Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkurler...hastaligi hastaneyi dokttorlari hicc sevmiorum

Saol cnm gittik iste dra bakalim ne cikcak carsamba

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun

Dafi yarın için ne aldığımı soruyorsun sanırım değil mi malesef ani oldu ne yapsam ki sence
evet yarın için sormuştum.ne alacağınada senin bütcen karar verir canım hediye götürmüşsündür zaten evine geldiğindede küçük birşey alman yeter herhalde. bizimde inegöldeki yeğen gelmişti bebeğiyle habersiz geldiler çıkıp birşey alacak zamanım yoktu.
para koydum cebine neye ihtiyacınız varsa kendiniz alın dedim. takı takmıştım zaten.100 tl. koydum cebine. komşu geldi bebeğiyle bebeğe bir tayt aldım. geçen hafta çarşıya çıktığımda uygun fiyata birkaç tane pijama takımı aldım koydum kenara ani gelenler için halamın torunu geldi bebeğiyle onada 20 tl. koymuştum bebeğin cebine . o anki durumum karar veriyor hediyeye

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar
Daficim aslında biliyordum bana geleceklerini bir Yelek örsem iyi olurdu ama tembellik ettim işte bakacaz artık fırsat bulup çıkabilirsem bişeyler alırım belki
Akşamdan yapmadım işlerimi şimdi de zorlanacağım kızları göndereyim hemen bir hamur mayalayım ondan çıkarırım 2 çeşit :) bir de fellah yapayım istiyorum tatlım hazır akşamdan közlenmiş biber patlıcan çıkarmıştım buzluktan onları da salata yapsam yeter zatene bizbize sayılırız

ben geçen hafta kızlara senin 3-2-1 poğçadan yaptım çokta güzel oldu.köz biberin üzerinede mısır ve maydanoz koydum en çok beğendikleri salata oydu
sana kolay gelsin canım.

Günaydın güzeller...
Gününüz güzel ve hafif geçsin...

Biz de 40 uçurmaya gelen bebeğe küçük bir hediye dışın da 3-4 yumurta bir mendilin içine konup verilir...
İyi oluyor uzun süre yumurta almıyosun.
asucum hediye almaya çıkamayacaksan evden havlu gibi birşeyler koysan olmazmı.? olur bence...

ben geçen hafta kızlara senin 3-2-1 poğçadan yaptım çokta güzel oldu.köz biberin üzerinede mısır ve maydanoz koydum en çok beğendikleri salata oydu
sana kolay gelsin canım.

Gerçekten nefis oluyor o poaça...Ben de kime yaptıysam bayılarak yediler ve tarifini hemen aldılar...
Benim favorim kıymalı patatesli olanı peynirlisini pek beğenmedim....

esselamün aleykum
hayırlı sabahlar guzeller
bilgsayarı yaptık derken şimdide internet gidip geliyor dun girdim ama hiç selam veremedim size umarım bugun normala doner
neyse sizler neler yaparsınız benım dıyet sallantıda regli oldum ondanmıdır nedır tutamıyorum kendimi bu hafta husran ola bılır
mehter takımını geçtım 2 ieri 1 geri ben 1 ileri 2 geri oldugum yerde sayıyorum maşallah hayırlısı bakalım

hoşgeldin canım hareket iyiydirr tabı inşallah vericez hepimiz
İyi akşamlar
Bugün beslenmem fena değildi sanki 40 dk da yürüyüş bile yaptım ip alma bahanesiyle
sportif hatunun hali başka maşallah
kolay gelsin zeynepçim bugunude atlatta bi rahatla artık inşallah
hadı bakalım hayırlısı ben ekmekten vaz geçemiyorum malesef
geçmiş olsun canım erkekler malesef çok nazlı oluyorlr hastalanınca allah kolaylık versin
ve aleykum selam ablacım

daha ne olsun ablam maşallah ellerine salık kolay gelsin

Aslında ben de aynısını düşünüyordum canım bizde de koyarlar yumurta bir de un sürerler yüzüne saçı sakalı ağarsın diyerek :)
Geleneksel takılmak hoş bence de
Gerçekten nefis oluyor o poaça...Ben de kime yaptıysam bayılarak yediler ve tarifini hemen aldılar...
Benim favorim kıymalı patatesli olanı peynirlisini pek beğenmedim....
Bir deneyemedim kıymalısını ben
Sağol canım kolayladık sayılır bile :)

Asuuuu, bitirdinmi işlerini.?
Buralardasın hala )

