Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah ya verelım kurtulalım.Topik nasıl ılerlıyor burada her sabah yedıklerınızı bırbırınızle mı paylasıyorsunuz kızlar?

tavsiye icin thnx

ewet ipodda var hem adim hem kalori hesabi yapio akilli telefonda da var oda adimi sayiyo kilometreyi sayiyo paralii uygulamayi alirsan kaloride hesaplio bunun disinda sadece adimsayarlarda satilio 20 tl ile 300 tl arasinda degisen fiyat araliginda cihazlar piyasada mevcut
gercekden motive edio gunde 10 bin adim diolar ya ona ulasmaya calisiosun motive oluosun

Hosgeldin ins kisa surede eski kilona kavusursun

gecmis olsun allah acil sifalar versin

burcinm aramiza hosgeldin ins hep beraber kilo vericez.

dunku menu paylasimi yapiyorum:
meyva,kahve
mercimek corbasi ve cok az ekmek
diet bar, mandalina
sarma, tursu ve biraz yogurt
biraz patlamis misir

Hayırlı günler
Nevincim baban istanbulda şifa bulur inşallah canım
Yeni gelen arkadaşım hoşgelmiş
Ben birazdan çıkacam kızım uyansın diye bekliyorum

cnm hoşgeldin istersenn yaparsın bunu unutma biz hep yanındayız:)

bugün 4 gibi arkadaşıma gitcez bebişini sevmeye yeni bebekler geldikçe kızımın büyüdüğünü daha iyi anlıyorum. bakalım yabancılama olayı nasıl olacak. cuma yaklaştıkça benim gezmeler arttı inşallah kilo almamışımdır. bu arada cumartesi günü direksiyon sınavım var yarın sabah 8:30da son direksiyon dersim var. bildirimler 11e kadardı di mi inşallah yetişirim

Selamün aleykümm....

nasılsınız....ben iyiyim ama diyet kötü gidiyoo...iki gündür hiç iştahım yok hiç bişey yemedim desem yeridir...akşama anneme gidiyorum yarın bildirim yapamayabilirim oyüzden bugünden yapayım....83,4 kilom...spor yok....

asuman ablacım yeni makinen hayırlı olsun güle güle kullan....

burcin hoşgeldinn...

nevincim geçmiş olsun tekrardan..inşallah burda daha iyi olur baban....

bikaç gün buralarda olamıcam....Allaha emanet olun....

selamün aleyküm.....

kızçeler bugün benim tartı günüm, tartıldım ve -200gr
ay benim kiloda şaşırdı yani, o kadar yediklerim ne oldu bilmem.
geçen haftada o kadar dikkat ettim +1.3 demişti tartı.
kilom dengesizmi ne bu aralar:)
neyse sevindim, şaka bi yana demek bünye bazen duruma göre değişiklik gösterebiliyo....
hiç bi zaman umutsuz olmamalıyız kızlar..... kıssadan hisse aslında işte şuan bu bize......:13:
birazdan kuzenler gelicekler bana, biri orta biri lisede, tatil olunca ablalarına gelmek istediler, iyi ettiler, bende zaten evde sıkılmıştım bugün:)

hadi herkesi öptüm görüşürüz

seni özlemiştim bende canım, iyi olduğuna sevindim.
babanda daha iyi olacak eve iyileşicek inşaallah canım sizin desteklerinizle, dualarla....
kendine çok iyi bak, öpüyorum

bencede motive ediyordur canım:)
yalnız diyelim ben adım sayar aldım, kullanımı nasıl oluyo onu çok merak ettim?
hani yürürken üzerindemi taşıyosunda adımlarını hesaplıyo sayıyo? adımları nasıl sayıyo?:)

güle güle
kendine iyi bak, görüşürüz.....

canım normalde cuma öğlen 1e kadar bildirimler. şuan listeyi yeni bir arkadaş devraldı, adı Gokce_Iremim.
bu arkadaş akşama kadarda bildirim yapabilirsiniz diye açıklama yaptı, şuan için gökçe irem listeyi yaptığı sürece cuma akşamına kadar bildirim yapabilirsin, ama gökçe irem bi zaman sonra akşamı normal saate çekicek olursa orasını bilemicem canım, takipte olucan yani:) şuan için böyle.
öptüm

Son düzenleme:
canım normalde cuma öğlen 1e kadar bildirimler. ama şuan listeyi yeni bir arkadaş devraldı, adı Golce_Iremim.
bu arkadaş akşama kadarda bildirim yapabilirsiniz diye açıklama yaptı, şuan için gökçe irem listeyi yaptığı sürece cuma akşamına kadar bildirim yapabilirsin, ama gökçe irem bi zaman sonra akşamı normal saate çekicek olursa orasını bilemicem canım, takipte olucan yani:) şuan için böyle.
bu bildirim konusunda yakın vakitlerde canım çok yandığı için bu denli açıklama yapmak istedim sana.
öptüm

Bende bildirimlere katılmak istiyorum

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım sağol :)
bu arada reklamlarda fat block diye bir şey çıkıyo dr. aytuğ öneriyo diyo hatta reklamda o oynuyo ne düşünüyorsunuz (bu surat hoşuma gitti kullanayım dedim )

Son düzenleme:
kızlar özel mesajlarınızı gördünüzmü benden gelen:)
sana o kadar mesaj yazdım gönder dedim özel mesaj atamıyormuşum mesaj sayım 50 olmaddan benimki daha 20deymiş :)
neyse hallettim ben o işi

sana o kadar mesaj yazdım gönder dedim özel mesaj atamıyormuşum mesaj sayım 50 olmaddan benimki daha 20deymiş :)
neyse hallettim ben o işi

bende 5dk bir ancak özel mesaj atabilme hakkına sahip olduğum için ancak şimdi cevap yazcaktım bende sana özelden:)
farkettim canım, çok teşekkürler, hakkını helal et zahmet verdim sanada.
kocaman öpüyorum, sevgiler canım
(çok düşüncelisin, tanıştığıma tekrar çok memnun oldum.)

evet ustunde tasıyorsun sen adım attıkca sayı artıo sallınımla dogru orantılı calısıo cebınde tasıman yeterlı oluo tabı saat seklınde olanlarıda var onuda koluna takıosun nabzını bıle olcen var bendekı yuruyus hızımı olcuo...teknolojıişte neler yapıo ınsanoglu...
hangı sehırdesın sen ıstdaysan hangı yakada?

ay ya fenalık bastı...hava soğuk ve karanlıkkk....bugün bitmedi resmen...gidicem diye bekliyom ya saatler geçmiyo
bir sürü iş yaptım gene fayda yok...son bir saat...eşim gelince çıkıcazz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…