İyi akşamlar arkadaşlar...
Çok ihmal ettim kusuruma bakmayın lütfen..
Sömestr dolayısıyla,ablamın gelini ve toruncuk bende...
Pek fırsatım olmuyor...Oğlan kafasına koymuş teyzem beni İstanbul'da gezdirecek diye şimdi onun gönlünü yapmaya çalışıyorum..
Yarın özel bir kolejin teknik etkinliği varmış.Robot yaptıracaklarmış.Oraya gideceğiz nasipse..Yerinde duramıyor afacan...
Bir de kız kulesine gitmek istiyor;inşallah havalar izin verirde gideriz...
Bu ara benim kusuruma bakmayın ne olur...
Hepinizi çok çok öpüyorum...
ayyyy kizlar bu herif beni cileden cikaracak!!!!!
Bugun öglene kiz pizza istedi bende yaptim. beyefendide yedi öglen! hic birsey demedi! Aksamada kalmisti! Salata yaparim yanina kizla kocis aksama bitirir diye dusundum.... Herif ne dese begenirsiniz? Neymis hic guzel degilmis yemek yapmamismiyim! Ya gerizekali madem guzel degildi önceden söyleseydin ona göre yapsaydim!!! O öyle diyince merak ettim 1dilim yedim cokta guzeldi her zamanki yaptigim gibi!!! Dedim cöpe gitmesin diye yemek yapmadim! Tadi igrençte degil. cok guzel degilsede napayim bir dahakine daha guzel olur ye dedim gunah dedim... Ondan sonra basladi söylenmeye yok isime gelince muslumanmisim falan filan... tamam namaz kilmiyorum, ama yinede elhamdulillah muslumanim!!!!
Birde yok aklima sIça....m (nerden evlendim sununla diye buyuk ihtimal)
askim niye böyle yapiyorsun dedim 10dk sonra öküz gibi bagirmaya basladi... bende hic bisi demeden salona gittim... offff yaaaaaa
Ben de bugün doğum yapan arkadaşa gittim morali bozuktu bebek kilo almamış sarılığı hala devam ediyor bir de kasık da fıtık varmış
İyi akşamlar pıtırcıklar...
Herkes çok iyidir umarım....zeynep arkadaşının çocuğu nasıl oldu gittinmi bugün de ziyaretine.?
havalar epey soğudu..Haftasonu yoğun yağuştan sonra şimdi de donuyoruz...Olması gereken bu zaten ama soğuk hava zor geliyor tabiii.
Alışkını olunca ılıman havalara, sıcak şehrin sıcak insanıyım ben.
Bizim kapı zili iki günden beri karşı komşula birlikte çalıyor...gelip bakıldı tamam dendi yine aynı..
Onlar dışardan kendi zillerine basıyor bizim kapı zili de ötüyor...
Bir de kalabalık aile kalabalık akrabaları var gelen giden sayısız ..biz sürekli kapıya koşuyoruz kim geldi diye..Tam çıldırmalık...
Esracım kış düğünü bizim ama evlendiğimiz bir hafta boyunca havalar ilkbahar kıvamındaydı çok güzeldi...
Ben normal de tencere dibi çok severim..Yanık yemeğe,yanık pilava bayılırım...hep derlerdi düğününde kar yağcak,yağmur yağcak diye ben de acaip inanmıştım düğün tarihimiz de ocağa alınınca teori gerçekleşecek diye çok beklemiştim))
ne safmışım yazık bana..
İyi düşünmüşsün canım...Sen sınavına odaklan hem kafan dolu olunca olayı hatırlayıp kurmazsın...
Kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin...
Sınıfını geç kırmızı bisiklet alıcam sana..
evet canım kuran okunuyo sohbet oluyo bir günümüz olsun boş geçmiyor şükür
Hayırlı günler
Sabah eşimin dr una gittik randevumuz vardı bazıs sıkıntıları oluyor da neyse böyle şeyle beklenen ağrı ve acılar dedi 1-1.5 sene devam edebilir dedi başka sorun yok şükür
Gece arkadaş bebeği acile götürmüş hastaneye yatırmışlar hem kilo kaybı hem de sarılık dolayısıyla yoğun bakımda eşimin işi bitince onun yanına da uğradık bugün de hastanede kalacaklar sanırım toparlar demişler şükür korkacak bişey yokmuş ama annesi perişan tabii
Daficim ellerine sağlık
Benim makine ufak tefek arıza veriyordu daha önce ama motor ve amortisörü değişeceği için fazla tutacak bu sefer canım
Meyracım maşallah annenin makinesi iyi çıkmış gerçekten bu makine işleri nasip işi biraz belli olmuyor benim en yeni makinem bulaşık makinemde 5-6 senelikti ama değiştirmek zorunda kaldık
Çamaşır makinesi de yeni alsak borca girecez dedik 300 çok ama 1500 den az napalım :)
Mümin ağbi'nin ineklerinin sütünden kahve içiyorum şu an..
