Canım Allah sabırlar versin. kardeşinde hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır inşallah bebişiniMerhabalar selamlar herkese giremedim 1 haftadır yengem kanser hastayı amcamın eşi onu kaybettik gencti henüz cocukları da var ona cok üzüldüm moralim bozuk gelince üst üste gelir ya kızkardeşim hamile onun da suyu azalmış daha cok erken 20 haftalık oyle yani diyete yeni dondüm menüleri yinede iyi ayarladım dün diyetisyen kontrolum vardı 1 ayda 5,5 kilo vermişim tebrik etti. Benden haberler boyle ben bi gecmise bakayım insallah hersey yolundadir burayı cok seviyorum özlemişim sizi opuyorum herkesi
Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar.? Umarım iyisinizdir...Zeynepçiğim kolay gelsin işlerin de...
Meyracığım geçmiş olsun...Sen de çok sık hasta oluyorsun dikkat et kendine canım...
Dafi,bebeğinize geçmiş olsun...
Sağol yenacım.seninde yeni yaşın sana hayırlar getirsin.herşey gönlünün istediği gibi olsun.
Merhabalar selamlar herkese giremedim 1 haftadır yengem kanser hastayı amcamın eşi onu kaybettik gencti henüz cocukları da var ona cok üzüldüm moralim bozuk gelince üst üste gelir ya kızkardeşim hamile onun da suyu azalmış daha cok erken 20 haftalık oyle yani diyete yeni dondüm menüleri yinede iyi ayarladım dün diyetisyen kontrolum vardı 1 ayda 5,5 kilo vermişim tebrik etti. Benden haberler boyle ben bi gecmise bakayım insallah hersey yolundadir burayı cok seviyorum özlemişim sizi opuyorum herkesi
Selamün aleyküm.....
kızlar geçmiş yapamadım vaktim yok misafirim var ve iki hafta doluyum...kuzenler gidince günüm var arkasında eşimin iş arkadaşları gelcek sonrada k.validemler...çok koşturmaca geçicek....gökçecim iki hafta izin istiyorum canım....diyet fena durumda ve şuan hiç bişekilde bişey yapamıyorum zaten....neyse ben kaçtım Allaha emanet olun...
Yenaaa özledim
asucum sağol canım. bebek aynı bir değişiklik yok. pazartesiye kadar çıkartmıyorlar. pazartesiden sonra çıkacakmı bilmiyoruz.Hayırlı günler
Pentagram başınız sağolsun ablan bebeğine sağlıklı ve zamanında kavuşur inşallah ayrıca verdiğin kilolar için seni kutlarım
Meyracım inşallah daha iyisidir
Zeynepcim Allah kolaylık versin
Dafi bebek nasıl oldu
Yenaaa özledim
Daficim benim demir depoları epey boşalmış zaten halsiz ve solgun görünüyormuşum öyle diyordu herkes merdiven çıkınca kalbim çarpıyordu çok fena kulaklarımda sürekli bir uğultu var bir de
canım ilaçların iyi gelir inşallah. benim öyle problemlerim yok çok şükür.sadece kulak uğultusu var oda çok uzun zamandır var.Hayırlı günler
Pentagram başınız sağolsun ablan bebeğine sağlıklı ve zamanında kavuşur inşallah ayrıca verdiğin kilolar için seni kutlarım
Dafi bebek nasıl oldu
Yenaaa özledim
Daficim benim demir depoları epey boşalmış zaten halsiz ve solgun görünüyormuşum öyle diyordu herkes merdiven çıkınca kalbim çarpıyordu çok fena kulaklarımda sürekli bir uğultu var bir de
Kızlar şarJım bitti bende telden girmeyi deniyorum. bu ilk denemem.
Merhabalar selamlar herkese giremedim 1 haftadır yengem kanser hastayı amcamın eşi onu kaybettik gencti henüz cocukları da var ona cok üzüldüm moralim bozuk gelince üst üste gelir ya kızkardeşim hamile onun da suyu azalmış daha cok erken 20 haftalık oyle yani diyete yeni dondüm menüleri yinede iyi ayarladım dün diyetisyen kontrolum vardı 1 ayda 5,5 kilo vermişim tebrik etti. Benden haberler boyle ben bi gecmise bakayım insallah hersey yolundadir burayı cok seviyorum özlemişim sizi opuyorum herkesi
Selamün aleyküm.....
kızlar geçmiş yapamadım vaktim yok misafirim var ve iki hafta doluyum...kuzenler gidince günüm var arkasında eşimin iş arkadaşları gelcek sonrada k.validemler...çok koşturmaca geçicek....gökçecim iki hafta izin istiyorum canım....diyet fena durumda ve şuan hiç bişekilde bişey yapamıyorum zaten....neyse ben kaçtım Allaha emanet olun...
Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar.? Umarım iyisinizdir...Zeynepçiğim kolay gelsin işlerin de...
Meyracığım geçmiş olsun...Sen de çok sık hasta oluyorsun dikkat et kendine canım...
Dafi,bebeğinize geçmiş olsun...
