Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi yapmışsın canım ilgisiz olmaz
Yerim onu ben cezalıyken de pek bi tatlıdır masum masum
selamün aleyküm.....

Aleyküm selam geç de olsa :)
Hayırlı günler herkese
Arkadaşım geldi dün komşularına söylememiş bana geldiğini malum kıskanmasınlar bize gelmedi diye :)
Anam rahat vermediler kadına 4 gibi gitti ben de şakayla sitem ettim:)
Bir saat sonra aradı beni ben öğlen sana gelmedim akşam ailecek geleceğiz diye
Fellah köftem bitmişti hemen yaptım bu arada nursenanın tarifi yaptım bayıldılar kolay beğenmeyen eşim bile çok beğendi ki bana sen ancak çakmasını yaparsın herhalde diyordu :)
Neyse akşam da geldiler iyi oldu
Yoruldum uykum da çok vardı ama bugün bitirmem gereken bir yelerim olduğu için azcık örüp öyle yattım
Yolcu Kıbrıs tatlısını ben yedim arkadaşım yapmıştı güzel oluyor gerçekten
Dün mayaladığım hamurdan 3 çeşit yaptım poğaça haşhaşlı ve tahinli :) tahinliyi ilk yaptım sayılır ama güzel oldu
Yenacım karatay iyi gelecek sana inşallah ilk gün sonucun harika maşallah
Derincim geçmiş olsun sana ve bebişine canım

Asuuu, nursena sana ne tarifi verdi..Fellah köftemi..?
Ya ben onu beceremiyorum bir türlü...bana anlatsan ya hem o serbestmiş..

Başım ağrıyor kızlar..İşlerim var ama canm tembellik yapmak istiyor...

KEndimden bilgi vereyim size.Karatay usulü beslenmeye başladım dün..Bugün ikinci kahvaltımı yaptım..
Gözüm de büyüttüğüm gibi olmadı şimdilik..Yumurtayı zaten severim,kuruyemiş severim ama ,aması var tuhafıma gidiyor
Mesela zeytini 10-12 adet tüketmek gerekiyor ben de ekmeksiz zeytin yiyemiyorum bugün zar zor 7 ye çıkardım )

Bıkıncaya yahut sıkılıncaya kadar,yapamayacak duruma gelinceye kadar devam etmeyi düşünüyorum..Umarım iyi sonuç alırım...Yapanlar her açıdan çok memnun..Bazıları nodüllerin yokolduğundan bahsetmiş..Mucize gibi yani..

Bu şekil de ekmek alışkanlığım da yok olur hem arada sırada tabiiki tüketilir ama benim durumum artık klinik vaka..

Bir de söylenilen ,ideal kilona geldiğin de istediğini yeyip 5000 km. yürüyüşle tolere ediliyormuş..

bakalım bir yoldayım ,umarım muaffak olurum...Şöyle bir toparlanayım işin mantığını kavrıyayım menülerimi paylaşıcam...

Son düzenleme:
yenacım naptın senn bir günde iki kilomuu şaka değil demii....ağlıcam yaa bende istiyommm...hevesim kaçtı toparlıyamıyorum kendimi

yaa...doğru düzgün bişey yemiyorum acıktıkça gidip bişeyler atıyorum ağzıma bu durum daha kötü yapıyo beni bir an önce düzene

sokmalıyım yemek işinii...daha mutfağa hiç girmedim yemek yapmam lazım ama canım istemiyoo....

Topikte paylaşmıştı canım onu kaydetmiştim ben de becerebilirsem kopyalarım birazdan bence de uygun lezzetli ve de doyurucu :)
Allah muvaffak etsin canım inşallah darısı bize ben de istiyorum bişeyler yapmak artık
Akşam da misafirliğe gideceğiz yarın da kardeşime gideceğim benim iş haftaya kalır herhalde ama yine de dikkat etmeye çalışırım
Ben bu ara su içmiyorum çok kötü bu yaaa

Nursenanın fellah köftesi

1 kase bulgur
1 kase irmik
1 kaşık yemek kaşığı biber 1 yemek kaşığı domates salça
1 yumurta
3 kaşık un
1 tatlı kaşığı kimyon
toz biber
tuz
acı biber koydum
ara aara suyla ıslatarak yuğur şekildeki gibim sicim yap bıçaklan kes parmak bas tepsiye koy az dolapta dinlensin
sosuda tavaya 1 baş sarımsak rendele yağa üzerine 5 tane domates rendele 1 tatlı kaşık kimyon
az karabiber toz biber
tuz
1 yem kaşığı nar ekşisi 1 su bardağı haşladığın sudan koy domatesler ölsün yeterli

haşlama suyuna 3 -4 tane limontuzu 1 çay kaşığı tuz koy bol suda haşla çok haşlama dağılır
sonra süz tabaklara koy üzerine sos onunda üzerine ince doğranmış maydonoz istersen yeşil soğan nane doğra servis et sonra eritmeye uğraş benüm gibi

Aynen bu şekilde kaydettim ben de
Ben irmiği az kattım sadece büyük bardaklarımız var onları çoğunu bulgur az kısmını da irmikle doldurup yaptım
Neyse ben örgüme dönmeliyim bitireyim daha çarşıya gidip bir de ev hediyesi alacağım giderken yürüyeceğim hemi de

selamün aleyküm.....

napıyonuz bakıyım kızçeler....
benim bu gripten dolayı enerjim çok düşük 1haftadır, bugünde baya baya bi düşük
ben enerjisizliğe alışık değilim(((
çarşıya gitmem lazımdı, alacaklarım vardı, ama bugün öyle enerjim düşükki gözüm dışarı çıkmayı hiç yemedi hiç
oyüzden evde oturdum kaldım öylece((
belki yarın giderim artık.....
cumada günüm var zaten oraya gideceğim, aslında perşembeydi cumaya alındı birisinin manisinden dolayı, benim için iyide oldu.

geçmiş yaptım az önce, şimdi birde alıntılarıma yazayım bakıyım....

