Zeynepçiğim yazmadımmı ben sana cevap..Özür dilerim canım benim...Hatta akşam senin cadı kızın yaptığını anlattım eşime ve kızıma güldük...senin kızı çekiştirdik anlayacağın
Nefis şeyler hazırlamışsın eline sağlık...bir ara tarif alıcam senden....
nasıl geçti,yedinmi.?
Zilli kiz baksen yaptigina :)
allah kolaylik versin canim!!! allah guc kuvvet versin :) masallah yogunsun..
Merhabalar ben buraya yazdığımda en son 2013 Mart'mış:)
ve 112 kiloymuşum ondan önceside 120'ydim..
Bugün bu site geldi aklıma tekrardan girip bakayım dedim..
Ben şu an 76 kiloyum
Yaşım 16 Boyum 1.75
İnşallah herkes istediği kilolara inebilmiştir:)) İyi akşamlarrrr
kutlarım seni güzelim hem verdiğin kilolar için hemde bu yaşta bunu idrak edip azmettiğin içinTeşekkür ederimm
Anlatayım tabii, 2013 22 Mart'ta spora yazıldım ve yememe dikkat etmeye başladım.
Şekeri,kolayı,meyvesularını,pirinci,cipsi,kızartmayı hayatımdan tamamen çıkardım.
Azalttıklarım ise hamurişleri,ekmek,çikolata,tuz,yağ.
Spora haftada 3 gün gitmeye çalıştım ama çoğu kez 2 hafta bile gitmediğim oldu..
Sabah kalktığımda okuldan sonra spora gideceksem yanıma sandviç aldım ve onu yedim.
Spordan döndükten sonra meyve ve ya 2-3 tane diyet bisküvi yedim. Gitmeyeceksem normal kahvaltı ettim peynir zeytin salatalık vs. ve 1 dilim tam buğday ve ya kepekli ekmek. Okuldan döndüğümde ne yemek varsa yedim ama ekmeksiz. Daha sonra akşam yemeğinde ise ne yemek varsa sadece 1 tabak yedim yanında yoğurt ve ya salata ile birlikte ekmek yok. Ara sıra kalori hesabı yaptım 1-2 ay falan daha sonra unuttum hiç yapmadım kafama göre yedim:)) Akşam yediden sonra hiçbir şey yemedimm:) Ara öğün olarak öyle illa ara öğün yemem lazım diye yemedim canım istedikce kuru kayısı ve ya kuruyemiş falan yedim. Bol bol su içtim:)
Kahveyi ve çayı full şekersiz içtim.
Öyle bağlı kaldığım bi diyet listem yok diyetisyene gitmedim diyet yaparken waffle, burger yediğimde oldu hemde çoook ama hep dengelemeye çalıştım ya sporla ya da akşam yemeyerek falan.
Sporda yaptıklarım ise;
ilk aşamada: 20 dk yürüyüş, 15 dk bisiklet, 10 dk eliptik daha sonra ağırlık makinaları
şimdi sıkılaşma progamı uyguluyorum: 15 dk yürüyüş, full ağırlık daha sonra 20 dk eliptik
11 ayda üstümden 44 kiloyu attım:))
tebrikler
spor dışındakilerin hepsini bende yapıyorum.cips kola gibi şeyleri ağzıma sürmüşlüğüm yok. çayı kahveyi şekersiz içiyorum. ekmek haftada 1 veya iki tam buğday ekmeği alıyoruz eve eşimde yiyor.ama tık yok. nerdeyse 1 yıldır aynı kilodayım. ne alıyorum ne veriyorum.
ben geldimmm...normal şartlarda misafirleri yolcu ettiğim gibi yatmayı düşünüyodum ama kuzum uyumak bilmedi ve şuan ayağımda sallıyorum biryandanda size bakayım dedim....uyuyana kadar buralardayım yanii...
