- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Herkese iyi akşamlar birz ihmal ettim burayı affedin.haftasonu ev temizliği vardı camlar silindi perdeler yıkandı diyet gitti tabi saçma sapan beslendim biraz da size kötü örnek olmamak için menü bildirimi yapmadım ama yarın kaldığım yerden devam ediyorum inşallah bu hafta kilo veremeyebilşrim - görmesem bile + olmam diye umut ediyorum insallah bu arada menüler cok başarılı tebrik ediyorum herkesi yarın görüşmek üzere hoscakalin
hoşgeldin fıstık sıkma canını sen dön aramızakızlar merhaba,
gelemedim iki hafta. ilk hafta izinliydim nete girmedim.sonrasıda da aşk meşk mevzusu bitti, ayrıldık. biraz onun bunalımındayım. pek bişey yapasım yok aslında bu aralar. biraz daha izin isticem sizden. bir süre daha yokum.
herkesi öpüyorum.
Ayağım aynı hayriyeciğim...Sabah kalktığım da şişlik yok, yatmaya yakın bir bakıyorum kocamna şişlik...
bugün elastik bileklik taktım doktorun önerdiği..
Umarım iyi gelir...
Selam 3 litre suyu nasıl iciyosun ben su içmeyi unutuyorumMenumu yazayim
sabah: 2corba kasigi yulaf, sut, kiwi
ara: yok (kosturmacadan vakit olmadi)
ögle: 1kase corba, 1dilim tam bugday ekmek, 1kibrit kutusu peynir
ara: elma
aksam: karnibahar yemegi kiymali (7parca karnibahar)
ara: mandalina, azicik süt
3litre suyumu tamamlarim
form cayi icerim
ve biter
Arkadaslar ben su icmeyi unutuyorum resmen yaa nasıl yapsam ki bi öneriniz var mi?
kızlar merhaba,
gelemedim iki hafta. ilk hafta izinliydim nete girmedim.sonrasıda da aşk meşk mevzusu bitti, ayrıldık. biraz onun bunalımındayım. pek bişey yapasım yok aslında bu aralar. biraz daha izin isticem sizden. bir süre daha yokum.
herkesi öpüyorum.
İyi akşamlar
Makinem yapıldı şükür attım bile ilk çamaşırları yıkanıyor
kızlar ıyı aksamlar cıktım yuruyusume bıraz kendımı kaybetmısım 2 saat yurumusum yuruyus sonunda pazara gırıyım dedım 2 saatte ole gectı toplamda 12bın adımatmısım bacaklarım koptu ...eve geldım yemegımıde yedım ...kapanısı yaptım ben menumu paylasabılırım 11:00 1tost -cay-kek 13:00 mandalına 18:30 pazı yemegı-ayran-2dılım cavdar 20:00 meyve (yerım) ara ara gelırım sımdılık bye
iyiyim çok şükür sen nasılsın? kayınvalideme gittik yeni geldik bi bakayım dedim neler yazılmış diyehasibe nasılsın?:)
uykum var benimde ama yinede bi pcyi açıp kkya bakayım dedim....
iyiyim çok şükür sen nasılsın? kayınvalideme gittik yeni geldik bi bakayım dedim neler yazılmış diye
sağolsun anneciğim biz gidecez diye fırında patates ve ev ekmeği yapmış haliyle biraz fazla kaçırdım
artık yarın telafi ederim ya da böyle diyerek kendimi kandırıyorum. bilemedim bak şimdi
Yazık bana ya tam toparlıyorum hep bişey çıkıyor dün tatlı
Yarın da arkadaş gözleme yapacak beni de çağırdı kahvaltı yapmadan gideceğim akşam da geçiştireceğiz mecburen bu hafta artı görmek istemiyorum
Desteğin için sağol meyracım
Haklısın tatilde zor neyse bir haftası gitti sayılır
Gunaydın kızlar,önceleri inceccciiik bir kız iken iş ortamında yaşadıgım stres sıkıntı sebebi ve tabi ki boğazı tutamayışımdan 2,5 senede toplam 62 den 97 e cıktım.Ara ara alıp versemde bu işe artık dur demenın zamanı geldi.Eski fotograflara bakıp iç geçirmek istemıyorum !
Beni bayadır gormeyen ınsanların gozbebeklerının yuvasından fırlamışcasına bakmasını ıstemıyorum !
Her ne kadar şaka yapıyormuş gibi gözükse de (çogu zaman ciddi ciddi soluyor) 3.5 yıllık erkek arkadaşımın seni aldıgımda böyle değildin şakalarına maruz kalmak ıstemıyorum! yavaşça kıskanmıyormuş gibi bir hissiyata kapıldım artık buna dur demem gerekıyor.
Ben böyle biri değildim ve artık aynaya bakınca gobegımı nasıl gızlerım telaşlarına kapılmak ıstemıyorum !
Bana bu yolda yoldaşlık etmek isteyen var mı bugunu donum noktası sayıp Temmuz 4 dogum gunume kadar en az 15 20 kılo vermek ıstıyorum
hoşgeldin canım vercez inşallah hep beraberGunaydın kızlar,önceleri inceccciiik bir kız iken iş ortamında yaşadıgım stres sıkıntı sebebi ve tabi ki boğazı tutamayışımdan 2,5 senede toplam 62 den 97 e cıktım.Ara ara alıp versemde bu işe artık dur demenın zamanı geldi.Eski fotograflara bakıp iç geçirmek istemıyorum !
Beni bayadır gormeyen ınsanların gozbebeklerının yuvasından fırlamışcasına bakmasını ıstemıyorum !
Her ne kadar şaka yapıyormuş gibi gözükse de (çogu zaman ciddi ciddi soluyor) 3.5 yıllık erkek arkadaşımın seni aldıgımda böyle değildin şakalarına maruz kalmak ıstemıyorum! yavaşça kıskanmıyormuş gibi bir hissiyata kapıldım artık buna dur demem gerekıyor.
Ben böyle biri değildim ve artık aynaya bakınca gobegımı nasıl gızlerım telaşlarına kapılmak ıstemıyorum !
Bana bu yolda yoldaşlık etmek isteyen var mı bugunu donum noktası sayıp Temmuz 4 dogum gunume kadar en az 15 20 kılo vermek ıstıyorum
geçmiş olsun canım rabbim sağlığına kavuştursun babacığınıherkese merhaba...
herşeyin yolunda olmasını diliyorum.sizi ihmal ettim.bu ara hayatımı da ihmal ettim maalesef...
babamın sağlık problemi devam ediyor büyük ihtimalle tedavi için İstanbula yanımıza gelecekler...ben gitmek için hazırlık yapmıştım biletimi bile almıştım ama planlar değişti...
Hamd olsun her halimize...aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
herkese sevgiler...ara ara uğradığım için ne olur kusuruma bakmayın ama sizden kopmak istemiyorum...bu arada kilom aynı yerlerde seyrediyor..
öncelikle hoşgeldin...hepimizin hikayesi ufak farklarla hemen hemen aynı canım...eğer kararlı olursan yapamayacağın şey yok...
azmin daim olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?