Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oy oy şerbetlinin cezası gerçektende büyükmüş bence haklısın bende aynı fikirdeyim. onca çocuk büyüdü yanımda hiç vara yoğa yasak koymam. yapmıyacağım şeye söz vermem. vermişsemde yaparım.yasaksada yasaktır. pek bi dominantmıyım ne
ama çocuklarda bilir hayır demişsem onun anlamı hayırdır. asla ısrar etmezler.çünkü bilirler esneklik payı yoktur
bir keresinde eslembetül'e ceza vermişmiştim masada hep benim yanıma oturur kardeşinin oturmasına izin vermezdi. kardeşide yanıma oturmak isteyince engelledi. bende küçüğe sende karşıma otur ben senin yüzüne bakayım dedim. kardeşi bir an yerinden kalktı oda hemen onun yerine oturdu. eslembetül kardeşinin yerinden kalk dedim. dinlemedi. ne yapsam anlamadı. kardeşide geldi baktı ablası onun yerine oturmuş ağlamaya başladı. gel sende yanıma otur dedim oda tutturdu yerimde yerim eslembetül sen kardeşinin yerinden kalkmazsan ben masadan kalkarım dedim. omuzlarını çekti. bende masadan kalktım gidip içeriye oturdum eslembetül ağlamaya başladı. anneside git babaannenden özür dile getir masaya bir dahada sözünden çıkma dedi.''Allahım ben şimdi nasıl getiririm onu masaya ya özürümü kabul etmezse, ya bir daha benimle konuşmak istemezse ben ne yaparım. aç ta kaldı. şuna bak ekmeği bile yarım kalmış ''deyip deyip ağlıyor o ağladıkca içimden birşeyler kopup boğazıma geliyor ama gitmedim masaya o geldi özür diledi. bende bir daha kardeşine haksızlık yapmayacağına dair söz alarak masaya döndüm bir dahada sözümden çıkmadı
selamün aleyküm.....

ve aleykümselam....

Son düzenleme:
selamün aleyküm.....

Ve aleyküm selam....

kolay gelsin zeynepçim bugunude atlatta bi rahatla artık inşallah

sağol canım....gündüz misafirlerimi atlattım şimdi akşam misafirlerimi bekliyorum..ama bi süpürge açmalıyım eve onlar gelmeden...çok yorgunum oturunca bi size bakayım dedim....yarından sonra biraz rahat ederim inşallah...tabi ütülenmeyi bekleyen çamaşırları gördükçe sinir katsayımda artımıyor değil ama ne çare...

yenammm sen menümü sormuştun beğenmedinmi yoksam hiç bakmıyon bu yanaa...bak bugün her fırsatta senin için geldim topiğee...

haklısın ozaman söz konusunda bende çok tıtızım bazen benı zorluyor ama azımdan ne çıktıysa o ama çocuklara bunu aşılamak biraz zorluyor ama emınım sonunda oda anlayacaktır annesı cünku sen ona hal dılıyle onu anlatıyorsun ki en buyuk terbıyedır ben ce bu
ohh yemekler yapılmış ben bugun gecıktım şımdıde benım karnım tok yemek yapmak zor gelıyor allahdan ne yapacagımı planlamıştım şimdi kalkıp koyucam ocağa

ah ablam o kararlılık bırazda bızım annelerde babalarda olsa kıyamıyorlar guya bız arada kalıyoruz malesef

selamün aleyküm.....

ve aleykum selam

aynen canım ya sınır ettı benı bugunde gitti geldi ama şukur okadar rahatsız etmedi

Zeynepçiğim yazmadımmı ben sana cevap..Özür dilerim canım benim...Hatta akşam senin cadı kızın yaptığını anlattım eşime ve kızıma güldük...senin kızı çekiştirdik anlayacağın

Nefis şeyler hazırlamışsın eline sağlık...bir ara tarif alıcam senden....
nasıl geçti,yedinmi.?

kızmam işe yaramış randevu almışlar. ama ayın 19 una vermiş. o güne kadar dolu.
aa bak ortak bir nokta daha bulduk ikimizde kesesiz hatunlarız

aynen canim kesesiz hatunlar kulubu

Iyi bakalim neyseki almislar randevuyu :) 19u biraz uzak olmus ama neyse bakalim hayirlisi :) Insallah o zamana kadar iyilesmis olur bile bebis :)

Zilli kiz baksen yaptigina :)

tesekkurler...hastaligi hastaneyi dokttorlari hicc sevmiorum

Saol cnm gittik iste dra bakalim ne cikcak carsamba

Haber verirsin artik yarin ne diycek doktor

Bizim burda dicektim bizim burda derken annemden ögrendigim, evine ufak bir bebis gelirse yumurta seker ve ekmek konulur :) yoksa ev sahibinin evine fare gelirmis guya annem oyle demisti...
Hatta ben ufaklikla bir yere gittigimde giderken vermiyorlarsa derdim hani bebisimin yumurtasi sekeri ekmegi :) ondan sonra mecburen veriyorlardi

