- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Yorgunken hazır çay çok iyi gidiyor valla meyracım
Ben de kızlara pek bişey yaptırmadığım için çay kahve bile pek mutlu ediyor beni:)
Güzel duan için sağol canım :163
Hoşgeldin baharcım
Hem dişler için hem de diyet için kolay gelsin
gökçeciğim:)
senin bugün okulun varmı canım?
benim pazartesileri genelde pazar rehavetini atmakla geçer, pazar günü bi çok şeyim değişir çünkü:)))
merhaba kızlar
nasılsınız uzun zamandır uğramıyordum başka birşey araştırırken yolum buraya düştü bende slm vermek istedim.
yaklaşık 1 aydır rejim yapıyorum 6 kilo verdim.108 olmuşken tekrar 130a çıkmışım o kısacık sürede ve tekrar başladım şuan 124 kiloyum. Ondan ötürü canım sıkkın işi bıraktım evdeyim dişlerimi yaptırıyorum onun sıkıntısı korkusu telaşıı var çarşamba günü randevum tırsıyorum. :18: :18: :18: :18:
hayatımda rejimden ve dişten başka hiçbirşey yok işi bıraktım kafam rahat akşama kadar yatış işte.
instagramda kilo vermek için açtığım hesabım var oradan eklemek isteyen olursa @verecek37kilomvar adım bulabilirsiniz.
burayada yazmak isterim can sıkıntısı bana arkadaş olursunuz özledimburayı burayla 27 kilo vermiştim yine vereceğime eminim.
haaa bu arada ben karatay diyeti yapıyorum son 10 gündür insülin direncini tedavi ettiği için şimdilik bi sıkıntım yok
sağol canım maşallah güzel kilo vermişsin devamı da gelir inşallah.:
valla işte diş çektirmekten değilde yaptırmaktan korkuyorum.inşallah ya çabucak kurtulurum inşallah sıkıntısız
niye kimseler yokk....
ben anca oturdumm...yorgunluktanmıdır nedir üşüyorum içim titriyooo...peteğe yapıştım oturuyorum....eşim sağolsun yeşilçay yaptı bana...accık içim ısındı....
Ben burdayim canimmm
dikkat et kendine... belki dün temizlik yaparken usuttun...
bende şimdi gördüm seni canım nasılsın...
üşütmüş olabilirim haklısın....hareket halindeyken ateş basıyo bana bişeyanlamıyorum oturup hareketsiz kalınca üşüyorum sonra...
iyiyim canim... bacaklarim agriyor :) dünde bugunde tempolu yuruyus yaptim :) ondan her halde... bayagadir sadece karin egzesizleri yapiyordum...
ayyyy ufaklik uyusada bende tv ye bakabilsem
simdi o cizgi film bakiyor... birde telefonumuda aldi oyun oynuyor... bende foruma kaldim :) ama fazla kimsede yok...
yaaaaa benim Türkiye'ye gidene kadar bi 15kg vermem lazim... daha 7bucuk hafta var... bence coook zor ama...
oo maşallahın var yaa..darısı başımaa...spordan sonra banada olurduu bütün akşam ah vah ederken bi yandan sırıtırdım eşim delirdinmi derdi..bende yağcıklarımdan kurtuluyorum bu acı ondan diyodum beraber gülüyoduk....oda benim hatun gene piskopata bağladı diyodu...ama nerde şimdi bi hevesle başlıyom spora arkası gelmiyo bi düzen tutturamadım....
kuzucuğa baksenn...herşeyi sahiplenmiş...sendeki bu azim devam ettiği sürece verirsin canım....
bende kızlarımı özledim yaaaa....
dedigin gibi acisin :) yeterki yagciklar erisin
ay canim insallah sende spora iyice baslarsin... cunku sporsuz olmuyor canim ya...
cimcime uyuyunca hem tv ye bakarim hemde
squat yaparim, birde mekik cekerim :)
ay canim insallah bu azim turkiye'ye gidene kadar devam eder... ve ordada daha fazlasi ile devam eder insallah... orda zor olucak ama insallah dayanirim :)
kizlarin nerde kizzz ??? dun anneme biraktim diyordunda, sonra tekrar almissindir diye dusunmustum...
