canım ben geçen yeni gelen birine bildirimler cuma öğlen1e kadar dedim, sende onun üzerine ertesi gün bana özelden mesaj attın şu şekilde aynen, "meyracim bildirimleri. aksama kadar yapabilirler. cunku ben anca saat 21gibi listeyi yapicam..." diye. bende senin bu mesajının üzerine bugün arkadaşlara oyüzden dedim akşama kadar bildirim yapabilirsiniz diye, hatta açıklama yaptım detaylıcaki karışıklık olmasın diye, sırf sana uygun söylemiş olmak içinde söyledim bunu.
ne olduğumu şaşırdım şimdi. yani bu söylemlerinde 1hafta içinde söylediklerin yani, daha ilk listede yarın yapılıcak, çok eskiye dayanan sözler değil yani hemen değişime uğramış olsun.
bayılazaaaam şimdi valla.
esselamün aleyku
hayırlı sabahlar herkeze kızlar ben yarından çok uumutsuzum ve korkuyorum :18:umarım artı görmem tartılmadımda hayırlısı inşallah
hoşgeldin canım vercez inşallah hep beraber
geçmiş olsun canım rabbim sağlığına kavuştursun babacığını
Hoşbulduk teşekkur ederım,evet bu sefer kesın kararlıyım.Dukan vs denedım ılk 6 gun 5 kılo verdım baya farkettı ama daha sonra araya ramazan gırdıgı ıcın gelsın pıdeler tatlılar..
Babanı da Allahım ınsallah tez zamanda saglıgına kavusturur uzme canını Allah şifa versin.
tavsiye icin thnx
ewet ipodda var hem adim hem kalori hesabi yapio akilli telefonda da var oda adimi sayiyo kilometreyi sayiyo paralii uygulamayi alirsan kaloride hesaplio bunun disinda sadece adimsayarlarda satilio 20 tl ile 300 tl arasinda degisen fiyat araliginda cihazlar piyasada mevcut
gercekden motive edio gunde 10 bin adim diolar ya ona ulasmaya calisiosun motive oluosun
Hosgeldin ins kisa surede eski kilona kavusursun
gecmis olsun allah acil sifalar versin
Hayırlı günler
Nevincim baban istanbulda şifa bulur inşallah canım
Yeni gelen arkadaşım hoşgelmiş
Ben birazdan çıkacam kızım uyansın diye bekliyorum
Selamün aleykümm....
nasılsınız....ben iyiyim ama diyet kötü gidiyoo...iki gündür hiç iştahım yok hiç bişey yemedim desem yeridir...akşama anneme gidiyorum yarın bildirim yapamayabilirim oyüzden bugünden yapayım....83,4 kilom...spor yok....
asuman ablacım yeni makinen hayırlı olsun güle güle kullan....
burcin hoşgeldinn...
nevincim geçmiş olsun tekrardan..inşallah burda daha iyi olur baban....
bikaç gün buralarda olamıcam....Allaha emanet olun....
seni özlemiştim bende canım, iyi olduğuna sevindim.
babanda daha iyi olacak eve iyileşicek inşaallah canım sizin desteklerinizle, dualarla....
kendine çok iyi bak, öpüyorum
bencede motive ediyordur canım:)
yalnız diyelim ben adım sayar aldım, kullanımı nasıl oluyo onu çok merak ettim?
hani yürürken üzerindemi taşıyosunda adımlarını hesaplıyo sayıyo? adımları nasıl sayıyo?:)
güle güle
kendine iyi bak, görüşürüz.....
canım normalde cuma öğlen 1e kadar bildirimler. şuan listeyi yeni bir arkadaş devraldı, adı Gokce_Iremim.
bu arkadaş akşama kadarda bildirim yapabilirsiniz diye açıklama yaptı, şuan için gökçe irem listeyi yaptığı sürece cuma akşamına kadar bildirim yapabilirsin, ama gökçe irem bi zaman sonra akşamı normal saate çekicek olursa orasını bilemicem canım, takipte olucan yani:) şuan için böyle.
öptüm
Merhaba arkadaşlar,
Bugün bayağı yürüdüm oğlumla uzun zaman sonra..Ayağaımı çok zorladım ama hava güzel di dere,çayır,bayır,park takıldık iyi oldu...
Kızım sınıf arkadaşıyla waffle yemeye gitti ayrı takıldık..
Yemeği ocağa koydum dinlenirken size bakayım dedim...
Merhaba nevinciğim...Allah yardımcınız olsun, umarım herşey yoluna girer..
Hoşgeldin aramıza...
Azmin daim ve bulaşıcı olsun...
İyi yolculuklar canım..
bende dün battaniye attım. ilk defa battaniye atmıştım yıkamadı. eski makinamda hep yıkıyordum. bu güya daha fazla kapasiteli ama yıkamadı. ıslatmış bulundum. çıkartıp küvette yıkadım. suyu süzülünce attım kurutmaya kuruttum.Sağol daficim hala çamaşır yıkıyorum :)
bende dün battaniye attım. ilk defa battaniye atmıştım yıkamadı. eski makinamda hep yıkıyordum. bu güya daha fazla kapasiteli ama yıkamadı. ıslatmış bulundum. çıkartıp küvette yıkadım. suyu süzülünce attım kurutmaya kuruttum.
Meyracim yazdigim mesaja cevap yazmayinca. Yanlis birsey olmasin diye bende 13e kadar dedim... yoksa ben nede olsa aksam saat 20de en erken listeyi yaparim hatta bugun 22de olur ancak cunku annemlere gidicez yemege... evde bisi kalmadi...
Arkadaslar bu hafta ilk haftam oldugu icin kusura bakmayin artikin :) Anlayisiniz icin tesekkurler!!! Ben yaptigim sürece listeyi aksama kadar bildirim yapabilirsiniz onada bir saat koyalim oda en gec 21de olsun.
Hakkinizi helal edin canlar
Ha birde simdi kim yeni geldi kim eski tam bilmedigim icin :) benden torpil bugun bildirim yapanlari listeye alicam. Ama haftaya bildirim yapmadiginiz an listeden cikarsiniz...
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlarım
bugun eltim ve çocukları kahvaltıdan bize gelecekler akşamda kv ler gelicek muhtemelen geceyekadar gelemem geçmişede bakamadım kusura bakmayın sizi seviyorum öpüldünüz
KİLOM 135.8
SPOR 40 DK
hayırlı cumalar güzellerrr
kg 94.5
spor ben salona gittiğin için sabit zaten her hafta yazıp benim 1. olmam saçma oluyor yazmıycam
GÖKÇEM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK ŞİMDİDEN
hahahahaha kızlar ben güldüm sizde gülün annemle müge anlıya bakıyoruz eşim cumaya gitmek için hazırlanıyor. müge anlıyı gördü onun saçı ne kadar yıpranmış dip boyasıda gelmiş ayrıca dedi. 15 tatil benim adama yaramadı herhalde işe başlama vakti gelmiş haha
selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
geçmişe bakamadım önce bildirim yapayım sonra geçmişe bakarım
kilo : 88
spor : yok
Hayırlı cumalar arkadaşlar....
Ben yine geç kaldım;özür dilerim....Misafirlerim var söylemiştim...Liste için geç kalmış olabilirim..Listede olmasamda olur...Daha sonra telafi ederim...Zaten kilo aldım fenalardayım...
Umarım hepiniz iyisinizdir.Tek tek öpüyorum güzel yanaklarınızdan.
KİLOM: 99.00 :18::18::18::18::18:
Sağol daficim hala çamaşır yıkıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?