Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım Allah sabırlar versin. kardeşinde hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır inşallah bebişini
eksilerin içinde tebrik ederim

..

Hayırlı günler
Pentagram başınız sağolsun ablan bebeğine sağlıklı ve zamanında kavuşur inşallah ayrıca verdiğin kilolar için seni kutlarım
Meyracım inşallah daha iyisidir
Zeynepcim Allah kolaylık versin
Dafi bebek nasıl oldu
Yenaaa özledim
Daficim benim demir depoları epey boşalmış zaten halsiz ve solgun görünüyormuşum öyle diyordu herkes merdiven çıkınca kalbim çarpıyordu çok fena kulaklarımda sürekli bir uğultu var bir de

Basiniz sag olsun canim. Mekani cennet olsun. allahim geride kalanlara sabir versin.
kiz kardesinde hayirlisiyla kucagina alir insallah!
verdigin kilolar icinde tebrikler canim.

Aleykum selam canim!!! Tamam canim fazla ipin ucunu kacirmamaya bak yinede

selamün aleyküm.....
in cin top oynuyo topikte kızlar, olmaz ama böyle.
bu arada bu hafta kilo verdim ben:) -1.2kg bu hafta benden.
bu haftalık bu yeter allah bereket versin:)

benim üşütmem hala aynı.
doktora gidip gitmem konusunda kararlı değlim, gece olunca artıyo baya, duruma göre bakıcam artık.

asucum sağol canım. bebek aynı bir değişiklik yok. pazartesiye kadar çıkartmıyorlar. pazartesiden sonra çıkacakmı bilmiyoruz.

Kızlar telden pek yazamıyorum idare edin

canım ilaçların iyi gelir inşallah. benim öyle problemlerim yok çok şükür.sadece kulak uğultusu var oda çok uzun zamandır var.

Kızlar şarJım bitti bende telden girmeyi deniyorum. bu ilk denemem.

1-2 deneme 1-2:))))

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun, geride kalanlarada rabbim yar ve yardımcı olsun inşaallah.
kardeşinede çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah kardeşinede.
maşaallah 1ayda 5,5kgda çok iyi bencede, tebrikler canım gerçekten..... devamını dilerim....
bende seni öpüyorum, görüşürüz.

kolay gelsin canım:)
fazla özletme kendini bacım.....

sağol ablacım, inşaallah.
sen nasılsın görüşmeyeli?
babam rahmetlinin dediği gibi nasıl gidiyo araba?:)))
ay nerden geldi babam aklıma şimdi bilmem:)

aynıyım ben ablacım.
sende kendini toplayana kadar bol bol dinlen ablam lütfen.....:26:

KIZLAR MRB YENI GIRDIM EWE YINE CIKCAZ MISAFIRLERLE BEN BITTIM BEN ÖLDÜM YORGUNLUKDAN YARINDA ŞEHİRDIŞI GEZİ DÜZENLEDİK OFFF YANİ OFFFF....HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ SONRA GÖRÜŞÜRÜZKIZMAYIN BANA:)

Offfff bir kac gundur gercekten hic iyi degilim ya... psikolojim berbat durumda... hic birsey yapasim yok... acaba zayifliyorum o yuzdenmi diye dusundum?
Bilinç alti zayiflamaktan korkuyormuyum acaba? cunku coktandir ilk defa 91kg yim... cunku baska psikolojimi bozucak birsey yok... kizim her zamanki kizim :) esimde her zamnki esim :) yani arada kavgalarimiz olsada ayni yani...

aleykum selammm tebrikler canim eksilerdesin :)

KIZLAR MRB YENI GIRDIM EWE YINE CIKCAZ MISAFIRLERLE BEN BITTIM BEN ÖLDÜM YORGUNLUKDAN YARINDA ŞEHİRDIŞI GEZİ DÜZENLEDİK OFFF YANİ OFFFF....HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ SONRA GÖRÜŞÜRÜZKIZMAYIN BANA:)

Gezginciiiii benim icinde gezzzzz :) coook ihtiyacim var bu aralar...
yarin insallah gitmeden hemen girip kilonu bildirebilirsin canim...

