Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh yamur sonrası miss tir hava ayagın nasıl oldu canım

ohh yamur sonrası miss tir hava ayagın nasıl oldu canım

Ayağım aynı hayriyeciğim...Sabah kalktığım da şişlik yok, yatmaya yakın bir bakıyorum kocamna şişlik...
bugün elastik bileklik taktım doktorun önerdiği..
Umarım iyi gelir...

Tunaydin kizlar ben 2 gundur arkadasda kaldigim icin uykusuzdum bugun 11 de uyandim kahvalti yapildi simdi spora basliycam aksama gorusuruz...

Arkadaşlar ben her gün kaçamak yapıyorum bu ara..Olmuyor bir türlü disiplin sağlayamıyorum...
Cumanın yaklaşması da ayrı bir strese sokuyor beni...
ayağım nedeniyle yürüyüş yapamıyorum. bu ara evdeyim ama hareketlerim çok yavaş ve bana bir yararı yok...
Üstüne sömestr tatili kızımın ha bir değişik yiyecek siparişi..
Ben de vicdan yapıp aylardır ilgilenemedim onlarla yoğunluktan diye,her istediklerini yapıyorum. dolayısıyla tadıyorum hatta 2 tık öne geçip bir güzel yiyorum...

Ne yapayım listedenmi çıkayım izinlimi olayım yahut artılarımla hala listede boymu göstereyim.??

Son düzenleme:
merhabalar
kahvaltımızı yaptık arkadaşım kahveye çağırdı oraya gideceğim şimdi
yenacım tatilde hepimiz aynı durumdayız canım gitme kal buralarda artın da olsa
ben ne haldeyim bilmiyorum günlerdir tartılmadım en son 86 görmüştüm

AMİN.

arada bir olur yaramazlık, heleki tatil olunca mutlaka olur ablam:)
tatili istisna sayın bence tüm tatilciler:)
kusura bakma ancak cevap yazabildim ablacım.

inşaallah görmezsin ablacım çok artı seninde dediğin gibi, ama önümüzdeki bu 2hafta genel olarak herkeste +lar yoğun olcak gibi duruyo şuan için.
beğen butonuda şuan için şöyle ablam; farzediyorum akişiyi beğendin, tekrar akişiyi beğenebilmen için galiba 5 farklı kişiyi daha beğenmen gerekli, ancak bu 5 farklı kişiyi beğendikten sonra tekrar o akişisini beğenebilirsin. ve bu hep böyle devam edip gidiyo.
kolay gelsin ablacım, koccaman öpüyorum.....
bu arada köfteli pidede ne gider ama ayranla:)
bu aralar feci iştahım açık feci.......
her gördüğümü ister oldum çocuk gibi.....

tamam ablam benim......

Ayağım aynı hayriyeciğim...Sabah kalktığım da şişlik yok, yatmaya yakın bir bakıyorum kocamna şişlik...
Umarım iyi gelir...

inşaallah iyi gelir ablam....

ve bence listeden falanda çıkma sakın, listede +olarak dursan bile bu sana bi motive olur hatırlatıcı ikazcı olur bence, ne kurtarırsak o kar bizim için.
bu aralar, işte 4gündür falanda benimde iştahım feci açık, yiyorumda yiyorum durmadan, yediğimde eriyip gidiyor hiç durmuyo midemde, normalde bu kadar yesem şişer kalırım.
aynen eşimde benim gibiymiş bu aralar, galiba havalardan oluyor dedi eşim, bahar havası gibi ağırca bi hava var kaç gündür dışarıda dedi.
artık sebep havalarmı bilemicem ama biz havaya bağladık şimdilik.
yeme hastası oldum heralde diyorum, feci bişey oldum.
oyüzden bende korkuyorum bu hafta tartı bana ne gösterecek diye, 103falan çıkarsam şaşmicam:18::18::18:
allah korusun:18:
hayırlısı bakalım......

merhaba hanımlar nasılsınız okuduklarıma göre iyisiniz dünya sorunları ile uğraşıp duruyoruz hepimiz neyse benim hafta içi dr randevum vardı 80 di kilom sabah bir tartıldım81.5 allahım nefes alamadım inanın çünki verirken alamak benim için çok kötü adetliyim onun şişliğidir diye dua ediyorum ama adet öncesi iştah tavan yapıyor bir kadında benimki sanki arşı aladeydi acaba kilomu aldım hemde birbuçuk kilo ne en az3 haftada verebilirim yaa ah pis boğazım yokmu

kızlar merhaba,

gelemedim iki hafta. ilk hafta izinliydim nete girmedim.sonrasıda da aşk meşk mevzusu bitti, ayrıldık. biraz onun bunalımındayım. pek bişey yapasım yok aslında bu aralar. biraz daha izin isticem sizden. bir süre daha yokum.
herkesi öpüyorum.

