bnde instagrami kilo icin actim aklimada gelmisdi bu kizlardan biri yada birkaci kesin burdada vardir die instagramda bir resmin altina kk yazicam o bnm😄senin kkda basari hikayen varmiydi tombulkelebek niki bana hic yabanci gelmedi bnde 6 ayda 18 kg verdim kk sayesinde ozel hayatimdaki aksakliklardan 8 ayda 8 ini geri aldim 1 aydir yeniden basladim sadece2 gitti ben cok yavas veriorum hicbir saglik problemim olmamasina ragmen diyetisyen bile operasyon ol senden bi cacik olmaz dedi kibarca ben karsiyim opa sen erzurumdami yasiodun
meyra,gokce tesekkurler gecmis olsun dilekleri icin
bugun saat12 den aksam9a kdr sokaklarda surttuk ayaklarim agrio sabahda 7500 adim 2 saat spor yapinca popomdaki kaslar bacaklarim fln agrio ve en onemlisi kardesimde diyette oldugu icin kacamak yaptirmadi banaMenumu paylasayim
8:00 elma
10:30simit_peynir-salatalik-fanta
12:30 simit-peynir-domates
16:00kahve-diet kraker
20:00 balik-3dilim ekmek-salata
iyi gecelerrr
Selamün aleykümm....
akşamdan beri sinüzitim tuttu kafayı kaldıramıyorum birazdan kuzenler teker teker gelicekler daha yemek falanda yapamadım...ama sorun değil kızlarla beraber hallederiz....ikindiden sonrada kardeşim kuzularımı getiricek...burnumda tütüyolarr....misafirim olduğu için bikaç gün sık gelemeyebilirim...bilginize...
Oyyy kizlar oyyyy... aksam yatmadan telefonumu saat 6ya kurmustum... telefonum sabah calmadi... ve ben saat 9bucukta uyandim... o saatten sonrada okula gitmedim... gec kalmayi sevmem... gec kalinca gitmemeyi tercih eden cins bir varligim
o yuzden moralim cooook bozuk....
selamün aleyküm.....
ay kızlar bugün bi boğaz ağrısıyla uyandım sabah, boğazım inmiş baya, ateşimde vardı biraz.
dün buzdolabından soğuk şeyler tüketmiştim biraz onun etkisi galiba.
birazda bu soğuk kış aylarında koruyucu olması için günlük içtiğim 1bardak adaçayımı 1haftadır falanda içmiyordum oyüzden hemen patlak verdi galiba almış olduğum soğuk algınlığım.
hem öksürüyorumda takır takır nasıl öyle.....:2::2:
hapşuruk tıksırık bi yandan, böyle biraz grip biraz üşütme gibi halimde yok....:2::2::2:
ay ne kötü bişey dermansızlık.....
neyse yine adaçayıyla düzeltirim inşaallah durumu artmadan iyice.....
zaten sabah içtim bi adaçayı böyle olunca durum, çok iyi geldi boğazıma falan.....
eşimde geçenlerde bi çay getirmiş gripçayı diye, belki onuda bi denerim içinde baya faydalı şeyler var.
mideme dokunursa diye korkuyorum ama bi yandan da, midemden dolayı herşeyide yiyip içemiyorumki, dikkat kapıda güvenlik var dermişim:)
neyse sıkma canını canım belki bunda da vardır bi hayır....
bende lisedeyken eğer kafama eserse günün ortasında eve çıkar giderdim:))))
herkes derdi özgür kız diye:))))
biz niye 1ders asarken bile yakalanıyozda hocalara sen niye yakalanmıyon derlerdi, bende bilmiyorum derdim, bi bahane bulurdum mutlaka bi hocaya denk gelsemde
ama tabi benimde yakalandığım, gerisi sınıfa döndürüldüğüm zamanlar oldu mutlaka:)
Gecmis olsun canim!!! Büyük ihtimalle dün soguk seyler tuketmissin ya o hemen etkisini göstermis bence... Cunku bende bir bardak bile soguk su olsa iceyim hemen ertesi gun bogazim agrir...
vallahi hayirmi sermi bilemiycem
ama olan oldu artik... birazdan spor yaparim kafami dagitmak icin...
seni özgür kiz senibirde sen yakalanmiyormussun bizim sinif kucuk 20kisi var hemen belli oluyor gelip gelmeyen...
merhaba kızlar hasta olanlara Allah şifa versin...herkesi iyi olmasını diliyorum...herkesi öpüyorum
sağol canım benim.
senin kız akşam telefonu oynarken saat ayarlarını bozmuş olabilirmiki acaba canım? belki ondan çalmamştır.:44:
yok canim ya... ben yatmadan kurarim saatimi her aksam... aksilik olmasin diye... neyse bakalim... olan oldu :) bir dahada olmaz insallah.
kızlar ben geldim :)
geçmişe bi bakayım ben yokken neler yapmışsınız
geldim geldim kaybolmadım
hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum :)
bende şimdi yemek yapmaya geçeceğim
akşamki menüm : mercimek çorbası, mantar sote, kelebek makarna
hepimize afiyet olsun
hareket halindeyken ateş basıyo bana bişeyanlamıyorum oturup hareketsiz kalınca üşüyorum sonra...
hayırlı geceler kızlar
ay bugün çok yorgunum ve çok uykum geldi. dün gece 3 te yattım. sabahta namazdan sonra yatmadım.misafirim geldi. onlar gidincede yeğenime yürüme gittim. benim için yorucu oldu.
kızlar gerçekten Allah kimsenin başına vermesin.kadın hasta bence ama etrafında bunu farkedip tedavi ettirecek insan yok. kadın ne söylese inandırıyor kendisine. senelerce kv. siyle, görümceleriyle, eltisiyle görüşmemiş ve görüşmüyor. herkesi haklı olduğuna öyle ikna etmişki. kızları bile bunca yaşadıklarına rağmen, babaanne ve halalarıyla görüşmüyorlar ve annesinin haklı olduğunu düşünüyorlar. kızlarıyla ilgilide bütün akrabası onun haklı olduğunu düşünüp, kızlara tavır koyuyorlar. ne bizim düğüne birtek akrabaları katıldı ( kız kardeşinden başka ) nede kız kardeşin mevlitine gelen oldu. insan şaşırıyor. nasıl bir ikna kabiliyeti var anlamadım.
canım çok yormuşsun kendini.
günaydın kızlar
kahvaltım
1 kk peynir
2 haşlanmış yumurta
yarım çay bardağı fındık
(karatay diyeti yapıyorum)
Yarın dişçiye gidicem acayip tedirginim hayatımda ilk defa dişime işlem yaptırıcam aşıtma yapıp ölçü alacak ve köprü yapacak
tırsıyorum :18: :18:
dua edin kızlar acısız ağrısız hemenceeeek bitsin kurtulayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?