Yok canim ben normalde sabahlari hemen kalkarim... psikolojimde sorun olmadigi zaman telefonumun daha calisinin ilk saniyesinde kalkarim :)

aman iyi ozaman canım benim, çünkü kötü bişey o durum.
inanırmısın? ben bile bazen kendime hayret ederim; bazen saatlerce 5dkya bir çalan alarmla uyuduğumu biliyorum, her seferinde erteliyorum 5dk sonra çalıyo ve o sesle saatlerce uyuyorum diğer 5dkya kalkma ümidiyle:))))

Gunaydinnnn kizlarrrrr
Okuldayim hatta dersteyim
rapor hazirlamamiz lazim bir konu hakkinda... ne hakkinda yapicagimi bilmedigimden buralarda gezineyim dedim :)

ödevin için çok kolay gelsin canım, allah yardımcın olsun kolaylıklar versin inşaallah sana ödevinde, AMİN.
kocaman öpüyorum

iş konunda hakkında hayırlısı olsun diyelim ozaman madem:)

çok geçmiş olsun, zaman dediğinde ne ki su gibi akıp gidiyor canım.

anneciğim fellah köftesini çok güzel yapar, ahhh anneciğim nasılda özledim
fellah köftesi asıl ıspanaklı olur, bende çok severim fellah köftesini.
işte böyle ablacım, böyle ıspanağı bol olanı daha lezzetli olur.
enee canım çekti:))))

ellerine sağlık ablacım......

Son düzenleme:
1 gün de...

Tonton 1 den, tonton 2 ye cevap geldimi.?? ))
yaw bacım ekmeksizlikten tarihleri karıştırmışsın sanırım ondan şeyttimmm
bugün 12 şubat çarşambada:)))

ıspanaklı hiç yemedimmm inşallah nasip olurrr konya yöresindemi öle yapılıyo
bulgur olsun hepicini yerrimmmm

asummm afiyet olsunnnnn

bursa yildirimda oturuyorum ve temizlik isi ariyorum.hasta bakim iside olur.bebek bakiciligida evlerinize temizligede gelebilirim.once rabbimden sonrada sizlerden is imkani istiyorum.26 yasindayim ve 5 kizim var

nursena yakaladım senii nasılsın...tam gaz başladın diyete he afferim sana bide ben devam edebilsemm...

yenam püf noktalarını vericek artık bir günde iki kilo nidemek yaaa....

selam kızlar
ne yaparsınız ayol ben misafirlikteydim bugun gine gereğince az yedim şükür gelirkende yurudum içim rahat akşamda eltimlere gidicez orda yıne pasta börek ama ben gine yemiycem inşallah hayır demeyi öğrendim şükür nefsime yenilmem inşallah artık atmak istiyorum su kiloları uzerımden leslie yaptım bugun bıde umarım bunların faydası olacak hepımız verecez şu kiloları

nursena yakaladım senii nasılsın...tam gaz başladın diyete he afferim sana bide ben devam edebilsemm...

yenam püf noktalarını vericek artık bir günde iki kilo nidemek yaaa....
aman yolcuu öle hızlı deilimde işte yiceklerimi azalttım azda hareket katmaya çalışıyom o kadar çokk sinir bozucu halde her yanım hamile gibi duruyom ben yaa pantolonlarımm sıktığı için pörtlüyo göbek inşallah bi beş kiloda normale dönerim

annammm eltingilse tehlikeliii kolay gelsinnn

Coook gecmis olsun canim!!! benimde kirilmisti bir keresinde basabilirsin demisti doktorum... yani cok yuklenmedigin surece birsey olmaz gecer canim
ufakligada gecmis olsun...

çok sağolun kızlar...oturunca vakitte geçmiyor eskiden hemen akşam oluyordu çocuklarla temizlikle yemekle uğraşırken ...nisa akşam yine uyumadı ben ilk kızımdada görmemiştim gece uykusuzluğu nisada 10 aylık şimdiye kadarda ondada görmemiştim ama 3 gecedir yavrum ağlıyor uyumuyor gripten ateşten gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorsun mecburen inşallah geçicek bu günler...

canım geçmiş olsun sanada kuzunada allah beterinden korusun iyiki anneler varrr

yavaşta olsa moda girmiş olman iyi işte...ben 10 gündür fena durumdayım toparlıyamıyorumda..hevesimde yok nedense acayip yorgun hissediyorum..yemekte dahil olmak üzre canım hiç bişey istemiyoo...

iyi akşamlar kızlaarr
bugün sabah topiği açtım. alıntılar yaptım netboook kilitlendi. öylece bırakıp çıktım. yeğenimin pazar alışverişini yaptım döndüm. giderkende gelirkende yürüdüm. iyi oldu.
Günaydın hatun kısmısı.

47 kiloyu görmüş bir insansın yani...
ne güzel yaw...

zeynep kıprıs tatlısını özelden yazarsın canım...
evet canım hemde evlendikten sonra 8- 9 sene 36- 38 beden giyiyordum.tedaviye devam ettikce kilolarım arttı

1 gün de...

Tonton 1 den, tonton 2 ye cevap geldimi.?? ))
yenacım sihirli değnekmi deydi sana

bende yaptım onu ama beceremedim herhalde hiç beğenmemiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…