- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
hayırlı geceler kızlaarr
ben geldiimm
ama ama kimseler yoookkkk
aramıza hoş geldin banu_gul. azmin daim olsun
iyi olmana sevindim . inşallah dahada iyi olursun.
asucum bugün bende yürüdüm. sabah üç durak yürüdüm. akşam üstü yeğenime yürüyerek gittim. saate bakmadım ama 40 dk. falan sürmüştür.
kızmam işe yaramış randevu almışlar. ama ayın 19 una vermiş. o güne kadar dolu.
aa bak ortak bir nokta daha bulduk ikimizde kesesiz hatunlarız
ve aleykümselam. hoş geldin zeynepcim özledik seni.
hadi kolay gelsin
bil mukabil yenacım. aynı düşünceleri paylaşıyoruz. benim oturduğum bina 32 daire çok farklı düşünce yapısı olan insanlarız ama ben hepsiyle çok iyi anlaşıyorum. en çok selamlaşıp muhabbet ettiğim kişilerde karşıt görüşte olanlar.ama çat kapı evlere gitmeyi sevmem. varlı vakitli insanların kapısına gitmem. günü olursa, bir cemiyeti olursa, özel bir günü veya hastası olursa gider komşuluk görevimi yaparım. bir ihtiyacı olusa elimden gelen birşey varsa hiç ayırım yapmadan yardımcı olurum ama vıcık vıcık olmam. bazılarına göre belki biraz soğuk görünüyorumdur ama biraz muhabbet edince fikirleri değişiyor.
asuuu bebeğe ne hediye aldın
1hafta boyunca hastanede kalmistim cunku safra kesesi ilthapiydi... agri kesiciyle gözetim altinda tutmuslardi... her gün kanima bakiyorlardi ilthap gittimi diye... 1haftada idare ediyordu az agriyordu dedigin gibi... sonrada ameliyata aldilar... cunku ilthap olmasi cok tehlikeliymis hatta ölünülebilirmis bana öyle demislerdi...
ama agrin azaldiysa ilthap varsaydida gecmis demektir canim :) ama yinede ihmal etme
Hayirli olsun caniminsallah dayanirsin :) Ben artik cok az ekmek yiyorum mesela :)
vallahi ben haslamadim yenacimarkadasa gittim bu aksam okuldan sonra :) rejimde oldugumu bildigi icin tatli yapmamis ama kuru meyveleri haslamis cunku o coook seviyormus öyle :) o yuzden yani :) mesela kuru incir imkani yok yemem... sevmem cunku :) ama haslaninca coook harika olmus
evet yarın için sormuştum.ne alacağınada senin bütcen karar verir canımDafi yarın için ne aldığımı soruyorsun sanırım değil mi malesef ani oldu ne yapsam ki sence
ben geçen hafta kızlara senin 3-2-1 poğçadan yaptım çokta güzel oldu.köz biberin üzerinede mısır ve maydanoz koydum en çok beğendikleri salata oyduHayırlı sabahlar
Daficim aslında biliyordum bana geleceklerini bir Yelek örsem iyi olurdu ama tembellik ettim işte bakacaz artık fırsat bulup çıkabilirsem bişeyler alırım belki
Akşamdan yapmadım işlerimi şimdi de zorlanacağım kızları göndereyim hemen bir hamur mayalayım ondan çıkarırım 2 çeşit :) bir de fellah yapayım istiyorum tatlım hazır akşamdan közlenmiş biber patlıcan çıkarmıştım buzluktan onları da salata yapsam yeter zatene bizbize sayılırız
ben geçen hafta kızlara senin 3-2-1 poğçadan yaptım çokta güzel oldu.köz biberin üzerinede mısır ve maydanoz koydum en çok beğendikleri salata oydu
sana kolay gelsin canım.
hoşgeldin canım hareket iyiydirr tabı inşallah vericez hepimizbende kilo vermek istiyorum 105 kilolum bugün öldüm kaç yıldır çok evden çıkmayan iş yapmayan ben ücretli öğretmenliğe başladım resmen bittim yaa ne zormuş mu ayakta durmadım çokta neyse kilo verilim normalde fazla yemem ama sıfır hareket ti resmen benim hayatım şimdi hafta içi ücretli öğretmenlik yapacağım hafta sonu da kpss hazırlanmak için dershaneye gideceğim yani hareket li olmak iyi gelebilir inşallah artık ekmeği hayatımdan çıkardım akşam yemeklerinde
sportif hatunun hali başka maşallahİyi akşamlar
Bugün beslenmem fena değildi sanki 40 dk da yürüyüş bile yaptım ip alma bahanesiyle
kolay gelsin zeynepçim bugunude atlatta bi rahatla artık inşallahSelamün aleykümm
ben geldimm ama çok yorgunumm kolumu kaldıramıyom resmen....dün sabahtan büyükçekmeceye eşimin halasına gittik dönüşte amcalara falan uğradık gece 12 yi geçmişti geldik eve çocukları uyut falan derken 3,30 gibi uyudum sabahta erken kalkıp temizlik ve yarın için hazırlık yaptım....herşeyim hazır bi salatalarımı yapıcam sabahtan...bide wc ve banyo kaldı yıkancak yatmadan onlarıda hallederim kızlarıda yıkadım uyutucam birazdan...benden böyle...
