Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oy oy oy gecmis olsun bebise!!! Eee tabikide ev bombos kalmis olur :)
haberdar edersin bebisin durumunu canim

Hosgeldinnnn!!!!!
Gecmis olsun!!!

bilgiler için teşekkürler canım
sanada geçmiş olsun

oy oy oy gecmis olsun bebise!!! Eee tabikide ev bombos kalmis olur :)
haberdar edersin bebisin durumunu canim

Hosgeldinnnn!!!!!
Gecmis olsun!!!
sağol gökcecim.
bebiş buronşit olmuş. gripli ziyaretci almışsınız yanına dedi dr. eltisinin bebeği hastaydı. getirip hasta bebeğini bebeğin beşiğine yatırmış. ben o gün geç gitmiştim. yeğenim '' kaynım geldi gripliydi bebekte grıp olmuş . babasından bulaşmış. bende kendi bebeğimi aldım diğer odaya emzirmeye gitmiştim. geldiğimde eltim kendi hasta bebeğini bizim beşiğe yatırmış. onun bebeği beşikte yattı benimki kanepede yattı'' dedi.
ben olsaydım izin vermezdim. kırmadan güzelce söylerdim.kız darılcaklar diye birşey söylememiş. insanlar düşünmüyorlar işte. küçücük masumlar çekiyor bizim düşüncesizliğimizin ceremesini.

dedigin gibi canim... düsüncesiz davranmislar... madem hastasiniz ne diye ziyarete gidiyorsunuz? iyilesin öyle gidin bare...
neyse olan olmus... biran önce iyilesir insallah bebis!!!

cok tesekkur ederim ben zaten duzenli spor ve diyetimi yapiyorum aradaki kacamaklarim disinda bana bir hafta sureyle yapmami soylediler, heralde bi yan etkisi olup olmadigini gormek icin

selamün aleyküm.....

napıyonuz bakıyım kızlar...
geçmişi daha hiç okumadım, okurum bi ara artık.

ay hastayım ben kızlar baya, üşütmem arttı bugün, sesim bile kısıldı.
bugün dinlencem, adaçayıyla geçirmeye çalışcam, geçmezse yarın doktora gidicem.
baya kötüyüm, dermanım hiç yok.
sabahta misafirim vardı, öğlen 3gibide gittiler işte.
eltim rahatsızmış doktora gelmişler kaynım ve çocuklarla.
hastaneye gittiler, sonrada eşimle birlikte geldiler bize, bi yemek yedik, çay içtik oturduk biraz gittiler işte.
doktor röntgen falan istemiş, pazara atmışlar röntgeni, bilmiyorum artık napıcaklar.
onlar gelmeden oturma odasını şöyle bi süpürüp üstten tozunu alıyım dedim ama öyle bi zorlandımki yaparken dermanım yok gitmiyo araba onu farkettim....
şöyle otururken pek okadar bişey yok gibi ama, aslında baya baya varmış iş yaparken onu anladım.
neyse ada çayıyla geçer inşaallah
her yerim yanıyo ateş gibi sanki, yani öyle hissediyorum.

Benim sevgili yalan oldu canım ayrıldık.

hayırlısı olsun canım üzme kendini.

sağol ablam, sizede çok geçmiş olsun

çok düşüncesizlik yapmışlar.....
yahu yeni doğmuş bebeğin beşiğine bir başka bebek yatırılırmı hiç yaaa
cık cık cık
gelde kızma.....

sağol ablacım, sanada çok geçmiş olsun.

ayyy dün yenamın doğum günüydü, nasıl unuttum ben
yenam doğum günün 1gün gecikmeli olsada kutlu olsun, sevdiklerinle daha nice mutlu huzurlu yıllara inşaallah.....
iyiki doğdun, iyiki varsın.....
iyiki tanıdım seni.....
kocaman öpüyorum

meyracım geçmiş olsun.
daficim bende bebeğe üzüldüm inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
kızlar bu arada haber vermeyi unuttum direksiyon sınavını geçmişim
kızlar kilo durumum nasıl olur bilmiyorum ama 2 gündür oruç tutuyorum ben. iftarda aşırı yememeye çalışıyorum :)
daha öncedende oruç borcum vardı bu sene hamileliğimden dolayı hiç tutamadım kafadan 30 günüm var yani bir yerden başlamak gerek diye düşündüm. bakalım cuma günü ne olacak.
bu arada ben yarın da nöbetçiyim buralarda olamıcam cuma günü hayırlı haberlerle dönerim inşallah

