- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Selamün aleykümm....
ben geldimm....diyet fena bugünlerde...çok yemedim ama çok düzensiz yedim kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılcam....salı günü yatılı misafirim gelicek..oyüzden annemden dönerken çocukları orda bırakıp geldim akşamdan beri cam çerceve uğraşıyorum..tüllerim yıkanıyo daha ütü yapıcam....inşaattan dolayı çok pisti camlar falan....yarında kalan işlerle uğraşıcam bende haberler böyle...
Slm kizlar bnm bgn sekerim dustu tum ogleden snrayi baygin gecirdim sebebide6 da uyanip 12 ye kdr bisey yemedim sirf tembellikden bide istahimda kapali bu aralar seytan kulagina kursun😄gerci yrn kardesimle kuzenim gelcek yatili onlarla sapitiriz kesin 😔
menum
12:00 sucuklu yumurta-3dilim ekmek-salatalik
18:00 elma-mandalin(gozum acildi bunu yiyince)
19:30 karnibahar-yogurt-aci biber-3dilim ekmek
kızlar yarın nöbetçiyim buralarda olamıcam salı günü görüşürük
Allah yardimcin olsun canim... bayagi yorulmussundur... diyetide takma kafana canim ya... yogunlugun bitince tekrar baslarsin kaldigin yerden
Ah canim keske bir mandalina yada elma dahi olsa yeseydin sabah kalkinca... yada bir bardak süt...
Aleyküm selam canım
Genelde diyet fena zaten canım ben de 86 oldum
Yarın da kardeşime gideceğiz
İşler için kolay gelsin canım
Allah yardimcin olsun canim... bayagi yorulmussundur... diyetide takma kafana canim ya... yogunlugun bitince tekrar baslarsin kaldigin yerden
Ah canim keske bir mandalina yada elma dahi olsa yeseydin sabah kalkinca... yada bir bardak süt...
asucum tatil bitince sıkı tutar halledersin canımHayırlı pazarlar
Daficim kolay gelsin diyet bende de başarısız daha gezmelere başlamadım ama
Yenacım gez kuzum ama ayağını ihmal etme
Biz de birazdan ailecek yemeğe gideceğiz
tebrik ederim. azmin daim olsun.merhaba herkeze dün gece dayanamadım tartıldım 114.2 çıktım pazartesiden bu yana 3.5 kg verdim :))) Allah'ım bozmasın inşallah bu sefer gidicek bu kiloların hepsi azim azim azim:)))
ve aleyküm selam.selamün aleyküm.....
herkese iyi pazarlar:)
napıyonuz bakıyım:)
bizim burada öyle hava güzel değil, kapalı bi hava var dışarda ve evdeydik genelde olduğu gibi biz bugün.
yeni eşim bi dolaşmaya çıktı o da genelde olduğu gibi:)))
bende bi size bakıyım dedim o gidince.
bu aralar günlük türk kahvesi içemiyorum, midem rahatsız bu aralar, bugün içebilirim 2gündür içmemiştim.
türk kahvesi sevgisi bambaşka.....
3gündürde 1oyuna sardım buranın oyun kulübünde:)))) ara ara oynuyorum.
çok zevkli, bağımlılık yapıyo resmen
renkli renkli toplar var:)))
artık idare etmeye çalışıyorum canım. yarında üniye giden yeğenimin arkadaşları gelicekler. onlara hazırlık yaptım. birazda sabah birşeyler yaparım. birazcık tadar bırakırım. kızlarla yarım saat oturur onları evde bırakır bebişin yanına giderim. kızlarda daha rahat olurlarDaficimmmm allah yardimcin olsun canim!!! Sen yiyormus gibi yapsan? yedim cok guzelmis felan desen? nerde yedin derselerde icerde yedim dersin
bende kapatmıştım daha iyi oldu.İyi akşamlar
Dışarı çıktık ailecek aradığınız lokantayı bulamadık ama sanırım kapanmış başka şubesine başka zaman gideceğiz
Kahvaltı yapmadan çıkmıştık evden saat 3 gibi yedik bişeyler biraz yürüdük yorulduk eve döndük hemen çay demledi kızım içiyoruz şimdi
Hava çok açık ama çok soğuktu bugün
Çayın yanına azcık pasta yedim akşam. Yemek yemem artık zaten daha çok tokum belki yoğurt yerim ya da kefir
Meyracım çok teşekkürlerbildirimlerimi kapattım ben de hem bildirim hem mail geliyordu alıntı yapılınca iyi oldu
ve aleyküm selam.Selamün aleykümm....
ben geldimm....diyet fena bugünlerde...çok yemedim ama çok düzensiz yedim kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılcam....salı günü yatılı misafirim gelicek..oyüzden annemden dönerken çocukları orda bırakıp geldim akşamdan beri cam çerceve uğraşıyorum..tüllerim yıkanıyo daha ütü yapıcam....inşaattan dolayı çok pisti camlar falan....yarında kalan işlerle uğraşıcam bende haberler böyle...