nursenam gelmiş hoşgelmişş...çokkk özledim kız seniiii....
ara ara baktım ama tam bilmiyom geçmişte neler var oyüzden atladığım şeyler varsa kusuruma bakmayın...yarınıda bi atlatayım dönücem aranıza inşallah...k.validemlerle dün beraberdik oyüzden çarşamba gelmekten vazgeçtiler artık ayaklarımı uzatıp oturucamm....
hadı bakalım hayırlısı ben ekmekten vaz geçemiyorum malesefBen çok heyecanlıyım....Diyeceksinizki niye.?
Çünkü yarın sabah ekmek yemeyeceğim finduk fistukla kahvaltı edeceğim
Nasıl olucak acaba) Benim hiç ekmeksiz güne başlamışlığım yoktur.Ama herşeyin bir ilki vardır )
bakalım bakalım kaç gün dayanacağım
geçmiş olsun canım erkekler malesef çok nazlı oluyorlr hastalanınca allah kolaylık versinAsuuu,kuru dolmamı yapıyorsun yoksa..
Senin ve zeynebin mutfağı mis gibi kokuyordur şimdi..
Kolay gelsin canım....
Benim de eşim erken geldi demiştim zaten sanaGözler baygın baygın aslın da bana göre o kadar fena değildi ama neysse )
Soyunup,dökünüp yattı hemen..Uyanınca çorba,bitki çayı şimdi iyi
ve aleykum selam ablacımselamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
evet yarın için sormuştum.ne alacağınada senin bütcen karar verir canımhediye götürmüşsündür zaten evine geldiğindede küçük birşey alman yeter herhalde. bizimde inegöldeki yeğen gelmişti bebeğiyle habersiz geldiler çıkıp birşey alacak zamanım yoktu.
para koydum cebine neye ihtiyacınız varsa kendiniz alın dedim. takı takmıştım zaten.100 tl. koydum cebine. komşu geldi bebeğiyle bebeğe bir tayt aldım. geçen hafta çarşıya çıktığımda uygun fiyata birkaç tane pijama takımı aldım koydum kenara ani gelenler içinhalamın torunu geldi bebeğiyle onada 20 tl. koymuştum bebeğin cebine . o anki durumum karar veriyor hediyeye
Hayırlı sabahlar
Daficim aslında biliyordum bana geleceklerini bir Yelek örsem iyi olurdu ama tembellik ettim işte bakacaz artık fırsat bulup çıkabilirsem bişeyler alırım belki
Akşamdan yapmadım işlerimi şimdi de zorlanacağım kızları göndereyim hemen bir hamur mayalayım ondan çıkarırım 2 çeşit :) bir de fellah yapayım istiyorum tatlım hazır akşamdan közlenmiş biber patlıcan çıkarmıştım buzluktan onları da salata yapsam yeter zatene bizbize sayılırız
Aslında ben de aynısını düşünüyordum canım bizde de koyarlar yumurta bir de un sürerler yüzüne saçı sakalı ağarsın diyerek :)Günaydın güzeller...
Gününüz güzel ve hafif geçsin...
Biz de 40 uçurmaya gelen bebeğe küçük bir hediye dışın da 3-4 yumurta bir mendilin içine konup verilir...
İyi oluyor uzun süre yumurta almıyosun.
asucum hediye almaya çıkamayacaksan evden havlu gibi birşeyler koysan olmazmı.? olur bence...
Bir deneyemedim kıymalısını benGerçekten nefis oluyor o poaça...Ben de kime yaptıysam bayılarak yediler ve tarifini hemen aldılar...
Benim favorim kıymalı patatesli olanı peynirlisini pek beğenmedim....
