Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

doktora gittim, gripmişim, bu üşütme hallerim ve öksürüğüm hep gripten kaynaklanıyormuş, oyüzden antibiyotiğe hiç gerek yok dedi, grip ilaçları yazdı, birde iğne vuracaktı yine ama ben yine dursun dedim tamam dedi, aslında korkmasamda vurdursam iyi olurdu ama korktum işte yine
öksürüğünde 3haftadan önce geçmez dedi.
salgınmış hep grip bu aralar bizim burada.:2::2:

burcu8181 nasıl oldun? geçmiş olsun baya uğraştırmış seni bu gece rahatsızlığın.

Ew rutubetli olabilir ya gorunurde bisey yok ama ewe girince bole bi koku gelio burnuma Demek ew rutubetli olmasa perdeyi asinca kokmayacak ha ilginc

e canım konyada öyle bi durum olmaz evde bi rutubet durumu yoksa, yada perdede bi rutubet kokusu yoksa, ben hep öyle ıslak asarım mis gibi kokar rutubet kokmadığı gibi.
sen galiba izmirdeydin, oranın havası rutubetli, evdede varsa tamam zaten, bilemicem artık.
ama konyanın havası çok kurudur.
istersen gel deneyelim yani:)))))

hadi gözünaydın şarjın gelmiş:)
bebiş nasıl, daha iyimi artık?

Ewet izmir rutubetliymis (1senedir burda yasiorumda)konyaya cok geldim ama hep gunu birlik gezmeye 2 kuzenim konyada yasio annemde konyali guzel memleket tandir kebabi olsada yesek karin agrisindan olcem aklim hala yemekde 😄😄
burcu8181 nasıl oldun? geçmiş olsun baya uğraştırmış seni bu gece rahatsızlığın.
3 gecedir boyleyimde bu gece agri hafifledi ama kesilmeden dvm edio yarin bi aksilik olmazsa drdayim

sanada gecmis olsun dinlenmeden gecmio senin hastalik bu kis 3 kere gecirdimde ordan biliorum iiyiyim diyip ayaga kalkinca 2 gun daha yatiodum ...neyse gecti...sende bol bol dinlen

iyi akşamllar kızlarr off diyettt yapasım var spor yapasım varrr ama motivasyonum yokkk kilo vereceğime inanıyorum ama hayatımı düzene sokamıyorum bi türlü
eşim 1 hafta gece bihafta gündüz çalışacakmışş 2 gündür gündüz evde ve uyuyoo malesef ne temizlik yapabildim ne diyet neyse inşallah yarın okul açılınca en azından öğünlerim düzene girer diye umuyorum

Eeeee nursenoş, anlat bakalım neler yedin,neler içtin...Kızın hastalığı dışında neler yaptın.?
Asuyla görüştünmü.??

Beni soracak olursan 200 kiloya doğru yol aldım gidiyorum gündüz gece..

canım ayağın nasıl oldu

Canım henüz tamamen düzelmedi...
sağol ilgin için...

sevindim antibiyotiğe gerek olmamasına...Biz de ana kız fırk fırk ha bire burnumuz akıyor...Hafif öksürükte var...Ben önemli değilim de kızımın ilerlemesin oğluma geçmesin...
geçmiş olsun tekrar...

Son düzenleme:

aman yena ankaraya ilk gittimiz gün hastalandı kız onla uğraştık arada kaynanama buarakıp gezdk eşimle el ele angaramın ayazını yiye yiyee çok severiz de:)))

kiloo çok almadım gitmeden aldıklarımla idare ettimmm

off yenem yaa çok kızıyorum kendime de diyet miyet yapasımda gelmiyoo
bu arada kaynana son dakka gölü attı gelirkenn
ayy burda kaç kilo aldın bak gider gitmez zayıfla diye

anam kadın
plates topu almış ne hareketle yapıyooo
anlatamam belediyenin spor okuluna yazılmışşş
hiç kendine göre bi gelin deilimm:)))

Sevgili kaynanan lafını da ortaya koydu yani
İyiliğin için yapıyordur belki

valla ben tebrik ediyorum seni gezmede almadığın için..Burda da verirsin daha önce de yaptın yine yaparsın...
Ben de karatay tarzı besleneyim diyorum...Bir onu yapmamıştım..sen zorlanmışmıydın onu yaparken,bir de neden devam etmedin ekmeksizlikmi sadece.??