Iyi yapmissin canim :) cocuklara ceza vermek iyidir bazen... bende cimcime yaramazlik yapinca tv ye bakmama cezasi veriyorum... cunku en cok sevdigi sey kresten gelince yemege kadar cizgi filim segretmek oda yaklasik 1saat falan

Yok canim ben normalde sabahlari hemen kalkarim... psikolojimde sorun olmadigi zaman telefonumun daha calisinin ilk saniyesinde kalkarim :)

Daficim senin yöntemde süpermis torunlarla :))

allah kolaylik versin canim!!! allah guc kuvvet versin :) masallah yogunsun..

ogulcuklarim ayni durum bendede var... bu hafta eksi olamiycam galiba... regldenmidir nedir doymak bilmiyorum :S

menumu yazayim

sabah: 2kasik yulaf, sut, 1tane kiwi

ara: 2pirinc patlagi

ogle: peynirli salamli tost

ara: 3pirinc patlagi

aksam: tavuk gögsu kizarmis (100gr), haslanmis yarim rezene, patates keki firinda

ara: 3kayisi, 3ceviz, 4findik, 3badem

3litre suyumu tamamlarim

1bardak siyah cay
1bardak form cayi

patates keki tarifi:
patatesi rendeledim, 2yumurta koydum, un koydum göz karari (bayagi az), süt, maydonoz, firinda pisirdim
ustunede peynir rendesi koydum
cok guzel oldu

selammmmmmmmmmm gençlikkbelli oluomu neşem enerjim yansıomu....bugun sabah kalktım hafıf bı agrı platese gıdıyımmı gıtmıyımmı dedım gıdıyım agrırsa eve donerım yarısında agrı magrı kalmadı ....ondan sonracıma hava gusel plates cıkısı carsı pazar gez kocıse sevgılıler gunu hedıyesı bak eve gel kocısle guzel bır muabbetdeymeyın keyfıme ....1saattır gecmısı okuyorum hemde dızımı seyredıorum herkesler ıyımısafırler cezalandırılan bebeısler(annesı dogrusunu bılır ama acıdım ya onun kucuk dunyasında ne muhımdır o 1saatlık cızgı fılmı ızlemek ) gokcecım yarın yazarım sonucları ama ıcımden bı ses bısey cıkmayacak dıo
meyracan evlendım evlenelı calısmıyorum hayatım ya klınıgım vardı onu kaapattım bır dahada cesaret edemem acmaya bole cok mutluyum ya kocıs gıt calıs demezse valla calısmam ama degısık planlarım var mesela cocuk esırgeme kurumunda gonullu gorev almayı dusunuorum ama nerden baslayacagımı bılmıorum hıc cocuk tecrubem yok bnm ...sonra kılo vermem gerekıyor ona kafayı taktım ewde bos oturunca sıkıldıkca spor yapıorum ıste gecen kıs gunde 4-5 saat spor yapıodum plates yuruyusyuzme tenıs...
dafıcan torunla olan dıyalogu oukuyunca galayasım geldı ya kıyamam ekmegıde yarım kalmıs dıe aglıomus ya yazıkkk...
menumude paylasayımda musadenızle dızımı seyredeyım...:)

9:00 2 boyoz ,çay

12:00 turk kahvesı

13:30 balık ekmek,cola zero

17:00 gofret(reglyım yaklaasıo galıba)

19:00 yogurt,ıspanak,1dılım kepek

dahada bırsey yemem belkı çay

Bu enerjin nesen hep daim olur insallah canim :) Neseli olmak enerji dolu olmak coook guzel birsey!!
Hayirlisi canim insallah dedigin gibi birsey cikmaz :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben yine giremiyorum anneannem gitti bu seferde ayak baş parmağım kırıldı üzerine zeytin kavanozu düştü dr 10 gün üzerine basma dedi.. annem kv bakıyorlar bana tabii ben kimsenin işini beğenmediğim için gizli gizli peşlerinde dolaşıp yapıyorum yine bişiler..iki çocukla nasıl 10 gün geçecek bilmiyorum birde küçüğüm hasta sabahlara kadar beşik sallıyorum ateşli grip gece uykusuda yok ..şimdi birgün kv birgün kendi annem kalıyor ..çok üzgünüm çok ama allah beterinden korusun çocuklarıma üzülüyorum ama Allahtan anneler var yine ....

