Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Defalarca başladığım diyetlerden sonra yarın yine başlıyorum.. Bu sefer Dukan Diyetini deneyeceğim bakalım. 18 yaşındayım, 163 boyum, 94 kiloyum. Tostoparlak yusyuvarlak bişeyim yani :) bakalım bu nasıll geçecek kaç günde bozacağım

esselamün aleykum hayırlı sabahlar güzeller
nasılsınız bakalım ben dün acayıp yorulmuşum daha bugun sersem gibiyim

ben bu sayfaya yeni katildim 90 kilonun bayagi uzerindeyim.bir an once kilolardan kurtulmam lazim suan diyet yapiyorum spor yapiyorum extra neler yapabilirim.
hoşgeldin e daha ne olsun
ellerine salık canım

benide alır mısınız aranıza?
tabiki alırız hoşgeldin

bu kadar karamsar başlama öncelikle kendine güven. burada hep beraber birbirimize destek oluyoruz. hepimiz azimliyiz bu konuda. hallederizzzz....

arkadaşlar sınavım güzel geçti 100 olmasada 98le geçerim herhalde hehehe
yarın açıklanırmış sonuç paylaşırım sizinle

Son düzenleme:

asucum makinen olmuş güle güle kullan

burcin hoşgeldinn...

nevincim babana acil şifalar diliyorum canım
saol ablam Allah razı olsun...

o zaman hayırlı olsun diyelim

tamam canim seni 126,5kg ile yaziyorum. haftaya böylelikle kilo farkini yazabilirim

iyi canim insallah hissettigin gibi gecmistir

Hepinizede tesekkurler kizlar!!! Sizler burda olun ben seve seve yaparim listeyi!
Gerci kendim birinci olunca biraz tuhafima gitti... utandim hatta... ki üstelik bu kadar kilo vericegimi dusunmemistim... (artik cuma'dan cuma'ya tartiliyorum, 2hafta öncesine her gün tartiliyordum...)

Kizlllarrrr hepinize hayirli gunler!!!

Ben butun gun yokum... aksamda kesin gec saatte gelirim... saat 23gibi anca...
Almanya'ya aylik alisverisimizi yapmaya gidicez birazdan... Almanya'dan saat 19gibi geliriz de ondan sonra yerlestirmek var hepsini...
Bugun biraz yeme duzenim bozuk olucak birde... ara ogun buyuk ihtimalle yiyemem...

selamün aleyküm.....

naparsınız millet.....
ben bugün rgl nedeniyle hiç iyi değilim
hiç tadım yok ve karnım ağrıyo
birde 2aydır hep erken rglde zorladı beni, çok şükür normal sayılıcak günler ama yinede erken işte genellemeye göre oyüzden zor oldu yaaa bana.
ilaç dozlarını düşürdüğümüzden oldu bu büyük ihtimal.
pöffff
başımda ağrıyo.
ay içinizi kararttım kusura bakmayın:)
sizi çok seviyorum ama ben.....

deli gibi 2gündür yine uyuyamama sorunum hortladı birde,
bugün yine gece 2gibi uyuyabildim, ama dün gece ancak 4,5ta uyumuştum
imkanı yok uykum gelmedi dün naaptımsa, birde o uykusuzlukla gezmeye gittim gündüzü, söz vermiştim gelirim diye gitmem lazımdı çünkü

ben şimdi birde geçmişe bi bakayım hele:)

hepinize teşekkür ederim
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş

inşaallah canım:)
gözünaydın haydi:)
98alırsan 2puanda benden olsun 100de sen ona canım benim:)))
maşaallah sana
darısı bana olsun:)
henüz ortada kurs falan yok ama bende ehliyete hevesliyim, birgün ehliyet almak benim hayalim.....
birde kendi arabam olması hayalim:)

kızlar birde dün gittiğim misafirlikte kısırı ben yaptım, sadece bi mercimeğini ev sahibi haşlamış benden önce.
vesselam hoş güzel olmuş diye herkes çok beğendi:)
onlar öyle diyince bende onure oldum gerçekten, sağolsunlar onlarda.
mercimekli köfteydi işte yaptığım.
e annem hataylı olunca bulaşmış banada biraz bişeyler:)

benim ehliyete yazılma hikayemi anlatayım sana
kızım 15-20 günlüktü hastaneye işitme testine gitmemiz gerekiyordu. eşim okula arkaaşının arabasıyla gitmişti(onlar sırayla hergün birinin arabasıyla toplaşıp gidiyorlar). bizim araba kapının önünde, dışarıda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor ve ben hastaneye gidebilmek için taksi çağırdım. o günden sonra karar verdim. Allah göstermesin kızımın başına birşey gelse kapıda araba ben taksi beklicem. işte böyle ...

ellerine sağlık tatlım
eee güzel yapmışken de yendi di mi (okuyanda beni hiç kaçamak yapmıyorum sanacak)

aslında güzel bi hikaye olmuş canım bu senin için, yani ehliyet almana vesile olmuş, ne güzel bak az kaldı ehliyetini eline almana:)
her daim çağa ayak uydurmak lazım çok haklısın, katılıyorum sonuna kadar.
amaaan hayal işte benimkide, herşeyin hayırlısı olsunda, hayalimde çocuklarımı okula getirip götürmek var araba ile mesela:)))))
gerçi daha ortada bir bebek dahi yok
hayaller iyiki varlar....

ellerine sağlık tatlım
eee güzel yapmışken de yendi di mi (okuyanda beni hiç kaçamak yapmıyorum sanacak)

çok sağol canım.
malesef yedim bolca:))))
ama diğer pastalardan yemedim gibi bişey, bi kurabiyenin tadına baktım o kadar, bari dedim bu taraftan kısayım.
bolcada turşu yedim eritir belki yediklerimi diye sirke olduğu için içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…