- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
iyi olur canım...haftaya bildirim yapayım ben...
Ve aleyküm selamm....
Iyi yapmışsın canım ilgisiz olmazGösterdim..
Yerim onu ben cezalıyken de pek bi tatlıdır masum masumOĞLum bugün beni çok kızdırdı ve üzdü...
Cezalı şu an, sessiz sessiz oturuyor..Tabiii içim gidiyor bu duruma...Yanına gitmiyorum güzel yüzüne bakarsam hemen taviz veririm diye oyalanıp duruyorum..
Cezası da en tv.izlememekokuldan geldikten sonra el yüz yıkanır 1 saat çizgifilm izlemektir en büyük zevki..Onun için büyük ceza
selamün aleyküm.....
Topikte paylaşmıştı canım onu kaydetmiştim ben de becerebilirsem kopyalarım birazdan bence de uygun lezzetli ve de doyurucu :)Asuuu, nursena sana ne tarifi verdi..Fellah köftemi..?
Ya ben onu beceremiyorum bir türlü...bana anlatsan ya hem o serbestmiş..
Allah muvaffak etsin canım inşallah darısı bize ben de istiyorum bişeyler yapmak artıkBaşım ağrıyor kızlar..İşlerim var ama canm tembellik yapmak istiyor...
KEndimden bilgi vereyim size.Karatay usulü beslenmeye başladım dün..Bugün ikinci kahvaltımı yaptım..
Gözüm de büyüttüğüm gibi olmadı şimdilik..Yumurtayı zaten severim,kuruyemiş severim ama ,aması var tuhafıma gidiyor...
Mesela zeytini 10-12 adet tüketmek gerekiyor ben de ekmeksiz zeytin yiyemiyorum bugün zar zor 7 ye çıkardım)
Bıkıncaya yahut sıkılıncaya kadar,yapamayacak duruma gelinceye kadar devam etmeyi düşünüyorum..Umarım iyi sonuç alırım...Yapanlar her açıdan çok memnun..Bazıları nodüllerin yokolduğundan bahsetmiş..Mucize gibi yani..
Bu şekil de ekmek alışkanlığım da yok olur hem arada sırada tabiiki tüketilir ama benim durumum artık klinik vaka..
Bir de söylenilen ,ideal kilona geldiğin de istediğini yeyip 5000 km. yürüyüşle tolere ediliyormuş..
bakalım bir yoldayım ,umarım muaffak olurum...Şöyle bir toparlanayım işin mantığını kavrıyayım menülerimi paylaşıcam...
Yok canim ben normalde sabahlari hemen kalkarim... psikolojimde sorun olmadigi zamantelefonumun daha calisinin ilk saniyesinde kalkarim :)
Gunaydinnnn kizlarrrrr
Okuldayim hatta dersteyim
rapor hazirlamamiz lazim bir konu hakkinda... ne hakkinda yapicagimi bilmedigimden buralarda gezineyim dedim :)
selammmmmmmmmmm gençlikkbelli oluomu neşem enerjim yansıomu....bugun sabah kalktım hafıf bı agrı platese gıdıyımmı gıtmıyımmı dedım gıdıyım agrırsa eve donerım yarısında agrı magrı kalmadı ....ondan sonracıma hava gusel plates cıkısı carsı pazar gez kocıse sevgılıler gunu hedıyesı bak eve gel kocısle guzel bır muabbetdeymeyın keyfıme ....1saattır gecmısı okuyorum hemde dızımı seyredıorum herkesler ıyımısafırler cezalandırılan bebeısler(annesı dogrusunu bılır ama acıdım ya onun kucuk dunyasında ne muhımdır o 1saatlık cızgı fılmı ızlemek ) gokcecım yarın yazarım sonucları ama ıcımden bı ses bısey cıkmayacak dıo
meyracan evlendım evlenelı calısmıyorum hayatım ya klınıgım vardı onu kaapattım bır dahada cesaret edemem acmaya bole cok mutluyum ya kocıs gıt calıs demezse valla calısmam ama degısık planlarım var mesela cocuk esırgeme kurumunda gonullu gorev almayı dusunuorum ama nerden baslayacagımı bılmıorum hıc cocuk tecrubem yok bnm ...sonra kılo vermem gerekıyor ona kafayı taktım ewde bos oturunca sıkıldıkca spor yapıorum ıste gecen kıs gunde 4-5 saat spor yapıodum plates yuruyusyuzme tenıs...
dafıcan torunla olan dıyalogu oukuyunca galayasım geldı ya kıyamam ekmegıde yarım kalmıs dıe aglıomus ya yazıkkk...
