Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler kızlar
ben gelinceye kadar kimseler kalmamış.
bu günlerde oldukca yoğunum ama geçte gelsem mutlaka okuyorum.
benim diyet hiçte iyi gitmiyor. bütün gün gelen giden eli boş gelmiyor. kimisi tatlı getiriyor. kimsi kurabiye birinin tadına bakmasam birini tatmak zorunda kalıyorum. birde ısrar kıyamet bir tane yesen ölmezsin insan bir tadına bakar diyerek yediriyorlar. Allah sonumu hayır eylesin. bu kızın bebek mevliti oluncaya kadar bana rahat yok gibi mevlitten sonrada bebeği alır size geliriz yaza kadar kalırız diyorlar

Mutlu pazarlar,

Nasılsınız arkadaşlar umarım çok iyisinizdir..hepimiz tatil modundayız gibi, böyle bir ara gerekiyormuş hepimize özellikle bana
Öylesine yoğun geçiyor ki günlerimiz..hele son 3 gün sabahtan akşama kadar hep dışarıda ve yürüyoruz biryerler de mola verip karnımızı doyurup tekrar yollara.. sürekli plan program devam ediyor.. bir haftamız kaldı umarım planladıklarımızı yetiştirebiliriz..

Ayağım da bir değişiklik yok ağrı,sızı ve şişlik devam ediyor...Neyin peşindeyim amacım ne ben de bilmiyorum
canıma kastım var zaar
Bu hafta içi başka bir doktora gitmeyi düşünüyoruz

Hayırlı pazarlar
Daficim kolay gelsin diyet bende de başarısız daha gezmelere başlamadım ama
Yenacım gez kuzum ama ayağını ihmal etme
Biz de birazdan ailecek yemeğe gideceğiz

merhaba herkeze dün gece dayanamadım tartıldım 114.2 çıktım pazartesiden bu yana 3.5 kg verdim :))) Allah'ım bozmasın inşallah bu sefer gidicek bu kiloların hepsi azim azim azim:)))

azminiz hiç bitmesin..

Hayırlı pazarlar
Daficim kolay gelsin diyet bende de başarısız daha gezmelere başlamadım ama
Yenacım gez kuzum ama ayağını ihmal etme
Biz de birazdan ailecek yemeğe gideceğiz

Afiyet olsun size de...İyi gezmeler...

Bizimkiler çıkmıştı ben de temizlik yapmaya başladım ama eşim aradı hadi hava güzel sen de atla gel..
hayır gelmeyeceğim siz eğlenin dedim...Sanırım bozuldu bana Evi darmadağın bir şekil de bırakıp hazırlanıp çıkıcam ben de ..
nohut ısladım hemen,gelince düdüklüye atıp yanına da pilav ok...

bizde hava güzeldi ailecek parka dolaşmaya çıktık geldik kızım uyudu uyanınca süpürge yapcam bende :)

selamün aleyküm.....

herkese iyi pazarlar:)
napıyonuz bakıyım:)

bizim burada öyle hava güzel değil, kapalı bi hava var dışarda ve evdeydik genelde olduğu gibi biz bugün.
yeni eşim bi dolaşmaya çıktı o da genelde olduğu gibi:)))
bende bi size bakıyım dedim o gidince.

bu aralar günlük türk kahvesi içemiyorum, midem rahatsız bu aralar, bugün içebilirim 2gündür içmemiştim.
türk kahvesi sevgisi bambaşka.....

3gündürde 1oyuna sardım buranın oyun kulübünde:)))) ara ara oynuyorum.
çok zevkli, bağımlılık yapıyo resmen
renkli renkli toplar var:)))

hadi atlattın alışverişi canım benim:)

Ben severim baklayı sarımsaklı yoğurt da ne yakışır ama ellerine sağlık

Nerden kaldıracağız ben de istemiyorum

sağol ablacım.

alıntı bildiriminide şu şekilde kaldırabiliyoruz:)

kolay gelsin ablam, özlemiş ve merak etmiştim seni:)

canıma kastım var zaar

bencede19:

merhaba herkeze dün gece dayanamadım tartıldım 114.2 çıktım pazartesiden bu yana 3.5 kg verdim :))) Allah'ım bozmasın inşallah bu sefer gidicek bu kiloların hepsi azim azim azim:)))

inşaallah canım:)

