Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosbuldum canım Sağol

gökçeciğim:)
senin bugün okulun varmı canım?
benim pazartesileri genelde pazar rehavetini atmakla geçer, pazar günü bi çok şeyim değişir çünkü:)))

Evet var okul. Okulun bilgisayarindan girdim
Simdi evdeyim :) 20dk sonra tavuk kiymali yumurtami pisirip aksam yemegimizi yigcez insallah :)

Hosgeldin!!!! azmin daim olsun!!! Bizlerede bulastirrr

Menumu yazayim

sabah: 2 adet sade waffle (200kalori)

ara:yok

ögle: yogurtlu salata

ara: 3adet pirinc patlagi (100kalori)

aksam: tavuk kiymali yumurta, 1kase yag yakan domates corbasi, yarim dilim ekmek

ara: 2kayisi, ceviz, findik, badem

3litre suyumu tamamlarim
1bardak siyah cay
1tane turk kahvesi

bu salatanin adi ne türkce bilmiyorum... bundan yedim öglen :) sadece yogurt koydum super oldu :)

niye kimseler yokk....

ben anca oturdumm...yorgunluktanmıdır nedir üşüyorum içim titriyooo...peteğe yapıştım oturuyorum....eşim sağolsun yeşilçay yaptı bana...accık içim ısındı....

niye kimseler yokk....

ben anca oturdumm...yorgunluktanmıdır nedir üşüyorum içim titriyooo...peteğe yapıştım oturuyorum....eşim sağolsun yeşilçay yaptı bana...accık içim ısındı....

Ben burdayim canimmm
dikkat et kendine... belki dün temizlik yaparken usuttun...

bende şimdi gördüm seni canım nasılsın...

üşütmüş olabilirim haklısın....hareket halindeyken ateş basıyo bana bişeyanlamıyorum oturup hareketsiz kalınca üşüyorum sonra...

iyiyim canim... bacaklarim agriyor :) dünde bugunde tempolu yuruyus yaptim :) ondan her halde... bayagadir sadece karin egzesizleri yapiyordum...

ayyyy ufaklik uyusada bende tv ye bakabilsem
simdi o cizgi film bakiyor... birde telefonumuda aldi oyun oynuyor... bende foruma kaldim :) ama fazla kimsede yok...
yaaaaa benim Türkiye'ye gidene kadar bi 15kg vermem lazim... daha 7bucuk hafta var... bence coook zor ama...

iyiyim canim... bacaklarim agriyor :) dünde bugunde tempolu yuruyus yaptim :) ondan her halde... bayagadir sadece karin egzesizleri yapiyordum...

oo maşallahın var yaa..darısı başımaa...spordan sonra banada olurduu bütün akşam ah vah ederken bi yandan sırıtırdım eşim delirdinmi derdi..bende yağcıklarımdan kurtuluyorum bu acı ondan diyodum beraber gülüyoduk....oda benim hatun gene piskopata bağladı diyodu...ama nerde şimdi bi hevesle başlıyom spora arkası gelmiyo bi düzen tutturamadım....

kuzucuğa baksenn...herşeyi sahiplenmiş...sendeki bu azim devam ettiği sürece verirsin canım....

bende kızlarımı özledim yaaaa....

dedigin gibi acisin :) yeterki yagciklar erisin
ay canim insallah sende spora iyice baslarsin... cunku sporsuz olmuyor canim ya...
cimcime uyuyunca hem tv ye bakarim hemde
squat yaparim, birde mekik cekerim :)

kuzucuğa baksenn...herşeyi sahiplenmiş...sendeki bu azim devam ettiği sürece verirsin canım....

bende kızlarımı özledim yaaaa....

ay canim insallah bu azim turkiye'ye gidene kadar devam eder... ve ordada daha fazlasi ile devam eder insallah... orda zor olucak ama insallah dayanirim :)

kizlarin nerde kizzz ??? dun anneme biraktim diyordunda, sonra tekrar almissindir diye dusunmustum...

hala annemdeler canım...dün biz eşimle otobüsle geldik arabayı kardeşime bıraktık yarın o getircek kızları....bu hafta kuzenler yatılı gelcekler bana onlar gelmeden işleri bitireyim diye orda bıraktım kuzularımı...annemle aramızda 1,5 saatlik mesafe var...ay amma karışık yazmışım ama silmeyede üşendim şimdi...:26:

olsun canim anladim ben :)
1bucuk saat lik yol uzakmis... neyse yarin allahin izni ile kavusursun fistiklarina :)
hem sende rahat rahat temizligini yapmissin... sonucta birde annanelerinde kaldilar :)

senin kuzenlerinmi gelcek? iyi ne guzel eglenirsiniz insallah!

