Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

üzme kendini canim
önemli olan cok yedigimiz gunlerden sonra bile ipin ucunu birakmayip tekrar baslamak yeniden devam etmek

hoşgeldin fıstık sıkma canını sen dön aramıza
Ayağım aynı hayriyeciğim...Sabah kalktığım da şişlik yok, yatmaya yakın bir bakıyorum kocamna şişlik...
bugün elastik bileklik taktım doktorun önerdiği..
Umarım iyi gelir...

inşallah iyi gelir canım listeden çıkma sakın o olsun firenler seni hepimizin toparlanamadığı zamanlar oluyor

Selam 3 litre suyu nasıl iciyosun ben su içmeyi unutuyorum bi bakmisim aksam olmus sonrasinda da zaten icemiyorum

canım bende seni merak ediyordum, iyi olduğuna sevindim, arayı fazla uzatma gel lütfen hemen.
aşk konusunda da hayırlısı neyse o olsun canım, belki hayırlısı böyledir, hem sana adammı yok güzelim....
kendine iyi bak, kafana takma sakın, kocaman öpüyorum

İyi akşamlar
Makinem yapıldı şükür attım bile ilk çamaşırları yıkanıyor

gözünaydın ablcım:)

adım sayarınmı var:)
varsa nasıl çalışıyo yazarmısın bana? mesela belinemi takıyosun?? adımları nasıl sayıyo???
adım sayarın hevesiyle yürürüm bak ben şimdi:))))) evde de olsa yürürüm

hasibe nasılsın?:)
uykum var benimde ama yinede bi pcyi açıp kkya bakayım dedim....

hasibe nasılsın?:)
uykum var benimde ama yinede bi pcyi açıp kkya bakayım dedim....
iyiyim çok şükür sen nasılsın? kayınvalideme gittik yeni geldik bi bakayım dedim neler yazılmış diye
sağolsun anneciğim biz gidecez diye fırında patates ve ev ekmeği yapmış haliyle biraz fazla kaçırdım
artık yarın telafi ederim ya da böyle diyerek kendimi kandırıyorum. bilemedim bak şimdi

Son düzenleme:
Yazık bana ya tam toparlıyorum hep bişey çıkıyor dün tatlı
Yarın da arkadaş gözleme yapacak beni de çağırdı kahvaltı yapmadan gideceğim akşam da geçiştireceğiz mecburen bu hafta artı görmek istemiyorum

sağol canım bende iyiyim şükür.
afiyet olsun diyim ozaman öncelikle:)
telafi edeceksindir inşaallah canım...
diyet zaten inişli çıkışlı bi yol gerçekten.

ablacım bence varya sen şu tatil boyunca fazla olmamak kaydıyla +ların olabileceği ihtimalini zihninde aralasan iyi olur galiba, hani derler ya perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye. şu 2tatil haftasında da +olsun sorun değil bence, tatilden sonra yine devam edersin büyük azminle, tatilde caydırıcı sebep çok bence. ama tabi yinede dikkat et, belkide +olmaz hiç, sadece ihtimal yani.
inşaallah olmaz ama, hatta -olur inşaallah ablacım:)
sıkma canını kıyamam......

Gunaydın kızlar,önceleri inceccciiik bir kız iken iş ortamında yaşadıgım stres sıkıntı sebebi ve tabi ki boğazı tutamayışımdan 2,5 senede toplam 62 den 97 e cıktım.Ara ara alıp versemde bu işe artık dur demenın zamanı geldi.Eski fotograflara bakıp iç geçirmek istemıyorum !
Beni bayadır gormeyen ınsanların gozbebeklerının yuvasından fırlamışcasına bakmasını ıstemıyorum !
Her ne kadar şaka yapıyormuş gibi gözükse de (çogu zaman ciddi ciddi soluyor) 3.5 yıllık erkek arkadaşımın seni aldıgımda böyle değildin şakalarına maruz kalmak ıstemıyorum! yavaşça kıskanmıyormuş gibi bir hissiyata kapıldım artık buna dur demem gerekıyor.
Ben böyle biri değildim ve artık aynaya bakınca gobegımı nasıl gızlerım telaşlarına kapılmak ıstemıyorum !
Bana bu yolda yoldaşlık etmek isteyen var mı bugunu donum noktası sayıp Temmuz 4 dogum gunume kadar en az 15 20 kılo vermek ıstıyorum

Son düzenleme:

öncelikle hoşgeldin...hepimizin hikayesi ufak farklarla hemen hemen aynı canım...eğer kararlı olursan yapamayacağın şey yok...

azmin daim olsun...

herkese merhaba...

herşeyin yolunda olmasını diliyorum.sizi ihmal ettim.bu ara hayatımı da ihmal ettim maalesef...

babamın sağlık problemi devam ediyor büyük ihtimalle tedavi için İstanbula yanımıza gelecekler...ben gitmek için hazırlık yapmıştım biletimi bile almıştım ama planlar değişti...

Hamd olsun her halimize...aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz...

herkese sevgiler...ara ara uğradığım için ne olur kusuruma bakmayın ama sizden kopmak istemiyorum...bu arada kilom aynı yerlerde seyrediyor..

esselamün aleyku
hayırlı sabahlar herkeze kızlar ben yarından çok uumutsuzum ve korkuyorum :18:umarım artı görmem tartılmadımda hayırlısı inşallah

hoşgeldin canım vercez inşallah hep beraber
geçmiş olsun canım rabbim sağlığına kavuştursun babacığını

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldin...hepimizin hikayesi ufak farklarla hemen hemen aynı canım...eğer kararlı olursan yapamayacağın şey yok...

azmin daim olsun...

Hoşbulduk teşekkur ederım,evet bu sefer kesın kararlıyım.Dukan vs denedım ılk 6 gun 5 kılo verdım baya farkettı ama daha sonra araya ramazan gırdıgı ıcın gelsın pıdeler tatlılar..

Babanı da Allahım ınsallah tez zamanda saglıgına kavusturur uzme canını Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…