Hayırlı günler
Dafi bebek nasıl oldu
Yenaaa özledim
selamün aleyküm.....
in cin top oynuyo topikte kızlar, olmaz ama böyle.
bu arada bu hafta kilo verdim ben:) -1.2kg bu hafta benden.
bu haftalık bu yeter allah bereket versin:)
benim üşütmem hala aynı.
doktora gidip gitmem konusunda kararlı değlim, gece olunca artıyo baya, duruma göre bakıcam artık.
KIZLAR MRB YENI GIRDIM EWE YINE CIKCAZ MISAFIRLERLE BEN BITTIM BEN ÖLDÜM YORGUNLUKDAN YARINDA ŞEHİRDIŞI GEZİ DÜZENLEDİK OFFF YANİ OFFFF....HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ SONRA GÖRÜŞÜRÜZKIZMAYIN BANA:)
canım vitamin eksikliği olabilirmi acaba.asuda halsizim diyordu demir eksikliği varmış. sende kan değerlerine baktır istersen.Offfff bir kac gundur gercekten hic iyi degilim ya... psikolojim berbat durumda... hic birsey yapasim yok... acaba zayifliyorum o yuzdenmi diye dusundum?
Bilinç alti zayiflamaktan korkuyormuyum acaba? cunku coktandir ilk defa 91kg yim... cunku baska psikolojimi bozucak birsey yok... kizim her zamanki kizim :) esimde her zamnki esim :) yani arada kavgalarimiz olsada ayni yani...
hayırlı akşamlar kızlaarr..
bir kaç saatlikte olsa Netbook elimde. şarj olmuyordu bugün eşim götürdü kablolardaymış problem.arkadaşı ''kablolar pahalı yenisine gerek yok ben bunu hallederim'' demiş. kabloyu almış. eşimde Netbook u çay ocağında birisinin şarjından doldurup gelmiş
canım vitamin eksikliği olabilirmi acaba.asuda halsizim diyordu demir eksikliği varmış. sende kan değerlerine baktır istersen.
merhaba arkadaslar, bir sorum olacakti hepinize, acaba her kes diyetisyene gidiyor mu burada? en azindan buyuk bir kisim? ya da mesela su anda gitmeyip de eskiden giden var miydi? cok kararsizim ben..kendi diyetimle zaten zayifliyorum, acaba diyetisyene gitmem gerekir mi diye dusunmekten biktim
arkadaşlar merhaba
epeydir giremiyorum işler çok ama çok yoğunlaştı inanın fırsat bulamıyorum.Baktığım oldu fakat geçmiş yapamıyorum bakıp bir çıkıyorum hemen.Diyet olayı şuan durmadı ama sağlıklı devam etmiyor aynı gibiyim biraz işler yoluna girse sakinleşse kafamı verip devam edeceğim.sizleri seviyorum kendinize iyi bakın.Önümüzdeki günlerde yine aranıza döneceğim. Havalarda çok soğuktu toparlayamıyorum kafamı diyet için.Sadece almamaya çalışıyorum.görüşmek üzere.
👍👍👍senin yerinede gezeriz💋💋Offfff bir kac gundur gercekten hic iyi degilim ya... psikolojim berbat durumda... hic birsey yapasim yok... acaba zayifliyorum o yuzdenmi diye dusundum?
Bilinç alti zayiflamaktan korkuyormuyum acaba? cunku coktandir ilk defa 91kg yim... cunku baska psikolojimi bozucak birsey yok... kizim her zamanki kizim :) esimde her zamnki esim :) yani arada kavgalarimiz olsada ayni yani...
aleykum selammmtebrikler canim eksilerdesin :)
Gezginciiiii benim icinde gezzzzz :) coook ihtiyacim var bu aralar...
yarin insallah gitmeden hemen girip kilonu bildirebilirsin canim...
oo gerçekten zormuşiyi bare netbookuna kavusmussun :) insallah ta esinin arkadasi hal eder kabloyu...
ya sanmiyorum... cunku halsiz degilim... kafada biten birsey... canim evde durmak istiyor... sadece evde birseyler yapmak istiyorum... ama yarin gidicem okula!!! kararliyim!!! Insallah olur...
birde burda kan degerlerine baktirmak turkiye'deki kadar kolay degil :) doktordan randevu alacan uygun bir gun bulacansonrada laboratuvara yolluyorlar kani... anca 2hafta sonra felan haber gelir...
bende hiç diyetisyene gitmedim. sadece aile hekimine gidip kan değerlerime baktırdım.merhaba arkadaslar, bir sorum olacakti hepinize, acaba her kes diyetisyene gidiyor mu burada? en azindan buyuk bir kisim? ya da mesela su anda gitmeyip de eskiden giden var miydi? cok kararsizim ben..kendi diyetimle zaten zayifliyorum, acaba diyetisyene gitmem gerekir mi diye dusunmekten biktim
👍👍👍senin yerinede gezeriz💋💋
cislari yemeden once 105.7 idii yrn uyku sersemi ewden cikmadan unutmazsam cikicam tartiya kesin 108 i gorurum😭😭😭😭
oo gerçekten zormuş
ben aile hekimine gidiyorum. kan veriyorum. birkaç gün sonra çıkıyor sonuçlar. o bile zor geliyor. uzun zamandır gitmek istiyorum. bir türlü gidemedim.
bende hiç diyetisyene gitmedim. sadece aile hekimine gidip kan değerlerime baktırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?