Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar selam nasilsiniz, ins iyisinizdir.bende bir yaramazlik yok iyiyim ama fazla zaman bulamiyorum cok yogunum ve ugrayamiyorum.Hele hafta sonlari evdeyim ya ev islerle, cocuklarla ,yemekle ugrasinca hic zamanim kalmiyor.hafta ici ancak isten sizi takip edebiliyorum.
menu paylasimi:
kucuk bir muz,kahve,yesil cay
corba ve biraz pide
diet bar,kahve
turlu tava bir tabak,biraz tursu ve yogurt
aksamlari da yatmadan once tarcinli sut iciyorum.
spora zaman ayiramiyorum ins o da olucak.

günaydın kızlar

kahvaltım

1 kk peynir
2 haşlanmış yumurta
yarım çay bardağı fındık
(karatay diyeti yapıyorum)

Yarın dişçiye gidicem acayip tedirginim hayatımda ilk defa dişime işlem yaptırıcam aşıtma yapıp ölçü alacak ve köprü yapacak
tırsıyorum :18: :18:
dua edin kızlar acısız ağrısız hemenceeeek bitsin kurtulayım.

Selamün aleykümm....

akşamdan beri sinüzitim tuttu kafayı kaldıramıyorum birazdan kuzenler teker teker gelicekler daha yemek falanda yapamadım...ama sorun değil kızlarla beraber hallederiz....ikindiden sonrada kardeşim kuzularımı getiricek...burnumda tütüyolarr....misafirim olduğu için bikaç gün sık gelemeyebilirim...bilginize...

Oyyy kizlar oyyyy... aksam yatmadan telefonumu saat 6ya kurmustum... telefonum sabah calmadi... ve ben saat 9bucukta uyandim... o saatten sonrada okula gitmedim... gec kalmayi sevmem... gec kalinca gitmemeyi tercih eden cins bir varligim
o yuzden moralim cooook bozuk....

ne guzel olmus bol bol yurumussun :) agriyorsa demekki yaglar eriyor canim

Kolay gelsin canim sana!!!
Iyi az kaldi kizlarina kavusucaksin allahin izni ile :)
Sen dikkat et kendine. eglenmene bak kuzenlerle :) cuma gunu bildirimini yapmaya calis yinede canim

selamün aleyküm.....

ay kızlar bugün bi boğaz ağrısıyla uyandım sabah, boğazım inmiş baya, ateşimde vardı biraz.
dün buzdolabından soğuk şeyler tüketmiştim biraz onun etkisi galiba.
birazda bu soğuk kış aylarında koruyucu olması için günlük içtiğim 1bardak adaçayımı 1haftadır falanda içmiyordum oyüzden hemen patlak verdi galiba almış olduğum soğuk algınlığım.
hem öksürüyorumda takır takır nasıl öyle.....:2::2:
hapşuruk tıksırık bi yandan, böyle biraz grip biraz üşütme gibi halimde yok....:2::2::2:
ay ne kötü bişey dermansızlık.....
neyse yine adaçayıyla düzeltirim inşaallah durumu artmadan iyice.....
zaten sabah içtim bi adaçayı böyle olunca durum, çok iyi geldi boğazıma falan.....

eşimde geçenlerde bi çay getirmiş gripçayı diye, belki onuda bi denerim içinde baya faydalı şeyler var.
mideme dokunursa diye korkuyorum ama bi yandan da, midemden dolayı herşeyide yiyip içemiyorumki, dikkat kapıda güvenlik var dermişim:)

neyse sıkma canını canım belki bunda da vardır bi hayır....
bende lisedeyken eğer kafama eserse günün ortasında eve çıkar giderdim:))))
herkes derdi özgür kız diye:))))
biz niye 1ders asarken bile yakalanıyozda hocalara sen niye yakalanmıyon derlerdi, bende bilmiyorum derdim, bi bahane bulurdum mutlaka bi hocaya denk gelsemde
ama tabi benimde yakalandığım, gerisi sınıfa döndürüldüğüm zamanlar oldu mutlaka:)

Gecmis olsun canim!!! Büyük ihtimalle dün soguk seyler tuketmissin ya o hemen etkisini göstermis bence... Cunku bende bir bardak bile soguk su olsa iceyim hemen ertesi gun bogazim agrir...

vallahi hayirmi sermi bilemiycem
ama olan oldu artik... birazdan spor yaparim kafami dagitmak icin...

seni özgür kiz seni birde sen yakalanmiyormussun bizim sinif kucuk 20kisi var hemen belli oluyor gelip gelmeyen...

Gecmis olsun canim!!! Büyük ihtimalle dün soguk seyler tuketmissin ya o hemen etkisini göstermis bence... Cunku bende bir bardak bile soguk su olsa iceyim hemen ertesi gun bogazim agrir...

sağol canım benim.

vallahi hayirmi sermi bilemiycem
ama olan oldu artik... birazdan spor yaparim kafami dagitmak icin...

seni özgür kiz seni birde sen yakalanmiyormussun bizim sinif kucuk 20kisi var hemen belli oluyor gelip gelmeyen...

senin kız akşam telefonu oynarken saat ayarlarını bozmuş olabilirmiki acaba canım? belki ondan çalmamştır.:44:

sağol canım benim.

senin kız akşam telefonu oynarken saat ayarlarını bozmuş olabilirmiki acaba canım? belki ondan çalmamştır.:44:

yok canim ya... ben yatmadan kurarim saatimi her aksam... aksilik olmasin diye... neyse bakalim... olan oldu :) bir dahada olmaz insallah.

geldim geldim kaybolmadım
hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum :)
bende şimdi yemek yapmaya geçeceğim
akşamki menüm : mercimek çorbası, mantar sote, kelebek makarna
hepimize afiyet olsun

geldim geldim kaybolmadım
hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum :)
bende şimdi yemek yapmaya geçeceğim
akşamki menüm : mercimek çorbası, mantar sote, kelebek makarna
hepimize afiyet olsun

sağol canım:)

hareket halindeyken ateş basıyo bana bişeyanlamıyorum oturup hareketsiz kalınca üşüyorum sonra...

aynen bende de oluyo o....
hadi gözünaydın bebelerinde gelmiştir şuan heralde:)
sinüzitin içinde geçmiş olsun.

ablacım bazı şeylerin çözümü çok zor oluyor malesef
gelinin annesi için diyorum yani.

sende biraz dinlen ablacım, fazla yorma kendini.

hoşgeldin bahar:)
diyet ve diş işin kolay gelsin inşaallah canım.
bu arada senin sevgili ne oldu? merak ettim.

merhaba arkadaşlar, çok sık yazmasam da takip ediyorum sürekli herkesi arkadaşlığınıza hayranım valla ben en son diyetimi pek takip edemiyordum ama yeniden başladım ve şu an 93.2yim, gerçi bugün yediklerimden sonra yarın aynı çıkmam zor ama galiba bu sefer başarıcam.. bu arada geçenlerde sormuşdum ama görmedi herkes galiba, elma sirkeli su sabah aç karna içmek faydalıymış diyolar deneyen var mıı, yardım lütfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…