- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
hayırlı geceler kızlar
bugün nasılsınız diycem ama yine geç kaldım ve kimseler kalmamış.
zeynepcim
meyracım
ikinizede geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.
bu günlerde herkes hasta
bugün bizim bebişimizde hastalandı. sabah hastahaneye götürdük. hemen yatırdılar. 10 günde nasılda alışmışız ev bomboş kaldı sanki.
Uzun biraradan sonra geldim kızlar yine 1 hafta hastanelerdeydim demir anemisi var bende bu nedenle venofer serum aldım. Tabi hastanede insanın hem psikolojisi etkileniyor hemde iştahı kesiliyor.Bu nedenle 104,7 den 104 kiloya düşmüşüm dün sabah itibarı ile bakalım bu diyetsiz bir şekilde oldu ama bundan sonra diyetime düzenli şekilde devammmmm. Domates çorbasınıda denicem bakalımhadi hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun diyet kolay iş kilo vermekte kolay iş ama mühim olan verdiğin kiloları almamakmış bunu öğrendim paylaşmak istedim. Hadi hayırlı günler...
bilgiler için teşekkürler canımDemir eksikliği durumunda dokulara yeterli oksijen gitmez ve metabolik faaliyetler aksar. Bu durum kilo vermenizi yavaşlatabilir. Demir eksikliği ayrıca halsizlik, yorgunluk, konsantrasyon eksikliği hatta depresyon gibi sorunlara yol açabilir. Vücudumuz demir üretemediği için demir minerallerinin dışardan alınması gerekir.
İşte diyette mutlaka bulunması gereken besinler:
-Kırmızı et
-Yumurta
-Kuru erik
-Roka, maydanoz
-Yeşil yapraklı sebzeler
-Yulaf
-Domates
-Sakatatlar
Önemli Not
Demirden zengin besinler tükettikten sonra siyah çay içmeyin. Siyah çay demirin vücutta emilmesini engeller./kadın&kadın
sağol gökcecim.oy oy oy gecmis olsun bebise!!! Eee tabikide ev bombos kalmis olur :)
haberdar edersin bebisin durumunu canim
Hosgeldinnnn!!!!!
Gecmis olsun!!!
bilgiler için teşekkürler canım
sanada geçmiş olsun
sağol gökcecim.
bebiş buronşit olmuş. gripli ziyaretci almışsınız yanına dedi dr. eltisinin bebeği hastaydı. getirip hasta bebeğini bebeğin beşiğine yatırmış. ben o gün geç gitmiştim. yeğenim '' kaynım geldi gripliydi bebekte grıp olmuş . babasından bulaşmış. bende kendi bebeğimi aldım diğer odaya emzirmeye gitmiştim. geldiğimde eltim kendi hasta bebeğini bizim beşiğe yatırmış. onun bebeği beşikte yattı benimki kanepede yattı'' dedi.
ben olsaydım izin vermezdim. kırmadan güzelce söylerdim.kız darılcaklar diye birşey söylememiş. insanlar düşünmüyorlar işte. küçücük masumlar çekiyor bizim düşüncesizliğimizin ceremesini.
jusy elmali sirke annem bir sene boyunca iciyordu ve o cok memnundu cok kilo verdi ve kilolar geri donmedi.ama onunla beraber her gun bir saat kadar yuruyuse cikiyordu.Elmali sirke hemen birkac gunde ve ya bir haftada sonuc vermez yani uzun zaman icilmesi lazim.Annem bir bardak ilik suya bir kasik sirke ve bir kasik bal koyup icerdi.