Son düzenleme:
Plates topuyla sana gösteri yaptı demek..
Çok iyi ya )

Oğlanın zıp zıp topu var ev de, ben de yapıciiim...

aslında güzel de ekmeksizlik sabah zor olluyo bideee
fındık fıstığa ağzımı sürdümmü öle 5 taneyle doyamadığımı anladım:)))

aslında güzel de ekmeksizlik sabah zor olluyo bideee
fındık fıstığa ağzımı sürdümmü öle 5 taneyle doyamadığımı anladım:)))

Benim de en büyük keyfim sabahları bir çaydanlık çay ve ekmek...
Ama denemek istiyorum..
Dayanamzsam bırakırım ölüm yok ucun da...
Kuruyemiş de 5 tane dğeil kız...Bir çay bardağı değilmi.?
O da yeter kanımca

5 ceviz 5 fındık 5 badem karışıkk severimmmm bennn

o bu bahane yaww kilo veresin iraden varsa veriyonn spor şart aslında spor yapmadığımızdan alıyoruz hepimiz kiloyuu hareketsiz yaşam tarzından

neyse iyi akşamlar kızlarr bi kitap okuyorumm sürükleyici az daha okuyayımm bayadır almak istiyodum eşim aldı izinden gelirken sevgilimden son mektup
jojo moyes tavsiye edilir aşk romanı

neyse iyi akşamlar kızlarr bi kitap okuyorumm sürükleyici az daha okuyayımm bayadır almak istiyodum eşim aldı izinden gelirken sevgilimden son mektup
jojo moyes tavsiye edilir aşk romanı

İyi okumalar sana..ben de uzuuun zamandır okumuyorum kitap...

İyi okumalar sana..ben de uzuuun zamandır okumuyorum kitap...

farkediyorumm araştırmalarda yapmıyonnn işe girdin paralandın çok deiştin sen para insanı deiştiriyo demiii

severim seniiiii yenammm zaman yetmiyokii bizeeeee
benimde okunulmayı bekleyen kitaplarım var inşallah sırayla başlıcam artık

Masallah masallah :) Pazar olmasina ragmen topigimiz canlanmis bugun :)
Bende anca gelebildim bugun :)
Bugun yine kizimin kresten arkadasi geldi annesiyle ve babasiyla bu sefer :)
Kadin cikolatali kek yapip getirmis mecburen kahveyle 1dilim yedim :)

Cocugun babasi 126kiloymus eskiden... ve 1bucuk yilda spor yapmadan! saglikli beslenerek 50kilo vermis!!! Ve sadece karni hafif sarkmis!! Adama sastim kaldim :) Simdide diyor hafta sonlari tatlilar löp löp götürüyorum :) Ama hafta ortasi calisirken kosturdugum icin saga sola eritiyorum onlari diyor :)
Banada dediki rejim yapiyorsan cooook SIKI rejim yapma :) yoksa birgun bakarsin bikmissin ve herseye saldirasin gelir dedi :) o yuzden her hafta sevdigin bir seyden ye dedi :)
O yuzden keki yedim ama mutsuz degilim :)

Sevindim canim sarjina kavusmana!!!
Bebis nasil oldu?

Sanirim dra gitmek farz oldu saat2 yine agriyla uyandim

Bencede canim git sen! allah korusun apandisittir patlar matlar...

Sanada gecmis olsun canim...

Yarin muhakkak git bir görün canim

Ben iyi gibiyim :) Bakalim yarin sabah nasil olcak?
Benim temmuzdan beri psikologum var cep telefon numarasi var bende :) Iyi olmadigin zaman hemen ara beni diyor hep zaten :) bende mesaj cekip randevu aldim :) Coook iyi geldi yaklasik 1saat konustuk :)

GEcmis olsun canim!!! Neyseki antibiyotik lazim olmamis... dinlen guzelce ve verdigi ilaclari ihmal etme

Canim benim motivasyon yoksa diyet yapmaya zorlama kendini canim elbette gelir tekrar motivasyon....

Kaynanana coook guldum yaaa ama helal olsun yapiyorsa sporunu vallahi...
Sende tatile ragmen fazla kilo almadiysan super o zaman!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…