Hadi siz gelin bana höpürdetelim..İsterseniz sade kahve de yaparım size
MEyra sana da pembesini alırım...Sahi nooldu senin okul işin...bir ara çalışkan öğrenciydin evlenince ara verdin galiba eğitim işine...
Hayırlı günler
Sabah eşimin dr una gittik randevumuz vardı bazıs sıkıntıları oluyor da neyse böyle şeyle beklenen ağrı ve acılar dedi 1-1.5 sene devam edebilir dedi başka sorun yok şükür
Gece arkadaş bebeği acile götürmüş hastaneye yatırmışlar hem kilo kaybı hem de sarılık dolayısıyla yoğun bakımda eşimin işi bitince onun yanına da uğradık bugün de hastanede kalacaklar sanırım toparlar demişler şükür korkacak bişey yokmuş ama annesi perişan tabii
Daficim ellerine sağlık
Benim makine ufak tefek arıza veriyordu daha önce ama motor ve amortisörü değişeceği için fazla tutacak bu sefer canım
Selamün aleykümm....
bugünüm sıkıntılı geçti biraz arada bi baktım ama yazamadım....reglın sonu olmasına rağmen çok karnım ağrıyo halaa...ve başağrısıyla uyandım sabah iş güç yemek çocuklar derken akşam ettim...eşim gelincede hastaneye gidicem arkadaşa bu sefer görebilicekmiyim belli değil ama bi şansımı denicem...bebişin kanında enfeksiyon çıkmış başka bölüme almışlar oyüzden ziyaret yokmuş....ateşi çok yükselmiş geceden beri ve öksürük başlamış fena halde...Rabbim şifalara versin....
Ay ne güzel olurdu taze elden kahve içmesi :)tabi anne hem perişan olmuştur, hemde çok üzülmüş endişe etmiştir bebeği için.
ama yoğun bakım iyi olmuş, bebek daha çabuk toplar hem kendini böylelikle eziyet çekmeden yavrucak.
eşin içinde çok sevindim, çok şükür ablacım bunada.
asuman abla hadi bana gelde kahve içelim:)))
öyle bi imkan olsaydı gelirdin içerdik ne güzel olurdu yaaa:)
Ben kim uzanmak kim niyetlendim yatayım diye eşim geldi eve dinlemeye sonra da ben kızımla çıktım dışarı onun telefonu şarj olmuyordu servise götürdük daha 6 ay oldu alalı 18 ay daha taksiti var inşallah kullanıcı hatası felan demezler bıraktık geldi bir hafta 10 gün içinde haber verecekler bakalımhaklısın ablacım, ama senin bu çamaşır makineside annemin makinesinin sülalesinden gibi:)
hadi ben tutmayım seni, sen uzan ablam
Havanı yirimMümin ağbi'nin ineklerinin sütünden kahve içiyorum şu an..
Hadi siz gelin bana höpürdetelim..İsterseniz sade kahve de yaparım size
MEyra sana da pembesini alırım...Sahi nooldu senin okul işin...bir ara çalışkan öğrenciydin evlenince ara verdin galiba eğitim işine...
Sana da bebeğe de şifa versin Allah canımSelamün aleykümm....
bugünüm sıkıntılı geçti biraz arada bi baktım ama yazamadım....reglın sonu olmasına rağmen çok karnım ağrıyo halaa...ve başağrısıyla uyandım sabah iş güç yemek çocuklar derken akşam ettim...eşim gelincede hastaneye gidicem arkadaşa bu sefer görebilicekmiyim belli değil ama bi şansımı denicem...bebişin kanında enfeksiyon çıkmış başka bölüme almışlar oyüzden ziyaret yokmuş....ateşi çok yükselmiş geceden beri ve öksürük başlamış fena halde...Rabbim şifalara versin....
Selam kizlarrrr!!! Benim bu saatte burda ne isim var??? flas flas flas
esim aksam yemegi yapiyor!!!! özür dilemiyor ama yemek yapiyor :) neyse olsun oda iyi :)
kalamar kizartiyor birde patates kizarticakmis...birde salata
ben kalamar yerim birde salata :)
Esin icin sevindim canim!!!
Bebise gecmis olsun! Hastanede yogun bakimda olmasi daha iyi olmus canim! böylelikle daha cabuk toparlar...
Gecmis olsun canim
Bebiside gecmis olsun... rabbim acil sifalar versin
Hayırlı günler
Daficim ellerine sağlık
bugün yazılanları okurken kahve muhabbetini gördüm aklıma yeşil kahve geldi. annem söylemişti dr. öz önermiş. duyanınız bileniniz kullananınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?