun...Aslın da uygun taksitli yeni makinayamı girişilse ama kış ayı masraf ayı zor ..
Ben de bulaşık makinam bozulsun istiyorum artık..gri almak istiyorum ama bozulmuyor))
19 yıl oldu yeter artık))
teşekkür ederim canım çok sağolallah sifasini versin kiyamam...
DAFİcimAllah anali babali buyutsun
Ben dun arkadasima misafirlige geldim sohbet muabbet yemek derken saate bi baktim saat sabahin 5 i olmusOndan dun yoktum zaten cislar mislarda yendi hep ben ne zmn duzene gircem gectigimiz kis tikir tikir yapiodum misafirlige gitsem kndi yemegimi meyvemi tasiodum ...:18 erhal silkelenmeliyim
sağol hayriyecim Allah razı olsun.esselamün aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar canlarım
zeynepçim çok geçmişolun allah sabır versin annesine babasına elatla imtihan zor
dafi ablam bebiş hayırlı uğurlu olsun
nülüfercim salıkla huzurla nice 19 senelere inşalah
bugun kuran toplantımız bene pazardan sonra ev cin çarşısına dönüyor hemen işe girişice size selam vermek için oturdum akşama görüşürüz hepınızı öptum:89:
canım biliyorum senin çok ince düşünceli olduğunu. düşüncesizlik edenler utansınSelamlar
bugün evdeyim temizlik yapıyorum. annemin eve de yardımcı geldi, onun evde toparlanacak biraz inşallah. size bi bakayım dedim fırsat bulmuşken. umarım herkes çok çok iyidir
Sağol Hayriye abla, baksana gidiyorum dedim ama eskisinden daha sık geliyorum şükür :)
sevgiler
kutlu olsun evlilik yıldönümüz canım. ay ne güzel kış düğünü yapmışsınız
ablam bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyümek nasip etsin.
sen anlamışsın ablam olanları, haklısın onların tarafından bakmakta da. biz de anlıyoruz aslında eşimle. çok da üzülüyoruz böyle şeyler laf edilince. geçen sene 3 hafta ağzımızı bile açmadık niye bizde kalıyorsunuz diye. ama bu sene işler farklı, onlar da biliyor annemin durumunu. zaten gönül de koymadılar bence, hatta abi olarak eşimin olaya müdahale etmesine, kendi söyleyemediklerini söylemesine sevindiler bile. cumartesi akşam geldiler, güzel yemek yedik. ben bizi anlamalarını istiyorum sadece, bizim yaptıklarımızı da beklemiyorum karşılık olarak. Allahtan korkuyorum, zor durumda olduğumuzu anlayıp gönül koymasınlar yeter.
çok üzüldüm asucum. çabucak iyileşir inşallah yavrucukİyi akşamlar
Ayağın nasıl bugün canım
yenacım sen biraz daha önem ver ayağına geçiştirme dr. a çık tedavini yap canım. ayak çok zor. insan kaybedince öğreniyor kıymetini. Allah şifalar versin.eşim de tekrar gidelim diyor..
ben doktordan kaçtıkça ha bir fire veriyorum ve gitmek zorun da kalıyorum....
Senin makina daha önce de bozulmuştu değilmi.??
Garanti kapsamı dışındaysa çok tutmaz inşallah..
asucum benimde bozulmuştu. eşim başka aldı. bunu hurdacıya verelim gitsin dedi. ben kıyamadım.bir baktıralım olursa yazlığa götürürüz orda idare eder dedim. bir tamirciye gösterdik. tamir olur bu dedi. tamir ettirdik. 60 tl. tuttu. çokta güzel olmuş. bende yazlığa götürmeye kıyamadım. köye götürdümYeni makine 1.5 civarı canım bir de konuştuk 10 sene gider dedi 5 gitse yeter bana yeni makinelerin kazanları plastikimi benimki çelikmiş bir de ilk motor arızası olduğu için uzun süre gider dedi bakalım inşallah ben de borca girmek yerine bir taksit parasına yırtarız diye düşündüm inşallah
evet canım kuran okunuyo sohbet oluyo bir günümüz olsun boş geçmiyor şüküraleyküm selam canım:)
ne güzel kuran toplantınız var demek, kolay gelsin inşaallah.
bende kocaman öptüm
aman boşver canım keçileri gelmiş belli erkekler böyle dengesizlerayyyy kizlar bu herif beni cileden cikaracak!!!!!
Bugun öglene kiz pizza istedi bende yaptim. beyefendide yedi öglen! hic birsey demedi! Aksamada kalmisti! Salata yaparim yanina kizla kocis aksama bitirir diye dusundum.... Herif ne dese begenirsiniz? Neymis hic guzel degilmis yemek yapmamismiyim! Ya gerizekali madem guzel degildi önceden söyleseydin ona göre yapsaydim!!! O öyle diyince merak ettim 1dilim yedim cokta guzeldi her zamanki yaptigim gibi!!! Dedim cöpe gitmesin diye yemek yapmadim! Tadi igrençte degil. cok guzel degilsede napayim bir dahakine daha guzel olur ye dedim gunah dedim... Ondan sonra basladi söylenmeye yok isime gelince muslumanmisim falan filan... tamam namaz kilmiyorum, ama yinede elhamdulillah muslumanim!!!!
Birde yok aklima sIça....m (nerden evlendim sununla diye buyuk ihtimal)
askim niye böyle yapiyorsun dedim 10dk sonra öküz gibi bagirmaya basladi... bende hic bisi demeden salona gittim... offff yaaaaaa
rabbimşifa versin bebişeİyi akşamlar
Ayağın nasıl bugün canım
önemli olan kaçamktan sonra kılo almamak zaten 2mill devammıiyi geceler kimse kalmamış ama
iki gündür giremedim..birgün sabah kalkıp anneme gittim gece yatmaya geldim..pazar günüde kvye gittim sabahtan yine gece geldim eve yoğundum ve bol kaçamaklıydı tabii gezmekte olunca...geçmişe bakamıyorum bugünde temizlik yaptım kuzularda az önce uyudu ...yarında arkadaşa gideceğim giremem yine gece gelirim oradanda....ben spor yapmaya devam ediyorum ama onca kaçamağa rağmen kilo almamışım spor sayesinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?