Sanirim dra gitmek farz oldu saat2 yine agriyla uyandimburcucum geçmiş olsun ihmal etme canım ya git bi görün doktoraa...
Sanirim dra gitmek farz oldu saat2 yine agriyla uyandim
ihmal etme güzelim git mutka
Bu saat oldu yeni hafifledi agrim yarin acilemi gitmem gerekiyor acaba yoksa pazartesiyi bekleyip dr randevusumu alsam
Bole islak kalmis bez gibi kokuyor hic bekletmeden asiorum ama perde yikadigimda camlarimi sabahdan aksama kadar acik tutmam gerekli
ya dun gece1 de birden sirtima agri girdi o agri onde mide bolgemide sardi sabah 7 de istifra edince duzelmisdim bugun sabaha karsi4 den beri yine ayni agri bu sefer sadece önde midemin oldugu yerde midemde butun patates varmis gibi hissediorum reflumudur disarda bozuk bisey yedim onun gaz sancisimidir anlamadim ama dun gece1 den sabah7 ye kadar hastaneye gidip gitmemek arasinda kaldim simdi yine midem bulanio poff..
Geçmiş olsun burcu benimde böyle bir ağrı başıma geldiği için yazayım dedim acile diş için gittiğimde dikloronun iğnesini 10 tane 5 günde kullanmamı söyledi bende kullandım beşinci günün sonunda sabah belden mideye veren bi ağrıyla uyandım nefes alamıyorsun çok kötü istifra edince biraz geçti yarım saat kadar sonra tekrar başladı ve kan kustum sonra sabahın altısında acillik oldum mide kanaması olabilir diye birsürü şey yaptılar dikloronun bu kadar kullanılmaması gerekiyormuş mide kanaması yaparmış Allah'a şükür şimdi iyiyim sende acile git ihmal etme acıyı boşuna çekme çooook geçmiş olsun inşallah herşey iyi çıkar...
Demirbaş Meyra,nasıl oldun.?
İyileşmişsindir umarım....
Merhabalar,
Nasıl herkes.? iyidir umarım...
Zeynepçiğim,2014 yılı sana bol misafirli geldi..Kolay gelsin...
Gökçeciğim,düzeldinmi.? psikolog iyi geldimi ruhuna...Ne kolaymış orda psikologla görüşmek. keşke burası da öyle olsa...
PAnel ve yasemin hep yoğunsunuz Allah güç kuvvet versin..
Nevin,baban gelecekti,geldimi.? Allah yardımcınız olsun...
Nursena,hoşgeldin ..
ÖPüyorum herkeşleri..Hadi selametle...
melekcim bugun kalaorı sayımıyla ilgili birseyler okudum sanırım sende öyle devam ediyorsun memnunmusun canım bı sıteye uye oldum en azından nerde durmam gerektiğini bilirim diye düşündüm sen nedersinGeçmiş olsun burcu benimde böyle bir ağrı başıma geldiği için yazayım dedim acile diş için gittiğimde dikloronun iğnesini 10 tane 5 günde kullanmamı söyledi bende kullandım beşinci günün sonunda sabah belden mideye veren bi ağrıyla uyandım nefes alamıyorsun çok kötü istifra edince biraz geçti yarım saat kadar sonra tekrar başladı ve kan kustum sonra sabahın altısında acillik oldum mide kanaması olabilir diye birsürü şey yaptılar dikloronun bu kadar kullanılmaması gerekiyormuş mide kanaması yaparmış Allah'a şükür şimdi iyiyim sende acile git ihmal etme acıyı boşuna çekme çooook geçmiş olsun inşallah herşey iyi çıkar...
melekcim bugun kalaorı sayımıyla ilgili birseyler okudum sanırım sende öyle devam ediyorsun memnunmusun canım bı sıteye uye oldum en azından nerde durmam gerektiğini bilirim diye düşündüm sen nedersin
Evet canım bende öyle devam ediyorum memnunum bu yöntemle zayıflıyorum inşallah sana da iyi gelirben diyet arkadaşımı kullanıyorum birçok site var ama bana bu kolay geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?