herkese merhaba...
herşeyin yolunda olmasını diliyorum.sizi ihmal ettim.bu ara hayatımı da ihmal ettim maalesef...
babamın sağlık problemi devam ediyor büyük ihtimalle tedavi için İstanbula yanımıza gelecekler...ben gitmek için hazırlık yapmıştım biletimi bile almıştım ama planlar değişti...
Hamd olsun her halimize...aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz...
herkese sevgiler...ara ara uğradığım için ne olur kusuruma bakmayın ama sizden kopmak istemiyorum...bu arada kilom aynı yerlerde seyrediyor..
Gunaydın kızlar,önceleri inceccciiik bir kız iken iş ortamında yaşadıgım stres sıkıntı sebebi ve tabi ki boğazı tutamayışımdan 2,5 senede toplam 62 den 97 e cıktım.Ara ara alıp versemde bu işe artık dur demenın zamanı geldi.Eski fotograflara bakıp iç geçirmek istemıyorum !
Beni bayadır gormeyen ınsanların gozbebeklerının yuvasından fırlamışcasına bakmasını ıstemıyorum !
Her ne kadar şaka yapıyormuş gibi gözükse de (çogu zaman ciddi ciddi soluyor) 3.5 yıllık erkek arkadaşımın seni aldıgımda böyle değildin şakalarına maruz kalmak ıstemıyorum! yavaşça kıskanmıyormuş gibi bir hissiyata kapıldım artık buna dur demem gerekıyor.
Ben böyle biri değildim ve artık aynaya bakınca gobegımı nasıl gızlerım telaşlarına kapılmak ıstemıyorum !
Bana bu yolda yoldaşlık etmek isteyen var mı bugunu donum noktası sayıp Temmuz 4 dogum gunume kadar en az 15 20 kılo vermek ıstıyorum
ay ya fenalık bastı...hava soğuk ve karanlıkkk....bugün bitmedi resmen...gidicem diye bekliyom ya saatler geçmiyo
bir sürü iş yaptım gene fayda yok...son bir saat...eşim gelince çıkıcazz...
evet ustunde tasıyorsun sen adım attıkca sayı artıo sallınımla dogru orantılı calısıo cebınde tasıman yeterlı oluo tabı saat seklınde olanlarıda var onuda koluna takıosun nabzını bıle olcen var bendekı yuruyus hızımı olcuo...teknolojıişte neler yapıo ınsanoglu...
hangı sehırdesın sen ıstdaysan hangı yakada?
ay ya fenalık bastı...hava soğuk ve karanlıkkk....bugün bitmedi resmen...gidicem diye bekliyom ya saatler geçmiyo
bir sürü iş yaptım gene fayda yok...son bir saat...eşim gelince çıkıcazz...
Arkadaslar ben su icmeyi unutuyorum resmen yaa nasıl yapsam ki bi öneriniz var mi?
Gunaydın kızlar,önceleri inceccciiik bir kız iken iş ortamında yaşadıgım stres sıkıntı sebebi ve tabi ki boğazı tutamayışımdan 2,5 senede toplam 62 den 97 e cıktım.Ara ara alıp versemde bu işe artık dur demenın zamanı geldi.Eski fotograflara bakıp iç geçirmek istemıyorum !
Beni bayadır gormeyen ınsanların gozbebeklerının yuvasından fırlamışcasına bakmasını ıstemıyorum !
Her ne kadar şaka yapıyormuş gibi gözükse de (çogu zaman ciddi ciddi soluyor) 3.5 yıllık erkek arkadaşımın seni aldıgımda böyle değildin şakalarına maruz kalmak ıstemıyorum! yavaşça kıskanmıyormuş gibi bir hissiyata kapıldım artık buna dur demem gerekıyor.
Ben böyle biri değildim ve artık aynaya bakınca gobegımı nasıl gızlerım telaşlarına kapılmak ıstemıyorum !
Bana bu yolda yoldaşlık etmek isteyen var mı bugunu donum noktası sayıp Temmuz 4 dogum gunume kadar en az 15 20 kılo vermek ıstıyorum
canım normalde cuma öğlen 1e kadar bildirimler. ama şuan listeyi yeni bir arkadaş devraldı, adı Golce_Iremim.
bu arkadaş akşama kadarda bildirim yapabilirsiniz diye açıklama yaptı, şuan için gökçe irem listeyi yaptığı sürece cuma akşamına kadar bildirim yapabilirsin, ama gökçe irem bi zaman sonra akşamı normal saate çekicek olursa orasını bilemicem canım, takipte olucan yani:) şuan için böyle.
bu bildirim konusunda yakın vakitlerde canım çok yandığı için bu denli açıklama yapmak istedim sana.
öptüm
Bende bildirimlere katılmak istiyorum
Gökçeciğim,
Yarın kızımın arkadaşları ve anneleriyle kahvaltı programımız var...Muhtemelen akşama kadar dışarı da olacağız...
Kilom sabit bilgine...
Kolay gelsin,eline sağlık...
Cnm çok sağol hemen indircem o proğramı:)akilli telefonun varsa water your body diye bir program var onu indir. hatirlatiyor sana su icmeni
saat 13e kadar olursa bildirimler daha iyi olur. ama liste ancak aksam cikicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?