Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah canim sen fena usutmussun... coook gecmis olsun dikkat et kendine! Disari ciksan bile SIKI giyin

sigarsin listeye kiz heybetli meybetli kilo vermissin sonucta canim

inşaallah canım:)
sağol ayrıca balım benim....
aman gece üstümü örtmüyom ondanda oluyo biraz, daralıyorum üstümü örtünce, eşim bazen dalga geçiyo yorgana sarılıp sen zaten örtmüyon üstünü gerek yok sana diyo:)))
hakkaten örtme kavramım yok:)
olmaz ama böyle

sen şimdi evdemisin?

Olabilir canim... bekliyelim görelim :)

evet evdeyim
aksam saat 18de psikologumla randevum var.... dün aradim bana acil randevu ver dedim :)

senin köpiş nasıl?:)
çok tatlı bi köpeğin var maşaallah ya:))) geçen baktımda fotolara inceleyerek.
eşimin köpeğide ölmüştü biliyosun ya, köpeksiz duramaz o yeniden bi köpek daha aldı:)
golden aldı bu sefer, yavru değil yetişkin bi köpek, biri sahiplendiricekmiş eşim sahiplendi.
başta kabullenemedi eşim pek bu köpeği:)))) pitbul tarzı olmadığı için eşimin tarzı pitbul ama şimdi çok iyi, çok seviyo artık.
ama ölen köpeğimiz başkaydı, karakteri çok farklıydı.

sıkıldıysan iyi etmişsin randevu almakla canım, git içini dök bi güzel inşaallah tamammı?:)

Aynen canim gidip bir guzel icimi dökücem :)

Benim köpis iyi masallah :) 4bucuk yasinda iste o. Nisanda turkiye'ye gelicez ye, asi isleri ile ugrasiyoruz onun :) bu ayin 18inde kan alcaklar, kuduz asisinin etkisini görmek icin. öyle yani :)
tabikide basta kabullenemez yeni köpegi :)
insan bir cocugunun yerine baskasini koyamaz yani :) oda o misal bence :)
her köpeginde farkli farkli karakterleri var insanlar gibi :)

aman iyi olsun canım, öpüyorum köpişini:)
yani yeni bi köpek olmasından ziyade pitbul gibi bi tür değil ya golden, oyüzden başta yadırgadı baya:)
köpek beni koruyacağına ben onu koruyorum diyodu mesela:)
ama şimdi çok alıştı, söz dinliyor bu da diyor:) gerçekten çok akıllı köpekler goldenlar.
diğeri söz dinlemezdi hiç, çok hareketliydi:))) ama çok sıcak kanlıydı, bu o kadar değil:)

esselamun aleykum
hayırlı akşamlar herkeze kızlar 2 gundur sehir dısındaydık giremedim özledim sizi nasılsınız bakem ben yorgun hissediyorum kendimi uzanacaktım biraz ama size b akmadan edemedim
gökçecim geç kaldım kusura bakma kilom 135 spor yok
regli oldum şişlikte var sanırım bıde bugun cozuttum hayırlısı geçmişe hiç bakamadım birazdan bakarım öpüyorum şimdilik sizi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]240 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pentagram42[/TD]
[TD]160 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]110 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ nothinggg & burcu8181
Haftanın spor ikincisi ......... pentagram42
Haftanın spor üçüncüsü...... Gokce_Iremim:124::124:

meyram ellerine salık sportıf hatunlar kutlarım

meyracım ellerıne emegıne saglık :))

kilom 126.4 kilom gökçe geç kaldım ama pc tamirdeydi şimdi geldi hemen yazıyorum ilk günden böyle oldu
sporda 180dak iki mille lslie

Gokce_Iremim cnm beni gruptan çıkar istersen cuma zayıflama yarışmasına katildim ikisine aynı anda yetisrmiyom kimsenin duzenini bozmaya hakkim yok. kusura bakma ilgin icin çok teşekkür ederim. Anlayışın icin simdiden Teşekkürler bu arada 1.600 kg verdim:) su anda 91.3 kg.gecen hafta 92.9 du.

Ellerine sağlık meyracım
Spor yapanları tebrik ederim

sabah kalkar kalkmaz dilime bi şarkı dolandı bugün, bu vakit oldu hala ara ara söylüyorum ne hikmetse.....
hani bursayla hiç bi bağım yok:))))
bursanın ufak tefek taşları
keman olmuş o yarimin kaşları:))))
belki buna dafi ablam bi yorum getirir:))))

sizde dinlerseniz:)
[video=youtube;KEOka5fGAZM]http://www.youtube.com/watch?v=KEOka5fGAZM[/video]

Ay bir suru alinti yaptim telim caldi hepsi gitti 😭
herkese iyi aksamlar hastalara gecmis olsun tekrardan
yarindan itibaren diyete kaldigim yerden dvm bol spor mehter marsi gibi iki ileri bir gerilerden sikildim ben
bu arada dun gece hastalaninca bugunki gezi iptal oldu iyice olduu misafir bugun gitti ewi temizledim yrn camasir obur gun perdeler( kiraathane gibi koktu ev) pazarteside sporum basliyor haftanin4 gunu full doluyum bitirmem gerek temizligi
simdi size bir soru guya kalin perdem burusmayan kumas perde programinda yikayip asiorum yer yer kirisik kalio birde sabahdan aksama kadar kapi pencere acmazsam islak kalmis gibi kokuyo bu konuda bana yol gosterebilirmisiniz

ellerine saglik tebrikler her hafta sporda1.kiloda sondan1. Oluorum😭

Ellerine saglik meyracim!!! Vaaay ilk 3teyim

kilom 126.4 kilom gökçe geç kaldım ama pc tamirdeydi şimdi geldi hemen yazıyorum ilk günden böyle oldu
sporda 180dak iki mille lslie

Yok canim gec kalmadin aksam 21e kadar bildirim yapabiliyorsunuz. cunku ben anca aksamlari listeyi yapabiliyorum...

Tamam canim! Sana basarilar!!! Hepimiz yaza bomba gibi hatunlar oluruz insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…