önemli değil canım takıldım sadece...tatlım çok güzel olmuştu herkes tarif istedi...günüm çok güzel ve yorucu geçti...diyet açısından çokkk korkuyodum ama bence gayet başarılı geçti...herşeyin accık tadına baktım çozutmadım kiii ben siler süpürürüm herşeyi sanıyodum çok şükür az hasarla atlattım...
tarifff??
sağol canım...çok şükür atlattım bir süre rahatım artık....
zilliki ne zillii..
tebrik ediyorum seni canım....geçen sene buralardaydın hatırlıyorum senii....darısı başımıza inşallah....
kutlarım seni güzelim hem verdiğin kilolar için hemde bu yaşta bunu idrak edip azmettiğin için
ben geldimmm...normal şartlarda misafirleri yolcu ettiğim gibi yatmayı düşünüyodum ama kuzum uyumak bilmedi ve şuan ayağımda sallıyorum biryandanda size bakayım dedim....uyuyana kadar buralardayım yanii...
önemli değil canım takıldım sadece...tatlım çok güzel olmuştu herkes tarif istedi...günüm çok güzel ve yorucu geçti...diyet açısından çokkk korkuyodum ama bence gayet başarılı geçti...herşeyin accık tadına baktım çozutmadım kiii ben siler süpürürüm herşeyi sanıyodum çok şükür az hasarla atlattım...
tarifff??
zilliki ne zillii..
tebrik ediyorum seni canım....geçen sene buralardaydın hatırlıyorum senii....darısı başımıza inşallah....
hadı canım geççmişolsun atlatmışsın yarın iyicebir dinlen ütü falan yok
ben evlendiğimde kilolu değildim canım. 4 yıllık evliydim ve 47 kiloydum.uzun süren hormon tedavilerinden snra başladım kilo almayaah ablacım gencecik maşallah o bızden dırhem dırhem gıdıyor ah ne olaydı benım şu kafam ozamanlar çalışaydıda bu hale gelmıyeydım şimdi nerde genç kilolu bırını görsem tutup yalvarasım gelıyor ne olur çurutmeyın gençlığinizidiye
bende çok erken yemiştim yemeği çok acıktım diye 1 bardak ılık süt içtim oda midemi şişirdi. rahatsız oldum.ayy çok acıktım ben yaaaaabugun gunde yedım dıye aksam sadece yoğurt ve yulaf ezmesı yedım şimdi miydem kazınıyor resmen
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben yine giremiyorum anneannem gitti bu seferde ayak baş parmağım kırıldı üzerine zeytin kavanozu düştü dr 10 gün üzerine basma dedi.. annem kv bakıyorlar bana tabii ben kimsenin işini beğenmediğim için gizli gizli peşlerinde dolaşıp yapıyorum yine bişiler..iki çocukla nasıl 10 gün geçecek bilmiyorum birde küçüğüm hasta sabahlara kadar beşik sallıyorum ateşli grip gece uykusuda yok ..şimdi birgün kv birgün kendi annem kalıyor ..çok üzgünüm çok ama allah beterinden korusun çocuklarıma üzülüyorum ama Allahtan anneler var yine ....
Merhabalar ben buraya yazdığımda en son 2013 Mart'mış:)
ve 112 kiloymuşum ondan önceside 120'ydim..
Bugün bu site geldi aklıma tekrardan girip bakayım dedim..
