Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah yardimcin olsun canim... bayagi yorulmussundur... diyetide takma kafana canim ya... yogunlugun bitince tekrar baslarsin kaldigin yerden

Ah canim keske bir mandalina yada elma dahi olsa yeseydin sabah kalkinca... yada bir bardak süt...

sağol canım yoruldum ama değicek inşallah...son posta perdelerim yıkandı şimdi onlarıda ütülicemm..bu akşamlık yeter artık yarın devam ederim gerisine...diyetide istemesemde takıyorum canım gram gram gidiyo gelirken kilo kilo geliyo malesef içime oturuyo sonra...

Aleyküm selam canım
Genelde diyet fena zaten canım ben de 86 oldum
Yarın da kardeşime gideceğiz
İşler için kolay gelsin canım

sağol ablacımm.....bu sıra senin tatlılar falan çok üst üste oldu ondan öyle oldu sanırsam....yoksa gayet başarılısın sen aslında.....

Allah yardimcin olsun canim... bayagi yorulmussundur... diyetide takma kafana canim ya... yogunlugun bitince tekrar baslarsin kaldigin yerden

Ah canim keske bir mandalina yada elma dahi olsa yeseydin sabah kalkinca... yada bir bardak süt...

ya sutlu nescafe yaptim agzim acidi sut bozuktu galiba bide cezveden bardaga dokerken az biraz sut kesigi vardi sanirim bozuktu 2 yudumda biraktim iyiki zehirlenmedim

hayırlı geceler kızlar
ben ancak geceleri girebiliyorum. ama sayfaları ilerlemiş görünce iyi geliyor.
bugün bizim problemli gelinin kız kardeşinin bebek mevliti vardı. oraya gittim.annesi gelseydi gitmiycektik. kadın bizden rahatsız olmasın dedik ama kadın şart koşmuş kızına. ablan gelirse ben gelmem ablanı mevlite çağırmıycaksın demiş. damatıda ''şimdiye kadar bize anneliği ablam ve ailesi yaptı. ablam mevlite gelicek arzu edersen sende buyur gel '' demiş kadın gelmem deyince bizde kızı yalnız bırakmıyalım diye toplanıp gittik.iyikide gitmişiz kimse yoktu mevlitte.insanın bir tek akrabasıda gelmezmi ne insanlar varmış insan yaşadıkca neler görüyor
kadın çağırdıkları halde kızının doğumunda hastahaneye gitmemiş. 1 hafta sonra yarım saatliğine gitmiş. birtek hediye götürmemiş.ablasını bahane edip mevlitede gelmedi. kızın üç gün sonra kocasıda askere gidecek. çok üzüldüm. Allah iyilerle karşılaştırsın.evladı olan neler görüyormuş.
Hayırlı pazarlar
Daficim kolay gelsin diyet bende de başarısız daha gezmelere başlamadım ama
Yenacım gez kuzum ama ayağını ihmal etme
Biz de birazdan ailecek yemeğe gideceğiz
asucum tatil bitince sıkı tutar halledersin canım

merhaba herkeze dün gece dayanamadım tartıldım 114.2 çıktım pazartesiden bu yana 3.5 kg verdim :))) Allah'ım bozmasın inşallah bu sefer gidicek bu kiloların hepsi azim azim azim:)))
tebrik ederim. azmin daim olsun.

ve aleyküm selam.
meyracım ben bugün iki fincan içtim ama mevlitte hiç birşey yemedim. yapılan ikramı ablama verdim. köye gidecekti anneme gönderdim. hem ben yememiş oldum. hem annem sevinir

Daficimmmm allah yardimcin olsun canim!!! Sen yiyormus gibi yapsan? yedim cok guzelmis felan desen? nerde yedin derselerde icerde yedim dersin
artık idare etmeye çalışıyorum canım. yarında üniye giden yeğenimin arkadaşları gelicekler. onlara hazırlık yaptım. birazda sabah birşeyler yaparım. birazcık tadar bırakırım. kızlarla yarım saat oturur onları evde bırakır bebişin yanına giderim. kızlarda daha rahat olurlar

bende kapatmıştım daha iyi oldu.

ve aleyküm selam.
zeynepcim kolay gelsin canım. temizliğini yeni yapmıştın. bu inşaat mahvetti seni.

Son düzenleme:
yenacım tatil size iyi gelicek ama keşke ayağınıda ihmal etmesen. sonra daha çok üzülürsün

esselamün aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar güzellerim
naparsınız bizdun kahvaltıdan kuçuk eltime gittik akşam 10 da geldik tabikide hep cıs doluydu azar azar yedim birzda çarşı pazar yaptık çok şükür kazasız atlatmışım salı akşamına 30 kişi yemekli misafırlerim var bugun başlarsam ancayetişirim hayırlısı olsun
geçmişe gün içinde bakarım inşallah hepinizi öpüyoru

30 kisimii allh yardimcin olsun

gunaydinlar canlar bgn sbhin korunde komsu alacakli gibi kapimi calinca uyandim bari dedim yuriyimde kardesim gelene kadar negatifligiimi atayim ustumden biliosunuz kardesimle kuzenim gelcek yatili 3-4 gunlugune bide arkadasim cikti piyangodan 3 yatili misafir yuruyemiyebilirim elmami aldim yurudum geldim hava buz gibiydi dondum kahvaltida yaptim menu detayi aksama artik

Merhabalar,

Az cıslı,hareketli ve huzurlu bir hafta geçirelim...
Sabahtan işim var dı şimdi geldim çay içiyorum birazdan tamizliğe girişeceğim umarım bugün bişey çıkmaz da hallederim...

Meyracığım bilgiler için çok sağol, ben de hallettim...Yeni uygulamaları takip etmiyorum pek iyi oldu paylaşman bizimle..