menumude paylasayımda musadenızle dızımı seyredeyım...:)
9:00 2 boyoz ,çay
12:00 turk kahvesı
13:30 balık ekmek,cola zero
17:00 gofret(reglyım yaklaasıo galıba)
19:00 yogurt,ıspanak,1dılım kepek
dahada bırsey yemem belkı çay
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben yine giremiyorum anneannem gitti bu seferde ayak baş parmağım kırıldı üzerine zeytin kavanozu düştü dr 10 gün üzerine basma dedi.. annem kv bakıyorlar bana tabii ben kimsenin işini beğenmediğim için gizli gizli peşlerinde dolaşıp yapıyorum yine bişiler..iki çocukla nasıl 10 gün geçecek bilmiyorum birde küçüğüm hasta sabahlara kadar beşik sallıyorum ateşli grip gece uykusuda yok ..şimdi birgün kv birgün kendi annem kalıyor ..çok üzgünüm çok ama allah beterinden korusun çocuklarıma üzülüyorum ama Allahtan anneler var yine ....
Asuuu, nursena sana ne tarifi verdi..Fellah köftemi..?
Aleyküm selam geç de olsa :)
Hayırlı günler herkese
Arkadaşım geldi dün komşularına söylememiş bana geldiğini malum kıskanmasınlar bize gelmedi diye :)
Anam rahat vermediler kadına 4 gibi gitti ben de şakayla sitem ettim:)
Bir saat sonra aradı beni ben öğlen sana gelmedim akşam ailecek geleceğiz diye
Fellah köftem bitmişti hemen yaptım bu arada nursenanın tarifi yaptım bayıldılar kolay beğenmeyen eşim bile çok beğendi ki bana sen ancak çakmasını yaparsın herhalde diyordu :)
Neyse akşam da geldiler iyi oldu
Yoruldum uykum da çok vardı ama bugün bitirmem gereken bir yelerim olduğu için azcık örüp öyle yattım
Yolcu Kıbrıs tatlısını ben yedim arkadaşım yapmıştı güzel oluyor gerçekten
Dün mayaladığım hamurdan 3 çeşit yaptım poğaça haşhaşlı ve tahinli :) tahinliyi ilk yaptım sayılır ama güzel oldu
Yenacım karatay iyi gelecek sana inşallah ilk gün sonucun harika maşallah
Derincim geçmiş olsun sana ve bebişine canım
yaw bacım ekmeksizlikten tarihleri karıştırmışsın sanırım ondan şeyttimmm1 gün de...
Tonton 1 den, tonton 2 ye cevap geldimi.??))
ıspanaklı hiç yemedimmm inşallah nasip olurrr konya yöresindemi öle yapılıyoaman iyi ozaman canım benim, çünkü kötü bişey o durum.
inanırmısın? ben bile bazen kendime hayret ederim; bazen saatlerce 5dkya bir çalan alarmla uyuduğumu biliyorum, her seferinde erteliyorum 5dk sonra çalıyo ve o sesle saatlerce uyuyorum diğer 5dkya kalkma ümidiyle:))))
ödevin için çok kolay gelsin canım, allah yardımcın olsun kolaylıklar versin inşaallah sana ödevinde, AMİN.
kocaman öpüyorum
iş konunda hakkında hayırlısı olsun diyelim ozaman madem:)
çok geçmiş olsun, zaman dediğinde ne ki su gibi akıp gidiyor canım.
anneciğim fellah köftesini çok güzel yapar, ahhh anneciğim nasılda özledim
fellah köftesi asıl ıspanaklı olur, bende çok severim fellah köftesini.
işte böyle ablacım, böyle ıspanağı bol olanı daha lezzetli olur.
enee canım çekti:))))
Eki Görüntüle 974702
ellerine sağlık ablacım......
aman yolcuu öle hızlı deilimde işte yiceklerimi azalttım azda hareket katmaya çalışıyom o kadar çokk sinir bozucu halde her yanım hamile gibi duruyom ben yaa pantolonlarımm sıktığı için pörtlüyo göbek inşallah bi beş kiloda normale dönerimnursena yakaladım senii nasılsın...tam gaz başladın diyete he afferim sana bide ben devam edebilsemm...
yenam püf noktalarını vericek artık bir günde iki kilo nidemek yaaa....
selam kızlar
ne yaparsınız ayol ben misafirlikteydim bugun gine gereğince az yedim şükür gelirkende yurudum içim rahat akşamda eltimlere gidicez orda yıne pasta börek ama ben gine yemiycem inşallah hayır demeyi öğrendim şükür nefsime yenilmem inşallah artık atmak istiyorum su kiloları uzerımden leslie yaptım bugun bıde umarım bunların faydası olacak hepımız verecez şu kiloları
aman iyi ozaman canım benim, çünkü kötü bişey o durum.
