asuuu misafirler gittimiii
bebiş büyümüşmü
çok geçmiş olsun
bebiş şu anda iyi maşallah ama artık odasından hiç çıkarmıyoruzyanınada kimseyi almıyoruz. dün hastahaneden çıkar çıkmaz eltisi üç çocuğunu alıp gelmiş. kusura bakmayın ama bebeğin yanına girilmesin dedik. biraz mızıkladılar ama giremediler.
eveett ama etkili bir yöntem
neşen enerjin daim olsun.
yarıninşallah birşey çıkmaz
benimde gelmişti ama dayandım. o cezada ona yetti.bizim onunla özel bir bağımız var.hiç konuşmasakta anlaşabiliriz.ne hissettiğimizi biliriz.kocaman kız oldu otururken bana dokunmadan rahat oturamazeşimle daha başka bir bağ var aralarında . dedesini gördüğü an dünyayı unutuyor
allah bozmasın mutlulugunuzu...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben yine giremiyorum anneannem gitti bu seferde ayak baş parmağım kırıldı üzerine zeytin kavanozu düştü dr 10 gün üzerine basma dedi.. annem kv bakıyorlar bana tabii ben kimsenin işini beğenmediğim için gizli gizli peşlerinde dolaşıp yapıyorum yine bişiler..iki çocukla nasıl 10 gün geçecek bilmiyorum birde küçüğüm hasta sabahlara kadar beşik sallıyorum ateşli grip gece uykusuda yok ..şimdi birgün kv birgün kendi annem kalıyor ..çok üzgünüm çok ama allah beterinden korusun çocuklarıma üzülüyorum ama Allahtan anneler var yine ....
cok gecmıs olsun
Merhabalar ben buraya yazdığımda en son 2013 Mart'mış:)
ve 112 kiloymuşum ondan önceside 120'ydim..
Bugün bu site geldi aklıma tekrardan girip bakayım dedim..
Ben şu an 76 kiloyum
Yaşım 16 Boyum 1.75
İnşallah herkes istediği kilolara inebilmiştir:)) İyi akşamlarrrr
hatırlıorum senı cokkkkk cokkkk sevındım adına ben senın yaslarındayken aklım bır karıs havada oldugu ıcın sımdılerde boleezıyet cekıyorum sen kı bu kılolardn kurtulacak kadar zekı bır kızsın bence sen hayatta herseyı basarırsın bundan snra yolun hepp acıkolsun arada sırada gelde bızıde gaza getır barı:)
kızlar ben geldim nöbetten çıktım bugün yolcuyuz inşallah :) şimdi 1-2 son hazırlık yapcam ve 12:20de araba kalkacak inşallah
az önce tartıldım 95 çıktımbakalım geldiğimde kaç çıkacam??? bakarsınız kilo bile veririm çünkü babam her akşam yürüyüşe çıkıyor bende onun peşine takılmayı düşünüyorum yarın bir ara girmeye çalışırım hoşçakalın
bak guzel bır teklıfım varrr gel degerlendır bunu hangı semte gelıosun bılmıorum ama sahılde benımle yuruyus yaparsan sana şekersız turk kahvesı ısmarlayabılırım:)))şaka bı yana kskdayım beklerım...
selamün aleyküm.....
napıyonuz bakıyım kızçeler....
benim bu gripten dolayı enerjim çok düşük 1haftadır, bugünde baya baya bi düşük
ben enerjisizliğe alışık değilim(((
çarşıya gitmem lazımdı, alacaklarım vardı, ama bugün öyle enerjim düşükki gözüm dışarı çıkmayı hiç yemedi hiç
oyüzden evde oturdum kaldım öylece((
belki yarın giderim artık.....
cumada günüm var zaten oraya gideceğim, aslında perşembeydi cumaya alındı birisinin manisinden dolayı, benim için iyide oldu.
geçmiş yaptım az önce, şimdi birde alıntılarıma yazayım bakıyım....
arkadasım ben demedımmı sana kendını ıyı hıssetsen bıle kalkma ayaga dınlen yoksa yenıden baslıo
derın gecmıs olsun kuzucuguna
ıyı aksamlar bayanlarr...ben 1saat once gırdım ewe sabah doktorla acılısı yaptım kapanısıda arkadasda doktor sonucların ıyı kansızlıgın var yagsız kırmızı et ye dedı safra kesendede ufak bır tas olabılır bır daha agrın olursa yenıden gel dedı agrım gecmısdı bugun drdan snra arkadasa gıttım bana 4de yemek yedırdı ustunede sutlu tatlıyı yıyınce orda hafıf bı agrı oldu hanı bole cok yıyınce mıdenız agrır ya bnmde safra kesem agrıo vucut dıokı ''yemeee yemeee allahın cezası yemeeee'':)
menumude paylasayım
10:00 sut,cubuk kraker (1/2paket)
12:00 2simit,peynir,zeytın,domates,salatalık,kola
14:00 turk kahvesı ,lokum
16:00 1kasık barbunya,haslanmıs brokolı,yogurt,1dılım tam bugday
17:00 keskul(ıste benı mahveden bu kusasım geldı)
20:30 sıyah uzum,fındık
hepınız öpüldünüzzz...