kızlar benim netbuk şarj almıyor bugün şarjımda bitmek üzere yarın giremeyebilirim
sağol hasibecim
direksiyonu geçmene sevindim ehliyetinide alırsın inşallah
orucunu Allah kabul etsin
cumaya eksilerle dönersin inşallah

sağol canım, inşaallah güzel haberlerle gelirsin cuma günü sende:)
oruçlarında allah kolaylık versin inşaallah.
ayrıca hadi sınavı geçtiğin kesinleşmiş gözünaydın:)
bende öksürmekle meşgulüm şuan.....:2::2::2:

kızlar benim netbuk şarj almıyor bugün şarjımda bitmek üzere yarın giremeyebilirim

tamam ablam:2::2:

Kızlar şarJım bitti bende telden girmeyi deniyorum. bu ilk denemem.

Allah oruclarini kabul etsin canim!!
direksyon sinavini gectigin icinde helal olsun!!
insallah kilon icinde iyi olur bu cuma

tamam daficim

Kızlar şarJım bitti bende telden girmeyi deniyorum. bu ilk denemem.

bence guzel deneme olmus yazabildigine gore

Bugunki menum

sabah: 1tane sade waffle

ara: yok

öglen: 4kasik pilav, 7kasik mantarli hindi sote

ara: 2tane kuru kayisi, 5tane findik, 2ceviz, 4badem, 3kuru uzum

aksam: patates puresi 2kasik, karisik sebze (fasulye, havuc, soja kökü, bambu kökü, siyah yosun, pirasa, bezelye)

ara: 1kase yag yakan corba, salatalik

3litre suyumu bitiririm
form cayi icerim

Alıntı yapamıyorum. kimler var göremiyorum.ama en azından sizi okuyabiliyorum

Hayırlı geceler herkese....

Bi bakıyım dedim kim var kim yok....

Yenacım doğum gülünmüş iyi ki doğdun sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim....

Dafi ablam bebişinize çok gecmiş olsun....bizde her aksam bebek seviyoruz eşimin kardeşinin bebiş doğdu 2 haftalık

Hasta olanlara şifalar diliyorum...

Öpüldünüz...

çok sağol nevincim.
Sizde güle güle büyütün bebişinizi

dunku menu paylasimi:

Bir adet meyva,kahve,yesil cay
Yulafli yogurt,kraker
diet bar, kahve, bir mandalina,cay
beyaz etli bulgur,salata, corba

Merhabalar selamlar herkese giremedim 1 haftadır yengem kanser hastayı amcamın eşi onu kaybettik gencti henüz cocukları da var ona cok üzüldüm moralim bozuk gelince üst üste gelir ya kızkardeşim hamile onun da suyu azalmış daha cok erken 20 haftalık oyle yani diyete yeni dondüm menüleri yinede iyi ayarladım dün diyetisyen kontrolum vardı 1 ayda 5,5 kilo vermişim tebrik etti. Benden haberler boyle ben bi gecmise bakayım insallah hersey yolundadir burayı cok seviyorum özlemişim sizi opuyorum herkesi

Selamün aleyküm.....

kızlar geçmiş yapamadım vaktim yok misafirim var ve iki hafta doluyum...kuzenler gidince günüm var arkasında eşimin iş arkadaşları gelcek sonrada k.validemler...çok koşturmaca geçicek....gökçecim iki hafta izin istiyorum canım....diyet fena durumda ve şuan hiç bişekilde bişey yapamıyorum zaten....neyse ben kaçtım Allaha emanet olun...

Merhabalar,

Nasılsınız arkadaşlar.? Umarım iyisinizdir...Zeynepçiğim kolay gelsin işlerin de...

Meyracığım geçmiş olsun...Sen de çok sık hasta oluyorsun dikkat et kendine canım...

Dafi,bebeğinize geçmiş olsun...

Canım başınız sağolsun..Allah sabır versin yakınlarına....
Ablana da geçmiş olsun umarım vakti saati gelince doğumu gerçekleşir...
Diyet sonucun da bir harika..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…