Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nöbetten çıktım geldim
bugün dinlencem artık biraz akşam üzeri girebilirsem görüşürüz

selamün aleyküm.....

naparsınız bakıyım:)
öfff bugün benim hiç tadım yok nedense, sabah kalktığımdan beri her bişeye sinirim bozuluyo
yataktan hiç kalkasımda gelmedi zaten, ama zorla kalktım.

iyi gezmeler ablacım:)
o kız kulesine gitmeyi bende istiyorum:)
merak ediyorum orayı......
kocaman öptüm

dönem dönem benim eşimde aynı böyle olur canım, oyüzden anlayabiliyorum seni.
bence kendi sorunlarından bize sarıyorlar böyle vakitlerinde, asuman ablamın dediği gibi akışa bırakıp kafaya takmamaya çalışmak gerekli galiba, ben böyle yapmaya çalışıyorum becerebildiğim kadarıyla, çünkü başka olurunu bulamadım ben henüz kendi içimde.
işte her erkek bir değil, her kadında bir değil, kader diyorum:)))
ama galiba bunada şükür.
bazen eşime takılırım; seni kendi haline bırakıyorum doktor öyle dedi diyorum:))))
tabi ortada var olan bir doktor falan yokta, bi deyim ya bu:))))
eşe sabretmek çok büyük ecirmiş ama biliyormusun, çünkü kolay bi durum değil gerçekten.
öptüm canım

Ben de bugün doğum yapan arkadaşa gittim morali bozuktu bebek kilo almamış sarılığı hala devam ediyor bir de kasık da fıtık varmış

tüh
tez zamanda rabbim şifalar versin inşaallah, AMİN.

ay bu yapamadığı halde tamam oldu diyipte giden ustalara sinir oluyorum....
hani olduydu, hayret bişey ya.
sen bi daha ara bari ablacım.....
ustaların çoğu neden galesizki, bi araştırma konusu bence bu.....

ben bişeyleri geçersem bana ne alırsın:)))

evet canım kuran okunuyo sohbet oluyo bir günümüz olsun boş geçmiyor şükür

senin adına çok sevindim canım, ne güzel maşaallah.

Hayırlı günler
Sabah eşimin dr una gittik randevumuz vardı bazıs sıkıntıları oluyor da neyse böyle şeyle beklenen ağrı ve acılar dedi 1-1.5 sene devam edebilir dedi başka sorun yok şükür
Gece arkadaş bebeği acile götürmüş hastaneye yatırmışlar hem kilo kaybı hem de sarılık dolayısıyla yoğun bakımda eşimin işi bitince onun yanına da uğradık bugün de hastanede kalacaklar sanırım toparlar demişler şükür korkacak bişey yokmuş ama annesi perişan tabii
Daficim ellerine sağlık
Benim makine ufak tefek arıza veriyordu daha önce ama motor ve amortisörü değişeceği için fazla tutacak bu sefer canım

asuman abla annemin çamaşır makinesi 23yıllık biliyonmu:)))))
işi bitsin yenisini alacam diyor, ama hala gidiyo bakalım maşaallah:))))
o zamaaaaan seninkine daha 6sene var en az dermişim:)
annem elyaf yorganları bile atar, iyi çıkmış galiba makinesi....
şaka bi yana 300tl banada çok geldi ama belkide mantıklıdır bilemicem ablacım.

Meyracım maşallah annenin makinesi iyi çıkmış gerçekten bu makine işleri nasip işi biraz belli olmuyor benim en yeni makinem bulaşık makinemde 5-6 senelikti ama değiştirmek zorunda kaldık
Çamaşır makinesi de yeni alsak borca girecez dedik 300 çok ama 1500 den az napalım :)

tabi anne hem perişan olmuştur, hemde çok üzülmüş endişe etmiştir bebeği için.
ama yoğun bakım iyi olmuş, bebek daha çabuk toplar hem kendini böylelikle eziyet çekmeden yavrucak.

eşin içinde çok sevindim, çok şükür ablacım bunada.

asuman abla hadi bana gelde kahve içelim:)))
öyle bi imkan olsaydı gelirdin içerdik ne güzel olurdu yaaa:)

haklısın ablacım, ama senin bu çamaşır makineside annemin makinesinin sülalesinden gibi:)
hadi ben tutmayım seni, sen uzan ablam

Mümin ağbi'nin ineklerinin sütünden kahve içiyorum şu an..
Hadi siz gelin bana höpürdetelim..İsterseniz sade kahve de yaparım size

MEyra sana da pembesini alırım...Sahi nooldu senin okul işin...bir ara çalışkan öğrenciydin evlenince ara verdin galiba eğitim işine...

