Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saat 10da geldim kızlar eve kızımı yedirip anca uyuttum
şimdi kocamla film keyfi yapcaz
yarın görüşürüz

hayırlı geceler kızlar
şarjıma kavuştum

bu sabah çok erken kalktım. önce hastahaneye bebişi görmeye gittik. sonrada kız kardeşime güne gittim. akşam yemeğinde kardeşimdeydim. tabiki diyet açısından hiç iyi değildi biz kardeşimdeyken eşimi yeğeni aramış biz sizdeyiz, maç seyretmeye geldik demiş. kalkıp eve geldik. küçük cimcime evin altını üstüne getirdi. sanki lodos dışarda değil evin içinde esmiş gibi
onları gönderdim. birazcık ortalığı toparladım bu saat oldu. şimdi çıkıyorum çok uykum geldi:18:
sabahta köye gidebiliriz.yine erken kalkmam gerekecek.

Geçmiş olsun burcu benimde böyle bir ağrı başıma geldiği için yazayım dedim acile diş için gittiğimde dikloronun iğnesini 10 tane 5 günde kullanmamı söyledi bende kullandım beşinci günün sonunda sabah belden mideye veren bi ağrıyla uyandım nefes alamıyorsun çok kötü istifra edince biraz geçti yarım saat kadar sonra tekrar başladı ve kan kustum sonra sabahın altısında acillik oldum mide kanaması olabilir diye birsürü şey yaptılar dikloronun bu kadar kullanılmaması gerekiyormuş mide kanaması yaparmış Allah'a şükür şimdi iyiyim sende acile git ihmal etme acıyı boşuna çekme çooook geçmiş olsun inşallah herşey iyi çıkar...

Tskler bilgiler iccin aci ilk gunki kddr dayanilmaz deil ben biraz dayanip adam gibi bi dra gideyim sonra banada yanlis ilac verir cok uykusuz kaldim cumadan beri hayat rutinim sarsildi 8 de uykusuzlukdan bayiliorum 10-11 de uyaniorum o saatte korka korka bi kahvalti sonra yine agrir die bisey yiyemiorum netten arastirdim olasi hastaliklar;

bozuk gida ile orantili ggaz sancisi
safra tasi
karaciger yaglanmasina bagli yangi
apandist
reflu

dra gotmem sart su drada elini verdinmi kolunu alamiosun ya ona kopuorum

selam kizlar.dunku menu paylasimi yapiyorum:
kahvalti: bir dilim ekmek, peynir,zeytin,haslanmis yumurta
kahve',diet bar
Oglen: bir tabak peynirli ketcapli spagetti
Aksam: patlamis misir
Ara ogun yapamadim cok tok hissettim kendimi kahvalti yuzunden cunku bildiginiz gibi ben kahvalti yapmiyorum ama hafta sonlari kahvalti yapmaya calisiyorum.
Bol su ictim.

Merhabalar,

Nasıl herkes.? iyidir umarım...

Zeynepçiğim,2014 yılı sana bol misafirli geldi..Kolay gelsin...

Gökçeciğim,düzeldinmi.? psikolog iyi geldimi ruhuna...Ne kolaymış orda psikologla görüşmek. keşke burası da öyle olsa...

PAnel ve yasemin hep yoğunsunuz Allah güç kuvvet versin..

Nevin,baban gelecekti,geldimi.? Allah yardımcınız olsun...

Nursena,hoşgeldin ..

ÖPüyorum herkeşleri..Hadi selametle...

Gecikmeli de olsa Behzat ç. Ankara yanıyor filmini izledim...
Sıkı bir izleyicisiydim Behzat ç. dizisinin..Üzülmüştüm bittiğin de..Adam çok yetenekli, çok çirkin ama çekici...
Yalnız diziden aldığım tadı sinema filmlerin de yakalayamıyorum nedense...İlk filmi izlediğim de düşüncelerim bu yöndeydi..Ankara yanıyor da yine öyle oldum...Film bitti, ben ''aaa neden bitti ki'' oldum...

Asıl tiyatro sahnesin de harikalar yaratıyormuş.. keşke İzmir'e gelse de gitsek...
Bu bağlam da Ankaralılar şanslı...

Demirbaş Meyra,nasıl oldun.?
İyileşmişsindir umarım....

Demirbaş Meyra,nasıl oldun.?
İyileşmişsindir umarım....

çok azın dışında iyi olamadım ablacım.
şimdi çay içiyorum eşimle, çaydan sonra eşimle doktora gidicez, antibiyotiksiz geçmicek anlaşıldı.
sağol ablam:)
sen nasılsın ablam?

canım ayağın nasıl oldu

melekcim bugun kalaorı sayımıyla ilgili birseyler okudum sanırım sende öyle devam ediyorsun memnunmusun canım bı sıteye uye oldum en azından nerde durmam gerektiğini bilirim diye düşündüm sen nedersin

melekcim bugun kalaorı sayımıyla ilgili birseyler okudum sanırım sende öyle devam ediyorsun memnunmusun canım bı sıteye uye oldum en azından nerde durmam gerektiğini bilirim diye düşündüm sen nedersin

Evet canım bende öyle devam ediyorum memnunum bu yöntemle zayıflıyorum inşallah sana da iyi gelir ben diyet arkadaşımı kullanıyorum birçok site var ama bana bu kolay geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…