Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı cumalar güzellerrr

kg 94.5

spor ben salona gittiğin için sabit zaten her hafta yazıp benim 1. olmam saçma oluyor yazmıycam

GÖKÇEM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK ŞİMDİDEN

Meyracim yazdigim mesaja cevap yazmayinca. Yanlis birsey olmasin diye bende 13e kadar dedim... yoksa ben nede olsa aksam saat 20de en erken listeyi yaparim hatta bugun 22de olur ancak cunku annemlere gidicez yemege... evde bisi kalmadi...

Arkadaslar bu hafta ilk haftam oldugu icin kusura bakmayin artikin :) Anlayisiniz icin tesekkurler!!! Ben yaptigim sürece listeyi aksama kadar bildirim yapabilirsiniz onada bir saat koyalim oda en gec 21de olsun.
Hakkinizi helal edin canlar

Ha birde simdi kim yeni geldi kim eski tam bilmedigim icin :) benden torpil bugun bildirim yapanlari listeye alicam. Ama haftaya bildirim yapmadiginiz an listeden cikarsiniz...

Hayirli cumalar kilo bildlrlml yapıp kaçıyorum bu hafta + olurum diyodum ama şükür olmadı kilo bildirimi:
Gecen hafta:88.8
Bu hafta:88.6
Spor:200 dk
Herkese mutlu günler

hahahahaha kızlar ben güldüm sizde gülün annemle müge anlıya bakıyoruz eşim cumaya gitmek için hazırlanıyor. müge anlıyı gördü onun saçı ne kadar yıpranmış dip boyasıda gelmiş ayrıca dedi. 15 tatil benim adama yaramadı herhalde işe başlama vakti gelmiş haha

Hayırlı günler
Nevincim baban istanbulda şifa bulur inşallah canım
Yeni gelen arkadaşım hoşgelmiş
Ben birazdan çıkacam kızım uyansın diye bekliyorum

Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar.dualarınıza amin diyorum...

Gökçe cim kilom 97

herkese sevgiler...

selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
geçmişe bakamadım önce bildirim yapayım sonra geçmişe bakarım

kilo : 88
spor : yok

Hayırlı cumalar arkadaşlar....

Ben yine geç kaldım;özür dilerim....Misafirlerim var söylemiştim...Liste için geç kalmış olabilirim..Listede olmasamda olur...Daha sonra telafi ederim...Zaten kilo aldım fenalardayım...

Umarım hepiniz iyisinizdir.Tek tek öpüyorum güzel yanaklarınızdan.

KİLOM: 99.00 :18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

asucum makinen olmuş güle güle kullan

burcin hoşgeldinn...

nevincim babana acil şifalar diliyorum canım

Sağol daficim hala çamaşır yıkıyorum :)
bende dün battaniye attım. ilk defa battaniye atmıştım yıkamadı. eski makinamda hep yıkıyordum. bu güya daha fazla kapasiteli ama yıkamadı. ıslatmış bulundum. çıkartıp küvette yıkadım. suyu süzülünce attım kurutmaya kuruttum.

Ben de bugün kızımın battaniyesini attım yıkadım bir sorun olmadı şükür

selamün aleyküm.....

naparsınız bakıyım kızçeler:)
ben bugün gezmeye gittim, yeni geldim daha eve.
orda yedimde
en çok kısırdan yedim, bol bolda turşu yedim yediklerimi eritir belki ekşisi diye
diğer karbonhidratlı mamalardan pek yemedim ama, bari bu ucun ipini tutayım dedim....

canım hani o özel mesajını ben anlayınca cevaba gerek kalmamıştır heralde diye düşünmüştümde ondan karşılık vermemiştim:)
anladım seni tatlım, sende beni anladın canım benim....
yerim seni:)

hem asıl sen hakkını helal lütfen ne demek, emek vercen vakit ayırıcan liste işine, şimdiden tüm emeklerin için ellerine yüreğine sağlık olsun balım.....

kocaman öptüm canım

ben bu sayfaya yeni katildim 90 kilonun bayagi uzerindeyim.bir an once kilolardan kurtulmam lazim suan diyet yapiyorum spor yapiyorum extra neler yapabilirim.

bende seni se-vi-yo-ruuum:)

hayırlı cumalar güzellerrr

kg 94.5

spor ben salona gittiğin için sabit zaten her hafta yazıp benim 1. olmam saçma oluyor yazmıycam

GÖKÇEM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK ŞİMDİDEN

neden saçma olsunki, sonuçta ona enerji harcıyorsun sen, o sporu sen yapıyorsun.
bence yazman gerekli:)
hakkınsa 1.de olursun:)
hem geçen hafta heralde burcu8181 1.ydi:)))) 300dk ile.
öptüm ablam.

bencede:)
özel olmazsa senin burcun ne canım?

selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
geçmişe bakamadım önce bildirim yapayım sonra geçmişe bakarım

kilo : 88
spor : yok

ve aleyküm selam....

Sağol daficim hala çamaşır yıkıyorum :)

:)
kirlenmek güzeldir:)))))

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]40 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD] 100 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fazey40[/TD]
[TD] 15 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]270 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pentagram42[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ burcu8181
Haftanın spor ikincisi ......... pentagram42
Haftanın spor üçüncüsü...... HasibeG :124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…