Bugunki menum

sabah: 2kasik yulaf, sut, portakal

ara: yok

ögle: 3kasik patates puresi, balik (100gr di yaklasik olarak), 1kase yogurt

ara: 4tane form biskuvi

aksam: karisik sebze (kabak agirlikli, sogan, fasulye, biber, mantar), 1kase yag yakan domates corbasi

ara: 2kuru kayisi, 3badem, 3findik, 1ceviz

3litre suyumu tamamlarim
yesilcay icerim

hayırlı akşamlar kızlaarr..
bir kaç saatlikte olsa Netbook elimde. şarj olmuyordu bugün eşim götürdü kablolardaymış problem.arkadaşı ''kablolar pahalı yenisine gerek yok ben bunu hallederim'' demiş. kabloyu almış. eşimde Netbook u çay ocağında birisinin şarjından doldurup gelmiş
canım vitamin eksikliği olabilirmi acaba.asuda halsizim diyordu demir eksikliği varmış. sende kan değerlerine baktır istersen.

iyi bare netbookuna kavusmussun :) insallah ta esinin arkadasi hal eder kabloyu...

ya sanmiyorum... cunku halsiz degilim... kafada biten birsey... canim evde durmak istiyor... sadece evde birseyler yapmak istiyorum... ama yarin gidicem okula!!! kararliyim!!! Insallah olur...
birde burda kan degerlerine baktirmak turkiye'deki kadar kolay degil :) doktordan randevu alacan uygun bir gun bulacan sonrada laboratuvara yolluyorlar kani... anca 2hafta sonra felan haber gelir...

merhaba arkadaslar, bir sorum olacakti hepinize, acaba her kes diyetisyene gidiyor mu burada? en azindan buyuk bir kisim? ya da mesela su anda gitmeyip de eskiden giden var miydi? cok kararsizim ben..kendi diyetimle zaten zayifliyorum, acaba diyetisyene gitmem gerekir mi diye dusunmekten biktim

arkadaşlar merhaba
epeydir giremiyorum işler çok ama çok yoğunlaştı inanın fırsat bulamıyorum.Baktığım oldu fakat geçmiş yapamıyorum bakıp bir çıkıyorum hemen.Diyet olayı şuan durmadı ama sağlıklı devam etmiyor aynı gibiyim biraz işler yoluna girse sakinleşse kafamı verip devam edeceğim.sizleri seviyorum kendinize iyi bakın.Önümüzdeki günlerde yine aranıza döneceğim. Havalarda çok soğuktu toparlayamıyorum kafamı diyet için.Sadece almamaya çalışıyorum.görüşmek üzere.

vallahi ben hic gitmedim diyetetisyene... bir ara aile doktorum liste veriyordu... ama onun listelerine uyamiyordum... yada uysam bile en fazla 1hafta...
bu sefer basladigimdan beri kendi kendime yapiyorum :)

özledik kiz seniiiii :)
insallah en kisa zamanda geri dönebilirsin aramiza!!!
Liste icin seni izinli yazayimmi?

👍👍👍senin yerinede gezeriz💋💋
cislari yemeden once 105.7 idii yrn uyku sersemi ewden cikmadan unutmazsam cikicam tartiya kesin 108 i gorurum😭😭😭😭

oo gerçekten zormuş
ben aile hekimine gidiyorum. kan veriyorum. birkaç gün sonra çıkıyor sonuçlar. o bile zor geliyor. uzun zamandır gitmek istiyorum. bir türlü gidemedim.

bende hiç diyetisyene gitmedim. sadece aile hekimine gidip kan değerlerime baktırdım.

👍👍👍senin yerinede gezeriz💋💋
cislari yemeden once 105.7 idii yrn uyku sersemi ewden cikmadan unutmazsam cikicam tartiya kesin 108 i gorurum😭😭😭😭

tamam canim olmadi ayni yazarim

:) ya burda sey icin öyle yapiyorlar... kafasi agriyan kan degerlerine baktirmasin diye

ünayyydıııınnnnnnnnnn hayırlı cumalllarrrr

nasılsınız kızlar geçmişe bakmadımm yeni gelenler hoşgelmişlerr
eskilerde iyidir inşallahhhh

tatil de tadım yoktu pek hava deişimi ileee küçük kızım hastalandı havale geçirdi 4 gün yemek yemedi ağzı falan yara velhasıl hastane ydi ilaçlardı arada kayın valideyle annem baktı küçüğe az gezdik neyse dün geldik evimize çok şükür
hafiften öksürürk hepimizde var malesef

kilomm kilommm içler acısı ama takmıyorumm veririm nası olsa yaza kadar
evet listeye 90,500 ile yazabilirsiniz ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…