oy oy şerbetlinin cezası gerçektende büyükmüşOĞLum bugün beni çok kızdırdı ve üzdü...
Cezalı şu an, sessiz sessiz oturuyor..Tabiii içim gidiyor bu duruma...Yanına gitmiyorum güzel yüzüne bakarsam hemen taviz veririm diye oyalanıp duruyorum..
Cezası da en tv.izlememekokuldan geldikten sonra el yüz yıkanır 1 saat çizgifilm izlemektir en büyük zevki..Onun için büyük ceza
ve aleykümselam....selamün aleyküm.....
selamün aleyküm.....
kolay gelsin zeynepçim bugunude atlatta bi rahatla artık inşallah
haklısın ozaman söz konusunda bende çok tıtızım bazen benı zorluyor ama azımdan ne çıktıysa o ama çocuklara bunu aşılamak biraz zorluyor ama emınım sonunda oda anlayacaktır annesı cünku sen ona hal dılıyle onu anlatıyorsun ki en buyuk terbıyedır ben ce buYok kararlıyım tv. izlemeyecek bugün ama şu an tablette oyun oynuyor..Sesini duyuyorum tabletin ve ses etmiyorum
Çünkü benim en kızdığım şeydir verilen sözü tutmaması bunu bildiği halde dün verdiği sözü bugün tutmadı...
Oysa biz anne baba hatta ablası olarak verdiğimiz her sözü tutarız ki kendini hep güven de hissetsin..
Sen de çok iyi yapmışsın yürüyerek...Burda da hava çok güzel ben de sıpanın yüzünden boş günüm de eve tıkıldım...
Neyse işlerimi hallettim yemeğim hazır..
oy oy şerbetlinin cezası gerçektende büyükmüşbence haklısın bende aynı fikirdeyim. onca çocuk büyüdü yanımda hiç vara yoğa yasak koymam. yapmıyacağım şeye söz vermem. vermişsemde yaparım.yasaksada yasaktır. pek bi dominantmıyım ne
ama çocuklarda bilir hayır demişsem onun anlamı hayırdır. asla ısrar etmezler.çünkü bilirler esneklik payı yoktur
bir keresinde eslembetül'e ceza vermişmiştimmasada hep benim yanıma oturur kardeşinin oturmasına izin vermezdi. kardeşide yanıma oturmak isteyince engelledi. bende küçüğe sende karşıma otur ben senin yüzüne bakayım dedim. kardeşi bir an yerinden kalktı oda hemen onun yerine oturdu. eslembetül kardeşinin yerinden kalk dedim. dinlemedi. ne yapsam anlamadı. kardeşide geldi baktı ablası onun yerine oturmuş ağlamaya başladı. gel sende yanıma otur dedim oda tutturdu yerimde yerim eslembetül sen kardeşinin yerinden kalkmazsan ben masadan kalkarım dedim. omuzlarını çekti. bende masadan kalktım gidip içeriye oturdum eslembetül ağlamaya başladı. anneside git babaannenden özür dile getir masaya bir dahada sözünden çıkma dedi.''Allahım ben şimdi nasıl getiririm onu masaya ya özürümü kabul etmezse, ya bir daha benimle konuşmak istemezse ben ne yaparım. aç ta kaldı. şuna bak ekmeği bile yarım kalmış ''deyip deyip ağlıyor o ağladıkca içimden birşeyler kopup boğazıma geliyor ama gitmedim masaya o geldi özür diledi. bende bir daha kardeşine haksızlık yapmayacağına dair söz alarak masaya döndüm bir dahada sözümden çıkmadı
ve aleykümselam....
selamün aleyküm.....