hala annemdeler canım...dün biz eşimle otobüsle geldik arabayı kardeşime bıraktık yarın o getircek kızları....bu hafta kuzenler yatılı gelcekler bana onlar gelmeden işleri bitireyim diye orda bıraktım kuzularımı...annemle aramızda 1,5 saatlik mesafe var...ay amma karışık yazmışım ama silmeyede üşendim şimdi...:26:
olsun canim anladim ben :)
1bucuk saat lik yol uzakmis... neyse yarin allahin izni ile kavusursun fistiklarina :)
hem sende rahat rahat temizligini yapmissin... sonucta birde annanelerinde kaldilar :)
senin kuzenlerinmi gelcek? iyi ne guzel eglenirsiniz insallah!
Neyse canim ben cadiyi yatirayim :) kitap okuyayim ona :) ondan sonrada biraz tv keyfi ve sporumu yapayim
sonra buraya bakarim tekrar.
öptüm seni canimmm zeynepcim (dogru isim degilmi?)
merhaba kızlar
nasılsınız uzun zamandır uğramıyordum başka birşey araştırırken yolum buraya düştü bende slm vermek istedim.
yaklaşık 1 aydır rejim yapıyorum 6 kilo verdim.108 olmuşken tekrar 130a çıkmışım o kısacık sürede ve tekrar başladım şuan 124 kiloyum. Ondan ötürü canım sıkkın işi bıraktım evdeyim dişlerimi yaptırıyorum onun sıkıntısı korkusu telaşıı var çarşamba günü randevum tırsıyorum. :18: :18: :18: :18:
hayatımda rejimden ve dişten başka hiçbirşey yok işi bıraktım kafam rahat akşama kadar yatış işte.
instagramda kilo vermek için açtığım hesabım var oradan eklemek isteyen olursa @verecek37kilomvar adım bulabilirsiniz.
burayada yazmak isterim can sıkıntısı bana arkadaş olursunuz özledimburayı burayla 27 kilo vermiştim yine vereceğime eminim.
haaa bu arada ben karatay diyeti yapıyorum son 10 gündür insülin direncini tedavi ettiği için şimdilik bi sıkıntım yok
Merhabalar,
Daficiğim,ben gelinin annesini her seferin de ağzım açık okuyorum...Numunelik kadın..
ay bu nasil bir anne ya... neyse iyi yapmissiniz siz gitmissiniz bare canim
ne guzel misafirin kosturmacalarin hic bitmiyor canim
kızlar gerçekten Allah kimsenin başına vermesin.kadın hasta bence ama etrafında bunu farkedip tedavi ettirecek insan yok. kadın ne söylese inandırıyor kendisine. senelerce kv. siyle, görümceleriyle, eltisiyle görüşmemiş ve görüşmüyor. herkesi haklı olduğuna öyle ikna etmişki. kızları bile bunca yaşadıklarına rağmen, babaanne ve halalarıyla görüşmüyorlar ve annesinin haklı olduğunu düşünüyorlar. kızlarıyla ilgilide bütün akrabası onun haklı olduğunu düşünüp, kızlara tavır koyuyorlar. ne bizim düğüne birtek akrabaları katıldı ( kız kardeşinden başka ) nede kız kardeşin mevlitine gelen oldu. insan şaşırıyor. nasıl bir ikna kabiliyeti var anlamadım.sizin gelinin anneside numunelik bencede, evlatları içinde büyük imtihan bu durum, onların imtihanıda bu galiba.
ama iyi eşleri var işte gördüğüm kadarıyla iki kardeşinde.
diyorum ya ablam herşeyin hayırlısı olsun hayatta, sonu feraha çıksın sabrediliyo.
rabbim bizi kendinden ayırmasın yeterki, gerisi olup gider.
iyi yapmışsınız toplanıp gitmeklede.
kocaman öptüm ablam
canım çok yormuşsun kendini.sağol ablacım...hakkaten he ömrüm temizlik yapmakla geçiyo gibi...şaka bi yana ablacım anneme gitmeden önce sadece mutfağı halletmiştim dünden beri tüm eve giriştim bitti sayılır ama bende bitttim parmaklarımı kullanamıyorum artık çok acıyolarr....çocuklar yokken herşeyi halledeyim diye fazla yüklendim galiba...neyse yarın öğlene kadar yatar dinlenirim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?