Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah bozmasın mutlulugunuzu...

cok gecmıs olsun

hatırlıorum senı cokkkkk cokkkk sevındım adına ben senın yaslarındayken aklım bır karıs havada oldugu ıcın sımdılerde boleezıyet cekıyorum sen kı bu kılolardn kurtulacak kadar zekı bır kızsın bence sen hayatta herseyı basarırsın bundan snra yolun hepp acıkolsun arada sırada gelde bızıde gaza getır barı:)

bak guzel bır teklıfım varrr gel degerlendır bunu hangı semte gelıosun bılmıorum ama sahılde benımle yuruyus yaparsan sana şekersız turk kahvesı ısmarlayabılırım:)))şaka bı yana kskdayım beklerım...

arkadasım ben demedımmı sana kendını ıyı hıssetsen bıle kalkma ayaga dınlen yoksa yenıden baslıo

derın gecmıs olsun kuzucuguna

ıyı aksamlar bayanlarr...ben 1saat once gırdım ewe sabah doktorla acılısı yaptım kapanısıda arkadasda doktor sonucların ıyı kansızlıgın var yagsız kırmızı et ye dedı safra kesendede ufak bır tas olabılır bır daha agrın olursa yenıden gel dedı agrım gecmısdı bugun drdan snra arkadasa gıttım bana 4de yemek yedırdı ustunede sutlu tatlıyı yıyınce orda hafıf bı agrı oldu hanı bole cok yıyınce mıdenız agrır ya bnmde safra kesem agrıo vucut dıokı ''yemeee yemeee allahın cezası yemeeee'':)

menumude paylasayım

10:00 sut,cubuk kraker (1/2paket)
12:00 2simit,peynir,zeytın,domates,salatalık,kola
14:00 turk kahvesı ,lokum
16:00 1kasık barbunya,haslanmıs brokolı,yogurt,1dılım tam bugday
17:00 keskul(ıste benı mahveden bu kusasım geldı)
20:30 sıyah uzum,fındık

hepınız öpüldünüzzz...

Supersin yenacim!!! hadi hayirlisi!!! Bu hafta listeye giriceksin her halde demi?
5000km cok degilmi? 5km demek istedin galiba

Takma kafana canim sokarsin tekrar yoluna herseyi... 1bucuk haftadir basin kalabalikti normal duzenden cikmis olman canim

ayyy sen ne catlakmissin oyle 5dkda bir calan saatle nasil uyuyordun?

sagol canim ödev icin :) gerci daha hala hangi konu hakkinda yapicam bulamadim... gerci 30nisanda teslim edip göstericem :) yani vaktim coooook once bi marttaki onemli sinavlarimi atlatayim :) 24, 26,27 mart sinavlarim var hayirlisi bakalim :)

Afferim kiz böyle devam et! Nefsine yenilmemissindir insallah eltinlerde...

adim sayar iyi oluyor evet... eskiden telefonda yoktu belime takiyordum oyle ogreniyordum adimlarimi... simdi telefonumda direk program var o sayede sayiyorum... okula gittigim gunler yaklasik 5000adim yuruyorum... aksamlarida 30dk leslie tarzi ev yuruyusu yapiyorum :) gerci onuda yeni basladim sayilir

o uyudugu an sende uyu... insallah bir an once iyilesirsiniz canim... gecmis olsun tekrar

Sevindim canim kötü bir durum yokmus :)
sende dinle yemeeeee bir daha yemeeeee

Menumu yazayim

sabah: 2kasik yulaf, sut, 1elma

ara: 2kuru kayisi, findik, badem, ceviz (sayilarini bilmiyorum ama toplam bir avuc)

ögle: tavuk gögsü, haslanmis rezene, patates keki (iskambil kagidi buyuklugunde)

ara: portakal

aksam: 1tabak kiymali taze fasulye yemegi

ara: 1bardak süt tarcinli

3litre suyumu tamamlarim
1bardak siyah cay icerim
1bardak yesilcay icerim

yaw bacım ekmeksizlikten tarihleri karıştırmışsın sanırım ondan şeyttimmm
bugün 12 şubat çarşambada:)))

Supersin yenacim!!! hadi hayirlisi!!! Bu hafta listeye giriceksin her halde demi?
5000km cok degilmi? 5km demek istedin galiba

İki gün ekmek yemedim ne hale geldim.Aylarca yemesem evin yolunu bulamam heralde.. aklımı kaybetmeden tekrar düşüneyim bu işi.)

Gökçe,

İzmir- KArs arası bile 1681 kilometreymiş.
Allah cezamı verecek benim ))

---

Meyracım, fellah köftenin görüntüsü çok güzel, annenle görüştüğün de tarifini ve püf noktalarını alırmısın..

kızlar ben geldim sağ sağlim ulaştık çok şükür evimize kızlar Allah rahatlık versin ben yatıyorum tabi önce kızımı uyutabilirsem

aslında çarşamba günü bostanlı pazarına gitmeyi düşünüyorum müsayit olursan buluşabiliriz

ya ekmekte bagimlilik gibi birsey her halde... birseyi 21gun yemezsen beyin alisiyormus ve sonra daha kolay oluyormus canim :)

Hosgeldin o zaman :) insallah iyi vakit gecirirsin...