Son düzenleme:

ay ağzımdan aldın lafımı:)
asuman ablam yorgun uzanacakmış hadi sen gel o zaman da kahve içelim dicektim bende sana:)
kalp kalbe karşıymış demekki:)
olur gelirim, senin elinden kahveye gelmemmi hiç ablam:)

ah yenam hiç sorma habire maol sitesinden takip ediyorum kayıt gününü, her zaman siteden takip ederdim bilgileri ve hep doğru bilgiler çıkardı, oyüzden yine güvendim. işte senede 2kere kayıt yenileme var, beklerimki kayıt yenileme tarihi gelsin diye, aaa bigün bi baktımki geçen kayıt yenileme tarihini ilan panosuna geçmişler, nasıl kızdım ama, hayırlısı bakalım dedim artık kendim içinde.
neden bu sefer böyle bişey yaptılar hiç anlamadım, sonuçta site online duyuru yeri yani
bir dahaki tarihi bekliyorum şimdide artık, ama bu sefer siteden değil bizzat telefon ile öğreneceğim tarihi, kayıt yenilemeye 10-15gün kala falan belli oluyo kayıt tarihide işte.
birde önceden çocuk gelişiminin üniversitesini dışardan okuyabiliyordun rahatca, ama şimdi yeni o da kalkmış
ama bunada razı oldum, 4senede üniversiteye gider gelirim artık:)
heh lisesini bitirdimde şimdiden üniversitesinden bahsediyorum:))))
hayırlısı bakalım....

ama ben kırmızıyı daha çok severim, şimdi ikimizinkide kırmızı olmasın karışır hem doğru:)))
benimki tamam pembe olsun ama önden sepetli olsun oldumu?:)
öğretmen olacağım yenam, ben okuyacağım:))))

Selamün aleykümm....

bugünüm sıkıntılı geçti biraz arada bi baktım ama yazamadım....reglın sonu olmasına rağmen çok karnım ağrıyo halaa...ve başağrısıyla uyandım sabah iş güç yemek çocuklar derken akşam ettim...eşim gelincede hastaneye gidicem arkadaşa bu sefer görebilicekmiyim belli değil ama bi şansımı denicem...bebişin kanında enfeksiyon çıkmış başka bölüme almışlar oyüzden ziyaret yokmuş....ateşi çok yükselmiş geceden beri ve öksürük başlamış fena halde...Rabbim şifalara versin....

Selam kizlarrrr!!! Benim bu saatte burda ne isim var??? flas flas flas
esim aksam yemegi yapiyor!!!! özür dilemiyor ama yemek yapiyor :) neyse olsun oda iyi :)
kalamar kizartiyor birde patates kizarticakmis...birde salata
ben kalamar yerim birde salata :)

Esin icin sevindim canim!!!
Bebise gecmis olsun! Hastanede yogun bakimda olmasi daha iyi olmus canim! böylelikle daha cabuk toparlar...

Gecmis olsun canim

Bebiside gecmis olsun... rabbim acil sifalar versin

Ay ne güzel olurdu taze elden kahve içmesi :)
İçmiş kadar oldum ama ellerine sağlık canım
haklısın ablacım, ama senin bu çamaşır makineside annemin makinesinin sülalesinden gibi:)
hadi ben tutmayım seni, sen uzan ablam
Ben kim uzanmak kim niyetlendim yatayım diye eşim geldi eve dinlemeye sonra da ben kızımla çıktım dışarı onun telefonu şarj olmuyordu servise götürdük daha 6 ay oldu alalı 18 ay daha taksiti var inşallah kullanıcı hatası felan demezler bıraktık geldi bir hafta 10 gün içinde haber verecekler bakalım
Giderken yürüdük bu arada eve geldim çay demledim hemen arkadaşı çağırdım yaramazlık yaptık tatlı yedik
Havanı yirim afiyet şifa olsun
Sana da bebeğe de şifa versin Allah canım

Ooo eşinin ellerine sağlık o zaman
Bebek bikaç gün hastanede kalacak iyi olur bence de toparlar inşallah ama üzücü tabii

Menum

sabah: 1kase kflakes

ara: yok

öglen: corba bir tabak

ara: 1mandalina, 4tane cips (arkadas coook istahli yiyordu canim cekti)

aksam: 8adet kizarmis kalamar halkasi, salata

ara: Elma yerim

3litre suyumu tamamlamaya calisirim... ama en kotu 2bucuk litre olur
yesil cay icicem
birde siyah cay icerim (onuda demledi herifim)

Allah şifalar versin

bugün yazılanları okurken kahve muhabbetini gördüm aklıma yeşil kahve geldi. annem söylemişti dr. öz önermiş. duyanınız bileniniz kullananınız var mı?

Hoşbuldummm :) Hala "sağlıklı yaşamaya" başlamadım :/ Bu cuma günü sınavlarım var, o yüzden spora gidemedim daha ama cumartesi spor beni bekler kilolu olmak çok zor ve üzücü birşey.. İsteğin gibi davranamamak, istediğin gibi konuşamamak, istediğin gbi giyinememek.. özellikle sonuncusu beni çok zorluyor çünkü üniversitedeyim yani ince kızların hodri meydan diyip istediklerini giydikleri bir yer.. onları görünce dahada üzülüyorum çünkü bende o kızlardan biri olabilirdim.. Gelecekte geri dönüp baktığımda hayatımın boş geçmiş olduğunu görmek beni çok korkutuyor.. En güzel yıllarım elimden kayıp gidiyor ve elimde olmasına rağmen boğazımı tutupta bu gidişe dur diyemiyorum. İnsanların acıyan bakışlarına hergün maruz kalıp hala bu halde oldugum için bu dünyada en çok ta kendime kızıyorum.. Ama değişicek inanıyorum.. Bu arada bi kuzenim var erkek, o da benim gibi kilolu onla iddaya girmiştik mart ayına kdr kim daha çok kilo verecek diye, ikimizdede tık yok hatta kim daha az kilo alıcak yarışmasına döndü olay hemde 350tl sine iddaya girdik kızlar beni motive etmeniz şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…