Benim sevgili yalan oldu canım ayrıldık.
hayırlı geceler kızlar
bugün nasılsınız diycem ama yine geç kaldım ve kimseler kalmamış.
zeynepcim
meyracım
ikinizede geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.
bu günlerde herkes hasta
bugün bizim bebişimizde hastalandı. sabah hastahaneye götürdük. hemen yatırdılar. 10 günde nasılda alışmışız ev bomboş kaldı sanki.
sağol gökcecim.
bebiş buronşit olmuş. gripli ziyaretci almışsınız yanına dedi dr. eltisinin bebeği hastaydı. getirip hasta bebeğini bebeğin beşiğine yatırmış. ben o gün geç gitmiştim. yeğenim '' kaynım geldi gripliydi bebekte grıp olmuş . babasından bulaşmış. bende kendi bebeğimi aldım diğer odaya emzirmeye gitmiştim. geldiğimde eltim kendi hasta bebeğini bizim beşiğe yatırmış. onun bebeği beşikte yattı benimki kanepede yattı'' dedi.
ben olsaydım izin vermezdim. kırmadan güzelce söylerdim.kız darılcaklar diye birşey söylememiş. insanlar düşünmüyorlar işte. küçücük masumlar çekiyor bizim düşüncesizliğimizin ceremesini.
Hayırlı günler
Daficim bebeğe geçmiş olsun
Hayriye sana da geçmiş olsun ben de kan vermiştim demirim epey eksik çıktı ilaca başladım
Meyra ve Zeynep size de canlar
Bugün annemlere gideceğim kızlar ordalar alıp geleceğim inşallah
sağol hasibecimmeyracım geçmiş olsun.
daficim bende bebeğe üzüldüm inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
kızlar bu arada haber vermeyi unuttum direksiyon sınavını geçmişim
kızlar kilo durumum nasıl olur bilmiyorum ama 2 gündür oruç tutuyorum ben. iftarda aşırı yememeye çalışıyorum :)
daha öncedende oruç borcum vardı bu sene hamileliğimden dolayıhiç tutamadım kafadan 30 günüm var yani bir yerden başlamak gerek diye düşündüm. bakalım cuma günü ne olacak.
bu arada ben yarın da nöbetçiyim buralarda olamıcam cuma günü hayırlı haberlerle dönerim inşallah
meyracım geçmiş olsun.
kızlar kilo durumum nasıl olur bilmiyorum ama 2 gündür oruç tutuyorum ben. iftarda aşırı yememeye çalışıyorum :)
daha öncedende oruç borcum vardı bu sene hamileliğimden dolayıhiç tutamadım kafadan 30 günüm var yani bir yerden başlamak gerek diye düşündüm. bakalım cuma günü ne olacak.
bu arada ben yarın da nöbetçiyim buralarda olamıcam cuma günü hayırlı haberlerle dönerim inşallah
kızlar benim netbuk şarj almıyor bugün şarjımda bitmek üzere yarın giremeyebilirim
meyracım geçmiş olsun.
kızlar benim netbuk şarj almıyor bugün şarjımda bitmek üzere yarın giremeyebilirim
sağol hasibecim
direksiyonu geçmene sevindim ehliyetinide alırsın inşallah
orucunu Allah kabul etsin
cumaya eksilerle dönersin inşallah
Kızlar şarJım bitti bende telden girmeyi deniyorum. bu ilk denemem.
çok sağol nevincim.Hayırlı geceler herkese....
Bi bakıyım dedim kim var kim yok....
Yenacım doğum gülünmüş iyi ki doğdun sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim....
Dafi ablam bebişinize çok gecmiş olsun....bizde her aksam bebek seviyoruz eşimin kardeşinin bebiş doğdu 2 haftalık
Hasta olanlara şifalar diliyorum...
Öpüldünüz...
Merhabalar selamlar herkese giremedim 1 haftadır yengem kanser hastayı amcamın eşi onu kaybettik gencti henüz cocukları da var ona cok üzüldüm moralim bozuk gelince üst üste gelir ya kızkardeşim hamile onun da suyu azalmış daha cok erken 20 haftalık oyle yani diyete yeni dondüm menüleri yinede iyi ayarladım dün diyetisyen kontrolum vardı 1 ayda 5,5 kilo vermişim tebrik etti. Benden haberler boyle ben bi gecmise bakayım insallah hersey yolundadir burayı cok seviyorum özlemişim sizi opuyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?