benide alır mısınız aranıza?
HAFTANIN 1.si _________ - 1,6 kg. ________ Gökçe_Iremim
HAFTANIN 2.si _________ - 1,2 kg. _________ OĞULCUKLARIM:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ masalmelek
başak cnm senin burcun nedir ?
Defalarca başladığım diyetlerden sonra yarın yine başlıyorum.. Bu sefer Dukan Diyetini deneyeceğim bakalım. 18 yaşındayım, 163 boyum, 94 kiloyum. Tostoparlak yusyuvarlak bişeyim yani :) bakalım bu nasıll geçecek kaç günde bozacağım
Kizlllarrrr hepinize hayirli gunler!!!
Ben butun gun yokum... aksamda kesin gec saatte gelirim... saat 23gibi anca...
Almanya'ya aylik alisverisimizi yapmaya gidicez birazdan... Almanya'dan saat 19gibi geliriz de ondan sonra yerlestirmek var hepsini...
Bugun biraz yeme duzenim bozuk olucak birde... ara ogun buyuk ihtimalle yiyemem...
asuman ablam:)
Meyracım
Evden çıkasım yok takılıyorum evde tv karşısında elimde örgü
Büyük kızım dersanede küçük evde sıkılıyor markete gönderdim onu da şimdi
Daha dün sinemaya gittiler teyzeleriyle ama bugün yine sıkılıyor artık bugün böyle geçsin de yarın babasıyla birşeyler yaparız belki
Benim hiç evden çıkasım yok kahve çikolata keyfi de yaptım az önce
İşte böyle canım :)
tamam, maşaallah ablama:)
el işinde kolay gelsiiiin:)
Sağol meyracım takılıyorum işte :)
Defalarca başladığım diyetlerden sonra yarın yine başlıyorum.. Bu sefer Dukan Diyetini deneyeceğim bakalım. 18 yaşındayım, 163 boyum, 94 kiloyum. Tostoparlak yusyuvarlak bişeyim yani :) bakalım bu nasıll geçecek kaç günde bozacağım
Kizlllarrrr hepinize hayirli gunler!!!
Ben butun gun yokum... aksamda kesin gec saatte gelirim... saat 23gibi anca...
Almanya'ya aylik alisverisimizi yapmaya gidicez birazdan... Almanya'dan saat 19gibi geliriz de ondan sonra yerlestirmek var hepsini...
Bugun biraz yeme duzenim bozuk olucak birde... ara ogun buyuk ihtimalle yiyemem...
çok sağol canım.
malesef yedim bolca:))))
ama diğer pastalardan yemedim gibi bişey, bi kurabiyenin tadına baktım o kadar, bari dedim bu taraftan kısayım.
bolcada turşu yedim eritir belki yediklerimi diye sirke olduğu için içinde.
afıyet olsun bayılırımmercımeklı kofteye ama tursu sırkelı dıe tursuya guvenme ıcındekı tuzdan dolayı pek onermıo dıyetısyenler yedıgın tursunın 3katı su ıckı gıtsın tuzlar vucudundan mazallah artı olur o tuzlar tartıda
bende akşam yemeği tarhana çorbası ve ıspanak yaptım yanında yoğurtta var
selamün aleyküm.....
naparsınız millet.....
ben bugün rgl nedeniyle hiç iyi değilim
hiç tadım yok ve karnım ağrıyo
birde 2aydır hep erken rglde zorladı beni, çok şükür normal sayılıcak günler ama yinede erken işte genellemeye göre oyüzden zor oldu yaaa bana.
ilaç dozlarını düşürdüğümüzden oldu bu büyük ihtimal.
pöffff
başımda ağrıyo.
ay içinizi kararttım kusura bakmayın:)
sizi çok seviyorum ama ben.....
deli gibi 2gündür yine uyuyamama sorunum hortladı birde,
bugün yine gece 2gibi uyuyabildim, ama dün gece ancak 4,5ta uyumuştum
imkanı yok uykum gelmedi dün naaptımsa, birde o uykusuzlukla gezmeye gittim gündüzü, söz vermiştim gelirim diye gitmem lazımdı çünkü
ben şimdi birde geçmişe bi bakayım hele:)
kızlar birde dün gittiğim misafirlikte kısırı ben yaptım, sadece bi mercimeğini ev sahibi haşlamış benden önce.