Ben şu an 76 kiloyum
Yaşım 16 Boyum 1.75
İnşallah herkes istediği kilolara inebilmiştir:)) İyi akşamlarrrr
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar
ben evlendiğimde kilolu değildim canım. 4 yıllık evliydim ve 47 kiloydum.uzun süren hormon tedavilerinden snra başladım kilo almaya
kızlar ben geldim nöbetten çıktım bugün yolcuyuz inşallah :) şimdi 1-2 son hazırlık yapcam ve 12:20de araba kalkacak inşallah
az önce tartıldım 95 çıktımbakalım geldiğimde kaç çıkacam??? bakarsınız kilo bile veririm çünkü babam her akşam yürüyüşe çıkıyor bende onun peşine takılmayı düşünüyorum yarın bir ara girmeye çalışırım hoşçakalın
kızlar ben geldim nöbetten çıktım bugün yolcuyuz inşallah :) şimdi 1-2 son hazırlık yapcam ve 12:20de araba kalkacak inşallah
az önce tartıldım 95 çıktımbakalım geldiğimde kaç çıkacam??? bakarsınız kilo bile veririm çünkü babam her akşam yürüyüşe çıkıyor bende onun peşine takılmayı düşünüyorum yarın bir ara girmeye çalışırım hoşçakalın
12,şubat salı............110,3
12,şubat salı............110,3
13,şubat,çarşamba.. 108,3
yena alttakii kilon ne kadar zamanda verdiğin kilo:))TARİHLERİMİ ŞAŞIRDIN ANLMADIM MERAKLI ŞİŞKO AÇIKLMA YAPARMISIN
1 gün de...
Tonton 1 den, tonton 2 ye cevap geldimi.??))
Teşekkür ederimm
Anlatayım tabii, 2013 22 Mart'ta spora yazıldım ve yememe dikkat etmeye başladım.
Şekeri,kolayı,meyvesularını,pirinci,cipsi,kızartmayı hayatımdan tamamen çıkardım.
Azalttıklarım ise hamurişleri,ekmek,çikolata,tuz,yağ.
Spora haftada 3 gün gitmeye çalıştım ama çoğu kez 2 hafta bile gitmediğim oldu..
Sabah kalktığımda okuldan sonra spora gideceksem yanıma sandviç aldım ve onu yedim.
Spordan döndükten sonra meyve ve ya 2-3 tane diyet bisküvi yedim. Gitmeyeceksem normal kahvaltı ettim peynir zeytin salatalık vs. ve 1 dilim tam buğday ve ya kepekli ekmek. Okuldan döndüğümde ne yemek varsa yedim ama ekmeksiz. Daha sonra akşam yemeğinde ise ne yemek varsa sadece 1 tabak yedim yanında yoğurt ve ya salata ile birlikte ekmek yok. Ara sıra kalori hesabı yaptım 1-2 ay falan daha sonra unuttum hiç yapmadım kafama göre yedim:)) Akşam yediden sonra hiçbir şey yemedimm:) Ara öğün olarak öyle illa ara öğün yemem lazım diye yemedim canım istedikce kuru kayısı ve ya kuruyemiş falan yedim. Bol bol su içtim:)
Kahveyi ve çayı full şekersiz içtim.
Öyle bağlı kaldığım bi diyet listem yok diyetisyene gitmedim diyet yaparken waffle, burger yediğimde oldu hemde çoook ama hep dengelemeye çalıştım ya sporla ya da akşam yemeyerek falan.
Sporda yaptıklarım ise;
ilk aşamada: 20 dk yürüyüş, 15 dk bisiklet, 10 dk eliptik daha sonra ağırlık makinaları
şimdi sıkılaşma progamı uyguluyorum: 15 dk yürüyüş, full ağırlık daha sonra 20 dk eliptik
11 ayda üstümden 44 kiloyu attım:))
tarifff??
zilliki ne zillii..
günayyydınnnnnn kızlarrr eşimin gündüz evde olmasıyla işim hiç bitmiyoo havada çok güzel küçük kızı alp parka gidiyorumm o oynarken bende dün 40 dakika aletlere bindimm hareket harekettir hem o sıkılmıyo hem ben yememede dikket ediyorum inşallah 8 li rakamlara inerim hamile gibi duruyorum montlar çıkınca napıcam acebaa çok ene göbek inşallah bi 80 olsam yeter bana
kilo veren arkadaşımm çokk şanslısın yaşta küçük olduğundan çabucak gitmişş yaş hakkaten insanı farkettiriyoo kilo vermede daha 2 yıl önce bile daha hızlı veriyodum yada al ver dengeyide bozdum vücudumun sanırım
Iyi bare attlattin, bu hafta da izinli mi yazayim seni?
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?