ayyyy ne guzel!!! cocuklugum geldi aklima :) 10yasina kadar her turkiye'ye geldigimde öyle olurdu :) cokta zevkli olurdu ya!!!
dikkat et kendine canim! öptüm
ayyyy bayilirim doktorlar dizisinebende coook izledim bastan sona o diziyi
ayaginda bir an once iyilesir insallah canim yaa
sen bilirsinde... meyranin dedigi gibi listede durursan daha iyi olur gibime geliyor :)
kiz kacakkkk!!! Aman kizim bir erkek icin kendini üzmeye hic mi hic degmezözledik seniiiiiiiii
hmmm o zaman sen diyetisyenin dedigi gibi yap...
Hayirli olsun canim
kek olmasaymis daha iyi olcakmis canim :)
birde meyveyle 1su bardagi süt icersen güzel olur
neyse baklavayi görmezden geliyorum...
yanliz aksamki bulgur pilavin cok olmus canim... birde yanina keske salata yeseydin.
canım bende seni merak ediyordum, iyi olduğuna sevindim, arayı fazla uzatma gel lütfen hemen.
aşk konusunda da hayırlısı neyse o olsun canım, belki hayırlısı böyledir, hem sana adammı yok güzelim....
kendine iyi bak, kafana takma sakın, kocaman öpüyorum
gözünaydın ablcım:)
adım sayarınmı var:)
varsa nasıl çalışıyo yazarmısın bana? mesela belinemi takıyosun?? adımları nasıl sayıyo???
adım sayarın hevesiyle yürürüm bak ben şimdi:))))) evde de olsa yürürüm
Gunaydın kızlar,önceleri inceccciiik bir kız iken iş ortamında yaşadıgım stres sıkıntı sebebi ve tabi ki boğazı tutamayışımdan 2,5 senede toplam 62 den 97 e cıktım.Ara ara alıp versemde bu işe artık dur demenın zamanı geldi.Eski fotograflara bakıp iç geçirmek istemıyorum !
Beni bayadır gormeyen ınsanların gozbebeklerının yuvasından fırlamışcasına bakmasını ıstemıyorum !
Her ne kadar şaka yapıyormuş gibi gözükse de (çogu zaman ciddi ciddi soluyor) 3.5 yıllık erkek arkadaşımın seni aldıgımda böyle değildin şakalarına maruz kalmak ıstemıyorum! yavaşça kıskanmıyormuş gibi bir hissiyata kapıldım artık buna dur demem gerekıyor.
Ben böyle biri değildim ve artık aynaya bakınca gobegımı nasıl gızlerım telaşlarına kapılmak ıstemıyorum !
Bana bu yolda yoldaşlık etmek isteyen var mı bugunu donum noktası sayıp Temmuz 4 dogum gunume kadar en az 15 20 kılo vermek ıstıyorum
herkese merhaba...
herşeyin yolunda olmasını diliyorum.sizi ihmal ettim.bu ara hayatımı da ihmal ettim maalesef...
babamın sağlık problemi devam ediyor büyük ihtimalle tedavi için İstanbula yanımıza gelecekler...ben gitmek için hazırlık yapmıştım biletimi bile almıştım ama planlar değişti...
Hamd olsun her halimize...aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz...
herkese sevgiler...ara ara uğradığım için ne olur kusuruma bakmayın ama sizden kopmak istemiyorum...bu arada kilom aynı yerlerde seyrediyor..
cnm hoşgeldin istersenn yaparsın bunu unutma biz hep yanındayız:)Gunaydın kızlar,önceleri inceccciiik bir kız iken iş ortamında yaşadıgım stres sıkıntı sebebi ve tabi ki boğazı tutamayışımdan 2,5 senede toplam 62 den 97 e cıktım.Ara ara alıp versemde bu işe artık dur demenın zamanı geldi.Eski fotograflara bakıp iç geçirmek istemıyorum !
Beni bayadır gormeyen ınsanların gozbebeklerının yuvasından fırlamışcasına bakmasını ıstemıyorum !
Her ne kadar şaka yapıyormuş gibi gözükse de (çogu zaman ciddi ciddi soluyor) 3.5 yıllık erkek arkadaşımın seni aldıgımda böyle değildin şakalarına maruz kalmak ıstemıyorum! yavaşça kıskanmıyormuş gibi bir hissiyata kapıldım artık buna dur demem gerekıyor.
Ben böyle biri değildim ve artık aynaya bakınca gobegımı nasıl gızlerım telaşlarına kapılmak ıstemıyorum !
