Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok mersi canım:)
eee benim ahretliğim kiiiim:)

valla geçmiş yapamadım umarım herkes iyidir.

yeni katılan arkadaşlar var anladığım herkes hoşgelmiş.

bende iş güç devam. Bugün kaçarken kaçarken bir yarım saat fırsat bulup 20 lik dişi aldırdım. Epey bir ağrı yaptı ama daha iyi şuan kurtuldum artık.

bende pek gelişme yok.

çok geçmiş olsun canım yaaa, dediğin gibi mutlaka sıkıntı yapacak ama iyi olmuş kurtulmuşsun.
sıcak tutman yararına olur galiba yüz bölgeni.

çok çok kolay gelsin işlerinde canım.

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
bu arada pc geldi kızlar artık rahat yazabiliyorum şükür

HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Meyra_

HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ Pentagram42
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ HasibeG & Gökçe_Iremim

gökçecim ellerine sağlık canım
kızlar tebrik ederim süpersiniz

Bole islak kalmis bez gibi kokuyor hic bekletmeden asiorum ama perde yikadigimda camlarimi sabahdan aksama kadar acik tutmam gerekli
ya dun gece1 de birden sirtima agri girdi o agri onde mide bolgemide sardi sabah 7 de istifra edince duzelmisdim bugun sabaha karsi4 den beri yine ayni agri bu sefer sadece önde midemin oldugu yerde midemde butun patates varmis gibi hissediorum reflumudur disarda bozuk bisey yedim onun gaz sancisimidir anlamadim ama dun gece1 den sabah7 ye kadar hastaneye gidip gitmemek arasinda kaldim simdi yine midem bulanio poff..

HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Meyra_

HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ Pentagram42
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ HasibeG & Gökçe_Iremim

ellerine saglik kilo verenleri almayanlarida tebrik ediorum

geçmiş olsun canım keşke bir doktora görünseydin

Selamün aleyküm....

ben geldimm...diyet çokçok fenaaa....yatılı misafirlerim gitti....ben gene çamaşır ve ütümle beraberim...ortalıkğı topladım biraz

yemek koydum ocağa....az önce komşularla salı günü için sözleştik...pazartesi başlıcam hazırlıklara..inşallah güzel geçer....neler

hazırlıcamada karar verdim..ama tatlıyı ilk kez yapıcam inşallah güzel olur...kıbrıs tatlısı diye buldum nette deniyeniniz varmı nasıl oluyo.....hee dün küçük cadım çok mızmızdı hep ağladı falan hasta olcak diye çok korktum ama millet dağılınca

toparladı...nazar değdi sanırsam kuzuma..sürekli okuduk durduk ona....bir ihtimal bu akşam yada yarın eltimler gelebilir...çok sıkılmış

evde şu sıralar hem bebişi hasta hemde kendi düşük yaptı..sıkıntılı günler geçirdi hala geçiriyo....dedim az bi çık evden gel bana sahile

falan inelim biraz hava alırsın değişiklik olur ama bilmiyorum gelirlermi eşimle konuşayım dedi haber bekliyorum...gene destan olmuş

yazdıklarım yazarken hiç bakmadan yazıyom bakınca bende şaşırıyorum....

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
bu arada pc geldi kızlar artık rahat yazabiliyorum şükür

gökçecim ellerine sağlık canım
kızlar tebrik ederim süpersiniz

teşekkür ederim:)
hadi bilgisayarın gelmiş gözünaydın:)

allah allah geçmiş olsun canım.

belki senin evde rutubet vardır, o zaman sen perdeni ıslak asmican, önce kurutucaksın balkonda sonra asıcaksın, yada havalandırıcaksın tüm gün evi ıslak asarsanda galiba.

Iyiyim şükür canım
Halsizliğim var evden çıkmıyorum pek

sevindim daha iyi olduğuna:)

aleyküm selam.....
geçmiş olsun kuzuna, dediğin gibi nazardır belkide.
kolay gelsin şimdiden hazırlıklar içinde:)

Ve aleyküm selamm...

nasılsın meyracım...

3gündür bende çok hastaydım canım, işte bugün birazcık daha iyiyim, baya üşütmüşüm takır takır öksürük bi yandan, antibiyotik içip durmayım diyede gitmedim doktora kış çaylarıyla soğuk algınlığı haplarıyla atlatabilirsem diye çabalıyorum, sürünüyorum 3gündür:) sağolasın.
sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…