3gündür bende çok hastaydım canım, işte bugün birazcık daha iyiyim, baya üşütmüşüm takır takır öksürük bi yandan, antibiyotik içip durmayım diyede gitmedim doktora kış çaylarıyla soğuk algınlığı haplarıyla atlatabilirsem diye çabalıyorum, sürünüyorum 3gündür:) sağolasın.
sen nasılsın canım?
geçmişe bakmaya pek fırsatım olmadı arada hoplaya zıplaya bi göz attım ama görmemiştim hasta olduğunu kusura bakma canım...çok geçmiş olsun...Rabbim şifa versin...bol ıhlamur iç bide adaçayı bana baya yarıyo onlar...hatta varsa elimde içlerine bir iki tane himalaya tuzu atıyorum daha etkili oluyo...tavsiye ederim....
bende iyiyim bu sıra pek koşturmaca geçti vede aynen devam ediyo....yaklaşık bi 8 9 gün daha böyle olcak gibi...çarşama k.valideler kalmaya geliceklermiş...bakalım onlarıda atlattımmı bir süre rahatım ama olan diyetime oldu işte bu hengamede...nekadar dikkat etmeye çalışsamda artıdayım o biraz canımı sıkıyo ama toparlıcam inşallah...
Selamün aleyküm....
ben geldimm...diyet çokçok fenaaa....yatılı misafirlerim gitti....ben gene çamaşır ve ütümle beraberim...ortalıkğı topladım biraz
yemek koydum ocağa....az önce komşularla salı günü için sözleştik...pazartesi başlıcam hazırlıklara..inşallah güzel geçer....neler
hazırlıcamada karar verdim..ama tatlıyı ilk kez yapıcam inşallah güzel olur...kıbrıs tatlısı diye buldum nette deniyeniniz varmı nasıl oluyo.....hee dün küçük cadım çok mızmızdı hep ağladı falan hasta olcak diye çok korktum ama millet dağılınca
toparladı...nazar değdi sanırsam kuzuma..sürekli okuduk durduk ona....bir ihtimal bu akşam yada yarın eltimler gelebilir...çok sıkılmış
evde şu sıralar hem bebişi hasta hemde kendi düşük yaptı..sıkıntılı günler geçirdi hala geçiriyo....dedim az bi çık evden gel bana sahile
falan inelim biraz hava alırsın değişiklik olur ama bilmiyorum gelirlermi eşimle konuşayım dedi haber bekliyorum...gene destan olmuş
yazdıklarım yazarken hiç bakmadan yazıyom bakınca bende şaşırıyorum....
3gündür bende çok hastaydım canım, işte bugün birazcık daha iyiyim, baya üşütmüşüm takır takır öksürük bi yandan, antibiyotik içip durmayım diyede gitmedim doktora kış çaylarıyla soğuk algınlığı haplarıyla atlatabilirsem diye çabalıyorum, sürünüyorum 3gündür:) sağolasın.
sen nasılsın canım?
meyracım hasta oldugunu bılmıyordum bende geçmişler olsun canım dikkat et kendine
sağol canım benim:)
üst üste telefon çaldıda daha yeni gördüm mesajını oyüzden.
sen nasılsın hamarat arkadaşım benim?:)
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
bu arada pc geldi kızlar artık rahat yazabiliyorum şükür
gökçecim ellerine sağlık canım
kızlar tebrik ederim süpersiniz
Bole islak kalmis bez gibi kokuyor hic bekletmeden asiorum ama perde yikadigimda camlarimi sabahdan aksama kadar acik tutmam gerekli
ya dun gece1 de birden sirtima agri girdi o agri onde mide bolgemide sardi sabah 7 de istifra edince duzelmisdim bugun sabaha karsi4 den beri yine ayni agri bu sefer sadece önde midemin oldugu yerde midemde butun patates varmis gibi hissediorum reflumudur disarda bozuk bisey yedim onun gaz sancisimidir anlamadim ama dun gece1 den sabah7 ye kadar hastaneye gidip gitmemek arasinda kaldim simdi yine midem bulanio poff..
Selamün aleyküm....
ben geldimm...diyet çokçok fenaaa....yatılı misafirlerim gitti....ben gene çamaşır ve ütümle beraberim...ortalıkğı topladım biraz
yemek koydum ocağa....az önce komşularla salı günü için sözleştik...pazartesi başlıcam hazırlıklara..inşallah güzel geçer....neler
hazırlıcamada karar verdim..ama tatlıyı ilk kez yapıcam inşallah güzel olur...kıbrıs tatlısı diye buldum nette deniyeniniz varmı nasıl oluyo.....hee dün küçük cadım çok mızmızdı hep ağladı falan hasta olcak diye çok korktum ama millet dağılınca
toparladı...nazar değdi sanırsam kuzuma..sürekli okuduk durduk ona....bir ihtimal bu akşam yada yarın eltimler gelebilir...çok sıkılmış
evde şu sıralar hem bebişi hasta hemde kendi düşük yaptı..sıkıntılı günler geçirdi hala geçiriyo....dedim az bi çık evden gel bana sahile
falan inelim biraz hava alırsın değişiklik olur ama bilmiyorum gelirlermi eşimle konuşayım dedi haber bekliyorum...gene destan olmuş
yazdıklarım yazarken hiç bakmadan yazıyom bakınca bende şaşırıyorum....