şuan hangi mesleği yapıyorsun?
sabah uykuyu açamama, hatta uyunamama yataktan kalkamama sorunu sende de mi var biraz canım?
bende oldukça var, ve çok muzdaribim bundan.....
uyku benim için gerçekten yarı ölüm gibi bu yüzden, uyuduktan sonra kaçta kalkacağımı ayarlamam çok zor genelde.
sabah erken kalkanlara çok imreniyorum......
ayrıca dediğin gibi önemli olan okula gitmiş olman ve gitmişsin okuluna ne güzel:)
e hadi eline sağlık canım, hazırlıkların çoğunu bitirmişsin....
ama senin küçük cadı böreği yakmışsağlık olsun bakalım, belki gerçekten bunda da vardır bi hayır canım.
ve aleyküm selam.....
internet pc konusunda bana dönmüşsün sende:)
bi ara ne eziyet etti bana bu ikili durduk yere, bu aralar iyi şükür, yalnız dün gece internet bizde de kastı giremedi eşim nete bi türlü.
grip başlangıcıdır belkide, geçmiş olsun eşine ablacım.
hani kendimden pay biçtim; dün gece burnum akmadı ama sanki akıyomuş gibi burnumu çektim durdum, gripten dolayı öyle bir his geliyo insanın burnuna. bu halimi farkeden eşimde aman bana bulaşmasın diyip arkasını dönüp yattı banaD
oğluşta yaramazlık yapmış:)))) erkek çocukları biraz daha farklı olabiliyor, daha haşarı daha oyun bozan gibi mesela:))))
Ve aleyküm selam....
sağol canım....gündüz misafirlerimi atlattım şimdi akşam misafirlerimi bekliyorum..ama bi süpürge açmalıyım eve onlar gelmeden...çok yorgunum oturunca bi size bakayım dedim....yarından sonra biraz rahat ederim inşallah...tabi ütülenmeyi bekleyen çamaşırları gördükçe sinir katsayımda artımıyor değil ama ne çare...
yenammm sen menümü sormuştun beğenmedinmi yoksam hiç bakmıyon bu yanaa...bak bugün her fırsatta senin için geldim topiğee...
kızmam işe yaramış randevu almışlar. ama ayın 19 una vermiş. o güne kadar dolu.
aa bak ortak bir nokta daha bulduk ikimizde kesesiz hatunlarız
sorma yenacım miss gibi yanık kokuyo evv...
menüm tavuklu pattisli salata ve bulgur salatası,poğaça ve ıspanaklı üçgen bide kıymalı közlenmiş patlıcan biberli börek var tatlı olarakta kıbrıs tatlısı...nasııı beğendinmiii...
yanık kokusuna gelince ıspanaklının ölçüsü iki tepsilikmiş birini pişirdim ikinci pişmek üzereyken namaz kılmak için bikaç dakikalık mutfaktan çıktım arkamdan benim küçük yamyam 160 derecedeki fırını 250 dereceye çıkar zaten pişmiş gibiydi geri dönünce çıkarcaktım o arada yandı..kapı pencere açtım ama hala kokuyoo...bildiğin kapkara oldu yenilmicek haldeydi olduğu gibi atmak zorunda kaldımm...
tesekkurler...hastaligi hastaneyi dokttorlari hicc sevmiorum
Saol cnm gittik iste dra bakalim ne cikcak carsamba
Günaydın güzeller...
Gününüz güzel ve hafif geçsin...
Biz de 40 uçurmaya gelen bebeğe küçük bir hediye dışın da 3-4 yumurta bir mendilin içine konup verilir...
İyi oluyor uzun süre yumurta almıyosun.
asucum hediye almaya çıkamayacaksan evden havlu gibi birşeyler koysan olmazmı.? olur bence...
OĞLum bugün beni çok kızdırdı ve üzdü...
Cezalı şu an, sessiz sessiz oturuyor..Tabiii içim gidiyor bu duruma...Yanına gitmiyorum güzel yüzüne bakarsam hemen taviz veririm diye oyalanıp duruyorum..