yenacım tatil size iyi gelicek ama keşke ayağınıda ihmal etmesen. sonra daha çok üzülürsünMutlu pazarlar,
Nasılsınız arkadaşlar umarım çok iyisinizdir..hepimiz tatil modundayız gibi, böyle bir ara gerekiyormuş hepimizeözellikle bana
Öylesine yoğun geçiyor ki günlerimiz..hele son 3 gün sabahtan akşama kadar hep dışarıda ve yürüyoruz biryerler de mola verip karnımızı doyurup tekrar yollara.. sürekli plan program devam ediyor.. bir haftamız kaldı umarım planladıklarımızı yetiştirebiliriz..
Ayağım da bir değişiklik yok ağrı,sızı ve şişlik devam ediyor...Neyin peşindeyim amacım ne ben de bilmiyorum
canıma kastım var zaar
Bu hafta içi başka bir doktora gitmeyi düşünüyoruz
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar güzellerim
naparsınız bizdun kahvaltıdan kuçuk eltime gittik akşam 10 da geldik tabikide hep cıs doluydu azar azar yedim birzda çarşı pazar yaptık çok şükür kazasız atlatmışım salı akşamına 30 kişi yemekli misafırlerim var bugun başlarsam ancayetişirim hayırlısı olsun
geçmişe gün içinde bakarım inşallah hepinizi öpüyoru
ya sutlu nescafe yaptim agzim acidi sut bozuktu galiba bide cezveden bardaga dokerken az biraz sut kesigi vardi sanirim bozuktu 2 yudumda biraktim iyiki zehirlenmedim
hayırlı geceler kızlar
ben ancak geceleri girebiliyorum. ama sayfaları ilerlemiş görünce iyi geliyor.
bugün bizim problemli gelinin kız kardeşinin bebek mevliti vardı. oraya gittim.annesi gelseydi gitmiycektik. kadın bizden rahatsız olmasın dedik ama kadın şart koşmuş kızına. ablan gelirse ben gelmem ablanı mevlite çağırmıycaksın demiş. damatıda ''şimdiye kadar bize anneliği ablam ve ailesi yaptı. ablam mevlite gelicek arzu edersen sende buyur gel '' demiş kadın gelmem deyince bizde kızı yalnız bırakmıyalım diye toplanıp gittik.iyikide gitmişiz kimse yoktu mevlitte.insanın bir tek akrabasıda gelmezmine insanlar varmış insan yaşadıkca neler görüyor
kadın çağırdıkları halde kızının doğumunda hastahaneye gitmemiş. 1 hafta sonra yarım saatliğine gitmiş. birtek hediye götürmemiş.ablasını bahane edip mevlitede gelmedi. kızın üç gün sonra kocasıda askere gidecek. çok üzüldüm. Allah iyilerle karşılaştırsın.evladı olan neler görüyormuş.
artık idare etmeye çalışıyorum canım. yarında üniye giden yeğenimin arkadaşları gelicekler. onlara hazırlık yaptım. birazda sabah birşeyler yaparım. birazcık tadar bırakırım. kızlarla yarım saat oturur onları evde bırakır bebişin yanına giderim. kızlarda daha rahat olurlar
esselamün aleykum
naparsınız bizdun kahvaltıdan kuçuk eltime gittik akşam 10 da geldik tabikide hep cıs doluydu azar azar yedim birzda çarşı pazar yaptık çok şükür kazasız atlatmışım salı akşamına 30 kişi yemekli misafırlerim var bugun başlarsam ancayetişirim hayırlısı olsun
30 kisimii allh yardimcin olsun
gunaydinlar canlar bgn sbhin korunde komsu alacakli gibi kapimi calinca uyandim bari dedim yuriyimde kardesim gelene kadar negatifligiimi atayim ustumden biliosunuz kardesimle kuzenim gelcek yatili 3-4 gunlugune bide arkadasim cikti piyangodan 3 yatili misafir yuruyemiyebilirim elmami aldim yurudum geldim hava buz gibiydi dondum kahvaltida yaptim menu detayi aksama artik
Merhabalar,
Az cıslı,hareketli ve huzurlu bir hafta geçirelim...
Sabahtan işim var dı şimdi geldim çay içiyorum birazdan tamizliğe girişeceğim umarım bugün bişey çıkmaz da hallederim...
Meyracığım bilgiler için çok sağol, ben de hallettim...Yeni uygulamaları takip etmiyorum pek iyi oldu paylaşman bizimle..
Daficiğim,ben gelinin annesini her seferin de ağzım açık okuyorum...Numunelik kadın..