Bana bu yolda yoldaşlık etmek isteyen var mı bugunu donum noktası sayıp Temmuz 4 dogum gunume kadar en az 15 20 kılo vermek ıstıyorum
herkese merhaba...
herşeyin yolunda olmasını diliyorum.sizi ihmal ettim.bu ara hayatımı da ihmal ettim maalesef...
babamın sağlık problemi devam ediyor büyük ihtimalle tedavi için İstanbula yanımıza gelecekler...ben gitmek için hazırlık yapmıştım biletimi bile almıştım ama planlar değişti...
Hamd olsun her halimize...aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz...
herkese sevgiler...ara ara uğradığım için ne olur kusuruma bakmayın ama sizden kopmak istemiyorum...bu arada kilom aynı yerlerde seyrediyor..
t
ewet ipodda var hem adim hem kalori hesabi yapio akilli telefonda da var oda adimi sayiyo kilometreyi sayiyo paralii uygulamayi alirsan kaloride hesaplio bunun disinda sadece adimsayarlarda satilio 20 tl ile 300 tl arasinda degisen fiyat araliginda cihazlar piyasada mevcut
gercekden motive edio gunde 10 bin adim diolar ya ona ulasmaya calisiosun motive oluosun
Selamün aleykümm....
nasılsınız....ben iyiyim ama diyet kötü gidiyoo...iki gündür hiç iştahım yok hiç bişey yemedim desem yeridir...akşama anneme gidiyorum yarın bildirim yapamayabilirim oyüzden bugünden yapayım....83,4 kilom...spor yok....
asuman ablacım yeni makinen hayırlı olsun güle güle kullan....
burcin hoşgeldinn...
nevincim geçmiş olsun tekrardan..inşallah burda daha iyi olur baban....
bikaç gün buralarda olamıcam....Allaha emanet olun....
bugün 4 gibi arkadaşıma gitcez bebişini sevmeyeyeni bebekler geldikçe kızımın büyüdüğünü daha iyi anlıyorum. bakalım yabancılama olayı nasıl olacak. cuma yaklaştıkça benim gezmeler arttı inşallah kilo almamışımdır. bu arada cumartesi günü direksiyon sınavım var yarın sabah 8:30da son direksiyon dersim var. bildirimler 11e kadardı di mi inşallah yetişirim
teşekkür ederim canım sağol :)canım normalde cuma öğlen 1e kadar bildirimler. ama şuan listeyi yeni bir arkadaş devraldı, adı Gokce_Iremim.
bu arkadaş akşama kadarda bildirim yapabilirsiniz diye açıklama yaptı, şuan için gökçe irem listeyi yaptığı sürece cuma akşamına kadar bildirim yapabilirsin, ama gökçe irem bi zaman sonra akşamı normal saate çekicek olursa orasını bilemicem canım, takipte olucan yani:) şuan için böyle.
öptüm
Bende bildirimlere katılmak istiyorum
teşekkür ederim canım sağol :)
bu arada reklamlarda fat block diye bir şey çıkıyo dr. aytuğ öneriyo diyo hatta reklamda o oynuyo ne düşünüyorsunuz(bu surat hoşuma gitti kullanayım dedim )
sana o kadar mesaj yazdım gönder dedim özel mesaj atamıyormuşum mesaj sayım 50 olmaddan benimki daha 20deymiş :)kızlar özel mesajlarınızı gördünüzmü benden gelen:)
sana o kadar mesaj yazdım gönder dedim özel mesaj atamıyormuşum mesaj sayım 50 olmaddan benimki daha 20deymiş :)
neyse hallettim ben o işi
kızlar özel mesajlarınızı gördünüzmü benden gelen:)
seni özlemiştim bende canım, iyi olduğuna sevindim.
babanda daha iyi olacak eve iyileşicek inşaallah canım sizin desteklerinizle, dualarla....
kendine çok iyi bak, öpüyorum
bencede motive ediyordur canım:)
yalnız diyelim ben adım sayar aldım, kullanımı nasıl oluyo onu çok merak ettim?
hani yürürken üzerindemi taşıyosunda adımlarını hesaplıyo sayıyo? adımları nasıl sayıyo?:)
güle güle
kendine iyi bak, görüşürüz.....
canım normalde cuma öğlen 1e kadar bildirimler. şuan listeyi yeni bir arkadaş devraldı, adı Gokce_Iremim.
bu arkadaş akşama kadarda bildirim yapabilirsiniz diye açıklama yaptı, şuan için gökçe irem listeyi yaptığı sürece cuma akşamına kadar bildirim yapabilirsin, ama gökçe irem bi zaman sonra akşamı normal saate çekicek olursa orasını bilemicem canım, takipte olucan yani:) şuan için böyle.
öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?