Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy kizlar bu herif beni cileden cikaracak!!!!!
Bugun öglene kiz pizza istedi bende yaptim. beyefendide yedi öglen! hic birsey demedi! Aksamada kalmisti! Salata yaparim yanina kizla kocis aksama bitirir diye dusundum.... Herif ne dese begenirsiniz? Neymis hic guzel degilmis yemek yapmamismiyim! Ya gerizekali madem guzel degildi önceden söyleseydin ona göre yapsaydim!!! O öyle diyince merak ettim 1dilim yedim cokta guzeldi her zamanki yaptigim gibi!!! Dedim cöpe gitmesin diye yemek yapmadim! Tadi igrençte degil. cok guzel degilsede napayim bir dahakine daha guzel olur ye dedim gunah dedim... Ondan sonra basladi söylenmeye yok isime gelince muslumanmisim falan filan... tamam namaz kilmiyorum, ama yinede elhamdulillah muslumanim!!!!
Birde yok aklima sIça....m (nerden evlendim sununla diye buyuk ihtimal)
askim niye böyle yapiyorsun dedim 10dk sonra öküz gibi bagirmaya basladi... bende hic bisi demeden salona gittim... offff yaaaaaa

İyi akşamlar pıtırcıklar...

Herkes çok iyidir umarım....zeynep arkadaşının çocuğu nasıl oldu gittinmi bugün de ziyaretine.?
havalar epey soğudu..Haftasonu yoğun yağuştan sonra şimdi de donuyoruz...Olması gereken bu zaten ama soğuk hava zor geliyor tabiii.
Alışkını olunca ılıman havalara, sıcak şehrin sıcak insanıyım ben.

Bizim kapı zili iki günden beri karşı komşula birlikte çalıyor...gelip bakıldı tamam dendi yine aynı..
Onlar dışardan kendi zillerine basıyor bizim kapı zili de ötüyor...
Bir de kalabalık aile kalabalık akrabaları var gelen giden sayısız ..biz sürekli kapıya koşuyoruz kim geldi diye..Tam çıldırmalık...

Esracım kış düğünü bizim ama evlendiğimiz bir hafta boyunca havalar ilkbahar kıvamındaydı çok güzeldi...
Ben normal de tencere dibi çok severim..Yanık yemeğe,yanık pilava bayılırım...hep derlerdi düğününde kar yağcak,yağmur yağcak diye ben de acaip inanmıştım düğün tarihimiz de ocağa alınınca teori gerçekleşecek diye çok beklemiştim ))
ne safmışım yazık bana..

Gökçeciğim eşinin ara da sıra da alınganlığı yahut huysuzluğu diyeyim tutuyor galiba..
umarım herşey normale girer sizin cephede..Sinirlenmemeye,üzülmemeye çalış canım ev hali oluyor böyle şeyler....

insallah canim... hemde bu aralar cooook SIK tutuyor bu huysuzlugu!!!
bu aksam ellemicem bakalim... cünkü yarin sinavim var sakinleseyim iyice ona caliscam... simdi onla konusmaya calissam, deli etcek beni bu sefer yarinki sinav iyi gecmiycek... en iyisi yarin konusurum... ha kendisi gelip konusursa basimin üstünde yeri var :)

İyi akşamlar
Beyzuş abla gez gezdir ne güzel ah istanbul
Yenacım zil işi çok komiğime gitti tabii sinir bozucu aynı zamanda
Ayağın nasıl bugün canım
Gökçecim erkek kısmısı çocuktan beter valla sen akışına bırak en iyisi olan bize oluyor biz yıpranıyoruz hep
Ben de bugün doğum yapan arkadaşa gittim morali bozuktu bebek kilo almamış sarılığı hala devam ediyor bir de kasık da fıtık varmış

İyi düşünmüşsün canım...Sen sınavına odaklan hem kafan dolu olunca olayı hatırlayıp kurmazsın...
Kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin...
Sınıfını geç kırmızı bisiklet alıcam sana..

Son düzenleme:

Valla asucum zil olayı acaip sinir bozucu...yarın site yönetimini yine arayıp yine haber vereyim...

ayağım aynı değişen hiç birşey yok ;(

Sen naaptın makinan bozuktu düzeldimi.??

Arkadaşının bebeğine geçmiş olsun...sarılığa gelince bol bol emzirsin anca öyle düzelir canım...

Makinem bozuk hala canım parça bekliyoruz belki yarın gelir
Bebek konusu ise şöyle çok minik emmeye takati yok annesinin sütü de az sanırım yani kısır döngü işte bir de fıtık çıktı üzerine Allah yardım etsin
Ayağın için tekrar mı Dr gitsen acaba neden hiç düzelme yok ki

evet canim haklisin...
ah canim bebise gecmis olsun!!! Insallah bir an önce duzeleri yavrucak...

aminnn canim :)

yuppi kirmizi bisiklettttttt

eşim de tekrar gidelim diyor..
ben doktordan kaçtıkça ha bir fire veriyorum ve gitmek zorun da kalıyorum....

Senin makina daha önce de bozulmuştu değilmi.??
Garanti kapsamı dışındaysa çok tutmaz inşallah..

yenidoğan sarılığı çok ciddi bişey değil ablacım genelde 25 gün kadar sürüyo hatta bazen anne sütü devam ettiriyo süt sarılığı diye adıda değişiyo..benim küçük dört ay sarılıktı hep öyle kalıcak sanmıştım bir sürü tahlişller falan bi sorun yok doktorum zamanla geçer dedi ve geçti hakkaten ama fıtık olayına üzüldüm...geçmiş olsun....

yok canım gidemedimm...eşim geç geldii...ama görüştüm durumu daha iyi hafif ateş varmış..gece mızmızmış ama hep kucakta gezmişler uyumamış hiç...

ay zil olayı fenaymış yaa...bizimde zilde ismimiz yazmasına rağmen başkasına gelen mutlaka bize basıyo önce... hadi insansın yanlışlık olurda bi özür dile yok..ona deliriyom hiç olmuyosa günde 3 kere mutlaka...çocuklar halam geldi dayım geldi diye her seferinde kapıya koşuyolar....

