Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oooo cooook iddali olmus canim
boyun kac kilon kac yasin kac??
burda bizleri okudukca daha cok motive olursun canim!
birde her gun menunu paylasirsan, insan daha fazla tutuyor kendini, cunku buraya kalorili seyler yersen yazarken utaniyorsun :)

Selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Bu gruba katilmak istiyorum ismini gördüm grubun daldim içeriye var mı bir şartı falan? Zayıflamak istiyorum ama yalnız olmuyo işte malum

Selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Bu gruba katilmak istiyorum ismini gördüm grubun daldim içeriye var mı bir şartı falan? Zayıflamak istiyorum ama yalnız olmuyo işte malum

Hosgeldin!! kapimiz kilo vermek isteyen herkese acik!!

Her cuma gunu kilo bildirimi yapiyoruz birde kac dakika spor yaptik onu yaziyoruz.
Yeni gelenler 2hafta bildirim yaptiktan sonra 3ncu hafta listeye giriyorlar!
Tek sartimiz SIK SIK ugraman :) menü bildirimi yapman
ha cuma gunleri bildirimi en gec saat 13e kadar yapiyoruz

canim cuma yarisi takimlarindan birine de katilmani tavsiye ederim. takim olarak yarisarak zayiflamak hem eglenceli hem daha faydali oluyor.

Günlerim çok yoğun geciyo ama Sık sık ugramak icin elimden geleni yapcam. Hiç olmazsa aksamlari girip menülerimi yazcam. Diyetisyen e gidiyorum 15 ocakta başladım diyete ama pek sıkı yapamadım pazartesiden bu yana harfiyen uymaya çalışıyorum:)

Allah şifalar versin
Âmin inşallah
bugün yazılanları okurken kahve muhabbetini gördüm aklıma yeşil kahve geldi. annem söylemişti dr. öz önermiş. duyanınız bileniniz kullananınız var mı?
Ben bir tek yeşil çayı biliyorum
Hoşgeldiniz

tamam :) haftada 3kere gelsende yeter fazla zorlama kendini yani ama her cuma bildirim yapmayi unutma!
insallah bundan sonra hep öyle devam edersin diyet konusunda!

Bugünün menüsü:)
Kahvaltı: 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates
2dilim peynir
5 zeytin, bol maydanoz

Ara1: 10 fındık, 4 kuru kayısı

Öğle: 1porsiyon kabak graten, 1 su bardağı yogurt, 1porsiyon salata, 2dilim ekmek

Ara2 15; 30) 2adet grissini, 1tane sade soda

Akşam19:00) 8 yemek kaşığı kısır, bolca marul ve domates.

Ara320:30) 1fincan 5i bir arada cay.
Gun boyu çok az su içtim ama

hoşgeldin tatlım birlikten kuvvet doğar derler anca beraber kanca beraber başarıcaz inşallah bu işi

pazartesi :) bu gün bana çok tanıdık geliyor

pazartesi :) bu gün bana çok tanıdık geliyor
Sorma yaa aslında pazartesi başlamadım hic bir zaman diyete mesela diyetisyen e sali gittim bi anda karar verip ve diyete çarşamba başladım. Ama bu kez böyle denk geldi. Diyet ve pazartesi hep birlikte anılır ama haklısın:)

amin ablacım sağol...ben daha iyiyimde bebek kötü yaa ateşi çok yükselmiş sürekli ağlıyo..kolunda serum annesinin kucağında bi öteye bi beriye geziyo durmuyo hiçç...

hoşgeldinnn...

sağol canım...

canim öglen 2dilim degilde 1dilim ekmek olabilirmis yoksa guzel :)
ha birde suyu biraz daha fazla icebilirsen cok daha iyi olur

hayırlı geceler güzeller
bu saat oldu ben daha yatağa giremedim.
sabah yeğenime çok misafir gelmiş apar topar oraya koşturdum. hepde şehir dışından. yemek vermesen olmaz versem yetişmez. hemen fırına koştum ne kadar lavaş pide varsa aldım iyikide kabakta pişirmişim.hemen pideli köfte yaptık arkadanda tatlı tamam. doyurucu oldu. akşam üstü köye gittim. gece geldikki yenişehirden yeğenler gelmiş. tatil olunca torunlar bize gelmek istemiş. onlarla oturduk biraz. yatakları hazırladım. şu anda salon, oturma odası, küçük oda, yatak odası hepsi dolu her yer yatak.
kızlar bu koşturmacanın arasında diyet miyet hak getire hiç dikkat edemedim. zaten oturup yiyecek zamanımda yok koştururken acıktıkca ne bulursam atıyorum ağzıma su hiç içmiyorum. tuvalete gidecek zamanım yok inşallah çok artı görmem.
bu beğeni butonuda çok kötü oldu. bir kere beğenince bir daha beğenemiyoruz. alıntıda yapamadım. çok uykum geldi ve yorgunum. kusura bakmayın kızlar . ama hepinizin yazdıklarını okudum.
hadi ben yatayım artık. hepinizi öpüyorum

esselamün alekum
hayırlı sabahlar güzellerim

bugün yazılanları okurken kahve muhabbetini gördüm aklıma yeşil kahve geldi. annem söylemişti dr. öz önermiş. duyanınız bileniniz kullananınız var mı?

hoşgeldiniz arkadaşlar biraz geç oldu kusura bakmayın

ablam rabbım gücünü arttırsın yoğunsun maşallah heryere yetişiyonkalbi güzel abam benim

Hayırlı günler herkese dün o kadar hareketim boşa gitti tatlı felaketi yüzünden
Bugün daha iyi olur inşallah ama genel durumum iyi eskiye nazaran daha iradeliyim :)

Merhaba güzeller,

Dün, tüm gün ve tüm gece yağan yağmurdan, esen rüzgardan sonra pırılı pırıl güneşli bir hava hakim bur da...
İnsanın içi neşe doluyor valla

1245684312.kez izldiğimiz doktorlar dizisinden sonra kızımla birlikte ameliyata girmeye hazırız.
''evet neyimiz var.? '' Her tatil de bıkmadan usanmadan kahvaltı saatin de Doktorlar izliyoruz )

Meyracım,ihmal etme takip etmeyi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…