Allah rahmet eylesin...kardeşin içinde inşallah sağlıkla laır bebeğini kucağına...Merhabalar selamlar herkese giremedim 1 haftadır yengem kanser hastayı amcamın eşi onu kaybettik gencti henüz cocukları da var ona cok üzüldüm moralim bozuk gelince üst üste gelir ya kızkardeşim hamile onun da suyu azalmış daha cok erken 20 haftalık oyle yani diyete yeni dondüm menüleri yinede iyi ayarladım dün diyetisyen kontrolum vardı 1 ayda 5,5 kilo vermişim tebrik etti. Benden haberler boyle ben bi gecmise bakayım insallah hersey yolundadir burayı cok seviyorum özlemişim sizi opuyorum herkesi
geçmiş olsunselamün aleyküm.....
in cin top oynuyo topikte kızlar, olmaz ama böyle.
bu arada bu hafta kilo verdim ben:) -1.2kg bu hafta benden.
bu haftalık bu yeter allah bereket versin:)
benim üşütmem hala aynı.
doktora gidip gitmem konusunda kararlı değlim, gece olunca artıyo baya, duruma göre bakıcam artık.
Offfff bir kac gundur gercekten hic iyi degilim ya... psikolojim berbat durumda... hic birsey yapasim yok... acaba zayifliyorum o yuzdenmi diye dusundum?
Bilinç alti zayiflamaktan korkuyormuyum acaba? cunku coktandir ilk defa 91kg yim... cunku baska psikolojimi bozucak birsey yok... kizim her zamanki kizim :) esimde her zamnki esim :) yani arada kavgalarimiz olsada ayni yani.....
hoşgeldin canım...kızına çok geçmiş olsun...kiloları dert etme verirsin sen...ünayyydıııınnnnnnnnnn hayırlı cumalllarrrr
nasılsınız kızlar geçmişe bakmadımm yeni gelenler hoşgelmişlerr
eskilerde iyidir inşallahhhh
tatil de tadım yoktu pek hava deişimi ileee küçük kızım hastalandı havale geçirdi 4 gün yemek yemedi ağzı falan yara velhasıl hastane ydi ilaçlardı arada kayın valideyle annem baktı küçüğe az gezdik neyse dün geldik evimize çok şükür
hafiften öksürürk hepimizde var malesef
kilomm kilommm içler acısı ama takmıyorumm veririm nası olsa yaza kadar
evet listeye 90,500 ile yazabilirsiniz ellerinize sağlık
günaydınnn hayırlı cumalar olsun hepimize güzellerrr
hiç gelemesemde işe geliş gidişlerde cepten okuyorum kk yı maalesef akşamları hiç vakit olmuyor genelde erkenden uyuyup kalıyorum saolsun işler çok yoğun yani hep sorun vakitsizlik önceden iş yerinden az da olsa bakınıyodum şimdi sorumluluk çok vakit yok modundayım üzgünüm sizleri seviyorummmm
kg 94
spor 240 dk
Gökçecim Meyracım ellerinize sağlık şimdiden
ünayyydıııınnnnnnnnnn hayırlı cumalllarrrr
tatil de tadım yoktu pek hava deişimi ileee küçük kızım hastalandı havale geçirdi 4 gün yemek yemedi ağzı falan yara velhasıl hastane ydi ilaçlardı arada kayın valideyle annem baktı küçüğe az gezdik neyse dün geldik evimize çok şükür
Canım başınız sağolsun..Allah sabır versin yakınlarına....
Ablana da geçmiş olsun umarım vakti saati gelince doğumu gerçekleşir...
Diyet sonucun da bir harika..
Canım Allah sabırlar versin. kardeşinde hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır inşallah bebişini
eksilerin içinde tebrik ederim
..
Hayırlı günler
Pentagram başınız sağolsun ablan bebeğine sağlıklı ve zamanında kavuşur inşallah ayrıca verdiğin kilolar için seni kutlarım
Meyracım inşallah daha iyisidir
Zeynepcim Allah kolaylık versin
Dafi bebek nasıl oldu
Yenaaa özledim
Daficim benim demir depoları epey boşalmış zaten halsiz ve solgun görünüyormuşum öyle diyordu herkes merdiven çıkınca kalbim çarpıyordu çok fena kulaklarımda sürekli bir uğultu var bir de
Basiniz sag olsun canim. Mekani cennet olsun. allahim geride kalanlara sabir versin.
kiz kardesinde hayirlisiyla kucagina alir insallah!
verdigin kilolar icinde tebrikler canim.