Coook gecmis olsun canim!!! benimde kirilmisti bir keresinde basabilirsin demisti doktorum... yani cok yuklenmedigin surece birsey olmaz gecer canim
ufakligada gecmis olsun...

asuuu misafirler gittimiii
bebiş büyümüşmü
çok geçmiş olsun

aynen canim kesesiz hatunlar kulubu

Iyi bakalim neyseki almislar randevuyu :) 19u biraz uzak olmus ama neyse bakalim hayirlisi :) Insallah o zamana kadar iyilesmis olur bile bebis :)
bebiş şu anda iyi maşallah ama artık odasından hiç çıkarmıyoruz yanınada kimseyi almıyoruz. dün hastahaneden çıkar çıkmaz eltisi üç çocuğunu alıp gelmiş. kusura bakmayın ama bebeğin yanına girilmesin dedik. biraz mızıkladılar ama giremediler.

Daficim senin yöntemde süpermis torunlarla :))
eveett ama etkili bir yöntem

neşen enerjin daim olsun.
yarıninşallah birşey çıkmaz
dafıcan torunla olan dıyalogu oukuyunca galayasım geldı ya kıyamam ekmegıde yarım kalmıs dıe aglıomus ya yazıkkk...
benimde gelmişti ama dayandım. o cezada ona yetti.bizim onunla özel bir bağımız var.hiç konuşmasakta anlaşabiliriz.ne hissettiğimizi biliriz.kocaman kız oldu otururken bana dokunmadan rahat oturamaz eşimle daha başka bir bağ var aralarında . dedesini gördüğü an dünyayı unutuyor

Merhabalar ben buraya yazdığımda en son 2013 Mart'mış:)
ve 112 kiloymuşum ondan önceside 120'ydim..

Bugün bu site geldi aklıma tekrardan girip bakayım dedim..

Ben şu an 76 kiloyum
Yaşım 16 Boyum 1.75

İnşallah herkes istediği kilolara inebilmiştir:)) İyi akşamlarrrr

tebrik ederim healtylife nasıl başardın onuda anlat bari

waowww helal olsun canim!!! Tüylerim tiken tiken oldu :))
anlat bakalim neler yaptin???
bizde aynisini yapalim

tebrik ederim healtylife nasıl başardın onuda anlat bari

Teşekkür ederimm

Anlatayım tabii, 2013 22 Mart'ta spora yazıldım ve yememe dikkat etmeye başladım.

Şekeri,kolayı,meyvesularını,pirinci,cipsi,kızartmayı hayatımdan tamamen çıkardım.
Azalttıklarım ise hamurişleri,ekmek,çikolata,tuz,yağ.

Spora haftada 3 gün gitmeye çalıştım ama çoğu kez 2 hafta bile gitmediğim oldu..

Sabah kalktığımda okuldan sonra spora gideceksem yanıma sandviç aldım ve onu yedim.
Spordan döndükten sonra meyve ve ya 2-3 tane diyet bisküvi yedim. Gitmeyeceksem normal kahvaltı ettim peynir zeytin salatalık vs. ve 1 dilim tam buğday ve ya kepekli ekmek. Okuldan döndüğümde ne yemek varsa yedim ama ekmeksiz. Daha sonra akşam yemeğinde ise ne yemek varsa sadece 1 tabak yedim yanında yoğurt ve ya salata ile birlikte ekmek yok. Ara sıra kalori hesabı yaptım 1-2 ay falan daha sonra unuttum hiç yapmadım kafama göre yedim:)) Akşam yediden sonra hiçbir şey yemedimm:) Ara öğün olarak öyle illa ara öğün yemem lazım diye yemedim canım istedikce kuru kayısı ve ya kuruyemiş falan yedim. Bol bol su içtim:)

Kahveyi ve çayı full şekersiz içtim.

Öyle bağlı kaldığım bi diyet listem yok diyetisyene gitmedim diyet yaparken waffle, burger yediğimde oldu hemde çoook ama hep dengelemeye çalıştım ya sporla ya da akşam yemeyerek falan.

Sporda yaptıklarım ise;

ilk aşamada: 20 dk yürüyüş, 15 dk bisiklet, 10 dk eliptik daha sonra ağırlık makinaları
şimdi sıkılaşma progamı uyguluyorum: 15 dk yürüyüş, full ağırlık daha sonra 20 dk eliptik

11 ayda üstümden 44 kiloyu attım:))

tebrikler
spor dışındakilerin hepsini bende yapıyorum.cips kola gibi şeyleri ağzıma sürmüşlüğüm yok. çayı kahveyi şekersiz içiyorum. ekmek haftada 1 veya iki tam buğday ekmeği alıyoruz eve eşimde yiyor.ama tık yok. nerdeyse 1 yıldır aynı kilodayım. ne alıyorum ne veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…