Cezası da en tv.izlememekokuldan geldikten sonra el yüz yıkanır 1 saat çizgifilm izlemektir en büyük zevki..Onun için büyük ceza
sabah uykuyu açamama, hatta uyunamama yataktan kalkamama sorunu sende de mi var biraz canım?
bende oldukça var, ve çok muzdaribim bundan.....
uyku benim için gerçekten yarı ölüm gibi bu yüzden, uyuduktan sonra kaçta kalkacağımı ayarlamam çok zor genelde.
sabah erken kalkanlara çok imreniyorum......
ayrıca dediğin gibi önemli olan okula gitmiş olman ve gitmişsin okuluna ne güzel:)
oy oy şerbetlinin cezası gerçektende büyükmüşbence haklısın bende aynı fikirdeyim. onca çocuk büyüdü yanımda hiç vara yoğa yasak koymam. yapmıyacağım şeye söz vermem. vermişsemde yaparım.yasaksada yasaktır. pek bi dominantmıyım ne
ama çocuklarda bilir hayır demişsem onun anlamı hayırdır. asla ısrar etmezler.çünkü bilirler esneklik payı yoktur
bir keresinde eslembetül'e ceza vermişmiştimmasada hep benim yanıma oturur kardeşinin oturmasına izin vermezdi. kardeşide yanıma oturmak isteyince engelledi. bende küçüğe sende karşıma otur ben senin yüzüne bakayım dedim. kardeşi bir an yerinden kalktı oda hemen onun yerine oturdu. eslembetül kardeşinin yerinden kalk dedim. dinlemedi. ne yapsam anlamadı. kardeşide geldi baktı ablası onun yerine oturmuş ağlamaya başladı. gel sende yanıma otur dedim oda tutturdu yerimde yerim eslembetül sen kardeşinin yerinden kalkmazsan ben masadan kalkarım dedim. omuzlarını çekti. bende masadan kalktım gidip içeriye oturdum eslembetül ağlamaya başladı. anneside git babaannenden özür dile getir masaya bir dahada sözünden çıkma dedi.''Allahım ben şimdi nasıl getiririm onu masaya ya özürümü kabul etmezse, ya bir daha benimle konuşmak istemezse ben ne yaparım. aç ta kaldı. şuna bak ekmeği bile yarım kalmış ''deyip deyip ağlıyor o ağladıkca içimden birşeyler kopup boğazıma geliyor ama gitmedim masaya o geldi özür diledi. bende bir daha kardeşine haksızlık yapmayacağına dair söz alarak masaya döndüm bir dahada sözümden çıkmadı
ve aleykümselam....
Ve aleyküm selam....
sağol canım....gündüz misafirlerimi atlattım şimdi akşam misafirlerimi bekliyorum..ama bi süpürge açmalıyım eve onlar gelmeden...çok yorgunum oturunca bi size bakayım dedim....yarından sonra biraz rahat ederim inşallah...tabi ütülenmeyi bekleyen çamaşırları gördükçe sinir katsayımda artımıyor değil ama ne çare...
yenammm sen menümü sormuştun beğenmedinmi yoksam hiç bakmıyon bu yanaa...bak bugün her fırsatta senin için geldim topiğee...
selammmmmmmmmmm gençlikkbelli oluomu neşem enerjim yansıomu....bugun sabah kalktım hafıf bı agrı platese gıdıyımmı gıtmıyımmı dedım gıdıyım agrırsa eve donerım yarısında agrı magrı kalmadı ....ondan sonracıma hava gusel plates cıkısı carsı pazar gez kocıse sevgılıler gunu hedıyesı bak eve gel kocısle guzel bır muabbetdeymeyın keyfıme ....1saattır gecmısı okuyorum hemde dızımı seyredıorum herkesler ıyımısafırler cezalandırılan bebeısler(annesı dogrusunu bılır ama acıdım ya onun kucuk dunyasında ne muhımdır o 1saatlık cızgı fılmı ızlemek ) gokcecım yarın yazarım sonucları ama ıcımden bı ses bısey cıkmayacak dıo
meyracan evlendım evlenelı calısmıyorum hayatım ya klınıgım vardı onu kaapattım bır dahada cesaret edemem acmaya bole cok mutluyum ya kocıs gıt calıs demezse valla calısmam ama degısık planlarım var mesela cocuk esırgeme kurumunda gonullu gorev almayı dusunuorum ama nerden baslayacagımı bılmıorum hıc cocuk tecrubem yok bnm ...sonra kılo vermem gerekıyor ona kafayı taktım ewde bos oturunca sıkıldıkca spor yapıorum ıste gecen kıs gunde 4-5 saat spor yapıodum plates yuruyusyuzme tenıs...
