Merhaba güzeller,
Dün, tüm gün ve tüm gece yağan yağmurdan, esen rüzgardan sonra pırılı pırıl güneşli bir hava hakim bur da...
İnsanın içi neşe doluyor valla
1245684312.kez izldiğimiz doktorlar dizisinden sonra kızımla birlikte ameliyata girmeye hazırız.
''evet neyimiz var.? ''Her tatil de bıkmadan usanmadan kahvaltı saatin de Doktorlar izliyoruz )
Meyracım,ihmal etme takip etmeyi...
ohh yamur sonrası miss tir havaayagın nasıl oldu canım
Selamün aleykümm....
bugünüm sıkıntılı geçti biraz arada bi baktım ama yazamadım....reglın sonu olmasına rağmen çok karnım ağrıyo halaa...ve başağrısıyla uyandım sabah iş güç yemek çocuklar derken akşam ettim...eşim gelincede hastaneye gidicem arkadaşa bu sefer görebilicekmiyim belli değil ama bi şansımı denicem...bebişin kanında enfeksiyon çıkmış başka bölüme almışlar oyüzden ziyaret yokmuş....ateşi çok yükselmiş geceden beri ve öksürük başlamış fena halde...Rabbim şifalara versin....
Ay ne güzel olurdu taze elden kahve içmesi :)
İçmiş kadar oldum ama ellerine sağlık canım
Ben kim uzanmak kim niyetlendim yatayım diye eşim geldi eve dinlemeye sonra da ben kızımla çıktım dışarı onun telefonu şarj olmuyordu servise götürdük daha 6 ay oldu alalı 18 ay daha taksiti var inşallah kullanıcı hatası felan demezler bıraktık geldi bir hafta 10 gün içinde haber verecekler bakalım
Giderken yürüdük bu arada eve geldim çay demledim hemen arkadaşı çağırdım yaramazlık yaptık tatlı yedik
hayırlı geceler güzeller
bu saat oldu ben daha yatağa giremedim.
sabah yeğenime çok misafir gelmiş apar topar oraya koşturdum. hepde şehir dışından. yemek vermesen olmaz versem yetişmez. hemen fırına koştum ne kadar lavaş pide varsa aldımiyikide kabakta pişirmişim.hemen pideli köfte yaptık arkadanda tatlı tamam. doyurucu oldu. akşam üstü köye gittim. gece geldikki yenişehirden yeğenler gelmiş. tatil olunca torunlar bize gelmek istemiş. onlarla oturduk biraz. yatakları hazırladım. şu anda salon, oturma odası, küçük oda, yatak odası hepsi dolu her yer yatak.
kızlar bu koşturmacanın arasında diyet miyet hak getire hiç dikkat edemedim. zaten oturup yiyecek zamanımda yokkoştururken acıktıkca ne bulursam atıyorum ağzıma su hiç içmiyorum. tuvalete gidecek zamanım yok inşallah çok artı görmem.
bu beğeni butonuda çok kötü oldu. bir kere beğenince bir daha beğenemiyoruz. alıntıda yapamadım. çok uykum geldi ve yorgunum. kusura bakmayın kızlar . ama hepinizin yazdıklarını okudum.
hadi ben yatayım artık. hepinizi öpüyorum
Merhaba güzeller,
Dün, tüm gün ve tüm gece yağan yağmurdan, esen rüzgardan sonra pırılı pırıl güneşli bir hava hakim bur da...
1245684312.kez izldiğimiz doktorlar dizisinden sonra kızımla birlikte ameliyata girmeye hazırız.
''evet neyimiz var.? ''Her tatil de bıkmadan usanmadan kahvaltı saatin de Doktorlar izliyoruz )
Ayağım aynı hayriyeciğim...Sabah kalktığım da şişlik yok, yatmaya yakın bir bakıyorum kocamna şişlik...
bugün elastik bileklik taktım doktorun önerdiği..
Umarım iyi gelir...
Cnm diyetisyen 2 dilim Verdi diye yiyorum yoksa zaten tam buğday falan bnm damak tadima pek uymuyo:)canim öglen 2dilim degilde 1dilim ekmek olabilirmis yoksa guzel :)
ha birde suyu biraz daha fazla icebilirsen cok daha iyi olur
hayırlı geceler güzeller
bu saat oldu ben daha yatağa giremedim.
sabah yeğenime çok misafir gelmiş apar topar oraya koşturdum. hepde şehir dışından. yemek vermesen olmaz versem yetişmez. hemen fırına koştum ne kadar lavaş pide varsa aldımiyikide kabakta pişirmişim.hemen pideli köfte yaptık arkadanda tatlı tamam. doyurucu oldu. akşam üstü köye gittim. gece geldikki yenişehirden yeğenler gelmiş. tatil olunca torunlar bize gelmek istemiş. onlarla oturduk biraz. yatakları hazırladım. şu anda salon, oturma odası, küçük oda, yatak odası hepsi dolu her yer yatak.
