Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmm...normal şartlarda misafirleri yolcu ettiğim gibi yatmayı düşünüyodum ama kuzum uyumak bilmedi ve şuan ayağımda sallıyorum biryandanda size bakayım dedim....uyuyana kadar buralardayım yanii...

önemli değil canım takıldım sadece...tatlım çok güzel olmuştu herkes tarif istedi...günüm çok güzel ve yorucu geçti...diyet açısından çokkk korkuyodum ama bence gayet başarılı geçti...herşeyin accık tadına baktım çozutmadım kiii ben siler süpürürüm herşeyi sanıyodum çok şükür az hasarla atlattım...

tarifff??

Zilli kiz baksen yaptigina :)

allah kolaylik versin canim!!! allah guc kuvvet versin :) masallah yogunsun..

sağol canım...çok şükür atlattım bir süre rahatım artık....

zilliki ne zillii..

tebrik ediyorum seni canım....geçen sene buralardaydın hatırlıyorum senii....darısı başımıza inşallah....

kutlarım seni güzelim hem verdiğin kilolar için hemde bu yaşta bunu idrak edip azmettiğin için

ah ablacım gencecik maşallah o bızden dırhem dırhem gıdıyor ah ne olaydı benım şu kafam ozamanlar çalışaydıda bu hale gelmıyeydım şimdi nerde genç kilolu bırını görsem tutup yalvarasım gelıyor ne olur çurutmeyın gençlığinizidiye

hadı canım geççmişolsun atlatmışsın yarın iyicebir dinlen ütü falan yok

Çok teşekkür ederim ablacım inşallah sizde istediğiniz kilolara ulaşırsınız

ayy çok acıktım ben yaaaaa bugun gunde yedım dıye aksam sadece yoğurt ve yulaf ezmesı yedım şimdi miydem kazınıyor resmen

Son düzenleme:
ben evlendiğimde kilolu değildim canım. 4 yıllık evliydim ve 47 kiloydum.uzun süren hormon tedavilerinden snra başladım kilo almaya

ayy çok acıktım ben yaaaaa bugun gunde yedım dıye aksam sadece yoğurt ve yulaf ezmesı yedım şimdi miydem kazınıyor resmen
bende çok erken yemiştim yemeği çok acıktım diye 1 bardak ılık süt içtim oda midemi şişirdi. rahatsız oldum.

kızlar ben geldim nöbetten çıktım bugün yolcuyuz inşallah :) şimdi 1-2 son hazırlık yapcam ve 12:20de araba kalkacak inşallah
az önce tartıldım 95 çıktım bakalım geldiğimde kaç çıkacam??? bakarsınız kilo bile veririm çünkü babam her akşam yürüyüşe çıkıyor bende onun peşine takılmayı düşünüyorum yarın bir ara girmeye çalışırım hoşçakalın

günayyydınnnnnn kızlarrr eşimin gündüz evde olmasıyla işim hiç bitmiyoo havada çok güzel küçük kızı alp parka gidiyorumm o oynarken bende dün 40 dakika aletlere bindimm hareket harekettir hem o sıkılmıyo hem ben yememede dikket ediyorum inşallah 8 li rakamlara inerim hamile gibi duruyorum montlar çıkınca napıcam acebaa çok ene göbek inşallah bi 80 olsam yeter bana

kilo veren arkadaşımm çokk şanslısın yaşta küçük olduğundan çabucak gitmişş yaş hakkaten insanı farkettiriyoo kilo vermede daha 2 yıl önce bile daha hızlı veriyodum yada al ver dengeyide bozdum vücudumun sanırım

Günaydın hatun kısmısı.

Mutlu çarşambalar

Geçmiş olsun Derinciğim, sana bakanların olması büyük bir nimet...
Miniğine de geçmiş olsun....

yürekten tebrik ediyorum seni...Gerçekten büyük başarı...
Hatırlıyorum ben seni hatta demiştik sana çok daha hızlı ve rahat verirsin diye
Disiplinli bir şekil de sağlıklı beslenerek kurtulmuşsun fazlalıklarından...
Bundan sonrası senin için çok daha zor olabilir...Kiloyu korumak sıkıntılı bir dönem deniyor çünkü..2 ila 5 yıl arasın da aynı kiloda kaldığında alma olasılığın azalırmış...

esselamün aleykum
hayırlı sabahlar

Hayırlı sabahlar...

ben evlendiğimde kilolu değildim canım. 4 yıllık evliydim ve 47 kiloydum.uzun süren hormon tedavilerinden snra başladım kilo almaya

47 kiloyu görmüş bir insansın yani...
ne güzel yaw...

----

zeynep kıprıs tatlısını özelden yazarsın canım...

Son düzenleme:

hayırlı yolculuklar canım gule gule git aman anne yemeklerının buyusune kapılıp kılo alma

İyi yolculuklar...bol dinlenmeler..

12,şubat salı............110,3
13,şubat,çarşamba.. 108,3

yena alttakii kilon ne kadar zamanda verdiğin kilo:))TARİHLERİMİ ŞAŞIRDIN ANLMADIM MERAKLI ŞİŞKO AÇIKLMA YAPARMISIN

1 gün de...

Tonton 1 den, tonton 2 ye cevap geldimi.?? ))

Gunaydinnnn kizlarrrrr
Okuldayim hatta dersteyim
rapor hazirlamamiz lazim bir konu hakkinda... ne hakkinda yapicagimi bilmedigimden buralarda gezineyim dedim :)

Helal olsun canim afferim sana
Bende senin dediklerini azalttim :) Insallah veririz bizde canim!!

Iyi bare attlattin, bu hafta da izinli mi yazayim seni?

Bol eglenceler canim, insallah dedigin gibi belkide eksilerde bile olursun canim

Gunaydinnn iyi yapmissin ne guzel sende sporunu yapmissin canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…