Daficiğim,ben gelinin annesini her seferin de ağzım açık okuyorum...Numunelik kadın..

Gökçeciğim,ben izne ayrılmak istiyorum bir kaç hafta...Arz ederim

Hayriyeciğim, Kolay gelsin...

ya sutlu nescafe yaptim agzim acidi sut bozuktu galiba bide cezveden bardaga dokerken az biraz sut kesigi vardi sanirim bozuktu 2 yudumda biraktim iyiki zehirlenmedim

ay canim allah korumus en azindan zehirlenmemissin...

ay bu nasil bir anne ya... neyse iyi yapmissiniz siz gitmissiniz bare canim
ne guzel misafirin kosturmacalarin hic bitmiyor canim

aboooowwww allah yardimcin olsun canim!!! Güc kuvvet versin :)

iyi yapmissin yurumeye cikmissin
misafirlerin gelcek sana iyi eglenceler

yenacimmmm tek sen izin aliyorsan olur... istisnalar kaideyi bozmaz
ama en kisa zamanda tekrar gir listeyeeeeeeeeee

maşaallah kızına:)
ben bekarken çay falan yapınca annemle babamın çok hoşuna giderdi... hey gidi günler.
evlatlarınızın güzel günlerinide görün inşaallah ablam hayırlısıyla, allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah evlatlarınızı.

aleyküm selam.....
kolay gelsin canım....

çok geçmiş olsun canım yaaa
dikkat et kendine lütfen....
öptüm
ayrıca fazla sapıtmayın emi:)

ve aleyküm selam.
meyracım ben bugün iki fincan içtim ama mevlitte hiç birşey yemedim. yapılan ikramı ablama verdim. köye gidecekti anneme gönderdim. hem ben yememiş oldum. hem annem sevinir

iyi yapmışsın ablacım:)
1taşta 2kuş:)

sizin gelinin anneside numunelik bencede, evlatları içinde büyük imtihan bu durum, onların imtihanıda bu galiba.
ama iyi eşleri var işte gördüğüm kadarıyla iki kardeşinde.
diyorum ya ablam herşeyin hayırlısı olsun hayatta, sonu feraha çıksın sabrediliyo.
rabbim bizi kendinden ayırmasın yeterki, gerisi olup gider.
iyi yapmışsınız toplanıp gitmeklede.
kocaman öptüm ablam

ve aleyküm selam....
kolay gelsin bacıııım:)
pek misafir perversin sen canım maşaallah

gökçeciğim:)
senin bugün okulun varmı canım?
benim pazartesileri genelde pazar rehavetini atmakla geçer, pazar günü bi çok şeyim değişir çünkü:)))

merhaba kızlar

nasılsınız uzun zamandır uğramıyordum başka birşey araştırırken yolum buraya düştü bende slm vermek istedim.

yaklaşık 1 aydır rejim yapıyorum 6 kilo verdim. 108 olmuşken tekrar 130a çıkmışım o kısacık sürede ve tekrar başladım şuan 124 kiloyum. Ondan ötürü canım sıkkın işi bıraktım evdeyim dişlerimi yaptırıyorum onun sıkıntısı korkusu telaşıı var çarşamba günü randevum tırsıyorum. :18: :18: :18: :18:

hayatımda rejimden ve dişten başka hiçbirşey yok işi bıraktım kafam rahat akşama kadar yatış işte.

instagramda kilo vermek için açtığım hesabım var oradan eklemek isteyen olursa @verecek37kilomvar adım bulabilirsiniz.

burayada yazmak isterim can sıkıntısı bana arkadaş olursunuz özledim burayı burayla 27 kilo vermiştim yine vereceğime eminim.

haaa bu arada ben karatay diyeti yapıyorum son 10 gündür insülin direncini tedavi ettiği için şimdilik bi sıkıntım yok

ve aleyküm selam.
zeynepcim kolay gelsin canım. temizliğini yeni yapmıştın. bu inşaat mahvetti seni.

sağol ablacım...hakkaten he ömrüm temizlik yapmakla geçiyo gibi...şaka bi yana ablacım anneme gitmeden önce sadece mutfağı halletmiştim dünden beri tüm eve giriştim bitti sayılır ama bende bitttim parmaklarımı kullanamıyorum artık çok acıyolarr....çocuklar yokken herşeyi halledeyim diye fazla yüklendim galiba...neyse yarın öğlene kadar yatar dinlenirim artık...

aleyküm selam.....
kolay gelsin canım....

sağol meyracım....

ozaman tekrardan hoşgeldinnn.....azmin daim olsun ve banada bulaşsınn....

dişçiden bende çok korkuyorum yaaa....Allah kolaylık versin korkularını gidersin inşallah canım...

ozaman tekrardan hoşgeldinnn.....azmin daim olsun ve banada bulaşsınn....

dişçiden bende çok korkuyorum yaaa....Allah kolaylık versin korkularını gidersin inşallah canım...

sağol canım maşallah güzel kilo vermişsin devamı da gelir inşallah.:

valla işte diş çektirmekten değilde yaptırmaktan korkuyorum. inşallah ya çabucak kurtulurum inşallah sıkıntısız

Yorgunken hazır çay çok iyi gidiyor valla meyracım
Ben de kızlara pek bişey yaptırmadığım için çay kahve bile pek mutlu ediyor beni:)
Güzel duan için sağol canım :163

sağol canım maşallah güzel kilo vermişsin devamı da gelir inşallah.:

valla işte diş çektirmekten değilde yaptırmaktan korkuyorum. inşallah ya çabucak kurtulurum inşallah sıkıntısız
Hoşgeldin baharcım
Hem dişler için hem de diyet için kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…