dafıcan torunla olan dıyalogu oukuyunca galayasım geldı ya kıyamam ekmegıde yarım kalmıs dıe aglıomus ya yazıkkk...
menumude paylasayımda musadenızle dızımı seyredeyım...:)
9:00 2 boyoz ,çay
12:00 turk kahvesı
13:30 balık ekmek,cola zero
17:00 gofret(reglyım yaklaasıo galıba)
19:00 yogurt,ıspanak,1dılım kepek
dahada bırsey yemem belkı çay
Bu enerjin nesen hep daim olur insallah canim :) Neseli olmak enerji dolu olmak coook guzel birsey!!
Hayirlisi canim insallah dedigin gibi birsey cikmaz :)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben yine giremiyorum anneannem gitti bu seferde ayak baş parmağım kırıldı üzerine zeytin kavanozu düştü dr 10 gün üzerine basma dedi.. annem kv bakıyorlar bana tabii ben kimsenin işini beğenmediğim için gizli gizli peşlerinde dolaşıp yapıyorum yine bişiler..iki çocukla nasıl 10 gün geçecek bilmiyorum birde küçüğüm hasta sabahlara kadar beşik sallıyorum ateşli grip gece uykusuda yok ..şimdi birgün kv birgün kendi annem kalıyor ..çok üzgünüm çok ama allah beterinden korusun çocuklarıma üzülüyorum ama Allahtan anneler var yine ....
çok geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar nasılsınız ben yine giremiyorum anneannem gitti bu seferde ayak baş parmağım kırıldı üzerine zeytin kavanozu düştü dr 10 gün üzerine basma dedi.. annem kv bakıyorlar bana tabii ben kimsenin işini beğenmediğim için gizli gizli peşlerinde dolaşıp yapıyorum yine bişiler..iki çocukla nasıl 10 gün geçecek bilmiyorum birde küçüğüm hasta sabahlara kadar beşik sallıyorum ateşli grip gece uykusuda yok ..şimdi birgün kv birgün kendi annem kalıyor ..çok üzgünüm çok ama allah beterinden korusun çocuklarıma üzülüyorum ama Allahtan anneler var yine ....
bebiş şu anda iyi maşallah ama artık odasından hiç çıkarmıyoruzaynen canim kesesiz hatunlar kulubu
Iyi bakalim neyseki almislar randevuyu :) 19u biraz uzak olmus ama neyse bakalim hayirlisi :) Insallah o zamana kadar iyilesmis olur bile bebis :)
eveett ama etkili bir yöntemDaficim senin yöntemde süpermis torunlarla :))
neşen enerjin daim olsun.selammmmmmmmmmm gençlikkbelli oluomu neşem enerjim yansıomu....bugun sabah kalktım hafıf bı agrı platese gıdıyımmı gıtmıyımmı dedım gıdıyım agrırsa eve donerım yarısında agrı magrı kalmadı ....ondan sonracıma hava gusel plates cıkısı carsı pazar gez kocıse sevgılıler gunu hedıyesı bak eve gel kocısle guzel bır muabbetdeymeyın keyfıme ....1saattır gecmısı okuyorum hemde dızımı seyredıorum herkesler ıyımısafırler cezalandırılan bebeısler(annesı dogrusunu bılır ama acıdım ya onun kucuk dunyasında ne muhımdır o 1saatlık cızgı fılmı ızlemek ) gokcecım yarın yazarım sonucları ama ıcımden bı ses bısey cıkmayacak dıo
meyracan evlendım evlenelı calısmıyorum hayatım ya klınıgım vardı onu kaapattım bır dahada cesaret edemem acmaya bole cok mutluyum ya kocıs gıt calıs demezse valla calısmam ama degısık planlarım var mesela cocuk esırgeme kurumunda gonullu gorev almayı dusunuorum ama nerden baslayacagımı bılmıorum hıc cocuk tecrubem yok bnm ...sonra kılo vermem gerekıyor ona kafayı taktım ewde bos oturunca sıkıldıkca spor yapıorum ıste gecen kıs gunde 4-5 saat spor yapıodum plates yuruyusyuzme tenıs...
