- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
merhaba arkadaşlar, çok sık yazmasam da takip ediyorum sürekli herkesi arkadaşlığınıza hayranım vallaben en son diyetimi pek takip edemiyordum ama yeniden başladım ve şu an 93.2yim, gerçi bugün yediklerimden sonra yarın aynı çıkmam zor ama galiba bu sefer başarıcam.. bu arada geçenlerde sormuşdum ama görmedi herkes galiba, elma sirkeli su sabah aç karna içmek faydalıymış diyolar deneyen var mıı, yardım lütfeen
hoşgeldin bahar:)
diyet ve diş işin kolay gelsin inşaallah canım.
bu arada senin sevgili ne oldu? merak ettim.
gökçeee yağ yakan domates çorbası nedir bacım...bi tarif versenee....bayılırım domates çorbasınaa....
sahsen ben denemedim ama sirkeli su faydali diyorlar... yanliz sirf sabah degil 1bucuk litre suya biraz sirke koyup gun boyu icenleri duydum ben... denemek istiyorum ama bir turlu sirke alamadimher seferinde unutuyorum almayi
Gokce_Iremim domates çorbası iyiymiş bende denerim
akşama çat kapı misafirim geldi ondan giremedim yeni geçirdim onları. şimdi bakayım dedim ben yokken neler yapmışlar :)
bu arada dün eşim bilgisayarımı teslim almış tamirciden. uzun bir zamandır kullanmıyordum. eşimin koca bilgisayarına alışmışım bu ufacık geldi :) alışacam artık tekrar bilgisayarıma. uyyyy canım bilgisayarım benimAllahtan içindeki resim video dosyalar falan silinmemiş
aynen ben de almayı unutuyorum hepbide merak ettim ac karna icince mideye dokunmaz mi :44:
iyiki doğdun yenacım iyiki doğdun:71
çocuklarınla eşinle beraber nice mutlu senelere canım çok öpüyorum....
anneannem var bende giremiyorum fazla kızıyor pcnin başına oturunca eskiler ne bilsin alışkanlık olduğunu ...bir yada iki gün daha BENDe sonra gidecek daha rahat girerim artık tabii evde misafir olunca yemek çeşidi daha fazla oluyor daha farklı oluyor o yüzden pek dikkat edemiyorum ama iki mille leslieye devam...
geçmişi okuyamıyorum ama alıntılarda gördüm tombulkelebeğimde gelmiş hoşgeldin canım ... en son ikimizde burayı bıraktığımızda 108 kilodaydık inşallah yine geliriz o kilolara....
sağol asucum.Hayırlı günler
Daficim bebeğe geçmiş olsun
Hayriye sana da geçmiş olsun ben de kan vermiştim demirim epey eksik çıktı ilaca başladım
Meyra ve Zeynep size de canlar
Bugün annemlere gideceğim kızlar ordalar alıp geleceğim inşallah
merhaba arkadaşlar, çok sık yazmasam da takip ediyorum sürekli herkesi arkadaşlığınıza hayranım vallaben en son diyetimi pek takip edemiyordum ama yeniden başladım ve şu an 93.2yim, gerçi bugün yediklerimden sonra yarın aynı çıkmam zor ama galiba bu sefer başarıcam.. bu arada geçenlerde sormuşdum ama görmedi herkes galiba, elma sirkeli su sabah aç karna içmek faydalıymış diyolar deneyen var mıı, yardım lütfeen
teşekkür ederimHayırlı günler
Daficim bebeğe geçmiş olsun
Hayriye sana da geçmiş olsun ben de kan vermiştim demirim epey eksik çıktı ilaca başladım
Meyra ve Zeynep size de canlar
Bugün annemlere gideceğim kızlar ordalar alıp geleceğim inşallah
selamun aleyküm güzeller
gününz hayır olsun
bebek olmayınca bugün hiç bir işim kalmadı
elimiz kolumuz boşaldı sanki
sağol asucum.
ilaca baylayacak kadar düşükmü demirin.neden düşüyor acaba. kilo vermede etkisi varmı acaba :44: ay çok soru sordum ama merak ettim. uzun zamandır bende baktırmadım kan değerlerime. vermem gerekirken vermek yerine alıyorum. bir süredir sende veremiyorsun asucum onun için demir eksikliğinden olabilirmi diye düşündüm.ilaç yardımıyla kısa sürede düzelir inşallah canım.
bendemi baktırsam ne :44: ay çok zor geliyor dr. a gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?