Sağol canım kolayladık sayılır bile :)esselamün aleykum
hayırlı sabahlar guzeller
bilgsayarı yaptık derken şimdide internet gidip geliyor dun girdim ama hiç selam veremedim size umarım bugun normala doner
neyse sizler neler yaparsınız benım dıyet sallantıda regli oldum ondanmıdır nedır tutamıyorum kendimi bu hafta husran ola bılır
mehter takımını geçtım 2 ieri 1 geri ben 1 ileri 2 geri oldugum yerde sayıyorum maşallah hayırlısı bakalım
hoşgeldin canım hareket iyiydirr tabı inşallah vericez hepimiz
sportif hatunun hali başka maşallah
kolay gelsin zeynepçim bugunude atlatta bi rahatla artık inşallah
hadı bakalım hayırlısı ben ekmekten vaz geçemiyorum malesef
geçmiş olsun canım erkekler malesef çok nazlı oluyorlr hastalanınca allah kolaylık versin
ve aleykum selam ablacım
daha ne olsun ablam maşallah ellerine salık kolay gelsin
geçmiş olsun canım erkekler malesef çok nazlı oluyorlr hastalanınca allah kolaylık versin
ve aleykum selam ablacım
sende şefkat gösteriver o zamanDün çok komikti ama eşim...Eklem ağrıları vardı evet ama burnu akmıyordu ona rağmen akıyomuş gibi burnunu çekmesi falan güldürmüştü beni)
Şefkate ihtiyacı vardı heralde kocacığımın)) Burayı bir okusa..:18::18:
bizim köydede yumurta koyarlardı ama ben köyde hediye bulma olasılığı az her zaman parada bulunmuyor onun için yumurta koyuyorlar diye düşünürdümAslında ben de aynısını düşünüyordum canım bizde de koyarlar yumurta bir de un sürerler yüzüne saçı sakalı ağarsın diyerek :)
Geleneksel takılmak hoş bence de
Asuuuu, bitirdinmi işlerini.?
Buralardasın hala)
Hediye işini naaptın.? MEraklı şişko YENA)
yazık annesıpaşaya sen haklısındaır mutlaka ama affet sen ginedeOĞLum bugün beni çok kızdırdı ve üzdü...
Cezalı şu an, sessiz sessiz oturuyor..Tabiii içim gidiyor bu duruma...Yanına gitmiyorum güzel yüzüne bakarsam hemen taviz veririm diye oyalanıp duruyorum..
Cezası da en tv.izlememekokuldan geldikten sonra el yüz yıkanır 1 saat çizgifilm izlemektir en büyük zevki..Onun için büyük ceza
selam kızlar
bugun hava harıkaydı bahar gunu gibi oğlanı anneme bırakıp yuruyuse çıktım tam 1 saat yurumuşum ama harıka geldişimdi günüm var ona gidicem inşllah az yerim
yazık annesıpaşaya sen haklısındaır mutlaka ama affet sen ginede
2 yıl önce evlenip bıraktım meslegi...pişmanmısın dersen kesinlikle degilim
İyi akşamlar
Bugün beslenmem fena değildi sanki 40 dk da yürüyüş bile yaptım ip alma bahanesiyle
Ve bugun okula gittim sonunda !!! :) Ama sabah coook zor oldu benim icin.... dakka basi gitsemmi gitmesemmi diye kurdum durdum icimde... ama neyseki gittim onemli olan o :)
Selamün aleykümm
ben geldimm ama çok yorgunumm kolumu kaldıramıyom resmen....dün sabahtan büyükçekmeceye eşimin halasına gittik dönüşte amcalara falan uğradık gece 12 yi geçmişti geldik eve çocukları uyut falan derken 3,30 gibi uyudum sabahta erken kalkıp temizlik ve yarın için hazırlık yaptım....herşeyim hazır bi salatalarımı yapıcam sabahtan...bide wc ve banyo kaldı yıkancak yatmadan onlarıda hallederim kızlarıda yıkadım uyutucam birazdan...benden böyle...
nursenam gelmiş hoşgelmişş...çokkk özledim kız seniiii....
ara ara baktım ama tam bilmiyom geçmişte neler var oyüzden atladığım şeyler varsa kusuruma bakmayın...yarınıda bi atlatayım dönücem aranıza inşallah...k.validemlerle dün beraberdik oyüzden çarşamba gelmekten vazgeçtiler artık ayaklarımı uzatıp oturucamm....
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar guzeller
bilgsayarı yaptık derken şimdide internet gidip geliyor dun girdim ama hiç selam veremedim size umarım bugun normala doner
neyse sizler neler yaparsınız benım dıyet sallantıda regli oldum ondanmıdır nedır tutamıyorum kendimi bu hafta husran ola bılır
mehter takımını geçtım 2 ieri 1 geri ben 1 ileri 2 geri oldugum yerde sayıyorum maşallah hayırlısı bakalım
Dün çok komikti ama eşim...Eklem ağrıları vardı evet ama burnu akmıyordu ona rağmen akıyomuş gibi burnunu çekmesi falan güldürmüştü beni)
Şefkate ihtiyacı vardı heralde kocacığımın)) Burayı bir okusa..:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?