Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 3gündür hasta olunca dinleneyim diye pek iş güç yapmıyorum, bi yerede gidemiyorum hal böyle olunca iyice pc başına çöreklendim, iyice topiğin müdavimi oldum heee 3-4gündür:))))
baş demirbaşım ben:)))))

geçmişe bakmaya pek fırsatım olmadı arada hoplaya zıplaya bi göz attım ama görmemiştim hasta olduğunu kusura bakma canım...çok geçmiş olsun...Rabbim şifa versin...bol ıhlamur iç bide adaçayı bana baya yarıyo onlar...hatta varsa elimde içlerine bir iki tane himalaya tuzu atıyorum daha etkili oluyo...tavsiye ederim....

bende iyiyim bu sıra pek koşturmaca geçti vede aynen devam ediyo....yaklaşık bi 8 9 gün daha böyle olcak gibi...çarşama k.valideler kalmaya geliceklermiş...bakalım onlarıda atlattımmı bir süre rahatım ama olan diyetime oldu işte bu hengamede...nekadar dikkat etmeye çalışsamda artıdayım o biraz canımı sıkıyo ama toparlıcam inşallah...

estağfirullah canım, sen sorunca ben ondan saydım:)
çok sağolasın, adaçayı içiyorum günde 2kere bende canım, aaa himalaya tuzunu hiç duymamıştım, çok teşekkür ederim himalaya bilgisi için, aldırabilirsem bi deneyeyim, demlerkenmi atıyorsun? birde ne kadar atıyosun 1su bardağına?

zaten misafir diyeti çok etkiliyo malesef, neyse az daha dişini sık canım 8-9günde geçer, sonra tekrardan iyice sarılırsın diyetine:)

bak bu benim:)Eki Görüntüle 968223 Eki Görüntüle 968223
bu da sen:))))Eki Görüntüle 968221 Eki Görüntüle 968221

ve aleykum selam
nazar olmuştur guzellik annesi ayetel kürsi oku devamlı eltınede üzüldüm rabbim yardımcısı olsun

meyracım hasta oldugunu bılmıyordum bende geçmişler olsun canım dikkat et kendine

Son düzenleme:
sağol canım benim:)
üst üste telefon çaldıda daha yeni gördüm mesajını oyüzden.
sen nasılsın hamarat arkadaşım benim?:)

çok şukur canım
bugun tam anlamıyla serıldim sabahtan berı kahvaltı sofrasını toplamak dışında hiç bir iş yapmadım yorguın hissediyorum biraz kendimi birazdan kalkıp evi toplayıp yemek yapıcam

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
bu arada pc geldi kızlar artık rahat yazabiliyorum şükür

gökçecim ellerine sağlık canım
kızlar tebrik ederim süpersiniz

Bilgisayarinin gelmesine sevindim canim :) bol bol bizlerle sohbet edersin artik

Gecmis olsun canim! doktora gitseydin keske...

Aleykum selam canim!!! Ufakliga gecmis olsun buyuk ihtimalle nazar degmistir canim

hahaha alemsin bende demirbasim banane!!!!

ay ben bunların ikisi birdenim süpürgeyi hergün açtığım için çok sıradanlaştı...onu yazmamışım demekki ütüyüde haftada bir ama koca bir yığın haline geliyo genede...ütüden nefret ediyom ama bi bütün haline geldim ütüsüz bişey giydiremiyom eşime yada kuzularıma ama ben kendi günlük eteklerime falan yapmıyorum...öyle işte...

himalaya tuzunu ımm ben bir kupaya 2 yada 3 tane atıyorum canım ama bazen taneler çok minik oluyo ozaman 5 tane falan tam tersi çok iriyse 1 yada iki tane yani biraz kafama göre takılıyom...bide direk kendinide ağzına atıp eritebilirsin bana oda yarıyo......yalnız kendileri fazla pahalılar...kilosu 25 liradan başlıyo....

ve aleykum selam
nazar olmuştur guzellik annesi ayetel kürsi oku devamlı eltınede üzüldüm rabbim yardımcısı olsun

Aminn sağol canım...bizde sürekli okuyoz zaten çok şükür atlattı keyfi yerinde şuan ablasıyla oynuyolar....

Son düzenleme:

tamam canım, teşekkürler:)

sağol canımm...öyle oldu galiba....yaa bende o demirbaşlardanım iştee...heheheee...

Sunu yazmayi unutmusum canlarrr
Herkese iyi hafta sonlariiii

Dun aksam regl oldum... karnim top gibi cikti disariya
birde bugun camasir gunum... camasirhaneye in cik mahv olucam aksama kadar...
öptüm hepinizi!!!
hafta sonunun az kalorili gecmesi dilegi ile

kolay gelsin canım sana...

ayyy evet kılavyeden yazmayı ozlemısım yarın dan itibaren menülerimide paylaşıcam inşallah buyukçe bir demirbaş olarak aranızdayım

kızlar dabahtan beri temizlik yaptım ondan giremedim
şimdide günümüz var oraya gitcem
akşam gelince görüşürüz hoşçakalın

Iyi aksamlar kizlarrrr
Menumu yazayim

sabah: 2yumurtayla az yagli omlet, ince dilim beyaz peynir

ara: 1bardak yogurt

ögle: tavada dana eti (100gr), 1domates, salatalik

ara: 1portakal, 2kasik yogurt

aksam: 1yumurtayla domatesli az yagli menemen, 1ince dilim beyaz peynir

ara: 2kasik yogurt

3litre suyumu tamamlarim

bu 3günlük detoks ama ben bugun ve yarin yapicam :)

geçmiş olsun canım keşke bir doktora görünseydin

Saol cnm

dun gece erkenden uyumusum sabaha karsi 4 de yine agriyla uyandim bu sefer sadece mide bolgemdeydi sabah 8 de yine uyuyakalmisim bole uykulu uykusuz oluncada migrenim tuttu sersem gibiyim uyandim bir tost yedim yine hafifden agri basladi acaba fitik mi apandistmi anlamadim gitti

Ew rutubetli olabilir ya gorunurde bisey yok ama ewe girince bole bi koku gelio burnuma Demek ew rutubetli olmasa perdeyi asinca kokmayacak ha ilginc

agri hafiflio gecmezse gidicem canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…