Herkese iyi geceler canlarrrr yarin aksam görüsürüuz allahin izni ile :)
Simdiden yarin icin hayirli gunler
az kalorili gunler olsun hemiiiii

canım geçmiş olsun sanada kuzunada allah beterinden korusun iyiki anneler varrr

derincim sanada kuzunada geçmiş olsun canım...

çok sağolun kızlar...şimdi uyudular hepsi bende yatayım bakalım inşallah bu gece uyur..

es selamun aleykum
hayırlı sabahlar canlarım dunukazasız atlattım şukur artık onlarda ısrar edemıyorlar guzel mamalar vardı ama yemedım 2 gundurbı baş ağrısı bı boyun ağrısı mahvettı beni ilaçta alıyorum ama bana mısın demedi bugunde temizlık yapmam lazım hayırlısı bakalım
öpüyorum hepicinizi

hadi çok şükür önemlibirşey çıkmamış dikkkkatet canım kendine
Afferim kiz böyle devam et! Nefsine yenilmemissindir insallah eltinlerde...
yemedim canım şukur umarım boyle gider

İki gün ekmek yemedim ne hale geldim.Aylarca yemesem evin yolunu bulamam heralde.. aklımı kaybetmeden tekrar düşüneyim bu işi.)
olur boyle vakalar takma
kuzum dikkatet kendine dinlen birazdaha
annammm eltingilse tehlikeliii kolay gelsinnn
çok şükür yemedim artık kımsede ısrar etmıyor alıştılar

çok geçmiş olsun canım kızınada sanada gece uykusuzluğuda pek zor

selamün aleyküm.....

günaydın:)

ben bugün erkenciyim:)))

bugün benim tartı günüm aynı zamanda, birazdan tartılcam, bakalım ne çıkıcak, kilo verdimmi merak ediyorum:))))
karne günüymüş gibi hissettim bak ben şimdiiii:)))

evet sağol canım:)

sanada geçmiş olsun canım, boynun başının ağrıyomuş, üşüttünmü acaba....
dün akşam eşiminde başı çok ağrıyordu, üşütmeydi belliydi bence.

teşekkur ederim canım bilemiyorum ki aslında bır uşutme belirtisi yokama ilaç bile fayda etmedi

teşekkur ederim canım bilemiyorum ki aslında bır uşutme belirtisi yokama ilaç bile fayda etmedi

o zaman tansiyonun çıkmış olmasın canım....
benim ara ara çıkar tansiyonum, sarımsak yutarım 2-3tane küçük, sarımsağı çok içersen çokta düşürebilir ama tansiyonunu aklında olsun.
sarımsağı içtimmi yarım saat 1saatten rahatlarım, başımın ağrısıda kesilir.
limon suyuda tansiyonu düşürür.
bana sarımsak daha etkili olduğu için ben limon suyunu değilde hemen sarımsağı yutarım, sarımsağı ilaç gibi yuttuğum için kokuda yapmaz hiç.

Gününüz aydın olsun güzel hanımlar..
Allahım hava öyle güzel ki,neşe doldu içime...Çİçekler,böcekler laylaylaylom..

Allah nazardan korusun hayriyecim maşallah...
Benim de var başağrım iki gündür. ağrıyla uyudum ağrıyla uyandım ama üstün de durmuyorum..Ağrımıyomuş gibi davranıyorum
bakalım düzelecekmi..

Aleyküm selam meyracım...
bence vermişsin gibi

inşaallah:)
daha tartılmadım.... naz yapıyorum tartıya şuan
geçmiş olsun sanada ablacım....

yedin evladım yediiiiiiiiiin:))))))
ay sen çok yaşa emi ablam, inan sabah sabah gülümsettin beni:)
dün canan karatayın sitesini incelerken şu cümle dikkatimi çekti ablacım;
2) Ekmek-şeker olayı ile ilgili inanamama durumu için ise, 3 gün diyeti tam uygulayın ve bunu bir daha düşünün.
fellah köftesinin tarifinide annemden alır yazarım tabiki en yakın vakitte yenam:)

ıspanaklı hiç yemedimmm inşallah nasip olurrr konya yöresindemi öle yapılıyo
bulgur olsun hepicini yerrimmmm

yok hatay, annemin memleketi.

yenam püf noktalarını vericek artık bir günde iki kilo nidemek yaaa....

ayneeeen:)

inşallah artık atmak istiyorum su kiloları uzerımden

inşaallah canım

çok geçmiş olsun canım yavruna.

çok haklısın, sağol:)

sanada hadi geçmiş olsun canım, inşaallah sonradanda bişey çıkmaz yinede safra kesende, taş falan yani.
kendine yinede bi süre dikkat et sen.

ayyy sen ne catlakmissin oyle 5dkda bir calan saatle nasil uyuyordun?

bazen öyleyimdir:))))

kızlar ben geldim sağ sağlim ulaştık çok şükür evimize kızlar Allah rahatlık versin ben yatıyorum tabi önce kızımı uyutabilirsem

nursena canım ben dün aile hekimine gittim kilo verdim diye diyetisyenim kan tahlili istemişti diyete başladığımdan beri dr söylememiştim
işte dün gidince söledim oda bana adım sayar verdi sağlık bakanlığı vermiş dağıtması için kısa sürede bitti malum şişmanımız çok sende bir dene git sor...

inşallah geçer canım bende işe başladım düşünmeyeyim diye buarada sen neyaptın bacım 2 gunde asıl seni rabbim esirgesin maşallah bende istiyorum:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…