Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sahsen ben denemedim ama sirkeli su faydali diyorlar... yanliz sirf sabah degil 1bucuk litre suya biraz sirke koyup gun boyu icenleri duydum ben... denemek istiyorum ama bir turlu sirke alamadim her seferinde unutuyorum almayi

Bugunki menum

sabah: yok, saat 9h30da kalkinca okula gidemeyince moralim bozuldu...

ögle: 2kasik tavuk kiymali yumurta, 1tane beyaz peynirli tost, 1ufak kase yag yakan domates corbasi

ara: 1tane pirinc patlagi, ceyrek portakal, ceyrek elma

aksam: semiz otu salatasi sarimsakli yogurtlu

ara: 2kuru kayisi, 4findik, 2ceviz, 3badem

3litre suyumu tamamlarim
1fincan siyah cay
birazdan yesil cay icerim
saat 22:30 gibide turk kahvesi keyfi yaparim (cocuk uyuduktan sonra)

gökçeee yağ yakan domates çorbası nedir bacım...bi tarif versenee....bayılırım domates çorbasınaa....

gökçeee yağ yakan domates çorbası nedir bacım...bi tarif versenee....bayılırım domates çorbasınaa....

vereyim canim
esim gecenlerde tv'de doktorumda gormus :) hemen benim icin not etmis sagolsun

10adet domates
1adet tatli kirmizi biber
2dis sarimsak
2yemek kasigi dereotu
yarim cay kasigi karabiber
1yemek kasigi zeytinyag
1adet pancar

Domatesi rendeliyceksin, icine kirmizi biberi kabaca dogruycaksin, dereotunu, sarimsagi, zeytinyagini, karabiberi ekliyceksin hepsini blendirdan gecirceksin.
Pancarida kup kup kesip icine aticaksin.

Pazar aksami yaptim daha 2gün gider her halde :) tadi guzel oluyor icinde tuz olmamasina ragmen :)
sadece aksam ögününde 1kase icersende yeter. ama istersen öglende icebilirsin :)
butun bunlarin toplam kalorisi 100kaloriyi bile gecmiyormus :) yani 1kase icince hic sorun yok :)

Yanliz pisirmiyorsun!

Son düzenleme:
sahsen ben denemedim ama sirkeli su faydali diyorlar... yanliz sirf sabah degil 1bucuk litre suya biraz sirke koyup gun boyu icenleri duydum ben... denemek istiyorum ama bir turlu sirke alamadim her seferinde unutuyorum almayi

aynen ben de almayı unutuyorum hep bide merak ettim ac karna icince mideye dokunmaz mi :44:

iyiki doğdun yenacım iyiki doğdun:71
çocuklarınla eşinle beraber nice mutlu senelere canım çok öpüyorum....
anneannem var bende giremiyorum fazla kızıyor pcnin başına oturunca eskiler ne bilsin alışkanlık olduğunu ...bir yada iki gün daha BENDe sonra gidecek daha rahat girerim artık tabii evde misafir olunca yemek çeşidi daha fazla oluyor daha farklı oluyor o yüzden pek dikkat edemiyorum ama iki mille leslieye devam...
geçmişi okuyamıyorum ama alıntılarda gördüm tombulkelebeğimde gelmiş hoşgeldin canım ... en son ikimizde burayı bıraktığımızda 108 kilodaydık inşallah yine geliriz o kilolara....

Gokce_Iremim domates çorbası iyiymiş bende denerim
akşama çat kapı misafirim geldi ondan giremedim yeni geçirdim onları. şimdi bakayım dedim ben yokken neler yapmışlar :)
bu arada dün eşim bilgisayarımı teslim almış tamirciden. uzun bir zamandır kullanmıyordum. eşimin koca bilgisayarına alışmışım bu ufacık geldi :) alışacam artık tekrar bilgisayarıma. uyyyy canım bilgisayarım benim Allahtan içindeki resim video dosyalar falan silinmemiş

Ohhh kavusmussun bilgisayarina :) iyi olmus... dene bence domates corbasini coook guzel oluyor :))

aynen ben de almayı unutuyorum hep bide merak ettim ac karna icince mideye dokunmaz mi :44:

vallahi bilmem ki... hassaz miden varsa dokunabilir... benim mide hassas degil dokunmaz buyuk ihtimalle...

dedigin gibi eskiler kiziyor pc nin basina gecince :) babannemde öyledir... neyse artik o gidince daha SIK girersin

AAAAAA Yenanin dogum gunumu???

