Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn hayırlı cumalar olsun hepimize güzellerrr

hiç gelemesemde işe geliş gidişlerde cepten okuyorum kk yı maalesef akşamları hiç vakit olmuyor genelde erkenden uyuyup kalıyorum saolsun işler çok yoğun yani hep sorun vakitsizlik önceden iş yerinden az da olsa bakınıyodum şimdi sorumluluk çok vakit yok modundayım üzgünüm sizleri seviyorummmm

kg 94

spor 240 dk

Gökçecim Meyracım ellerinize sağlık şimdiden

Allah rahmet eylesin...kardeşin içinde inşallah sağlıkla laır bebeğini kucağına...
geçmiş olsun

Gökçecim umarım hemen geçer bu süreç çünkü ben uzun zamandır böyleyim ama benim sebeplerim var...ve gerçekten yıpratıcı oluyor...

hoşgeldin canım...kızına çok geçmiş olsun...kiloları dert etme verirsin sen...

ablam öpüldün

herkese günaydın, selamun aleyküm, hayırlı cumalar...

kilom 96,3

listeler için ellerinize sağlık...

yavaştan toparlanmanın vakti geldi...topiğimize hareket gelsin inşallah...

Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun küçüğüne ankara havası iyi gelmemiş size alıştınız yumuşak havalara
Kilo konusunda sana yaklaştım ben de malesef canım beraberce verebiliriz inşallah

Canım başınız sağolsun..Allah sabır versin yakınlarına....
Ablana da geçmiş olsun umarım vakti saati gelince doğumu gerçekleşir...
Diyet sonucun da bir harika..

Canım Allah sabırlar versin. kardeşinde hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır inşallah bebişini
eksilerin içinde tebrik ederim

..

Kızlar iyi dilekleriniz için Allah hepinizden razi olsun. Kardeşimin bugun kontrolü var insallah suyu artmıştır. Bildirim zamanı:
Kilo:87,5
Spor: bu hafta cok yapamadım 160 dk
Listeler icin şimdiden ellerinize saglık :)kilo veren veremeyebilşrim spor yapan yapamayan herkesi tebrik ederim:) hayirli cumalarınız olsun

başınız sağolsun canım Allah sabır versin
kız kardeşine de Allah şifalar versin iyi seyreder inşallah gebeliği
senide tebrik ederim azmin daim olsun ...

kızlar kilom:95 spor yok
şimdiden elinize sağlık
nöbetten çıktım kızımla ilgilendim artık biraz dinlencem akşama görüşürüz

selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
nursenacıııımmmm hoş geldin canım özlediiikkk
küçük prensese çoookkk geçmiş olsun Allah şifalar versin

yasemincim ara sıra bir el salla orda olduğunu bilelim. merak ediyoruz

nevincim sen nasılsın canım. baban nasıl oldu

Günaydın kızlar

Kilo Bidirimi= 77.9
Bu hafta aynıyım hiç veremedim o kadar yemeye almadığıma şükür:26:

kilo bildirimi

kilo : 87.9
spor : yok

gökcecim, meyracım şimdiden ellerinize sağlık. hakkınızı helal edin

esraaaaa bu hafta hiç uğrayamadın
yenada çok az uğrayabiliyor.

hanımlar günaydın hastalarımız bayağı çok galiba hepinize geçmiş olsun benim küçük kızım da bayağı gripten muzdarip kaç gündür kreşede göndermiyorum dra götürmedim evde birşeyler yapıyorum bugün daha iyi inşallah yarına iyi olcakmışki ablayla sinemaya götürücekmişim hayaller istekleri bitmiyor anacım neyse benim metobolizmam bayağı yavaşladı geçen kontrolde dr1500 ken 1300 inmiş demişti sanırım iyice yavaşladı veremiyorum güya acı ye yükselir dedi yiyorum ama belkide kafamda büyütüyorum sizin bildiğiniz veya uyguladığınız birşeyler varmı varsa paylaşırmısınz çünki haftada yarım kiloyu zor veriyordum şimdi hiç veremiycem benim kilomda duracak galiba bu gidişle ayy ne çok yazmışım
şimdiden kolay gelsin listeyi yapacak arkadaşa eline sağlık
kilom *80-700
spor* yok

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar....

KİLOM: 99

Akşam görüşürüz inşallah...Bugün misafirlerim gitti ;büyük boşluktayım....

İnşallah çok iyi bildirimler olur diyorum ve şimdilik kaçıyorum...

Hepinizi öptüm...

kilom 97.6 cok uzgunum 300 gram artidayim.bu hafta biraz simardim abur cubur yedim ama bugunden her yedigime diikat edecegim.ya su 94 kiloya geleyim bayram yapacagim :)

Herkese hayirli cumalar

Kilo bildirimi yapmayan
Derin, Kararrrsabrrr, Ogulcuklarim, Meyra
aksam saat 21e kadar yaparlar insallah bildirimlerini :)

Gecmis olsun kizina canim..

ben idare ederim :)
özledik seni gel arada

Kizlar misafirleri ugurladim buyuk temizlige giriorum
kilo 106.8 ��
spor 240 dk

Unutmadan neler oldu neler aksama burdayim hem gecmisi okuyacam hemde anlatcaklarim var
Sole bi goz attim hastalara acil sifalar diliorum

Son düzenleme:
selamün aleyküm.....

bugün birazcık daha iyiyim çok şükür....
soğuk algınlığı hapları oluyo ya, kaç gündür antibiyotiksiz atlatmaya çalışırken neden bi yandanda bu haplardanda almayı akıl edemedim şaşırdım yani kendime, dün gece yatmadan önce geldi aklıma, evde 1kutu vardı, aynı zamanda öksürüğede iyi geliyormuş evdeki, yatmadan bi tane alıp yattım. bilhassa o hap sayesinde şuan daha iyiyim. üzerinde günde 3diyor ama ben 2alırım bi müddet artık.
bazen öksürürken ciğerlerime bişey olacak sanıyorum, o denli öksürüyorum bazen, üfff kaç gündür halsizliktende sıkıldım iyice((
dışarı çıkıyım diyorum iyice hasta olacam diye kıpırdayamıyorum bi yere, neyse az kaldı haydi meyra.....

kilo bildirimi:
98.4 kg

gökçecim şimdiden ellerine sağlık canım.
acaba bu hafta listeye girermiyimki gökçecim:)
sığarmıyım acaba bu hafta listeye dermişim:))))
oldukça heybetliyimDD

Ah canim sen fena usutmussun... coook gecmis olsun dikkat et kendine! Disari ciksan bile SIKI giyin

sigarsin listeye kiz heybetli meybetli kilo vermissin sonucta canim

sağol canım benim:)

canım belki grip başlangıcın falan vardır bu aralar, hani ondan canın belki bişey yapmak istemiyordur.
benim öyle olur genelde, yani grip olmadan önce canım bişey istemez, sonra farkederimki grip olacakmışım ondanmış isteksizlik halim....

sende hoşgeldin.....
kızına çok geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten.
kilolarda verilir dert etme.

kilo bildirimi

kilo : 87.9
spor : yok

gökcecim, meyracım şimdiden ellerinize sağlık. hakkınızı helal edin

esraaaaa bu hafta hiç uğrayamadın
yenada çok az uğrayabiliyor.

helali hoş olsun ablam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…