merhaba arkadaslar, bir kac gundur yurtdisindaydim ipin ucunu kacirdim iyice, gelsin kekler gitsin kebaplar gerci spor yapmasam da bol bol yuruyus yaptim ama yarin olcum yapicam bakalim etkilemis mi bu arada sirkeli su konusunda bir bilgisi olan var mi etki ediyor mu?

kızlar ıyı aksamlar cıktım yuruyusume bıraz kendımı kaybetmısım 2 saat yurumusum yuruyus sonunda pazara gırıyım dedım 2 saatte ole gectı toplamda 12bın adımatmısım bacaklarım koptu ...eve geldım yemegımıde yedım ...kapanısı yaptım ben menumu paylasabılırım 11:00 1tost -cay-kek 13:00 mandalına 18:30 pazı yemegı-ayran-2dılım cavdar 20:00 meyve (yerım) ara ara gelırım sımdılık bye

Selam herkese:)
Bugünkü menüm:)
Kahvaltı: (9:00) 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates
2dilim peynir, 5 zeytin, 1 bardak şekersiz çay

Ara11:30) 4 kuru kayısı, 10 fındık

Öğle Yemeği: (12:30 ) yarim porsiyon sebzeli piliç, 1 bardak ayran, salata

Ara (14:30) 1dilim baklava, 1kupa kiraz saplı form çayı ( Hocamın kutlaması vardı mecburen yedim)

Ara17:30) 2 adet grissini, 1tane sade soda

Akşam (19:00) 7-8 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 bardak ayran.

Ara ( 2 küçük mandalina yerim 21:30 gibi)
Yeşil çay icmeyi düşünüyorum. 2 litre kadar da su içtim.

ayyyy ne guzel!!! cocuklugum geldi aklima :) 10yasina kadar her turkiye'ye geldigimde öyle olurdu :) cokta zevkli olurdu ya!!!
dikkat et kendine canim! öptüm

ayyyy bayilirim doktorlar dizisine bende coook izledim bastan sona o diziyi

Umarım iyi gelir...

ayaginda bir an once iyilesir insallah canim yaa

sen bilirsinde... meyranin dedigi gibi listede durursan daha iyi olur gibime geliyor :)

kiz kacakkkk!!! Aman kizim bir erkek icin kendini üzmeye hic mi hic degmez özledik seniiiiiiiii

Cnm diyetisyen 2 dilim Verdi diye yiyorum yoksa zaten tam buğday falan bnm damak tadima pek uymuyo:)

hmmm o zaman sen diyetisyenin dedigi gibi yap...

İyi akşamlar
Makinem yapıldı şükür attım bile ilk çamaşırları yıkanıyor

Hayirli olsun canim

kek olmasaymis daha iyi olcakmis canim :)
birde meyveyle 1su bardagi süt icersen güzel olur

neyse baklavayi görmezden geliyorum...
yanliz aksamki bulgur pilavin cok olmus canim... birde yanina keske salata yeseydin.

Menumu yazayim

sabah: 2corba kasigi yulaf, sut, kiwi

ara: yok (kosturmacadan vakit olmadi)

ögle: 1kase corba, 1dilim tam bugday ekmek, 1kibrit kutusu peynir

ara: elma

aksam: karnibahar yemegi kiymali (7parca karnibahar)

ara: mandalina, azicik süt

3litre suyumu tamamlarim
form cayi icerim
ve biter

Cnm uyarınıdikkate alcam bu aralar hiç salata yiyesim yok ama zorluyom işte kendimi:)

Herkese iyi akşamlar birz ihmal ettim burayı affedin.haftasonu ev temizliği vardı camlar silindi perdeler yıkandı diyet gitti tabi saçma sapan beslendim biraz da size kötü örnek olmamak için menü bildirimi yapmadım ama yarın kaldığım yerden devam ediyorum inşallah bu hafta kilo veremeyebilşrim - görmesem bile + olmam diye umut ediyorum insallah bu arada menüler cok başarılı tebrik ediyorum herkesi yarın görüşmek üzere hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…