Hediye işini naaptın.? MEraklı şişko YENA )

geçmiş olsun canım erkekler malesef çok nazlı oluyorlr hastalanınca allah kolaylık versin

ve aleykum selam ablacım

Dün çok komikti ama eşim...Eklem ağrıları vardı evet ama burnu akmıyordu ona rağmen akıyomuş gibi burnunu çekmesi falan güldürmüştü beni )
Şefkate ihtiyacı vardı heralde kocacığımın )) Burayı bir okusa..:18::18:

sende şefkat gösteriver o zaman

Aslında ben de aynısını düşünüyordum canım bizde de koyarlar yumurta bir de un sürerler yüzüne saçı sakalı ağarsın diyerek :)
Geleneksel takılmak hoş bence de
bizim köydede yumurta koyarlardı ama ben köyde hediye bulma olasılığı az her zaman parada bulunmuyor onun için yumurta koyuyorlar diye düşünürdüm
köyde gerçekten para bulunmuyordu. benim babam bakkaldı.

parası olmayanlar birşeyler almaya gelirken bazen yumurta getirirlerdi. bazen arpa, buğday, mısır. alışverişi onunla yaparlardı. oda yoksa harman a veresiye

Son düzenleme:
OĞLum bugün beni çok kızdırdı ve üzdü...
Cezalı şu an, sessiz sessiz oturuyor..Tabiii içim gidiyor bu duruma...Yanına gitmiyorum güzel yüzüne bakarsam hemen taviz veririm diye oyalanıp duruyorum..
Cezası da en tv.izlememek okuldan geldikten sonra el yüz yıkanır 1 saat çizgifilm izlemektir en büyük zevki..Onun için büyük ceza

selam kızlar
bugun hava harıkaydı bahar gunu gibi oğlanı anneme bırakıp yuruyuse çıktım tam 1 saat yurumuşum ama harıka geldi şimdi günüm var ona gidicem inşllah az yerim

yazık annesıpaşaya sen haklısındaır mutlaka ama affet sen ginede

Yok kararlıyım tv. izlemeyecek bugün ama şu an tablette oyun oynuyor..Sesini duyuyorum tabletin ve ses etmiyorum
Çünkü benim en kızdığım şeydir verilen sözü tutmaması bunu bildiği halde dün verdiği sözü bugün tutmadı...
Oysa biz anne baba hatta ablası olarak verdiğimiz her sözü tutarız ki kendini hep güven de hissetsin..

Sen de çok iyi yapmışsın yürüyerek...Burda da hava çok güzel ben de sıpanın yüzünden boş günüm de eve tıkıldım...
Neyse işlerimi hallettim yemeğim hazır..

2 yıl önce evlenip bıraktım meslegi...pişmanmısın dersen kesinlikle degilim

şuan hangi mesleği yapıyorsun?

İyi akşamlar
Bugün beslenmem fena değildi sanki 40 dk da yürüyüş bile yaptım ip alma bahanesiyle

Ve bugun okula gittim sonunda !!! :) Ama sabah coook zor oldu benim icin.... dakka basi gitsemmi gitmesemmi diye kurdum durdum icimde... ama neyseki gittim onemli olan o :)

sabah uykuyu açamama, hatta uyunamama yataktan kalkamama sorunu sende de mi var biraz canım?
bende oldukça var, ve çok muzdaribim bundan.....
uyku benim için gerçekten yarı ölüm gibi bu yüzden, uyuduktan sonra kaçta kalkacağımı ayarlamam çok zor genelde.
sabah erken kalkanlara çok imreniyorum......

ayrıca dediğin gibi önemli olan okula gitmiş olman ve gitmişsin okuluna ne güzel:)

e hadi eline sağlık canım, hazırlıkların çoğunu bitirmişsin....
ama senin küçük cadı böreği yakmış sağlık olsun bakalım, belki gerçekten bunda da vardır bi hayır canım.

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun

ve aleyküm selam.....

internet pc konusunda bana dönmüşsün sende:)
bi ara ne eziyet etti bana bu ikili durduk yere, bu aralar iyi şükür, yalnız dün gece internet bizde de kastı giremedi eşim nete bi türlü.

grip başlangıcıdır belkide, geçmiş olsun eşine ablacım.
hani kendimden pay biçtim; dün gece burnum akmadı ama sanki akıyomuş gibi burnumu çektim durdum, gripten dolayı öyle bir his geliyo insanın burnuna. bu halimi farkeden eşimde aman bana bulaşmasın diyip arkasını dönüp yattı banaD
oğluşta yaramazlık yapmış:)))) erkek çocukları biraz daha farklı olabiliyor, daha haşarı daha oyun bozan gibi mesela:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…