- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Gokce_Iremim, haydi geçmiş olsun bitirmişsin alışverişi
merhaba herkeze dün gece dayanamadım tartıldım 114.2 çıktım pazartesiden bu yana 3.5 kg verdim :))) Allah'ım bozmasın inşallah bu sefer gidicek bu kiloların hepsi azim azim azim:)))
Hayırlı pazarlar
Daficim kolay gelsin diyet bende de başarısız daha gezmelere başlamadım ama
Yenacım gez kuzum ama ayağını ihmal etme
Biz de birazdan ailecek yemeğe gideceğiz
bizde hava güzeldi ailecek parka dolaşmaya çıktık geldikkızım uyudu uyanınca süpürge yapcam bende :)
ayyyy her tarafim agriyor... mahv oldum... almasi iyi hosta, yerlestirmesi berbat... allahtan esim yardim etti...
saat 18:30da geldik eve. hemen yemegimi yedim. ondan sonrada simdiye kadar aldiklarimizi yerlestirmekle ugrastik... kuru kayisimi, cevizimi, findigimi, bademimi, yani rejim icin her seyimi tamamladim :) en az 2bucuk hafta rahatim
Ben severim baklayı sarımsaklı yoğurt da ne yakışır ama ellerine sağlık
Nerden kaldıracağız ben de istemiyorum
Alıntı Bildirimi almak istemiyorsanız kullanıcı panelinize yeni bir özellik ekledik
Kullanıcı Kontrol Paneli
Eki Görüntüle 931775
Seçenekleri Düzenle
Eki Görüntüle 931776
Alıntı Bildirimi: Hayır
Eki Görüntüle 931777
Seçerek alıntı mesajlarının gelmesini engelleyebilirsiniz.
hayırlı geceler kızlar
ben gelinceye kadar kimseler kalmamış.
bu günlerde oldukca yoğunum ama geçte gelsem mutlaka okuyorum.
benim diyet hiçte iyi gitmiyor. bütün gün gelen giden eli boş gelmiyor. kimisi tatlı getiriyor. kimsi kurabiyebirinin tadına bakmasam birini tatmak zorunda kalıyorum. birde ısrar kıyamet bir tane yesen ölmezsin insan bir tadına bakar diyerek yediriyorlar. Allah sonumu hayır eylesin. bu kızın bebek mevliti oluncaya kadar bana rahat yok gibi mevlitten sonrada bebeği alır size geliriz yaza kadar kalırız diyorlar
canıma kastım var zaar
merhaba herkeze dün gece dayanamadım tartıldım 114.2 çıktım pazartesiden bu yana 3.5 kg verdim :))) Allah'ım bozmasın inşallah bu sefer gidicek bu kiloların hepsi azim azim azim:)))
Hayırlı pazarlar
Daficim kolay gelsin diyet bende de başarısız daha gezmelere başlamadım ama
Yenacım gez kuzum ama ayağını ihmal etme
Biz de birazdan ailecek yemeğe gideceğiz
Mutlu pazarlar,
Nasılsınız arkadaşlar umarım çok iyisinizdir..hepimiz tatil modundayız gibi, böyle bir ara gerekiyormuş hepimizeözellikle bana
Öylesine yoğun geçiyor ki günlerimiz..hele son 3 gün sabahtan akşama kadar hep dışarıda ve yürüyoruz biryerler de mola verip karnımızı doyurup tekrar yollara.. sürekli plan program devam ediyor.. bir haftamız kaldı umarım planladıklarımızı yetiştirebiliriz..
Ayağım da bir değişiklik yok ağrı,sızı ve şişlik devam ediyor...Neyin peşindeyim amacım ne ben de bilmiyorum
canıma kastım var zaar
Bu hafta içi başka bir doktora gitmeyi düşünüyoruz
bizde hava güzeldi ailecek parka dolaşmaya çıktık geldikkızım uyudu uyanınca süpürge yapcam bende :)
selamün aleyküm.....
herkese iyi pazarlar:)
napıyonuz bakıyım:)
bizim burada öyle hava güzel değil, kapalı bi hava var dışarda ve evdeydik genelde olduğu gibi biz bugün.
yeni eşim bi dolaşmaya çıktı o da genelde olduğu gibi:)))
bende bi size bakıyım dedim o gidince.
bu aralar günlük türk kahvesi içemiyorum, midem rahatsız bu aralar, bugün içebilirim 2gündür içmemiştim.
türk kahvesi sevgisi bambaşka.....
3gündürde 1oyuna sardım buranın oyun kulübünde:)))) ara ara oynuyorum.
çok zevkli, bağımlılık yapıyo resmen
renkli renkli toplar var:)))
hadi atlattın alışverişi canım benim:)
Selamün aleykümm....
ben geldimm....diyet fena bugünlerde...çok yemedim ama çok düzensiz yedim kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılcam....salı günü yatılı misafirim gelicek..oyüzden annemden dönerken çocukları orda bırakıp geldim akşamdan beri cam çerceve uğraşıyorum..tüllerim yıkanıyo daha ütü yapıcam....inşaattan dolayı çok pisti camlar falan....yarında kalan işlerle uğraşıcam bende haberler böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?