Neyse canim ben cadiyi yatirayim :) kitap okuyayim ona :) ondan sonrada biraz tv keyfi ve sporumu yapayim
sonra buraya bakarim tekrar.

öptüm seni canimmm zeynepcim (dogru isim degilmi?)

biz eşimle hala dayı çocukalarıyız oyüzden biçok kuzenimiz ortak ve gelenler ortak olanlar...

evet annane çok memnun halinden...kızlarda öyle biz özledik işte..

Neyse canim ben cadiyi yatirayim :) kitap okuyayim ona :) ondan sonrada biraz tv keyfi ve sporumu yapayim
sonra buraya bakarim tekrar.

öptüm seni canimmm zeynepcim (dogru isim degilmi?)

evet canım doğru zeynep...hadi uyutta sende dinlen biraz...Allaha emanet ol...

bnde instagrami kilo icin actim aklimada gelmisdi bu kizlardan biri yada birkaci kesin burdada vardir die instagramda bir resmin altina kk yazicam o bnm😄senin kkda basari hikayen varmiydi tombulkelebek niki bana hic yabanci gelmedi bnde 6 ayda 18 kg verdim kk sayesinde ozel hayatimdaki aksakliklardan 8 ayda 8 ini geri aldim 1 aydir yeniden basladim sadece2 gitti ben cok yavas veriorum hicbir saglik problemim olmamasina ragmen diyetisyen bile operasyon ol senden bi cacik olmaz dedi kibarca ben karsiyim opa sen erzurumdami yasiodun

meyra,gokce tesekkurler gecmis olsun dilekleri icin

bugun saat12 den aksam9a kdr sokaklarda surttuk ayaklarim agrio sabahda 7500 adim 2 saat spor yapinca popomdaki kaslar bacaklarim fln agrio ve en onemlisi kardesimde diyette oldugu icin kacamak yaptirmadi banaMenumu paylasayim

8:00 elma
10:30simit_peynir-salatalik-fanta
12:30 simit-peynir-domates
16:00kahve-diet kraker
20:00 balik-3dilim ekmek-salata

iyi gecelerrr

hayırlı geceler kızlar
ay bugün çok yorgunum ve çok uykum geldi. dün gece 3 te yattım. sabahta namazdan sonra yatmadım.misafirim geldi. onlar gidincede yeğenime yürüme gittim. benim için yorucu oldu.
Merhabalar,

Daficiğim,ben gelinin annesini her seferin de ağzım açık okuyorum...Numunelik kadın..

ay bu nasil bir anne ya... neyse iyi yapmissiniz siz gitmissiniz bare canim
ne guzel misafirin kosturmacalarin hic bitmiyor canim

kızlar gerçekten Allah kimsenin başına vermesin.kadın hasta bence ama etrafında bunu farkedip tedavi ettirecek insan yok. kadın ne söylese inandırıyor kendisine. senelerce kv. siyle, görümceleriyle, eltisiyle görüşmemiş ve görüşmüyor. herkesi haklı olduğuna öyle ikna etmişki. kızları bile bunca yaşadıklarına rağmen, babaanne ve halalarıyla görüşmüyorlar ve annesinin haklı olduğunu düşünüyorlar. kızlarıyla ilgilide bütün akrabası onun haklı olduğunu düşünüp, kızlara tavır koyuyorlar. ne bizim düğüne birtek akrabaları katıldı ( kız kardeşinden başka ) nede kız kardeşin mevlitine gelen oldu. insan şaşırıyor. nasıl bir ikna kabiliyeti var anlamadım.

canım çok yormuşsun kendini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…