Gökçeciğim,ben izne ayrılmak istiyorum bir kaç hafta...Arz ederim
Hayriyeciğim, Kolay gelsin...
İyi akşamlar
Dışarı çıktık ailecek aradığınız lokantayı bulamadık ama sanırım kapanmış başka şubesine başka zaman gideceğiz
Kahvaltı yapmadan çıkmıştık evden saat 3 gibi yedik bişeyler biraz yürüdük yorulduk eve döndük hemen çay demledi kızım içiyoruz şimdi
Hava çok açık ama çok soğuktu bugün
Çayın yanına azcık pasta yedim akşam. Yemek yemem artık zaten daha çok tokum belki yoğurt yerim ya da kefir
Meyracım çok teşekkürlerbildirimlerimi kapattım ben de hem bildirim hem mail geliyordu alıntı yapılınca iyi oldu
Selamün aleykümm....
Slm kizlar bnm bgn sekerim dustu tum ogleden snrayi baygin gecirdim sebebide6 da uyanip 12 ye kdr bisey yemedim sirf tembellikden bide istahimda kapali bu aralar seytan kulagina kursun😄gerci yrn kardesimle kuzenim gelcek yatili onlarla sapitiriz kesin 😔
menum
12:00 sucuklu yumurta-3dilim ekmek-salatalik
18:00 elma-mandalin(gozum acildi bunu yiyince)
19:30 karnibahar-yogurt-aci biber-3dilim ekmek
ve aleyküm selam.
meyracım ben bugün iki fincan içtimama mevlitte hiç birşey yemedim. yapılan ikramı ablama verdim. köye gidecekti anneme gönderdim. hem ben yememiş oldum. hem annem sevinir
esselamün aleykum
ve aleyküm selam.
zeynepcim kolay gelsin canım. temizliğini yeni yapmıştın. bu inşaat mahvetti seni.
aleyküm selam.....
kolay gelsin canım....
ozaman tekrardan hoşgeldinnn.....merhaba kızlar
nasılsınız uzun zamandır uğramıyordum başka birşey araştırırken yolum buraya düştü bende slm vermek istedim.
yaklaşık 1 aydır rejim yapıyorum 6 kilo verdim.108 olmuşken tekrar 130a çıkmışım o kısacık sürede ve tekrar başladım şuan 124 kiloyum. Ondan ötürü canım sıkkın işi bıraktım evdeyim dişlerimi yaptırıyorum onun sıkıntısı korkusu telaşıı var çarşamba günü randevum tırsıyorum. :18: :18: :18: :18:
hayatımda rejimden ve dişten başka hiçbirşey yok işi bıraktım kafam rahat akşama kadar yatış işte.
instagramda kilo vermek için açtığım hesabım var oradan eklemek isteyen olursa @verecek37kilomvar adım bulabilirsiniz.
burayada yazmak isterim can sıkıntısı bana arkadaş olursunuz özledimburayı burayla 27 kilo vermiştim yine vereceğime eminim.
haaa bu arada ben karatay diyeti yapıyorum son 10 gündür insülin direncini tedavi ettiği için şimdilik bi sıkıntım yok
ozaman tekrardan hoşgeldinnn.....azmin daim olsun ve banada bulaşsınn....
dişçiden bende çok korkuyorum yaaa....Allah kolaylık versin korkularını gidersin inşallah canım...
Yorgunken hazır çay çok iyi gidiyor valla meyracımmaşaallah kızına:)
ben bekarken çay falan yapınca annemle babamın çok hoşuna giderdi... hey gidi günler.
evlatlarınızın güzel günlerinide görün inşaallah ablam hayırlısıyla, allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah evlatlarınızı.
aleyküm selam.....
kolay gelsin canım....
çok geçmiş olsun canım yaaa
dikkat et kendine lütfen....
öptüm
ayrıca fazla sapıtmayın emi:)
iyi yapmışsın ablacım:)
1taşta 2kuş:)
sizin gelinin anneside numunelik bencede, evlatları içinde büyük imtihan bu durum, onların imtihanıda bu galiba.
ama iyi eşleri var işte gördüğüm kadarıyla iki kardeşinde.
diyorum ya ablam herşeyin hayırlısı olsun hayatta, sonu feraha çıksın sabrediliyo.
rabbim bizi kendinden ayırmasın yeterki, gerisi olup gider.
iyi yapmışsınız toplanıp gitmeklede.
kocaman öptüm ablam
ve aleyküm selam....
kolay gelsin bacıııım:)
pek misafir perversin sen canım maşaallah
Hoşgeldin baharcım
sağol canım maşallah güzel kilo vermişsin devamı da gelir inşallah.:
valla işte diş çektirmekten değilde yaptırmaktan korkuyorum.inşallah ya çabucak kurtulurum inşallah sıkıntısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?