kızlar bu koşturmacanın arasında diyet miyet hak getire hiç dikkat edemedim. zaten oturup yiyecek zamanımda yokkoştururken acıktıkca ne bulursam atıyorum ağzıma su hiç içmiyorum. tuvalete gidecek zamanım yok inşallah çok artı görmem.
bu beğeni butonuda çok kötü oldu. bir kere beğenince bir daha beğenemiyoruz. alıntıda yapamadım. çok uykum geldi ve yorgunum. kusura bakmayın kızlar . ama hepinizin yazdıklarını okudum.
hadi ben yatayım artık. hepinizi öpüyorum
Merhaba güzeller,
Ayağım aynı hayriyeciğim...Sabah kalktığım da şişlik yok, yatmaya yakın bir bakıyorum kocamna şişlik...
bugün elastik bileklik taktım doktorun önerdiği..
Umarım iyi gelir...
Arkadaşlar ben her gün kaçamak yapıyorum bu ara..Olmuyor bir türlü disiplin sağlayamıyorum...
Cumanın yaklaşması da ayrı bir strese sokuyor beni...
ayağım nedeniyle yürüyüş yapamıyorum. bu ara evdeyim ama hareketlerim çok yavaş ve bana bir yararı yok...
Üstüne sömestr tatili kızımın ha bir değişik yiyecek siparişi..
Ben de vicdan yapıp aylardır ilgilenemedim onlarla yoğunluktan diye,her istediklerini yapıyorum. dolayısıyla tadıyorum hatta 2 tık öne geçip bir güzel yiyorum...
Ne yapayım listedenmi çıkayım izinlimi olayım yahut artılarımla hala listede boymu göstereyim.??
kızlar merhaba,
gelemedim iki hafta. ilk hafta izinliydim nete girmedim.sonrasıda da aşk meşk mevzusu bitti, ayrıldık. biraz onun bunalımındayım. pek bişey yapasım yok aslında bu aralar. biraz daha izin isticem sizden. bir süre daha yokum.
herkesi öpüyorum.
Cnm diyetisyen 2 dilim Verdi diye yiyorum yoksa zaten tam buğday falan bnm damak tadima pek uymuyo:)
İyi akşamlar
Makinem yapıldı şükür attım bile ilk çamaşırları yıkanıyor
kızlar ıyı aksamlar cıktım yuruyusume bıraz kendımı kaybetmısım 2 saat yurumusum yuruyus sonunda pazara gırıyım dedım 2 saatte ole gectı toplamda 12bın adımatmısım bacaklarım koptu ...eve geldım yemegımıde yedım ...kapanısı yaptım ben menumu paylasabılırım 11:00 1tost -cay-kek 13:00 mandalına 18:30 pazı yemegı-ayran-2dılım cavdar 20:00 meyve (yerım) ara ara gelırım sımdılık bye
Selam herkese:)
Bugünkü menüm:)
Kahvaltı: (9:00) 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates
2dilim peynir, 5 zeytin, 1 bardak şekersiz çay
Ara11:30) 4 kuru kayısı, 10 fındık
Öğle Yemeği: (12:30 ) yarim porsiyon sebzeli piliç, 1 bardak ayran, salata
Ara (14:30) 1dilim baklava, 1kupa kiraz saplı form çayı ( Hocamın kutlaması vardı mecburen yedim)
Ara17:30) 2 adet grissini, 1tane sade soda
Akşam (19:00) 7-8 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 bardak ayran.
Ara ( 2 küçük mandalina yerim 21:30 gibi)
Yeşil çay icmeyi düşünüyorum. 2 litre kadar da su içtim.
Cnm uyarınıdikkate alcam bu aralar hiç salata yiyesim yok ama zorluyom işte kendimi:)ayyyy ne guzel!!! cocuklugum geldi aklima :) 10yasina kadar her turkiye'ye geldigimde öyle olurdu :) cokta zevkli olurdu ya!!!
dikkat et kendine canim! öptüm
ayyyy bayilirim doktorlar dizisinebende coook izledim bastan sona o diziyi
ayaginda bir an once iyilesir insallah canim yaa
sen bilirsinde... meyranin dedigi gibi listede durursan daha iyi olur gibime geliyor :)
kiz kacakkkk!!! Aman kizim bir erkek icin kendini üzmeye hic mi hic degmezözledik seniiiiiiiii
hmmm o zaman sen diyetisyenin dedigi gibi yap...
Hayirli olsun canim
kek olmasaymis daha iyi olcakmis canim :)
birde meyveyle 1su bardagi süt icersen güzel olur
neyse baklavayi görmezden geliyorum...
yanliz aksamki bulgur pilavin cok olmus canim... birde yanina keske salata yeseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?