kızlar 3gündür hasta olunca dinleneyim diye pek iş güç yapmıyorum, bi yerede gidemiyorum hal böyle olunca iyice pc başına çöreklendim, iyice topiğin müdavimi oldum heee 3-4gündür:))))
baş demirbaşım ben:)))))
çok şukur canım
bugun tam anlamıyla serıldim sabahtan berı kahvaltı sofrasını toplamak dışında hiç bir iş yapmadım yorguın hissediyorum biraz kendimi birazdan kalkıp evi toplayıp yemek yapıcam
estağfirullah canım, sen sorunca ben ondan saydım:)
çok sağolasın, adaçayı içiyorum günde 2kere bende canım, aaa himalaya tuzunu hiç duymamıştım, çok teşekkür ederim himalaya bilgisi için, aldırabilirsem bi deneyeyim, demlerkenmi atıyorsun? birde ne kadar atıyosun 1su bardağına?
zaten misafir diyeti çok etkiliyo malesef, neyse az daha dişini sık canım 8-9günde geçer, sonra tekrardan iyice sarılırsın diyetine:)
bak bu benim:)Eki Görüntüle 968223 Eki Görüntüle 968223
bu da sen:))))Eki Görüntüle 968221 Eki Görüntüle 968221
ve aleykum selam
nazar olmuştur guzellik annesi ayetel kürsi oku devamlı eltınede üzüldüm rabbim yardımcısı olsun
ay ben bunların ikisi birdenim süpürgeyi hergün açtığım için çok sıradanlaştı...onu yazmamışım demekki ütüyüde haftada bir ama koca bir yığın haline geliyo genede...ütüden nefret ediyom ama bi bütün haline geldim ütüsüz bişey giydiremiyom eşime yada kuzularıma ama ben kendi günlük eteklerime falan yapmıyorum...öyle işte...
himalaya tuzunu ımm ben bir kupaya 2 yada 3 tane atıyorum canım ama bazen taneler çok minik oluyo ozaman 5 tane falan tam tersi çok iriyse 1 yada iki tane yani biraz kafama göre takılıyom...bide direk kendinide ağzına atıp eritebilirsin bana oda yarıyo......yalnız kendileri fazla pahalılar...kilosu 25 liradan başlıyo....
Bilgisayarinin gelmesine sevindim canim :) bol bol bizlerle sohbet edersin artik
Gecmis olsun canim! doktora gitseydin keske...
Aleykum selam canim!!! Ufakliga gecmis olsun buyuk ihtimalle nazar degmistir canim
hahaha alemsin bende demirbasim banane!!!!
Sunu yazmayi unutmusum canlarrr
Herkese iyi hafta sonlariiii
Dun aksam regl oldum... karnim top gibi cikti disariya
birde bugun camasir gunum... camasirhaneye in cik mahv olucam aksama kadar...
öptüm hepinizi!!!
hafta sonunun az kalorili gecmesi dilegi ile
ayyy evet kılavyeden yazmayı ozlemısım yarın dan itibaren menülerimide paylaşıcam inşallah buyukçe bir demirbaş olarak aranızdayımBilgisayarinin gelmesine sevindim canim :) bol bol bizlerle sohbet edersin artik
Aleykum selam canim!!! Ufakliga gecmis olsun buyuk ihtimalle nazar degmistir canim
Sunu yazmayi unutmusum canlarrr
Herkese iyi hafta sonlariiii
Dun aksam regl oldum... karnim top gibi cikti disariya
birde bugun camasir gunum... camasirhaneye in cik mahv olucam aksama kadar...
öptüm hepinizi!!!
hafta sonunun az kalorili gecmesi dilegi ile
kolay gelsin canım sana...
ayyy evet kılavyeden yazmayı ozlemısım yarın dan itibaren menülerimide paylaşıcam inşallah buyukçe bir demirbaş olarak aranızdayım
kolay gelsin canım
geçmiş olsun canım keşke bir doktora görünseydin
teşekkür ederim:)
hadi bilgisayarın gelmiş gözünaydın:)
allah allah geçmiş olsun canım.
belki senin evde rutubet vardır, o zaman sen perdeni ıslak asmican, önce kurutucaksın balkonda sonra asıcaksın, yada havalandırıcaksın tüm gün evi ıslak asarsanda galiba.
sevindim daha iyi olduğuna:)
Bilgisayarinin gelmesine sevindim canim :) bol bol bizlerle sohbet edersin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?