- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Hoşbuldummm :) Hala "sağlıklı yaşamaya" başlamadım :/ Bu cuma günü sınavlarım var, o yüzden spora gidemedim daha ama cumartesi spor beni beklerkilolu olmak çok zor ve üzücü birşey.. İsteğin gibi davranamamak, istediğin gibi konuşamamak, istediğin gbi giyinememek.. özellikle sonuncusu beni çok zorluyor çünkü üniversitedeyim yani ince kızların hodri meydan diyip istediklerini giydikleri bir yer.. onları görünce dahada üzülüyorum çünkü bende o kızlardan biri olabilirdim.. Gelecekte geri dönüp baktığımda hayatımın boş geçmiş olduğunu görmek beni çok korkutuyor.. En güzel yıllarım elimden kayıp gidiyor ve elimde olmasına rağmen boğazımı tutupta bu gidişe dur diyemiyorum. İnsanların acıyan bakışlarına hergün maruz kalıp hala bu halde oldugum için bu dünyada en çok ta kendime kızıyorum.. Ama değişicek inanıyorum.. Bu arada bi kuzenim var erkek, o da benim gibi kilolu onla iddaya girmiştik mart ayına kdr kim daha çok kilo verecek diye, ikimizdede tık yok hatta kim daha az kilo alıcak yarışmasına döndü olay hemde 350tl sine iddaya girdik kızlar beni motive etmeniz şart oldu
Selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Bu gruba katilmak istiyorum ismini gördüm grubun daldim içeriye var mı bir şartı falan? Zayıflamak istiyorum ama yalnız olmuyo işte malum
Merhabaa, 21 yaşındayımm , 100 kiloyum ve gerçeken zayıflamak istiyorumm . Bende kendimi bildim bileli kiloluyum, zayıf olduğumu hiç hatırlamıyorum. Bu durum küçük yaşlardan beri özgüvenimi ciddi şekilde etkiliyorr. Mimarlık okuyorumm e haliyle mimar diyince akla zarif ve zayıf kadınlar gelir :) Burda başaran azimli insanlar gördükçe ben neden yapamayayım diyorum hep kendime :) sizlerle birlikte bende bu yola baş koydum bu gunden itibaren :) gerçekten motivasyona ihtiyacım var çünkü hiç hırslı biri değilimhepinizi şimdiden sevdim bende size destek olacagım :) hadi yapalım bu işi !!
Günlerim çok yoğun geciyo ama Sık sık ugramak icin elimden geleni yapcam. Hiç olmazsa aksamlari girip menülerimi yazcam. Diyetisyen e gidiyorum 15 ocakta başladım diyete ama pek sıkı yapamadım pazartesiden bu yana harfiyen uymaya çalışıyorum:)Hosgeldin!! kapimiz kilo vermek isteyen herkese acik!!
Her cuma gunu kilo bildirimi yapiyoruz birde kac dakika spor yaptik onu yaziyoruz.
Yeni gelenler 2hafta bildirim yaptiktan sonra 3ncu hafta listeye giriyorlar!
Tek sartimiz SIK SIK ugraman :) menü bildirimi yapman
ha cuma gunleri bildirimi en gec saat 13e kadar yapiyoruz
Âmin inşallahAllah şifalar versin
Ben bir tek yeşil çayı biliyorumbugün yazılanları okurken kahve muhabbetini gördüm aklıma yeşil kahve geldi. annem söylemişti dr. öz önermiş. duyanınız bileniniz kullananınız var mı?
HoşgeldinizSelam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Bu gruba katilmak istiyorum ismini gördüm grubun daldim içeriye var mı bir şartı falan? Zayıflamak istiyorum ama yalnız olmuyo işte malum
Günlerim çok yoğun geciyo ama Sık sık ugramak icin elimden geleni yapcam. Hiç olmazsa aksamlari girip menülerimi yazcam. Diyetisyen e gidiyorum 15 ocakta başladım diyete ama pek sıkı yapamadım pazartesiden bu yana harfiyen uymaya çalışıyorum:)
Teşekkürler Hosbulduk:)Âmin inşallah
Ben bir tek yeşil çayı biliyorum
Hoşgeldiniz
Tmm cumalari yapcam mutlaka bildirim:) siteye de her fırsatta ugrayacam:)tamam :) haftada 3kere gelsende yeter fazla zorlama kendini yaniama her cuma bildirim yapmayi unutma!
insallah bundan sonra hep öyle devam edersin diyet konusunda!
Selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Bu gruba katilmak istiyorum ismini gördüm grubun daldim içeriye var mı bir şartı falan? Zayıflamak istiyorum ama yalnız olmuyo işte malum
Günlerim çok yoğun geciyo ama Sık sık ugramak icin elimden geleni yapcam. Hiç olmazsa aksamlari girip menülerimi yazcam. Diyetisyen e gidiyorum 15 ocakta başladım diyete ama pek sıkı yapamadım pazartesiden bu yana harfiyen uymaya çalışıyorum:)
Sorma yaa aslında pazartesi başlamadım hic bir zaman diyete mesela diyetisyen e sali gittim bi anda karar verip ve diyete çarşamba başladım. Ama bu kez böyle denk geldi. Diyet ve pazartesi hep birlikte anılır ama haklısın:)pazartesi :) bu gün bana çok tanıdık geliyor
hoşgeldin tatlım birlikten kuvvet doğar derler anca beraber kanca beraber başarıcaz inşallah bu işi[/QUOTE
Eee böyle destek olduğunu görünce daha bi isteklendim:)
Ay ne güzel olurdu taze elden kahve içmesi :)
İçmiş kadar oldum ama ellerine sağlık canım
Ben kim uzanmak kim niyetlendim yatayım diye eşim geldi eve dinlemeye sonra da ben kızımla çıktım dışarı onun telefonu şarj olmuyordu servise götürdük daha 6 ay oldu alalı 18 ay daha taksiti var inşallah kullanıcı hatası felan demezler bıraktık geldi bir hafta 10 gün içinde haber verecekler bakalım
Giderken yürüdük bu arada eve geldim çay demledim hemen arkadaşı çağırdım yaramazlık yaptık tatlı yedik
Havanı yirimafiyet şifa olsun
Sana da bebeğe de şifa versin Allah canım
Ooo eşinin ellerine sağlık o zaman
Bebek bikaç gün hastanede kalacak iyi olur bence de toparlar inşallah ama üzücü tabii
Selam kizlarrrr!!! Benim bu saatte burda ne isim var??? flas flas flas
esim aksam yemegi yapiyor!!!! özür dilemiyor ama yemek yapiyor :) neyse olsun oda iyi :)
kalamar kizartiyor birde patates kizarticakmis...birde salata
ben kalamar yerim birde salata :)
Esin icin sevindim canim!!!
Bebise gecmis olsun! Hastanede yogun bakimda olmasi daha iyi olmus canim! böylelikle daha cabuk toparlar...
Gecmis olsun canim
Bebiside gecmis olsun... rabbim acil sifalar versin
Bugünün menüsü:)
Kahvaltı: 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates
2dilim peynir
5 zeytin, bol maydanoz
Ara1: 10 fındık, 4 kuru kayısı
Öğle: 1porsiyon kabak graten, 1 su bardağı yogurt, 1porsiyon salata, 2dilim ekmek
Ara215; 30) 2adet grissini, 1tane sade soda
Akşam19:00) 8 yemek kaşığı kısır, bolca marul ve domates.
Ara320:30) 1fincan 5i bir arada cay.
Gun boyu çok az su içtim ama
bugün yazılanları okurken kahve muhabbetini gördüm aklıma yeşil kahve geldi. annem söylemişti dr. öz önermiş. duyanınız bileniniz kullananınız var mı?
Hoşbuldummm :) Hala "sağlıklı yaşamaya" başlamadım :/ Bu cuma günü sınavlarım var, o yüzden spora gidemedim daha ama cumartesi spor beni beklerkilolu olmak çok zor ve üzücü birşey.. İsteğin gibi davranamamak, istediğin gibi konuşamamak, istediğin gbi giyinememek.. özellikle sonuncusu beni çok zorluyor çünkü üniversitedeyim yani ince kızların hodri meydan diyip istediklerini giydikleri bir yer.. onları görünce dahada üzülüyorum çünkü bende o kızlardan biri olabilirdim.. Gelecekte geri dönüp baktığımda hayatımın boş geçmiş olduğunu görmek beni çok korkutuyor.. En güzel yıllarım elimden kayıp gidiyor ve elimde olmasına rağmen boğazımı tutupta bu gidişe dur diyemiyorum. İnsanların acıyan bakışlarına hergün maruz kalıp hala bu halde oldugum için bu dünyada en çok ta kendime kızıyorum.. Ama değişicek inanıyorum.. Bu arada bi kuzenim var erkek, o da benim gibi kilolu onla iddaya girmiştik mart ayına kdr kim daha çok kilo verecek diye, ikimizdede tık yok hatta kim daha az kilo alıcak yarışmasına döndü olay hemde 350tl sine iddaya girdik kızlar beni motive etmeniz şart oldu
hoşgeldiniz arkadaşlar biraz geç oldu kusura bakmayınSelam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Bu gruba katilmak istiyorum ismini gördüm grubun daldim içeriye var mı bir şartı falan? Zayıflamak istiyorum ama yalnız olmuyo işte malum
hayırlı geceler güzeller
bu saat oldu ben daha yatağa giremedim.
sabah yeğenime çok misafir gelmiş apar topar oraya koşturdum. hepde şehir dışından. yemek vermesen olmaz versem yetişmez. hemen fırına koştum ne kadar lavaş pide varsa aldımiyikide kabakta pişirmişim.hemen pideli köfte yaptık arkadanda tatlı tamam. doyurucu oldu. akşam üstü köye gittim. gece geldikki yenişehirden yeğenler gelmiş. tatil olunca torunlar bize gelmek istemiş. onlarla oturduk biraz. yatakları hazırladım. şu anda salon, oturma odası, küçük oda, yatak odası hepsi dolu her yer yatak.
kızlar bu koşturmacanın arasında diyet miyet hak getire hiç dikkat edemedim. zaten oturup yiyecek zamanımda yokkoştururken acıktıkca ne bulursam atıyorum ağzıma su hiç içmiyorum. tuvalete gidecek zamanım yok inşallah çok artı görmem.
bu beğeni butonuda çok kötü oldu. bir kere beğenince bir daha beğenemiyoruz. alıntıda yapamadım. çok uykum geldi ve yorgunum. kusura bakmayın kızlar . ama hepinizin yazdıklarını okudum.
hadi ben yatayım artık. hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?