benimde gelmişti ama dayandım. o cezada ona yetti.bizim onunla özel bir bağımız var.hiç konuşmasakta anlaşabiliriz.ne hissettiğimizi biliriz.kocaman kız oldu otururken bana dokunmadan rahat oturamazdafıcan torunla olan dıyalogu oukuyunca galayasım geldı ya kıyamam ekmegıde yarım kalmıs dıe aglıomus ya yazıkkk...
tebrik ederim healtylife nasıl başardın onuda anlat bariMerhabalar ben buraya yazdığımda en son 2013 Mart'mış:)
ve 112 kiloymuşum ondan önceside 120'ydim..
Bugün bu site geldi aklıma tekrardan girip bakayım dedim..
Ben şu an 76 kiloyum
Yaşım 16 Boyum 1.75
İnşallah herkes istediği kilolara inebilmiştir:)) İyi akşamlarrrr
Merhabalar ben buraya yazdığımda en son 2013 Mart'mış:)
ve 112 kiloymuşum ondan önceside 120'ydim..
Bugün bu site geldi aklıma tekrardan girip bakayım dedim..
Ben şu an 76 kiloyum
Yaşım 16 Boyum 1.75
İnşallah herkes istediği kilolara inebilmiştir:)) İyi akşamlarrrr
tebrik ederim healtylife nasıl başardın onuda anlat bari
waowww helal olsun canim!!! Tüylerim tiken tiken oldu :))
anlat bakalim neler yaptin???
bizde aynisini yapalim
tebriklerTeşekkür ederimm
Anlatayım tabii, 2013 22 Mart'ta spora yazıldım ve yememe dikkat etmeye başladım.
Şekeri,kolayı,meyvesularını,pirinci,cipsi,kızartmayı hayatımdan tamamen çıkardım.
Azalttıklarım ise hamurişleri,ekmek,çikolata,tuz,yağ.
Spora haftada 3 gün gitmeye çalıştım ama çoğu kez 2 hafta bile gitmediğim oldu..
Sabah kalktığımda okuldan sonra spora gideceksem yanıma sandviç aldım ve onu yedim.
Spordan döndükten sonra meyve ve ya 2-3 tane diyet bisküvi yedim. Gitmeyeceksem normal kahvaltı ettim peynir zeytin salatalık vs. ve 1 dilim tam buğday ve ya kepekli ekmek. Okuldan döndüğümde ne yemek varsa yedim ama ekmeksiz. Daha sonra akşam yemeğinde ise ne yemek varsa sadece 1 tabak yedim yanında yoğurt ve ya salata ile birlikte ekmek yok. Ara sıra kalori hesabı yaptım 1-2 ay falan daha sonra unuttum hiç yapmadım kafama göre yedim:)) Akşam yediden sonra hiçbir şey yemedimm:) Ara öğün olarak öyle illa ara öğün yemem lazım diye yemedim canım istedikce kuru kayısı ve ya kuruyemiş falan yedim. Bol bol su içtim:)
Kahveyi ve çayı full şekersiz içtim.
Öyle bağlı kaldığım bi diyet listem yok diyetisyene gitmedim diyet yaparken waffle, burger yediğimde oldu hemde çoook ama hep dengelemeye çalıştım ya sporla ya da akşam yemeyerek falan.
Sporda yaptıklarım ise;
ilk aşamada: 20 dk yürüyüş, 15 dk bisiklet, 10 dk eliptik daha sonra ağırlık makinaları
şimdi sıkılaşma progamı uyguluyorum: 15 dk yürüyüş, full ağırlık daha sonra 20 dk eliptik
11 ayda üstümden 44 kiloyu attım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?