Bulaşık makinem bozulmuştu onu yeni aldım çamaşır makinem de arada bozuluyor ama ilk kez büyük masraf oldu 300 civarı tutacak garanti yok zaten 17 yıllık :) ama yapılınca daha iş görür dedi:)
Sen tekrar git canım yavaştan olsa iyiye gitmesi gerekirdi eğer Dr un dediklerini tam uyguladıysanız
Sağol Zeynepcim 25 günlük bebek de ama emme problemi de var o nedenle sarılık geçmedi sanırım canım
Sizin bebek de çabuk iyileşir inşallah büyük bişey atlatmış sonuçta olacak o kadar mızmızlık

Biz de 1 numarayız ara da oluyor öyle apartman görevlisi sanıp bizim zile basıyorlar
ÖZür dilemeden çıkıp gidiyorlar sonra...

demek ki buda değişmek istiyor artık...300 de az değilmiş asucum...ne kadar idare eder onuda konuşun...Aslın da uygun taksitli yeni makinayamı girişilse ama kış ayı masraf ayı zor ..

Ben de bulaşık makinam bozulsun istiyorum artık..gri almak istiyorum ama bozulmuyor ))
19 yıl oldu yeter artık ))

Yeni makine 1.5 civarı canım bir de konuştuk 10 sene gider dedi 5 gitse yeter bana yeni makinelerin kazanları plastikimi benimki çelikmiş bir de ilk motor arızası olduğu için uzun süre gider dedi bakalım inşallah ben de borca girmek yerine bir taksit parasına yırtarız diye düşündüm inşallah

Asucum ben gidiyorum canım...

İyi geceler tatlı rüyalar...

iyi geceler kimse kalmamış ama
iki gündür giremedim..birgün sabah kalkıp anneme gittim gece yatmaya geldim..pazar günüde kvye gittim sabahtan yine gece geldim eve yoğundum ve bol kaçamaklıydı tabii gezmekte olunca...geçmişe bakamıyorum bugünde temizlik yaptım kuzularda az önce uyudu ...yarında arkadaşa gideceğim giremem yine gece gelirim oradanda....ben spor yapmaya devam ediyorum ama onca kaçamağa rağmen kilo almamışım spor sayesinde...

birinci kat olunca insan normal karşılıyo ama ben üçüncü katta oturuyorum canım....ayrıca yanlış basılmasına çok takmıyorum insanlık hali olur ama açmışım kapıyı bekliyorum diye insan bi döner özür diler yani ben olsam öyle yaparım...ben olsam böyle bir riske hiç girmem zaten kaçıncı zile basacağımı bilmiyosam telefon açar ben aşağıdayım kapıyı açın derim....

hayırlı geceler güzeller ben sabahın köründe çıkıp gece geç saat dönünce ancak bu saatte girebiliyorum.
aslında biraz erken geldim ama yarın için birşeyler hazırlayayım dedim. balkonda kocaman bir kabak vardı onu kırdım soydum sabah pişiririm dedim .içim rahat etmedi hemen koydum ocağa çok güzel değil gibi geldi. pişsin bakayım çok beğenmezsem sabah tatlılar fırınlarım. böyle güzel olursa fırınlamadan alır giderim.yada çok kötüyse sabah erkenden başka pişiririm. birazda hamur işi birşeyler yaparım. eve bırakmayı düşünmüyorum.hepsini alıp kıza götürücem. yarın görümcesi falan gelicek.başka gelenlerde olur. akşam üstü köye gidebilirim. köydede mevlit var.
teşekkür ederim canım çok sağol

sağol hayriyecim Allah razı olsun.
duanızı Allah kabul etsin

canım biliyorum senin çok ince düşünceli olduğunu. düşüncesizlik edenler utansın

çok üzüldüm asucum. çabucak iyileşir inşallah yavrucuk

yenacım sen biraz daha önem ver ayağına geçiştirme dr. a çık tedavini yap canım. ayak çok zor. insan kaybedince öğreniyor kıymetini. Allah şifalar versin.

asucum benimde bozulmuştu. eşim başka aldı. bunu hurdacıya verelim gitsin dedi. ben kıyamadım.bir baktıralım olursa yazlığa götürürüz orda idare eder dedim. bir tamirciye gösterdik. tamir olur bu dedi. tamir ettirdik. 60 tl. tuttu. çokta güzel olmuş. bende yazlığa götürmeye kıyamadım. köye götürdüm yazlığada arkadaşın çok eski makinası vardı. yılların makinası. onu götürdük oda orda işimi görüyor.
seninkide o kadar tutmaz inşallah. 300 banada biraz çok geldi .

eeselamu aleykum
hayırlı sabahlar güzellerim
ben dün çokk yorulmuşum akşamda yemekte misafırlerimiz vardı onlar gidince sitee bi bakayım dedim yatakta pc açık uyuya kalmışım eşim kaldırmış bugunde apartman günü var hiç canım gitmek istemiyor bakalım belkide gitmem

aleyküm selam canım:)
ne güzel kuran toplantınız var demek, kolay gelsin inşaallah.
bende kocaman öptüm
evet canım kuran okunuyo sohbet oluyo bir günümüz olsun boş geçmiyor şükür

aman boşver canım keçileri gelmiş belli erkekler böyle dengesizler
rabbimşifa versin bebişe
önemli olan kaçamktan sonra kılo almamak zaten 2mill devammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…