Aleykum selam canim!!! Tamam canim fazla ipin ucunu kacirmamaya bak yinede
1-2 deneme 1-2:))))
başınız sağolsun canımmekanı cennet olsun, geride kalanlarada rabbim yar ve yardımcı olsun inşaallah.
kardeşinede çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah kardeşinede.
maşaallah 1ayda 5,5kgda çok iyi bencede, tebrikler canım gerçekten..... devamını dilerim....
bende seni öpüyorum, görüşürüz.
kolay gelsin canım:)
fazla özletme kendini bacım.....
sağol ablacım, inşaallah.
sen nasılsın görüşmeyeli?
babam rahmetlinin dediği gibi nasıl gidiyo araba?:)))
ay nerden geldi babam aklıma şimdi bilmem:)
aynıyım ben ablacım.
sende kendini toplayana kadar bol bol dinlen ablam lütfen.....:26:
Allah rahmet eylesin...kardeşin içinde inşallah sağlıkla laır bebeğini kucağına...
geçmiş olsun
Gökçecim umarım hemen geçer bu süreç çünkü ben uzun zamandır böyleyim ama benim sebeplerim var...ve gerçekten yıpratıcı oluyor...
hoşgeldin canım...kızına çok geçmiş olsun...kiloları dert etme verirsin sen...
ablam öpüldün
Merhabalar selamlar herkese giremedim 1 haftadır yengem kanser hastayı amcamın eşi onu kaybettik gencti henüz cocukları da var ona cok üzüldüm moralim bozuk gelince üst üste gelir ya kızkardeşim hamile onun da suyu azalmış daha cok erken 20 haftalık oyle yani diyete yeni dondüm menüleri yinede iyi ayarladım dün diyetisyen kontrolum vardı 1 ayda 5,5 kilo vermişim tebrik etti. Benden haberler boyle ben bi gecmise bakayım insallah hersey yolundadir burayı cok seviyorum özlemişim sizi opuyorum herkesi
nursenacıııımmmm hoş geldin canım özlediiikkkünayyydıııınnnnnnnnnn hayırlı cumalllarrrr
yasemincim ara sıra bir el salla orda olduğunu bilelim. merak ediyoruzgünaydınnn hayırlı cumalar olsun hepimize güzellerrr
hiç gelemesemde işe geliş gidişlerde cepten okuyorum kk yı maalesef akşamları hiç vakit olmuyor genelde erkenden uyuyup kalıyorum saolsun işler çok yoğun yani hep sorun vakitsizlik önceden iş yerinden az da olsa bakınıyodum şimdi sorumluluk çok vakit yok modundayım üzgünüm sizleri seviyorummmm
kg 94
spor 240 dk
Gökçecim Meyracım ellerinize sağlık şimdiden
nevincim sen nasılsın canım. baban nasıl olduAllah rahmet eylesin...kardeşin içinde inşallah sağlıkla laır bebeğini kucağına...
geçmiş olsun
Gökçecim umarım hemen geçer bu süreç çünkü ben uzun zamandır böyleyim ama benim sebeplerim var...ve gerçekten yıpratıcı oluyor...
hoşgeldin canım...kızına çok geçmiş olsun...kiloları dert etme verirsin sen...
ablam öpüldün
selamün aleyküm.....
bugün birazcık daha iyiyim çok şükür....
soğuk algınlığı hapları oluyo ya, kaç gündür antibiyotiksiz atlatmaya çalışırken neden bi yandanda bu haplardanda almayı akıl edemedim şaşırdım yani kendime, dün gece yatmadan önce geldi aklıma, evde 1kutu vardı, aynı zamanda öksürüğede iyi geliyormuş evdeki, yatmadan bi tane alıp yattım. bilhassa o hap sayesinde şuan daha iyiyim. üzerinde günde 3diyor ama ben 2alırım bi müddet artık.
bazen öksürürken ciğerlerime bişey olacak sanıyorum, o denli öksürüyorum bazen, üfff kaç gündür halsizliktende sıkıldım iyice((
dışarı çıkıyım diyorum iyice hasta olacam diye kıpırdayamıyorum bi yere, neyse az kaldı haydi meyra.....
kilo bildirimi:
98.4 kg
gökçecim şimdiden ellerine sağlık canım.
acaba bu hafta listeye girermiyimki gökçecim:)
sığarmıyım acaba bu hafta listeye dermişim:))))
oldukça heybetliyimDD
Offfff bir kac gundur gercekten hic iyi degilim ya... psikolojim berbat durumda... hic birsey yapasim yok... acaba zayifliyorum o yuzdenmi diye dusundum?
Bilinç alti zayiflamaktan korkuyormuyum acaba? cunku coktandir ilk defa 91kg yim... cunku baska psikolojimi bozucak birsey yok... kizim her zamanki kizim :) esimde her zamnki esim :) yani arada kavgalarimiz olsada ayni yani...
aleykum selammmtebrikler canim eksilerdesin :)
kilo bildirimi
kilo : 87.9
spor : yok
gökcecim, meyracım şimdiden ellerinize sağlık. hakkınızı helal edin
esraaaaa bu hafta hiç uğrayamadın
yenada çok az uğrayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?