Yenacimmmm dogum gunun kutlu olsun daha nice yillara insallah canim!!! öptummm

Neyse canlarim hepinize iyi geceler!!! Insallah telefonum yarin sabah giciklik yapmazda calar ve saatinde uyanirim...

hayırlı geceler kızlar
bugün nasılsınız diycem ama yine geç kaldım ve kimseler kalmamış.
zeynepcim
meyracım
ikinizede geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.
bu günlerde herkes hasta
bugün bizim bebişimizde hastalandı. sabah hastahaneye götürdük. hemen yatırdılar. 10 günde nasılda alışmışız ev bomboş kaldı sanki.

Uzun biraradan sonra geldim kızlar yine 1 hafta hastanelerdeydim demir anemisi var bende bu nedenle venofer serum aldım. Tabi hastanede insanın hem psikolojisi etkileniyor hemde iştahı kesiliyor.Bu nedenle 104,7 den 104 kiloya düşmüşüm dün sabah itibarı ile bakalım bu diyetsiz bir şekilde oldu ama bundan sonra diyetime düzenli şekilde devammmmm. Domates çorbasınıda denicem bakalım hadi hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun diyet kolay iş kilo vermekte kolay iş ama mühim olan verdiğin kiloları almamakmış bunu öğrendim paylaşmak istedim. Hadi hayırlı günler...

Hayırlı günler
Daficim bebeğe geçmiş olsun
Hayriye sana da geçmiş olsun ben de kan vermiştim demirim epey eksik çıktı ilaca başladım
Meyra ve Zeynep size de canlar
Bugün annemlere gideceğim kızlar ordalar alıp geleceğim inşallah

Son düzenleme:
selamun aleyküm güzeller
gününz hayır olsun
bebek olmayınca bugün hiç bir işim kalmadı
elimiz kolumuz boşaldı sanki
sağol asucum.
ilaca baylayacak kadar düşükmü demirin.neden düşüyor acaba. kilo vermede etkisi varmı acaba :44: ay çok soru sordum ama merak ettim. uzun zamandır bende baktırmadım kan değerlerime. vermem gerekirken vermek yerine alıyorum. bir süredir sende veremiyorsun asucum onun için demir eksikliğinden olabilirmi diye düşündüm.ilaç yardımıyla kısa sürede düzelir inşallah canım.
bendemi baktırsam ne :44: ay çok zor geliyor dr. a gitmek

jusy elmali sirke annem bir sene boyunca iciyordu ve o cok memnundu cok kilo verdi ve kilolar geri donmedi.ama onunla beraber her gun bir saat kadar yuruyuse cikiyordu.Elmali sirke hemen birkac gunde ve ya bir haftada sonuc vermez yani uzun zaman icilmesi lazim.Annem bir bardak ilik suya bir kasik sirke ve bir kasik bal koyup icerdi.

Umarım tedavi iyi gelir zayıflamada etkisi var tabi kendini dinç hissetmiyorsun sürekli yorgunluk hali var bu nedenle spor yapasın gelmiyor ve zayıflıyamıyorsun (

Demir eksikliği durumunda dokulara yeterli oksijen gitmez ve metabolik faaliyetler aksar. Bu durum kilo vermenizi yavaşlatabilir. Demir eksikliği ayrıca halsizlik, yorgunluk, konsantrasyon eksikliği hatta depresyon gibi sorunlara yol açabilir. Vücudumuz demir üretemediği için demir minerallerinin dışardan alınması gerekir.

İşte diyette mutlaka bulunması gereken besinler:

-Kırmızı et

-Yumurta

-Kuru erik

-Roka, maydanoz

-Yeşil yapraklı sebzeler

-Yulaf

-Domates

-Sakatatlar

Önemli Not

Demirden zengin besinler tükettikten sonra siyah çay içmeyin. Siyah çay demirin vücutta emilmesini engeller./kadın&kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…