Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar,

Bugün bayağı yürüdüm oğlumla uzun zaman sonra..Ayağaımı çok zorladım ama hava güzel di dere,çayır,bayır,park takıldık iyi oldu...
Kızım sınıf arkadaşıyla waffle yemeye gitti ayrı takıldık..
Yemeği ocağa koydum dinlenirken size bakayım dedim...

Merhaba nevinciğim...Allah yardımcınız olsun, umarım herşey yoluna girer..

Hoşgeldin aramıza...
Azmin daim ve bulaşıcı olsun...

ay ya fenalık bastı...hava soğuk ve karanlıkkk....bugün bitmedi resmen...gidicem diye bekliyom ya saatler geçmiyo
bir sürü iş yaptım gene fayda yok...son bir saat...eşim gelince çıkıcazz...

İyi yolculuklar canım..

Son düzenleme:
Gökçeciğim,

Yarın kızımın arkadaşları ve anneleriyle kahvaltı programımız var...Muhtemelen akşama kadar dışarı da olacağız...
Kilom sabit bilgine...

Kolay gelsin,eline sağlık...

vaaav gerçekten neler üretmişler.....
ben konya canım, çok teşekkürler bilgiler için, öptüm.

ay ya fenalık bastı...hava soğuk ve karanlıkkk....bugün bitmedi resmen...gidicem diye bekliyom ya saatler geçmiyo
bir sürü iş yaptım gene fayda yok...son bir saat...eşim gelince çıkıcazz...

Selam herkese:)
Uyaninca 1 su bardağı su içine yarım limon suyu sıkıp içtim.
Bugünkü menüm :) Kahvaltı : yarım simit, 2dilim peynir, yarım domates, 5 zeytin, bol maydanoz
Ara:1 elma
1fincan beyaz çay
Öğle Yemeği: 1kase domates çorbası
Ara:1 elma
Tekrar ara: 1elma daha
Akşam yemeği; 3dilim light peynir, bol marul 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Ara: elma yerim:)
Evet bugün çok su ictim mutluyum. 3 litre oldu çoktan:)

İyi aksamlar menumu paylasip dizilerime dalayim

8:00 tost-cay
10:00 turk kahvesi
11:00 elma
13:00 izmir kofte-1 dilim cavdar-marul-ayran
15:00 3diet kraker-visne suyu
17:00 1/2 sandvic
20:00 izmir kofte-az pilav-ayran-marul

dahada bisey yemem aksam yemegide yemiycek kadar toktumda diyet bozulmasin die yedim

Arkadaslar ben su icmeyi unutuyorum resmen yaa nasıl yapsam ki bi öneriniz var mi?

akilli telefonun varsa water your body diye bir program var onu indir. hatirlatiyor sana su icmeni

Hosgeldin!!

saat 13e kadar olursa bildirimler daha iyi olur. ama liste ancak aksam cikicak.

Gökçeciğim,

Yarın kızımın arkadaşları ve anneleriyle kahvaltı programımız var...Muhtemelen akşama kadar dışarı da olacağız...
Kilom sabit bilgine...

Kolay gelsin,eline sağlık...

tamam canim

Tam menuyu yazcaktim ev sahibi aradi sinir etti... gicik kari...

sabah: 2corba kasigi, sut, mandalina

ara: elma

oglen: 1tabak karnibahar

ara: mandalina

aksam: tavuklu sandwich kuri soslu

ara: yemem hic ac degilim...

3litre suyumu tamamlarim
turk kahvesi icerim
cay icmeye vaktim olurmu bilmiyorum

Merhaba kızlar iyi akşamlar herkese kusura bakmayın pek faal olamıyrum ablamla bebiş geldi hep onlarlayım menümü palaşayım bu hafta pek dağıttım bakalım yarın nolcak

Sabah= 1 lavaş ekmeği (kepekli ekmeğim kalmamıştı da) + yarım porsiyon menemen

Ara Öğün= Küçük boy milkshake(ev yapımı)

Akşam= 1 porsiyon fırında makarna

İşte böyle kızlar milkshake çok severiz ablamla yaptık nefsimiz kör olsun diye küçük boy yaptık Kahvaltı geç olunca öğle yemeği akşam yemeği oldu 6 gibi yedik saat 7 den sonra hiçbirşey yemedim işte bu kadarcık Toplam aldığım kalori miktarı= 685

kızlar kusura bakmayın giremiyorum inanın hiç fırsatım olmuyor .kızım büyüdükçe daha çok ilgi istiyor. halbuki 1-2 ay evvel daha rahat giriyordum :) sizleri çok özlüyorum umarım herkes iyidir.

önümüzdeki pzt görümcem gelecek sanırım hiç giremem . sonrada okullar açılacak derken buraya girmem istemedende olsa aksayacak. ara ara girer merhaba derim inşallah. hepinizi çooooooooooook seviyorum fıstıklar .

iyi akşamlar...ben birkaç gündür ipin ucunu kaçırdım hemen artıya geçtim tabii birde üstüne dün adet görünce şişkinliğim dahada arttı...evde olduğum zaman diyetime uyuyorum bu haftada hep ge<dim karşıma çıkınca dayanamıyorum ....

gökçe iremim canım ben bu hafta listeye girebiliyordum değilmi yarın kilo bildirimi yapayım...

saat 13e kadar olursa bildirimler daha iyi olur. ama liste ancak aksam cikicak.

canım ben geçen yeni gelen birine bildirimler cuma öğlen1e kadar dedim, sende onun üzerine ertesi gün bana özelden mesaj attın şu şekilde aynen, "meyracim bildirimleri. aksama kadar yapabilirler. cunku ben anca saat 21gibi listeyi yapicam..." diye. bende senin bu mesajının üzerine bugün arkadaşlara oyüzden dedim akşama kadar bildirim yapabilirsiniz diye, hatta açıklama yaptım detaylıcaki karışıklık olmasın diye, sırf sana uygun söylemiş olmak içinde söyledim bunu.
ne olduğumu şaşırdım şimdi. yani bu söylemlerinde 1hafta içinde söylediklerin yani, daha ilk listede yarın yapılıcak, çok eskiye dayanan sözler değil yani hemen değişime uğramış olsun.

bayılazaaaam şimdi valla.

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlarım
bugun eltim ve çocukları kahvaltıdan bize gelecekler akşamda kv ler gelicek muhtemelen geceyekadar gelemem geçmişede bakamadım kusura bakmayın sizi seviyorum öpüldünüz

KİLOM 135.8
SPOR 40 DK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…