inanırmısın? ben bile bazen kendime hayret ederim; bazen saatlerce 5dkya bir çalan alarmla uyuduğumu biliyorum, her seferinde erteliyorum 5dk sonra çalıyo ve o sesle saatlerce uyuyorum diğer 5dkya kalkma ümidiyle:))))
ödevin için çok kolay gelsin canım, allah yardımcın olsun kolaylıklar versin inşaallah sana ödevinde, AMİN.
kocaman öpüyorum
iş konunda hakkında hayırlısı olsun diyelim ozaman madem:)
çok geçmiş olsun, zaman dediğinde ne ki su gibi akıp gidiyor canım.
anneciğim fellah köftesini çok güzel yapar, ahhh anneciğim nasılda özledim
fellah köftesi asıl ıspanaklı olur, bende çok severim fellah köftesini.
işte böyle ablacım, böyle ıspanağı bol olanı daha lezzetli olur.
enee canım çekti:))))
Eki Görüntüle 974702
ellerine sağlık ablacım......
Günaydın hatun kısmısı.
Mutlu çarşambalar
Geçmiş olsun Derinciğim, sana bakanların olması büyük bir nimet...
Miniğine de geçmiş olsun....
yürekten tebrik ediyorum seni...Gerçekten büyük başarı...
Hatırlıyorum ben seni hatta demiştik sana çok daha hızlı ve rahat verirsin diye
Disiplinli bir şekil de sağlıklı beslenerek kurtulmuşsun fazlalıklarından...
Bundan sonrası senin için çok daha zor olabilir...Kiloyu korumak sıkıntılı bir dönem deniyor çünkü..2 ila 5 yıl arasın da aynı kiloda kaldığında alma olasılığın azalırmış...
Hayırlı sabahlar...
47 kiloyu görmüş bir insansın yani...
ne güzel yaw...
----
zeynep kıprıs tatlısını özelden yazarsın canım...
Coook gecmis olsun canim!!! benimde kirilmisti bir keresinde basabilirsin demisti doktorum... yani cok yuklenmedigin surece birsey olmaz gecer canim
ufakligada gecmis olsun...
çok sağolun kızlar...oturunca vakitte geçmiyor eskiden hemen akşam oluyordu çocuklarla temizlikle yemekle uğraşırken ...nisa akşam yine uyumadı ben ilk kızımdada görmemiştim gece uykusuzluğu nisada 10 aylık şimdiye kadarda ondada görmemiştim ama 3 gecedir yavrum ağlıyor uyumuyor gripten ateşten gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorsun mecburen inşallah geçicek bu günler...asuuu misafirler gittimiii
bebiş büyümüşmü
çok geçmiş olsun
bebiş şu anda iyi maşallah ama artık odasından hiç çıkarmıyoruzyanınada kimseyi almıyoruz. dün hastahaneden çıkar çıkmaz eltisi üç çocuğunu alıp gelmiş. kusura bakmayın ama bebeğin yanına girilmesin dedik. biraz mızıkladılar ama giremediler.
eveett ama etkili bir yöntem
neşen enerjin daim olsun.
yarıninşallah birşey çıkmaz
benimde gelmişti ama dayandım. o cezada ona yetti.bizim onunla özel bir bağımız var.hiç konuşmasakta anlaşabiliriz.ne hissettiğimizi biliriz.kocaman kız oldu otururken bana dokunmadan rahat oturamazeşimle daha başka bir bağ var aralarında . dedesini gördüğü an dünyayı unutuyor
çok sağolun kızlar...oturunca vakitte geçmiyor eskiden hemen akşam oluyordu çocuklarla temizlikle yemekle uğraşırken ...nisa akşam yine uyumadı ben ilk kızımdada görmemiştim gece uykusuzluğu nisada 10 aylık şimdiye kadarda ondada görmemiştim ama 3 gecedir yavrum ağlıyor uyumuyor gripten ateşten gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorsun mecburen inşallah geçicek bu günler...
aman yolcuu öle hızlı deilimde işte yiceklerimi azalttım azda hareket katmaya çalışıyom o kadar çokk sinir bozucu halde her yanım hamile gibi duruyom ben yaa pantolonlarımm sıktığı için pörtlüyo göbek inşallah bi beş kiloda normale dönerim
annammm eltingilse tehlikeliii kolay gelsinnn
evet canımGünaydın hatun kısmısı.
47 kiloyu görmüş bir insansın yani...
ne güzel yaw...
zeynep kıprıs tatlısını özelden yazarsın canım...
1 gün de...
Tonton 1 den, tonton 2 ye cevap geldimi.??))
bende yaptım onu ama beceremedim herhalde hiç beğenmemiştik.Asuuu, nursena sana ne tarifi verdi..Fellah köftemi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?