Daficimmmm allah yardimcin olsun canim!!! Sen yiyormus gibi yapsan? yedim cok guzelmis felan desen? nerde yedin derselerde icerde yedim dersin

Ah yenacim bu kadar yürürsen tabiki gecmez o ayak... bende carsamba aksami ayagimi burkmustum... agrisini anca persembe aksami hissettim... hemen krem surdum... cuma gunude bi annemlere aksam yemegine gittim... yoksa butun gun bacagimi uzattim... simdi hic agrimiyor allaha sukur...
tüm uzatmasan bile bacagini en azindan bir kac saat uzatman lazim canim

superrrrr allahim hic bozmasin azmini canim!!! Birde ilk hafta daha cok kilo verilir genelde! Eger haftaya bu kadar veremezsen üzme kendini hemi! önemli olan her hafta eksilerde olmak

bizde hava güzeldi ailecek parka dolaşmaya çıktık geldik kızım uyudu uyanınca süpürge yapcam bende :)

Oh ne guzel olmus :) sanslisiniz... bizim burda hava hem buz gibi hemde kapali... bizimde kizin kresten arkadasi geldi annesiyle, (isviçreliler) iyi bir kadinmis :) ilk defa geldiler bize bundan sonrada arada gelirler bizde gideriz herhalde

iyi pazarlar canimmm :) sende ciksaydin disari? hava kotu olsa bile degisiklik olur canim

hadi atlattın alışverişi canım benim:)

aynen oyle canim :)

İyi akşamlar
Dışarı çıktık ailecek aradığınız lokantayı bulamadık ama sanırım kapanmış başka şubesine başka zaman gideceğiz
Kahvaltı yapmadan çıkmıştık evden saat 3 gibi yedik bişeyler biraz yürüdük yorulduk eve döndük hemen çay demledi kızım içiyoruz şimdi
Hava çok açık ama çok soğuktu bugün
Çayın yanına azcık pasta yedim akşam. Yemek yemem artık zaten daha çok tokum belki yoğurt yerim ya da kefir
Meyracım çok teşekkürler bildirimlerimi kapattım ben de hem bildirim hem mail geliyordu alıntı yapılınca iyi oldu

Son düzenleme:
Bugunku menumu yazayim

sabah-ogle: 1tane kuruvasan, 2dilim tam bugdayli ekmek, kasar peyniri 1bucuk kibrit kutusu kadar, 3zeytin, surme peynir, 2 kahvalti eti (ince salam)

ara: 1dilim kek (kizimin kresten arkadasi gelmisti annesiyle, onlara ikram edince bende mecburen yedim kahvenin yaninda)

aksam: haslanmis brokoli, 1tane haslanmis yumurta, yarim domates, mozzarella peyniri

ara: 2adet kayisi, 1ceviz, 2findik yerim

3litre suyumu tamamlarim

form cayi icerim 1bardak
siyah cay icerim 1 bardak

Selamün aleykümm....

ben geldimm....diyet fena bugünlerde...çok yemedim ama çok düzensiz yedim kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılcam....salı günü yatılı misafirim gelicek..oyüzden annemden dönerken çocukları orda bırakıp geldim akşamdan beri cam çerceve uğraşıyorum..tüllerim yıkanıyo daha ütü yapıcam....inşaattan dolayı çok pisti camlar falan....yarında kalan işlerle uğraşıcam bende haberler böyle...

Aleyküm selam canım
Genelde diyet fena zaten canım ben de 86 oldum
Yarın da kardeşime gideceğiz
İşler için kolay gelsin canım

Slm kizlar bnm bgn sekerim dustu tum ogleden snrayi baygin gecirdim sebebide6 da uyanip 12 ye kdr bisey yemedim sirf tembellikden bide istahimda kapali bu aralar seytan kulagina kursun😄gerci yrn kardesimle kuzenim gelcek yatili onlarla sapitiriz kesin 😔
menum
12:00 sucuklu yumurta-3dilim ekmek-salatalik
18:00 elma-mandalin(gozum acildi bunu yiyince)
19:30 karnibahar-yogurt-aci biber-3dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…