vesselam hoş güzel olmuş diye herkes çok beğendi:)
onlar öyle diyince bende onure oldum gerçekten, sağolsunlar onlarda.
mercimekli köfteydi işte yaptığım.
e annem hataylı olunca bulaşmış banada biraz bişeyler:)
tebrikler kızlar:)
gökçecim ellerine sağlık canım, çok teşekkürler.....
işleriniz kolay gelir inşaallah canım....
cebıne 1auc cevız fındık kuru uzum kuru kayısı yada meyve koy al sana ara ogun yada markette sut ayran ıc yıne ara ögun dıkkat et sen yol gosterıcımızsın:))
Ben severim baklayı sarımsaklı yoğurt da ne yakışır ama ellerine sağlık
bende şimdi yemek yapmak için mutfağa giricem:)
akşama bakla var, bakla beni pakla
ben pek sevmiyorum ama eşim çok seviyor.
öptüm ablam görüşürüz
Afiyet olsunbende akşam yemeği tarhana çorbası ve ıspanak yaptım yanında yoğurtta var
Nerden kaldıracağız ben de istemiyorumkafam döndü alıntı bildirimlerinden:111::111:
bende sonunda şimdi alıntı bildirimini istemiyorum seçeneğini tıklayarak alıntı bildirimlerimi sona erdirdim:)))
yehoooo:)
istediğimiz zaman o seçenekle bu durumu kapatabiliyoruz.
ayyyy her tarafim agriyor... mahv oldum... almasi iyi hosta, yerlestirmesi berbat... allahtan esim yardim etti...
saat 18:30da geldik eve. hemen yemegimi yedim. ondan sonrada simdiye kadar aldiklarimizi yerlestirmekle ugrastik... kuru kayisimi, cevizimi, findigimi, bademimi, yani rejim icin her seyimi tamamladim :) en az 2bucuk hafta rahatim
Gecmis olsun canim... insallah uyku duzenin yoluna girer canim... esimdede ayni sorun var... cok zor... allah yardimciniz olsun canim
iyi ne guzel :) insan bir sey yapinca ve herkes begenince coook hosuna gidiyor :))
Birsey degil canim...
sagol canim allaha sukur iyi gecti ama yorulduk :) ha yemek konusu kotu oldu yazarim sonra menumu...
:)) vallahi evde hic bir sey kalmamisti... o dediklerinden aldim alisveriste ama torbalara yerlestirincetorbalar birbirine girince ne nerde belli degildi
Ben severim baklayı sarımsaklı yoğurt da ne yakışır ama ellerine sağlık
Afiyet olsun
Nerden kaldıracağız ben de istemiyorum
Afiyetle yiyin aldıklarınızı Gökçecim
sağol canım, haklısın.
öptüm:)
ohhh eline sağlık canım:)
ayyyy her tarafim agriyor... mahv oldum... almasi iyi hosta, yerlestirmesi berbat... allahtan esim yardim etti...
saat 18:30da geldik eve. hemen yemegimi yedim. ondan sonrada simdiye kadar aldiklarimizi yerlestirmekle ugrastik... kuru kayisimi, cevizimi, findigimi, bademimi, yani rejim icin her seyimi tamamladim :) en az 2bucuk hafta rahatim
Gecmis olsun canim... insallah uyku duzenin yoluna girer canim... esimdede ayni sorun var... cok zor... allah yardimciniz olsun canim
iyi ne guzel :) insan bir sey yapinca ve herkes begenince coook hosuna gidiyor :))
Birsey degil canim...
sagol canim allaha sukur iyi gecti ama yorulduk :) ha yemek konusu kotu oldu yazarim sonra menumu...
:)) vallahi evde hic bir sey kalmamisti... o dediklerinden aldim alisveriste ama torbalara yerlestirincetorbalar birbirine girince ne nerde belli degildi
Kendime körili tavuk ve dukan krebi yaptım çok güzel oldu :)) yanında da light yoğurt yedim akşam yemeğimi bitirmiş oldum..
affiyet olsun!!! körili tavuk coook guzel oluyor :)
dukan krebinin tarifini verebilirmisin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?